Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Bartosz 06.03.2012 09:36

Niestety nie.

Joseff1906 06.03.2012 13:03

No i widac kto procz nas nie ma czarne pedaly parchaci i żabole grono iscie wyborowe by nie powiedziec elitarne.Gratulacje dla zarzadu brawo oby tak dalej.

Elendil 06.03.2012 13:51

z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.

Don Donson 06.03.2012 14:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1227608)
oprócz nas nie mają tylko 3 kluby ! Co na to Basałaj ? hahaha

Basałaj na to: Niemożliwe:haha:
Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu.

Jagul 06.03.2012 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Don Donson (Post 1227739)
Basałaj na to: Niemożliwe:haha:
Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu.

Nie mniejsza z tym tylko trzeba to w końcu wprowadzić. Teraz tak jak mówisz jest ok ale znowu przyjdą mecze o puchary i dobra gra Wisły (oby...) i będzie trzeba stać 4 godziny w kolejce...

LanceTS 06.03.2012 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1227722)
z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.

Jeśli to prawda to kupujcie też na G. Pamiętajcie kto do nas przyjeżdża.

Lacrima 06.03.2012 17:09

Od którego roku życia obowiązuje Karta Kibica? Od 13-go? Chodzi o dziecko poniżej 6 r.ż., wejście na sektor nie rodzinny, tylko 'normalny'.

aNouc 06.03.2012 17:17

Cytat:

Darmowe bilety na mecz z Lechem!

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków ufunduje wejściówki na to spotkanie dla chłopców poniżej 16 roku życia. Aby zapisać się na listę wystarczy posiadać Kartę Kibica i zjawić się w czwartek między godziną 15 a 19 w "Strefie Kiboli" w Starej Hali Wisły.

Zapraszamy każdego, kto chciałby zjawić się na meczu z Lechem, a na zakup biletu nie pozwalają mu środki finansowe. Akcja skierowana jest do młodych Wiślaków. Najstarszą osobą, która może ubiegać się o przyznanie darmowej wejściówki jest ta urodzona w 1995 roku. Dolna granica wieku nie jest ustalona.

Do tej pory akcja "Kto kocha ten wierzy" przebiegała na nieco innych zasadach. Teraz jednak uznaliśmy, że jest spore grono osób, które z jakichś powodów nie mogło w niej uczestniczyć. Jeżeli wszystko się powiedzie na kolejne mecze ligowe i być może wyjazdy, "zapisy" na darmowe wejściówki przebiegać będą na podobnych zasadach.

W czwartek do Strefy Kiboli (między godziną 15 a 19) należy przynieść zapisane na kartce dane osobowe (imię, nazwisko i numer PESEL). Konieczne będzie także okazanie Karty Kibica. Bilety odebrać będzie można w piątek od wczesnych godzin popołudniowych.

Przypominamy, że Strefa Kiboli mieści się w Starej Hali Wisły, na przeciwko sklepu z odżywkami (tuż przed wejściem na salę, gdzie swoje mecze rozgrywają między innymi koszykarki i futsalowcy).

Zdajemy sobie sprawę z tego, że nie każdy młody człowiek, którego ta akcja mogłaby dotyczyć czyta naszą stronę. Jeżeli więc ktoś zna dzieciaków ze swojego najbliższego otoczenia, które chciałyby chodzić na mecze, a ze względu na problemy finansowe nie jest im to dane proszony jest o poinformowanie ich o możliwości zdobycia darmowej wejściówki.

Startujemy od liczby 100 darmowych biletów. Jeżeli będzie taka konieczność pula zostanie powiększona.
SKWK..........

ManiekTS 06.03.2012 18:53

Mam pytanie odnośnie wylegitymowania się, nie mam jeszcze 18lat i uczęszczam do szkoły, lecz nie mam legitymacji bo zgubiłem jakiś czas temu, i wpadła mi myśl czy po okazaniu zaświadczenia ochroniarzowi, że chodze do szkoły zostanę wpuszczony na sektor.? Pytam ponieważ miałem ostatnio taki problem, i nie chciałbym sie z nim spotkać po raz kolejny.! Pozdro

cinek1 06.03.2012 19:07

Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu

ManiekTS 06.03.2012 19:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cinek1 (Post 1227828)
Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu

Ale to jest pewne.?

Kamell 06.03.2012 20:51

Właśnie chyba na G nie kupujcie, g zostawcie odpowiednim osobą wykupujcie na reszte trybun.

bronowice 06.03.2012 22:25

kupowałem dziś bilet na sektor D21, było na nim jeszcze 10 wolnych miejsc. Na pozostałe sektory w narożniku również można bylo kupić bilety,ale zostało niewiele miejsc i do piątku na pewno zostaną wyprzedane.

jerry1990 06.03.2012 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1227608)
Poświęciłem trochę minut ,żeby z ciekawości sprawdzić kto ma sprzedaż biletów (niektórzy również karnetów) on-line w naszej ekstraklasie i bardzo się zdziwiłem na plus bo wygląda to tak:

1 .Śląsk TAK
2.Polonia NIE
3.Legia TAK
4.Ruch TAK
5.Lech TAK
7.Podbeskidzie TAK
8.Widzew TAK
9.Korona TAK
10.Jagiellonia TAK
11.Górnik NIE
12.GKS Bełchatów TAK
13.Lechia TAK
14.Cracovia (chyba) NIE
15.ŁKS TAK
16.Zagłębie TAK
oprócz nas nie mają tylko 3 kluby ! Co na to Basałaj ? hahaha

Wstyd, bo kluby które nie mają to Cracovia (pewnie o nowego sezonu będą mieć), Górnik "nie ma stadionu", Polonia, która stadion ma no ale... W 1 lidze też są kluby które internetową sprzedaż prowadzą. Dla mnie ten temat jest o tyle interesujący że muszę jechać po bilet z Górnego Śląska.

Dawidka 07.03.2012 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ManiekTS (Post 1227838)
Ale to jest pewne.?

Pewna to jest tylko zakichana śmierć w naszym życiu :)
Generalnie sądzę iż dużo zależy od tego na jakiego ochroniarza trafisz.
Mój kolega z pracy na przykład , kupił sobie bilet sporo przed meczem. Jako że od dłuższego czasu są one nabijane na karty kibica , to nie zabrał potwierdzenia zakupu. I zonk , na bramkach pokazywało że na karcie biletu nie ma ... I ochroniarze chcieli mu powiedzieć "spadaj". Jako że kumpel ma niezłe talenty dyplomatyczne to skończyło się na tym że wszedł bez sprawdzania czy rzeczywiście ten bilet wykupił.

Także radzę Ci zabrać zaświadczenie , i w momencie kiedy ktoś poprosi Cię abyś okazał legitymację , pokaż papierek i powiedz że się dowiadywałeś w kasach i taka forma jest dopuszczalna gdy zgubiłeś legitymację. Na pewno załatwisz to bezproblemowo.
:alleluja:

vote-for-mikey 07.03.2012 17:06

Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...

Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić.

eto22 07.03.2012 18:01

No mają cię wpuścić, a mi na meczu z korupterem sprawdzaili. Nie miałem czasu na dyskusję, bo już się mecz zaczynał jak wchodziłem, więc nie pytałem po jaki ciul to sprawdza.

WISŁAZWE 07.03.2012 21:35

Info biletowe!

Cytat:

Na piątkowe spotkanie nie ma już biletów na sektory C2, C3, C4, C5, A21, D21 oraz H23. Ostatnie sztuki wejściówek natomiast można nabyć na sektory B11, D12 oraz F21. Na pozostałe części stadionu można jeszcze kupić bilety w większej ilości.

John1906 07.03.2012 22:29

Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź

markowywislak 07.03.2012 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 1228142)
Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź

to nie stadion III ligowy że wchodzisz gdzie chcesz.Przed każdym sektorem są bramki które musisz przejść.Także kupując bilet np na G to nie wejdziesz na inny.

LuKaS TSW 07.03.2012 22:58

Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.

John1906 07.03.2012 23:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1228150)
to nie stadion III ligowy że wchodzisz gdzie chcesz.Przed każdym sektorem są bramki które musisz przejść.Także kupując bilet np na G to nie wejdziesz na inny.

Dzięki że mnie uświadomiłeś "mistrzu" nie wiedziałem naprawdę :)
Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji.

palikot 08.03.2012 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 1228161)
Dzięki że mnie uświadomiłeś "mistrzu" nie wiedziałem naprawdę :)
Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji.

wydaje mi się, że karnet będziesz mógł kupić dopiero w sobote, bo wtedy system anuluje mecz z Leszkiem i będzie tzw. "3 część sprzedaży karnetów"(o ile będzie) za cene mniejszą. Więc wg mojej opinii karnetu nie kupisz w piątek przed meczem jesli jutro zejdą wszystkie bilety na C.

PvD 08.03.2012 00:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 1228154)
Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.

zakup biletu na Lecha np. na C1-Rz.1-m.1 , wyklucza zakup karnetu na to samo miejsce. Więc jeżeli wykupione zostaną wejściówki na C na Lecha to wg mojej wiedzy karnetu na C w tej części sprzedaży nie będzie można nabyć.

Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce.

w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam

John1906 08.03.2012 00:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1228188)
zakup biletu na Lecha np. na C1-Rz.1-m.1 , wyklucza zakup karnetu na to samo miejsce. Więc jeżeli wykupione zostaną wejściówki na C na Lecha to wg mojej wiedzy karnetu na C w tej części sprzedaży nie będzie można nabyć.

Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce.

w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam

Dzięki za odpowiedź o to mi właśnie chodziło.

Killer1990 08.03.2012 08:42

Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?

nemox007 08.03.2012 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Killer1990 (Post 1228215)
Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?

Ja z wawy prawdopodbnie. Ale pociągiem

Semper Fidelis 1985 08.03.2012 12:44

Niema już biletów na młyn

palikot 08.03.2012 12:44

KONIEC!!! Komplet :D

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_c/

Teraz wypełniać narożniki i sektor G!!! I jedziemy z tymi parchami :D

P.s Są jakie kolejki? czy ni mo? :)

doodi 08.03.2012 13:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1228053)
Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...

Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić.

Nie wprowadzaj kolegi w błąd. Karnet to karnet, a bilet to bilet.

Przy zakupie karnetu - liczy się, że w momencie zakupu przysługuje Ci ulga i przy wejściu nie musisz okazywać legitymacji.

Przy zakupie biletu - legitymację musisz okazać i przy zakupie i przy wejściu - jeśli zostaniesz o to poproszony.

NIE DOTYCZY TO NIELETNICH, jako że prawo nasze przewiduje obowiązek nauki do ukończenia 18. roku życia, zniżka z tego co wiem naliczana jest automatycznie. W takim przypadku nawet jeśli nie posiadasz legitymacji, bo ją zgubiłeś, nie podbiłeś jej, czy cokolwiek jeszcze innego - i tak dostaniesz ulgowy bilet, bo kasjer nie ma możliwości sprzedania normalnego. Jeśli ochrona nie chce Cię wpuścić - właśnie na obowiązek nauki do 18. roku życia i brak możliwości sprzedania takiej osobie normalnego biletu należy się powołać - i nie powinno być problemu.

AS82 08.03.2012 14:57

Na G moze byc goraco ,oby ten sektor nie został zajety jedynie przez "Januszy" :lol:

gypsy 08.03.2012 15:10

No ja mam nadzieję, że G1,G2 i G3 będą zapełnione i również włączą się do dopingowania, ja na pewno tak :) Musimy zmiażdżyć kuchenki dopingiem od samego początku. Dlatego jeśli ktoś nie zdażył kupić biletu na C, niech kupuje na narożniki i na G!!! Bo już widziałam takie opinie, że "na C nie ma biletów, to nie idę na mecz"...

AS82 08.03.2012 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1228312)
No ja mam nadzieję, że G1,G2 i G3 będą zapełnione i również włączą się do dopingowania, ja na pewno tak :)

Nie mialem na mysli jedynie dopingowania ,ale tez spin do ktorych zapewne dojdzie

michu-k 08.03.2012 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1228312)
No ja mam nadzieję, że G1,G2 i G3 będą zapełnione i również włączą się do dopingowania, ja na pewno tak :).

Kogo to interesuje, szczególnie w tym temacie?

Sektor C zapełniony. Wiadomo- nie fanatycznie a najtaniej. Budzą się ze snu internetowi fanatycy typu "idę na mecz bo przyjeżdża Lech i będzie Cracovia i w ogóle w poniedziałek opowiem kolegom". Smutne.

Kibic_1906 08.03.2012 17:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1228309)
Na G moze byc goraco ,oby ten sektor nie został zajety jedynie przez "Januszy" :lol:

Siej już propagandę, niczym Goebbels :) Nie rozumiem takich ludzi jak Ty..

OpEnTaNy 08.03.2012 18:00

Bylem o 15 kolejek brak 3 kasy otwarte moze 5 osob bylo

morfeusz 08.03.2012 18:12

witam. orientuje się ktoś (pytał w kasie) jak dużo wolnych miejsc jest jeszcze na sektorach G2, albo G1? chcę kupić bilety jutro około godz.18 dla 6 osób. będę wdzięczny za jakąkolwiek informację. szkoda że strona oficjalna nie informuje dokładnie o stanie sprzedaży biletów :/ z pewnością internetowa sprzedaż rozwiązała by ten problem jak i wiele innych...

michael 08.03.2012 18:46

Bilety powinny być na G o 18 jutro. Jak nie, to narożnik kosztuje pare złotych więcej więc nic tylko wybrać się na R22.
Byłem ok.17 w strefie, ludzie się cały czas kręcą, sporo osób wyrabiało KK.

El'kabat 08.03.2012 19:41

Po godz 19 trzy kasy czynne,kolejka na 5 min stania.
Na G na oko została połowa,moze troche mniej.

morfeusz 08.03.2012 20:10

to już mi dużo daje. jezeli braknie na G to znajde inne miejsce :) dzięki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl