![]() |
To zależy. Pamiętam, że kiedyś było zastrzeżenie, że promocja obejmuje tylko sprzęt AGD, choć reklama nic o tym nie mówiła i można było pomyśleć, że odliczają VAT od każdego przedmiotu.
Z tym, że częstą praktyką tego typu sklepów jest podniesienie cen 1-2 dni przed promocją, i może się okazać, że po odliczeniu VATu cena jest podobna do tej sprzed "promocji", więc najlepiej zapoznać się z cenami kilka dni wcześniej. |
Witam ! Chodzi wam może gadu - gadu ;> ?
|
Cytat:
nie chodzi mi już od 18 :-/ |
Cytat:
|
mi ich strona gówna wchodzi a na gadu też już wejść długo nie moge ;/ ehh
|
|
Myślałem że tylko mi nie idzie ...
No to lipa :/ bo akurat o tej godz. się zawsze na gadu siedzi :D |
Czy w Empiku na Rynku Głównym mozna kupić nowe TMK - byłem w tamten piątek i nie było(było tylko TMK +)
|
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie najbardziej oplaca sie sprzedawac $$ ?
|
Wiem ze na justin.tv sa czasem puszczane na zywo polskie stacje, np. wczoraj ogladalem wieczorem film na tvn. Pytanie jak te stacje wyszukiwac albo ramowke jakas..
|
Ile standardowo trzeba czekać na wyrobienie paszportu?
|
Cytat:
|
Btw. - GG odżyło... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak obliczyć ile przejade samochodem wiedząc że zalałem 11 litrow i że spala mi 8l/100km.?
|
A no najprościej proporcjami.
8 l - 100 km 11 l - x km I wychodzi po wyliczeniu x - 137, 5 km :) |
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Sorry za OT, ale załamał mnie ten post. |
Cytat:
Ale przy zatrunianiu możesz powiedzieć że doniesiesz do miesiąca i po sprawie. Oni i tak go potrzebują dopiero przy rozliczeniu miesiąca jak wypłacają Ci pieniadze. A czeka sie do dwoch tygodni na wyrobienie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ma ktos numer tel. do baru azjatyckiego ' phoenix-asia' na os. centrum. b? (na przeciwko banolli, taka mala buda).
wiem glupie, ale potrzebuje waszej pomocy :rotfl: |
Po maturkach przyszła ochota na powrót do FIFY 07 . Wcześniej wszystko instalowało się bez problemu. Montuję obraz z płyty w Daemonie po czym otwiera mi się ten wirtualny dysk. Klikam na Autorun i zamiast instalki pojawia się okienko w dosie i po chwili zamyka. Znacie ewentualną przyczynę ?
|
a ja z innej beczki. Czy buty ze skóry syntetycznej się pastuje?
|
Syntetyczna skóra to zmodyfikowany plastik. Radziłbym nie pastować bo po którymś pastowaniu możesz ją po prostu zetrzeć.Możesz kremować specjalnym kremem do skóry syntetycznej, gdyż te buty i tak nie przepuszczają powietrza i znacznie szybciej niszczą się od skórzanych. To tak z mojego doświadczenia.
|
Czy posiada ktoś może którąś z tych książek, bo potrzebuję do pracy magisterskiej, a strasznie ciężko je zdobyć w bibliotekach, a tym bardziej kupić?
"Rozwój rynku nieruchomości w Polsce na tle krajów wysoko rozwiniętych" Stanisław Belniak "Vademecum developera" Kazimierz Kirejczyk, Jacek Łaszek "Vademecum zarządcy nieruchomości" pod redakcją J. Brzeskiego Najbardziej zależy mi w tej chwili na 2 pierwszych pozycjach, jak coś to piszcie na pw. Dzięki z góry. |
Dzięki za info qazwsx123
Są na forum przedstawiciele wiślackich fanklubów? Potrzebuje się skontaktować. Piszcie PW lub dajcie linki do storn fanclubowych. |
Czym sie rozni przesylka z zadeklarowana wartoscia od przesylki ubezpieczonej ? Chodzi generalnie o uszkodzenie/zgubienie itd
|
Cytat:
Chyba, że chodziło Ci o to, że ma 18 lat i jeszcze w podstawówce- no tego już wykluczyć nie mogę :D |
Cytat:
1. Go to FiFA 07 folder --> run setup.bat, wait until it finished 2. Go to FiFA.07.Music.Addon folder --> run setup-add.bat, wait until it finished 3. Go to Crack folder, copy fifa07.exe to FIFA 07 folder 4. Run the game by running fifa07.exe |
Cytat:
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5uzw4&s=5 |
Cytat:
zadeklarowana wartość to jak podajesz wartość rzeczy jaką przesyłasz( a poczta pobiera większą prowizję), a ubezpieczona to jak się gdzieś zgubi to od zadeklarowanej wartości zostają zwrócone ci pieniądze zgodnie i ich przepisami. Radziłbym nie podawać wartości bo listonosz to też człowiek :) Wystarczy ubezpieczyć. |
Cytat:
http://img200.imageshack.us/img200/103/plikwsadowy.png |
Szukałem od razu pliku Setup i nigdzie go nie było.
|
Poleci ktoś jakąś stronke z filmami 3gp ?
|
Cytat:
edit: Agnieszka widzę że mnie uprzedziła i rozwiązała to zadanie pierwsza...:D edit2: sorry Gordian, przeczytałem prośbę i rozwiązałem, a nie spojrzałem że ktoś to rozw. moj błąd. moje pytanie: mam tel, popsuł mi się ostatnio, pamiętam że mam jescze na niego gwarancję, ale nie mam na to żadnego papieru, czy w salonie mają jakieś terminy gwarancji, czy będą ode mnie tego wymagać? dadam że tel jest na abonament. |
A no wyprzedziła Cię... Urwa niecałe 13 godzin! Po co powtarzasz coś co już jest rozwiązane?
|
o której godzinie jest mecz Wisły ze Śląskiem za tydzień?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl