![]() |
Niestety nie.
|
No i widac kto procz nas nie ma czarne pedaly parchaci i żabole grono iscie wyborowe by nie powiedziec elitarne.Gratulacje dla zarzadu brawo oby tak dalej.
|
z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.
|
Cytat:
Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od którego roku życia obowiązuje Karta Kibica? Od 13-go? Chodzi o dziecko poniżej 6 r.ż., wejście na sektor nie rodzinny, tylko 'normalny'.
|
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie wylegitymowania się, nie mam jeszcze 18lat i uczęszczam do szkoły, lecz nie mam legitymacji bo zgubiłem jakiś czas temu, i wpadła mi myśl czy po okazaniu zaświadczenia ochroniarzowi, że chodze do szkoły zostanę wpuszczony na sektor.? Pytam ponieważ miałem ostatnio taki problem, i nie chciałbym sie z nim spotkać po raz kolejny.! Pozdro
|
Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu
|
Cytat:
Ale to jest pewne.? |
Właśnie chyba na G nie kupujcie, g zostawcie odpowiednim osobą wykupujcie na reszte trybun.
|
kupowałem dziś bilet na sektor D21, było na nim jeszcze 10 wolnych miejsc. Na pozostałe sektory w narożniku również można bylo kupić bilety,ale zostało niewiele miejsc i do piątku na pewno zostaną wyprzedane.
|
Cytat:
|
Cytat:
Generalnie sądzę iż dużo zależy od tego na jakiego ochroniarza trafisz. Mój kolega z pracy na przykład , kupił sobie bilet sporo przed meczem. Jako że od dłuższego czasu są one nabijane na karty kibica , to nie zabrał potwierdzenia zakupu. I zonk , na bramkach pokazywało że na karcie biletu nie ma ... I ochroniarze chcieli mu powiedzieć "spadaj". Jako że kumpel ma niezłe talenty dyplomatyczne to skończyło się na tym że wszedł bez sprawdzania czy rzeczywiście ten bilet wykupił. Także radzę Ci zabrać zaświadczenie , i w momencie kiedy ktoś poprosi Cię abyś okazał legitymację , pokaż papierek i powiedz że się dowiadywałeś w kasach i taka forma jest dopuszczalna gdy zgubiłeś legitymację. Na pewno załatwisz to bezproblemowo. :alleluja: |
Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...
Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić. |
No mają cię wpuścić, a mi na meczu z korupterem sprawdzaili. Nie miałem czasu na dyskusję, bo już się mecz zaczynał jak wchodziłem, więc nie pytałem po jaki ciul to sprawdza.
|
Info biletowe!
Cytat:
|
Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź |
Cytat:
|
Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.
|
Cytat:
Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji. |
Cytat:
|
Cytat:
Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce. w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam |
Cytat:
|
Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?
|
Cytat:
|
Niema już biletów na młyn
|
KONIEC!!! Komplet :D
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_c/ Teraz wypełniać narożniki i sektor G!!! I jedziemy z tymi parchami :D P.s Są jakie kolejki? czy ni mo? :) |
Cytat:
Przy zakupie karnetu - liczy się, że w momencie zakupu przysługuje Ci ulga i przy wejściu nie musisz okazywać legitymacji. Przy zakupie biletu - legitymację musisz okazać i przy zakupie i przy wejściu - jeśli zostaniesz o to poproszony. NIE DOTYCZY TO NIELETNICH, jako że prawo nasze przewiduje obowiązek nauki do ukończenia 18. roku życia, zniżka z tego co wiem naliczana jest automatycznie. W takim przypadku nawet jeśli nie posiadasz legitymacji, bo ją zgubiłeś, nie podbiłeś jej, czy cokolwiek jeszcze innego - i tak dostaniesz ulgowy bilet, bo kasjer nie ma możliwości sprzedania normalnego. Jeśli ochrona nie chce Cię wpuścić - właśnie na obowiązek nauki do 18. roku życia i brak możliwości sprzedania takiej osobie normalnego biletu należy się powołać - i nie powinno być problemu. |
Na G moze byc goraco ,oby ten sektor nie został zajety jedynie przez "Januszy" :lol:
|
No ja mam nadzieję, że G1,G2 i G3 będą zapełnione i również włączą się do dopingowania, ja na pewno tak :) Musimy zmiażdżyć kuchenki dopingiem od samego początku. Dlatego jeśli ktoś nie zdażył kupić biletu na C, niech kupuje na narożniki i na G!!! Bo już widziałam takie opinie, że "na C nie ma biletów, to nie idę na mecz"...
|
Cytat:
|
Cytat:
Sektor C zapełniony. Wiadomo- nie fanatycznie a najtaniej. Budzą się ze snu internetowi fanatycy typu "idę na mecz bo przyjeżdża Lech i będzie Cracovia i w ogóle w poniedziałek opowiem kolegom". Smutne. |
Cytat:
|
Bylem o 15 kolejek brak 3 kasy otwarte moze 5 osob bylo
|
witam. orientuje się ktoś (pytał w kasie) jak dużo wolnych miejsc jest jeszcze na sektorach G2, albo G1? chcę kupić bilety jutro około godz.18 dla 6 osób. będę wdzięczny za jakąkolwiek informację. szkoda że strona oficjalna nie informuje dokładnie o stanie sprzedaży biletów :/ z pewnością internetowa sprzedaż rozwiązała by ten problem jak i wiele innych...
|
Bilety powinny być na G o 18 jutro. Jak nie, to narożnik kosztuje pare złotych więcej więc nic tylko wybrać się na R22.
Byłem ok.17 w strefie, ludzie się cały czas kręcą, sporo osób wyrabiało KK. |
Po godz 19 trzy kasy czynne,kolejka na 5 min stania.
Na G na oko została połowa,moze troche mniej. |
to już mi dużo daje. jezeli braknie na G to znajde inne miejsce :) dzięki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl