![]() |
Może nie wszyscy wiedzą: "Jeśli decyzja o degradacji Jagiellonii zostanie podtrzymana, to bez względu na wynik białostoczanie zostaną przesunięci na 14. miejsce w tabeli, a baraże zostaną odwołane." (gazeta.pl)
|
Cytat:
Przypomnijmy ze z pozycji gwiazdy swoj kontrakt ze Spadcovia negocjowalo takie pilkarskie byle co jak Wasiluk. I wynegocjowalo calkiem niezly. |
Dobrze czytam że Lech nie wziął tego Markovica o którym można było na tym forum przeczytać że "kopara opada"? No ale jak widać Smuda nie widział filmików na youtube ani nie patrzył że grał wcześniej w Dynamie Kijów a to przecież jest najważniejsze.
|
Cytat:
Naprawdę sądzicie, że odkryli to dopiero po kilku dniach treningu :rotfl: Poszło o pieniądze, albo nie przeszedł badań. Dziwne, że przy naszych transferach zawsze doszukujecie się trzeciego lub nawet czwartego dna ("zarząd od początku nie chciał go kupić" etc.), a w przypadku Lecha łykacie wszystko jak pelikan rybki. Cytat:
|
Cytat:
a że zagrał raptem 3 niepełne mecze w MESIE, to coś musi być na rzeczy, a ostatni ponad miesiąc temu... ta bramka dla młodzieżówki tutaj zaskakuje... http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=9743&id_sezon=73 toć nasi młodzieżowcy więcej grają np Leczczak czy Rajfur choć mylić się mogę bo ten Handzić jest w pierwszej kadrze, może dlatego |
Cytat:
..A ja rosne i rosne, i niedlugo przerosne mame, tate i sosne... ! |
wiem że to mało wiarygodne źródło ;P
a że temat wzrostu z przymrużeniem oka trzeba traktować, to i źródło nie zawsze musi być poważne ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A różnica jest spora wd mnie.Po prostu lepiej się gra z ludźmi którzy lepiej grają w piłkę nż z tymi co słabiej:) - możesz liczyć na więcej podań/bardziej celnych, na to że i partnerzy będą lepiej wychodzić na pozycje itp. Przerabialiśmy to choćby w PE, gdzie jak grał drugi skład + 1 bądź 2 z pierwszego , to wszyscy grali nieprawdopodobna padaczke. |
Cytat:
Ale zeby podanie moglo byc zagrane trzeba sie jeszcze umiec ustawic, zastawic. Bo coz z tego ze beda chciec do napastnika zagrac nawet i 1000 pilek jak on bedzie zel ustawiony- z pustego to i Salomon nie naleje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Myśle ze o takim Sikorze mozna by pomyslec. Tylko ciekawe jak u niego z formą,bo z tego co przejrzałem to w Murcii zaduzo to on nie gra. I kolejny zapaleniec liczący na "kariere" szykuje sie do powrotu,troche smutne. |
Bunt w Lechu?
Ile w tym prawdy to nie wiadomo, ale sytuacja bardzo przypomina, tą którą miał pewien czarnoskóry piłkarz marzący o Ajaxie. |
Bye Bye Cracovio :D
Jaga zostaje w Ekstraklasie. |
Cytat:
|
Jeśli nawet Stilic się buntuje, to jest to bunt z gatunku "na złość babci odmrożę sobie uszy". Bo na słabszej grze traci tylko on sam.
Więc ja w to nie wierzę. Stilic dobrze wie, że w razie super-oferty Amika jednak go sprzeda. Z Uche sprawa jednak była taka, że on myślał że ma kwotę odstępnego wpisaną w kontrakt i chciał to wykorzystać. Więc jakieś argumenty miał, choć okazały się w końcowym rozrachunku za słabe. |
Legia dostaje w kuper hihi
|
Cytat:
|
Legia dostaje, bo Mucha zaliczył paradę sezonu:D
|
trzeba sobie będzie forum Ruchu poczytać, pewnie chłopy w lekkim szoku :D
|
W szoku to bede ja jak Ruch bedzie nas reprezentowal w europejskich pucharach.
|
Tyle że ten finał (zakładając że Ruch u siebie nie wtopi) to może być dla nich kula u nogi.
Według mnie powinni się skupić na utrzymaniu bo nie zapeszając znowu będzie sytuacja że w pucharach gra klub z niższej ligi ... |
:o zadziwiło mnie to...
w szoku to ja będę jak Ruch zagra w pucharach, a nie utrzyma się w lidze :lol: |
dla nas dobrze, bo Legia przed meczem w Krk będzie grała na całego w Chorzowie :) dobry wynik:)
|
A jak to dokładnie będzie? Zakładając, że Ruch przejdzie Legię i przegra w finale, które miejsce w lidze zwycięscy finału dawałyby Ruchowi PUEFA? Tylko mistrz, czy tez 2. miejsce?
|
Pierwsze i drugie.
|
Czyli tym finalistą jakby nie patrzeć musi być Lech, bo Polonia raczej druga w lidze nie będzie :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl