![]() |
Cytat:
Chyba masz racje bo karnety zostały sprzedane 1 sierpnia czyli po losowaniu. Ale dzięki temu bardziej potwierdzasz sam sobie zaprzeczyłeś, że jest żenująca ilość karnetów a "kiedyś to się ich sprzedawało". PS. Ładnie zbyłeś temat "nieopłacalności karnetu". |
Tą całą dyskusję sprowadziłbym do wyciągniecia jakiś wniosków i przekazania ich do klubu:
Czekamy z niecierpliwością na obowiązek KK i jednoczesną możliwość kupna biletu PRZEZ INTERNET na swoje utworzone przy kupnie karty kibica konto . Zasady te same co teraz: pierwsze 4 dni tylko karneciarze, nastepnie reszta. Kto miał karnet a przegapił-jego strata. Kto chce chodzić i stać w kolejkach , bo jest głabem i wyrobienie Karty kibica w jego mniemaniu uwłacza jego godności albo jest niemożliwe gdyż jako uczęń gimnazjum mam całe dnie wypełnione ważnymi sprawami ten sobie postoi od dnia nr 5 sprzedaży, a więc od dnia nastepującego po dniu zakończenia rezerwacji TYLKO dla karneciarzy. Klub zyskuje, ci co mają karnety nie tracą, a nikt nie ma prawa narzekać bo zasady proste i jasne. |
Ja powiem tak, zakichanym obowiązkiem klub powinno być umożliwienie wykorzystania biletu który zakupiłeś, jeśli nie przez ciebie to możliwość przekazania go osobie trzeciej. Nie piszę tutaj od odzyskaniu pieniędzy za bilet, to już dobra chęć sprzedającego, ale umożliwienie przekazania biletu!!
To nie jest jakieś niemożliwe do wykonania, przychodzisz do SK pokazujesz KK z karnetem pokazujesz drugą KK i bilet sobie migruje. Siedzisz w domu, wpisujesz numer KK na którą przekazujesz bilet, klikasz przekaż i bach. Wczorajszy dzień czy był konieczny aby łączyć taką sprzedaż i taką to nie wiem, może dobrze, zawsze to lepiej mieć ten dzień więcej, trudno że w kolejce. Jeszcze pytanie, czy sprzedaż biletów nie wykupionych na karnety była możliwa między 6-10? Czy tylko karnetowcy mogli je kupić? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tak jakbyś wymagał od MPK tego, żebyś mógł komus na tydzień odstąpić swoją "miesięczną karte". Cytat:
|
Sorry, ale traktujmy to prędzej jak bilety do kina czy teatru niż bilet MPK :)
|
co do dyskusji z karnetami. 135zł- tyle kosztował mnie karnet ulgowy na sektor C. Mam zapewnione wejście na wszystkie mecze ligowe i przede wszystkim nie muszę stać w tej morderczej kolejce i tracić pół dnia. Nie licząc tego że bilet na Apoel kosztował mnie 32zł czyli 8zł taniej niż normalnie.
Tak więc nie prawdą jest że mamy tylko 2 mecze w gratisie na karnecie, bo tak napisaliście, mamy jeszcze tańsze wejściówki na mecze pucharowe i zaoszczędzamy czas. ( pewnei w sumei tych zniżek na 3ech meczach pucharowych starczyłoby na jeden mecz ligowy- czyli na karnecie mamy w prezencie już 3 mecze ligowe) To nie jest trudne do obliczenia także myślę że 99% jest tego świadoma, tyle że jak widać większość nie ma zamiaru nawet iść na tą minimalną ilość meczy żeby karnet się zwrócił. To bardzo boli, że niewielu z nas na stadionie są z drużyną cały czas... Zobaczymy jak z Zagłębiem się pokażemy, ale powyżej połowy pojemności się nie spodziewam |
Cytat:
Ogólnie to śmieszna dyskusja, ja na swoich karnetach nie kojarzę aby jakiś mecz przegapić, ale np wypada choroba, dobrze aby się to nie marnowało a tu jesteś pod ścianą, jeszcze teraz gdy to w jakiś tam sposób kontroluja... |
Cytat:
chcesz sobie zarządzać karnetem to daj go znajomemu. jeszcze nikt mnie nie miałam problemu z wejściem na inna kk.. przykładasz i idziesz dalej. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie się rzucają na bilety bo możliwe że ostatnia szansa na mecze Ligi Mistrzów na własnym stadionie.
|
ania410
chcesz sobie zarządzać karnetem to daj go znajomemu. jeszcze nikt mnie nie miałam problemu z wejściem na inna kk.. przykładasz i idziesz dalej. ile razy trzeba pisać że jak komuś uda się ominąć przepisy to nie powinnien tym chwalić się na forum:evil: pisanie takich rzeczy sprawi tylko że sprawdzanie przed meczem znowu może wyglądać jak w poprzedniej rundzie w meczu z Lechem czy prze derbami.Wtedy wiele osób miało problem z wejsciem na kogoś karnet więc pisanie ze jeszcze nikt nie mial problemu jest kłamstwem |
Tym bardziej, że to bzdura. Trzeba pokazać kartę i dowód osobisty.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przyjechałem po bilet pol godziny przed otwarciem kas a kupilem go dopiero o 14:30 ;p
w kolejce mila atmosfera wiec te 4 godziny jakos szybko zlecialy :D |
Tak z innej beczki, to wydaje mi sie, ze przed runda czytalem o wprowadzeniu dodatkowych znizek - jesli ktos byl na 2 i 3 rundzie eliminacji, to bilet na 4 kupuje taniej.
A jakos taniej nie jest.. to mi sie cos pomylilo, czy klub tego jednak nie realizuje? |
wiecie może ile jeszcze tego zostało?
|
Cytat:
Cytat:
Zniżka od 8 do 15 zł więc jak może nie być taniej.. |
Cytat:
|
Cytat:
k...a mać co za tupet i głupota .... kup karnet, przyjdź na mecz z Zagłębiem, Podbeskidziem czy Bełchatowem - i wtedy sprawdź czy Ci przysługuje zniżka... |
Cytat:
|
Czy ktoś mógłby tu napisać jak wygląda sytuacja z biletami na poszczególne sektory ?
|
Przekazywanie biletów = możliwość handlowania biletami. To klub ma zarabiać, a nie koniki. Nie przypominacie sobie co się działo kilka lat temu?
|
i może reszta zrozumie że w sobotę gra ta sama Wisła;)
|
Cytat:
Niektorzy czerpia jakas dziwna przyjemnosc z obrazania ludzi sprzed monitorka... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie system sprzedaży biletów by tego nie potrafił przetrawić ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl