![]() |
Perez by się nam przydał, jakby był 12stym zawodnikiem na boisku. W innym przypadku zabiera miejsce komuś, kto potrafi grać w obronie lub ataku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do pecha, to poprostu chciałem to ładnie ubrać w słowa;) ale zgadzam się że ten pech bierze się z jego .......owatosci. To że pograł w Hiszpanii nie znaczy że da rade w ekstraklasie. framat Perez=Stilic? Przciez tak jak mówisz Perez to środkowy pomocnik czyli taki box2box. I niby Semir to też taki box 2box według ciebie? Hehe powiedz że zartujesZ |
Cytat:
z obecnej kadry najbardziej do Brożka , ale tak jak pisałem wielu by sie znalazło :P |
Wg Knury w przyszłym tygodniu jest szansa zakontraktowac PO i PP. Bliżej jest PP i będą to na pewno obcokrajowcy.
Oznacza to jednocześnie że ktoś jeszcze musi odejść z zespolu poza Ze Manuelem. Nie wiemy jednocześnie jak notowania u nowego trenera zmalaly/wzrosły u tych kilku problematycznych nazwisk: Pereza, Cywki czy Kostala. |
Kostal do odpalenia na pewno. Tzn na wypożyczęnie
|
Z Cywką i Kostalem chyba trener poczeka z oceną do końca obozu. Perez to chyba już odstrzelony przez Carrillo
|
Dzisiaj czytałem wywiad z Cywka i raczej nastawiony jest na wypelnienie kontraktu do czerwca i walkę o skład w środku pola. Tym bardziej że w nowym systemie za Carrillo mają grać w środku pomocy 3 graczami w jednej linii. Taktyka wydaje mi się o tyle ciekawa że z racji braku bocznych pomocników w tym systemie środkowy boczny pomocnik będzie zabezpieczal stronę gdy skrajny obrońca będzie gnal do przodu.
Tak więc raczej sie teraz z Cywka nie rozstaniemy. |
Skad wnioski ze odstrzelony?. Kostal po ostatnim sparingu raczej sie nie pokazal z dobrej strony wiec pewnie wypozyczenie.
|
Cytat:
|
Chodzilo mi o post wyzej i Pereza :)
|
Jutro ma przyjechać dwóch nowych na testy medyczne :)
|
Przeważnie wówczas gdy nie ma przecieków, kim są owi zawodnicy to można liczyć na interesujące transfery. Oby tak było i tym razem..... Bardzo potrzebujemy prawoskrzydłowego, oj bardzo
|
No i beda dwie bombki o których pisalem... oby tylko dojechali:D
|
Teo, gwarantujesz, że będziemy przecierali oczy ze zdumienia, jeżeli dwa owe transfery wypalą ? :D
|
To zalezy czy myslimy o tych samych zawodnikach :)
A poważnie. Mysle ze beda podzielone opinie ale ze to pomysły Carillo to wierze ze beda to wartosciowi gracze dla drużyny |
Dawaj nazwiska i nie ........
|
Cytat:
|
Ty Teo napisz choc narodowosc bo tu sie robisz na informatora :). Ja sie zastanawiam po co u nas jakis scauting i Junco jak i tak jak przychodzi do transferow to sa ludzie trenera. I bylo tak juz za Kiko.
|
Ja bym się tam nie nakręcał. Będą to jakieś no name'y, które albo wypalą (Carlitos) albo nie (Ze Manuel).
|
srałeś, a nie pisałeś
https://www.youtube.com/watch?v=Nrj18AtHdRA :// cytowanie na ff dalej nie dział |
Cytat:
https://twitter.com/ZetWuuEee/status/954737685238861824 |
Cytat:
|
Wybaczcie, ale niczego nie napisze, bo w kregu zainteresowania Wisly jest obecnie 8 zawodnikow i ktorzy na pewno przyjada tego nie wie nikt poza 3-4 z bezposredniego kierownictwa klubu :-)
Ja napisze narodowosc y i z a przyjedzie x i v i bedzie z teo beka :-) nie dziekuje :-) |
Hahaha dobre następny informator
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ja pierwszy pisze ze cos ma sie stac tylko inni uzytkownicy :-) a jak juz pisza to zabieram glos :-) zwykle taka jest idea forum :-)
|
Nagonka na chłopa większa niż na Ragana, choć tak konkretnymi bombami nie rzucał :D
|
Idea forum - wiem, ale nie powiem :D
|
Cytat:
A jak ktos ma problem z cierpliwosci i z tego powodu musi sobie powrzucac na moja osobe to powinien zmienic strone blon bo pasuje do zydowizny. |
Z moim informacji (dodam jedynie, że z pewnego źródła) wynika, że ktoś z obecnej kadry może odejść, ale także można spodziewać się transferów do klubu. Stay tuned, chociaż różnie może być ;)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl