![]() |
Te kontuzje to wcale nie taka dobra sprawa. Legia gra przecież z naszą sąsiadką...
Swoją drogą - że też jeszcze nikt się na tym Terziottim nie poznał... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja to bym się najbardziej cieszył, gdyby obie sprzeczne racje (utratę punktów przez Legię i Cracovię) pogodził remis i po punkciku :D
Niemniej nie powstrzymam się od truizmu i powiem, że nie powinniśmy się oglądać na przeciwników i kontuzje Legii, tylko sami grać swoje. Zwłaszcza, jeśli chcemy coś ugrać w pucharach, a nie tylko w naszej para-Ekstraklasie. |
Wisła Widzew 12 marca 18:15
|
Cytat:
|
to Legia w końcu pozyskała tego Kelhara??
wszędzie piszą, że tak tylko na 90minut.pl cisza.... jak to jest?? |
Cytat:
|
Kelhar ma podpisac kontrakt. Dopiero wrocili ze zgrupowania wiec pewnie na dniach.
Co do Hubnika to ciekawie wyglada. Trzeba jednak przyznac ze runde zycia ma w tej chwili, a ma juz 27 lat.Zobaczymy co z tego wyjdzie. PS: Bedzie gral z 7.... ;) http://www.youtube.com/watch?v=Ws4GhigtkIU - tutaj te jego 12 bramek. |
Normalnie szok z tym Pepikiem. Spodziewałem się jakiegoś ogórasa z Afryki, albo ewentualnie "gwiazdora" przed 40-stką, a tutaj proszę zawodnik, który może z miejsca wskoczyć do pierwszego składu. Teraz pozostaje pytanie czemu transfer dokonywany jest 2 miesiące za późno, bo na dobrą sprawę tego zawodnika mogli wyciągnąć już na początku stycznia.
|
może dlatego że do 31 stycznia mógł przejsc do zachodniego klubu i też to że z Legią dogadał sie dopiero teraz... a nie np 3 lutego...
|
Na pewno zapowiada się lepiej niż reszta waszych napastników ;) Chociaż też jeszcze nie wiadomo czy gość nie miał po prostu rundy konia, bo w wczesniej jakąs zabójczą skutecznoscią nie grzeszył.
Z ciekawości wszedłem sobie na stronę Sigmy żeby zobaczyć co tamtejsi kibice mają o nim do powiedzenia i wszyscy piszą, że jeszcze by zrozumieli jakby gosc poszedł gdzies na zachód do lepszej ligi, ale na wypożyczenie do polskiej ?! :))) |
chłopcy spokojnie ....to tylko Youtube .... na JUTUBIE to i z Łoba mozna zrobic gwiazde ....spokojnie z tymi opiniami
|
Cytat:
|
Cytat:
Wydaje mi się, że będzie wzmocnieniem Legii. |
Nie jestem fanow pilkarzy z YT ale ten filmik z Czechem obejrzałem. I co?
I facet wygląda na piłkarza i to prawdziwego. Niestety, Liga Polska zweryfikuje wszystko, nawet najlepszego piłkarza można u nas zajechać w dwa tygodnie... |
Tylko, że to fimik z jednej rundy :)
Wydaje mi się, że będzie wzmocnieniem Legii. Ja nigdzie nie napisalem ze to nie bedzie wzmocnienie -( 157 meczow - 37 bramek ) ... ja tylko nauczony doswiadczeniem nie popadam nigdy w hura optymizm nie widzac czlowieka w akcjii ... tak samo jak wiem ze na Youtubie mozna z kazdego grajka zrobic kandydata do Barcy ..... osobiscie tak samo podchodze z rezerwa do NASZEGO nowego napadziora ktorego jeszcze nikt nie widzial w akcjii .... nauczylem sie po prostu z opiniami poczekac jakis czas a nie od razu popadac w skrajne emocje |
Cytat:
|
Pełniący obowiązki Prezesa Zarzadu Artur Kapelko poinformował o zmianie nazwy klubu z Górnik Łęczna S.A. na GKS Bogdanka S.A. - To górnicy stworzyli ten klub, a kibice śpiewają "Górnik GKS", dlatego zależało nam aby rodowód i tradycja górnicza były zachowane. Cieszymy się, że Bogdanka ma swojej strategii marketingowej ma wspieranie sportu, piłki nożnej, w tym naszego klubu. Bez środków finansowych z kopalni piłka nożna na pierwszoligowym poziomie w Łecznej byłaby niemożliwa - powiedział Kapelko.
http://gornik.leczna.pl/ Zwracam uwagę na pewien paradoks. Górnik zmienił nazwę na Bogdanka, a dla kibiców dalej będzie Górnikiem. Lech po fuzji z nazwy nadal pozostał Lechem ale i tak jest... Amicą :D |
MCX - Ostrzegam, ze lepiej nie mowic tak na Gornik bo kibice sie pogniewaja ;)
Dla mnie to ostre s....ysynstwo i wspolczuje im z calego serca. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nędzny jest ten mecz, a murawa wyglada jakby wczoraj byly tam ziemniakowe wykopki.
|
Nedzny mecz ale jak sie patrzy na Mierzejewskiego to ma sie wrazenie ze jest to mecz tego wlasnie zawodnika+10 bezrobotnych z lapanki pod dworcem a graja przeciwko 11 gornikom, ktorzy wlasnie zeszli z nocnej zmiany na grubie.
|
Mam to was małe pytanie, czy na mecz z arką wybierają sie kibice WISŁY ?
|
jak ktoś ma Cyfrę to proponuję przełączyć dwa kanały niżej, leci Leverkusen - Stuttgart
teraz znowu przełączcie "puchar"... a potem jeszcze raz na Niemców i jak wrażenia? :D |
Proponuję nie dokonywać tak drastycznych zmian poziomu oglądanego futbolu. Grozi to czymś więcej niż zwykłą zgagą.
Dzisiejszy mecz można podsumować jednym słowem - wykopki :D |
Cytat:
Tak. 1906 znaków, |
Pyry 1:0 w dupe :D
|
Maniek już płacze. Kabaret :D
|
No no arboleda i 1-0 dla groclinu ... Najlepsze jest to ze dwie zgody craxy (na trybunach typy w szalikach craxy) a śpiewają "jazda z ku*wam, kolejorz jazda z kur..."
E: Cytat:
|
Arboleda nie uwajal i mamy tego efekty!
Ktoś tam pisał, że wykopki. Ja pamiętam wykopki z dzieciństwa i muszę powiedzieć, że szło to o wiele płynniej. :P Mecz uświadamia mi, że wszyscy polscy kibice to masochiści... |
Kartoflana kopanina. Chyba Amikorz zamyka sobie definitywnie droge do przyszlorocznych europejskich pucharow.
|
Cytat:
Dla polskiej piłki źle by było, gdyby Lech nie był w następnym sezonie w gronie czterech reprezentantów Polski w europejskich pucharach, ale tak po prawdzie to czy Polonia, czy Jaga, czy Korona nie są zdecydowanie słabsze piłkarsko od Lecha i żal mi ich nie będzie. Szkoda tylko ich łatwych punktów w pierwszych fazach pucharowych, bo mieliby rozstawienie pewne. |
Cytat:
I teraz pytanie : Który mecz z poprzedniej rundy nie był kopaniem się po czole? |
Spokojnie jeszcze się nawet pierwszy mecz nie skończył, więc mają szanse. Brakuje jednak przebojowego skrzydłowego, bo Kiełb to nie jest jednak Peszko. Przynajmniej na razie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sadlok z Jodłowcem grają dziś napawdę bardzo dobrze. Jeśli Rudnevs sobie przy nich nie pograł to strach myśleć co zrobią z gorszymi od niego napastnikami.
Kiełb to płaczek i to jest największy problem tego zawodnika. Jest zbyt delikatny, a Peszko przy nim to był prawdziwy czołg. |
Ciekawe co my pokażemy z Arką i co Legia z Cracovią. Zapowiada się pasjonujący piątek. NOT.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl