![]() |
Cytat:
ja sam postawilem tylko -1, ale nie załuje, bo w koncu jak napisałem wczesniej "bardzo gruba stawka" :D narazie 74' i 4-0, ciekawe czy bedzie wiecej, w kazdym razie WESZŁO :D skoro jest za co stawiac : singiel : Polska - Chiny 1 (biathlon), srednia stawka Olimpiakos - Bordeaux X2 Stuttgart - Barca X2 (jakos nie jestem pewny czy Barca az tak sie przylozy do tego meczu) Man U - WHU 1 (dla podwyzszenia kursu) Słowacja, Czechy, Kanada w hokeju, same 1 czyste, kursy niskie, ale to absolutne pewniaki , wiec dla wyzszego kursu. taka mini - tasma, stawka niewielka co myslicie o remisie Inter - Chelsea? |
|
Cytat:
Ja zagrałem Hendi -3,5 i Udało sie. (1.83) Dzis jeszcze ManU -1,5 i Barca |
Ja skusiłem się na coś takiego
Leeds, Barce, Rooney strzeli, Olympiacos - Bordo obie strzelą |
co do mojego typu na Polske w sztafecie : http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
|
Jasna dupa, typ na Wallsall porównywalny z typem na sztafetę polską :lol: 5 minuta i bach- 0-1 :lol: Dramat.
|
dziś dość skromnie
Stuttgart - Barcelona 2 Manchester Utd - West Ham 1 Cruzeiro - Colo Colo 1 za 20zł |
Chciałem walnąć 10 na Barce ale dobrze że tego nie zrobiłem.
KUR** MAC !!!!! Jak chcecie grac u buka, to zapytajcie mnie co zagrałem, wtedy stawiajcie przeciwne wyniki Napewno wygranie.:/ |
Ale fart. Miałem dzisiaj zagrać na 2 overy w CL, chciałem dać na Grimsby, Ipswich, Rochdale albo Walsall, a zagrałem tylko Benfike i Leeds :-).
|
Cytat:
'Twój' Graz też mnie nie przekonał bo strasznie się męczyli w 1 meczu(w statystykach to ten mecz też był wyrównany)a tu weszło w sumie pewnie(nie licząc 1 tercji). - nie posiliłem się a szkoda. Ja dziś plus ale może być i minus, bo obstawiłem wysoką wygraną Kanady |
Obstawiałem na czuja. Na austriackim hokeju się nie znam, ale mając w pamięci to, co ten Graz zrobił z Salzburgiem postanowiłem ich zagrać, bo pamiętam też, że te słoweńskie drużyny raczej są tłem dla austriackich. No i to trafiłem. Szkoda, że łajzy z Wallsall nie potrafią wygrać 3 meczy pod rząd, ale sam jestem sobie winny- typ nieprzemyślny, zagrany na farta. No i dupa. ;)
|
Mi Graz 2 dni temu okrutnie pojechał po nerwach bo miałem go na kuponie z gatunku all in - oczywiście jako ostatni, stawka była jak na mnie bardzo duża(jakoś ze 180 zeta żeby ktoś nie pomyślał że stawiam nie wiadomo ile ;)
Dla mnie szczególnie po właśnie Salzburgu a i całym sezonie, był to absolutny pewniak a męczyli się jak sam s****ysyn (2-1 po bramce na 5 minut do końca) |
A ja wczoraj postawiłem 349zł. po pierwszej połowie na MU po kursie 1,09 i spokojnie wygrałem 31zł.Jak dla mnie był to udany wieczór.Na dzisiaj jeszcze nie mam planów co do grania?Może coś polecicie?
|
ja niestety postawiłem na Barce i 20zł w plecy;/
|
Ja na wekkend : Legia i Wisła
Co myślicie? |
Legia X A WisŁa X2
|
Cytat:
Bełchatów-Wisła 2 Polonia-Lech 1 Cracovia-Legia 1 Odra-Lechia 1 |
CSKA M.-Sevilla +1.5 1.35
Etchnikos Ac.-APOEL Nicosia 2 1.45 Aston Villa-Cr.Palace 1 1.35 Cercle Br.-Charleroi 1 1.85 Co myślicie o tym typie na belgijską? |
Czy wie ktoś na kiedy przeniesiono: Emmen - Maastricht? Przenoszony był już kilka razy, miał się odbyć w poniedziałek i się nie odbył. Jeśli miną 72h od czasu kiedy miał się odbyć to dzielą mi kurs przez ten postawiony na ten mecz? Gram w stsie i pierwszy raz mam do czynienia z taką sytuacją :|
|
Jeśli miną 72h, to rozliczą Ci mecz po kursie 1,00 (czyli usuną go z kuponu).
U mnie ładnie udało się odrobić wieczorną wtopę nocnym nba, a na dziś, z braku innych pomysłów leciutki kupon za 10: Cytat:
|
Co myślicie nad takim kuponem na jutrzejszą ligę europejską:
Szachtar-Fulham 1 Werder-Twente 1 Valencia-Brugge 1 Roma-Panathinaikos 1 za 20 zł wychodzi do wygrania równe 70 zł a na dziś zagrałem: Hansa Rostock-Union Berlin 1 Fiorentina-Milan under 2,5 |
Powtórzę się z ostatniego razu ;) Na LE grać max za mecze. Ostatnio ładnie wchodziło, że obie strzelą w tych rozgrywkach. Tym razem może warto pograć, że goście nie będą strzelać? Na razie o tym nie myślę ;)
|
Cytat:
Nie wydaje sie aby nasi dwaj główni konkurenci przegrali, ale kazdy ma wlasne zdanie. Powodzenia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie może gdzie można znaleźć statystyki dotyczące karnych? Ile pada na mecz, kolejke, sezon, w których minutach najczęściej, w jakich ligach najwięcej lub podobne informacje o karnych?
|
Cytat:
Ja tradycyjnie odpuszczam 1-2 kolejkę ligi polskiej po przerwie. To nie Anglia, u nas się "wchodzi w rytm meczowy" miesiąc. Inna inszość, ze kolejka trudna generalnie, a juz Bełchatów - Wisła to dla mnie czysta loteria. |
Ja gram dzis Prokom +5,5 z CSKA i Cercle Brugge - Charleroi 1.
|
Ja dziś tak zabawowo 10 zł na wynik 0:0 w meczu Inter - Chelsea :)
Co by się lepiej oglądało. |
Standardowo sobie na live pogram. Pewnie że Inter zdobędzie gola nr 1
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl