![]() |
Cytat:
Bartkowski nie jest już młody, zagrał więcej niz 5 spotkań i każdy kibic ma prawo do swoich przemyśleń. Na kim w mojej ocenie możemy więcej zarobić? To chyba oczywiste. |
Gosc ma 26 lat - mlody, dajmy mu szanse na rozwiniecie. :lol:
|
Co do Bartkowskiego, to jest on ofiarą nowego systemu gry. Boczni obrońcy zostają całkowicie bez asekuracji, bo pomocnicy zagęszczają środek pola, a boczni napastnicy nie wracają do obrony. Widać to przy bramce Lechii i pierwszej bramce dla Arki. Sadlok ma ten sam problem.
|
BVB grało w pierwszym sezonie mistrzowskim Kloppa podobnym systemem i Piszczka zawsze asekurowal defensywny pomocnik. Do takiej gry trzeba mieć żelazne płuca, świetna technike i zwrotnosc. Zawodnik pokroju Stolarskiego bardziej by się u nas bardziej przydał.
A co do tego że nikt się nie wracamdo oceny, to ja zwróciłem uwagę że zarowno Imaz jakmi Boguski walczyli w obronie. Problem jest przy kontrach. |
Bartkowski to najzwyczajniej w świecie cienki bolek i tyle.
Peszko ostatnio robił z nim co chciał i mam nadzieje ,że ten Palcić nie będzie szkalny i da nam odrobinę spokoju na boku. |
Cytat:
Transfer tego młodego cieszy. Widać rezygnujemy z Pietrzaka. |
Cytat:
troche podobny do meresia :D |
A coś wiadomo co z tym Petarem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ależ się ciągnieeeeeee. Z tydzień już bedzie. Ileż można
|
Cytat:
Wg. Moich info od grudnia co najmnjej A w tle dlugi Genoi |
według moich źródeł, to jesteś jeb.anym debilem
|
Hahahaha regan znowu srogie piguly chyba wjechaly, albo szklanki od teo :D
|
Cytat:
Trzeba poczekać na oficjalne informacje |
Cytat:
Poki co wszystko co pisalem w styczniu po sporych opoznieniach wychodzi na wierzch |
Cytat:
|
Cytat:
|
@nesta
@PlayLikeAPro To prawda, ze nie wiadomo co sie wydarzy w lecie, ale w takim razie po co byli sciagani Halilovic z Wojtkowskim? Zwlaszcza, ze Tibor wyroznial sie pod koniec obozu i mozna bylo sie spodziewac, ze trener na niego postawi. Idac tym tokiem myslenia powinnismy sciagnac kogos za Brleka w lecie 2016 bo przeciez rozczarowywal i w takim razie nie byl wart ogrywania, tylko pozniej bysmy na nim nie zarobili 2 mln euro. Mi glownie chodzi o ten okres, zaledwie 4 miesieczny. I mysle, ze najmniej od Wisly zalezy czy bedzie mogl zostac dluzej. To Genoa o tym zdecyduje, chyba, ze sie dogadaja jakos z Wisla juz teraz, a i sam zawodnik moze bedzie wolal pojsc na wypozyczenie gdzies we Wloszech na przyklad. A kontuzje czy nawet transfery to kwestie mocno losowe i trudno sie ich spodziewac. Wszyscy byli pewni, ze Carlitos odejdzie gdzies za gruba kase, i co? Poki co jest w Wisle i nigdzie sie nie wybiera. Takze nie ma co porownywac, bo sytuacje sie troche roznia. Jesli chodzi o dodatkowa kase z tytulu lepszego miejsca na koniec sezonu, to oczywiscie prawdopodobne jest, ze z Brlekiem w skladzie bedzie ono wyzsze, jednak nie jest to pewne. Zreszta nie przecenialbym tych 50 czy 100 tys. euro dodatkowo. Rozumiem, ze Wisla jest biedna, ale bez przesady. Ja mam inne zdanie i wole miec za to jakis trzon na nowy sezon, a nie budowac wszystko od nowa. Mam tu caly czas, rzecz jasna, na mysli sytuacje kiedy Petar by musial wrocic po 4 miesiacach. Co innego gdyby zostal dluzej. |
regan z nami kibicami! :tsw_flaga:
|
Ok, to ja też mam.
Panowie, będzie prawdziwą bomba! Już nie długo! Nie powiem wam dokładnie kiedy i co to za bomba, ale jak się spełni to się wszyscy obsracie ze szczęścia! Brzmi legitymacyjne? |
Cytat:
|
Boże, ten regan to głupi bardziej niż myślałem... Na nic Twoje starania, szacunku już na tym forum nie uzyskasz :)
|
Cytat:
|
Mial byc bomba i jest. Wam to nigdy nie dogodzi :D
|
Regan, sam wyzywales ludzi od konfidentow, gdy ktoś na SB przytaczal Twoje posty sprzed roku i dwoch o tej samej "bombowej treści".
|
Wisła Kraków rozwiązała za poszumieniem stron kontrakt z Victorem Perezem.Uff wzmocnienie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Numerek się zwolnił. Moze wróci do... :) |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/
Marcin Grabowski w Wiśle! Kontrakt 24+12 od 1 Lipca 2018 |
Najwieksze bomby transferowe to odejscie Ze Manuela i teraz Pereza :D
|
No i regan po raz kolejny może napisać 'a nie mówiłem' :rotfl:
|
Podsumowując dotychczasowe okienko:
Przyszli: Mitrovic, Palcic Przyjda od 1 lipca: Grabowski, Suljic W kregu zainteresowań: Brlek, Bomba Regana Odeszli: Ze Manuel, Perez, Pietrzak (wyp), Bartosz (wyp) Mogą odejść: Kostal (wyp) Kadra się ilościowo nie powiększyła, a i tak pęka w szwach, w szczególności gdy wszyscy będą zdrowi (marzenie). |
Swoją drogą Kostal na wypożyczeniu powinien być od co najmniej miesiąca. Jak teraz gdzieś pójdzie to może mieć wieksze problemy, żeby sie przebić (zgranie z zespołem itp).
|
Dawno tu nie zaglądałem. Czas kolejny raz pochwalić Junco, który naprawdę ma wizję - pokazują to właśnie ruchy wśród młodszych piłkarzy, a wiadomo jak ciężko wyrwać jest Polaków przy wszelakich menago, prowizjach, chorych oczekiwaniach klubów.
Śliwka - wygrana walka o 16latka m. in. z Legią. Słomka - wygląda świetnie ponoć na treningach w GKS, zaczął teraz regularnie grać w 1 składzie w sparingach. Laskoś - wyróżniający się w juniorach. Grabowski - reprezentant juniorów od lat, wyrwany z Lecha. Do tego Wojtkowski. Balanyuk, Kolar. Trzeba czasu, ale świetnie to wygląda. |
up + Kostal i Halilović, zagranie z Brlekiem też mistrzowskie :-)
|
Kostal to bardziej widzimisię kibiców nic pomysł Junco, poza tym jak dla mnie do Kostal nie pokazał do tej pory nic żeby go chwalić
|
Cytat:
Wedlug mnie facet ma problemy z psychiką, pewnością siebie. |
Cytat:
Dlatego na jego miejscu zabiegałbym o wypożyczenie, by grać systematycznie - gra, gra, gra - to podstawa u młodych. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl