![]() |
Cytat:
Cytat:
|
To na stronie Legii cieszono się, że sędziuje, kto sędziuje. :)
|
Wolfy chyba, że o tych "najważniejszych kibicach" to masz na myśli komisję ligi, i wasze płacze zawsze pokrzywdzonych przez świat.
|
Z cyklu złote myśli Macieja S. :)
Cytat:
|
Cytat:
dzis nie płaczemy 0-3 4-0 |
legion18
już się na własnym forum zgrywać nie można :p? przegraliście, takie życie... zluzuj:-p na poważne dyskusje będzie jeszcze czas:-) |
Cytat:
A to, że piłkarzom Legii wolno więcej i tacy boiskowi chami jak "Łokietek" przez lata pozostawali bezkarni - to po prostu fakt. Ja mam tak, że do dziś jak sobie pomyślę, że skończony burak Kucharski przespacerował się po leżącym Głowackim i s-syna nawet na jeden mecz nie zawiesili... Pamiętam to uzasadnienie - "bo przeprosił". Tak więc takie pokazywanie wała innym drużynom jak z Vrodjakiem i Komorowskim nie robi na mnie wrażenia. Po prostu stwierdzam fakt: nie zawiesili choć powinni - który to już raz? I .... Wam to dało:D :rotfl: |
Cytat:
To wszystko przez Wisłę! Zaintonowali po tym niewykorzystanym karnym to co mają w zwyczaju te prymitywy?:P |
Cytat:
choć taki Manu to z bara lubi .......nąć:lol: |
Tak się złożyło że oglądałem właśnie mecz z dwoma sympatykami Wisły na parapetówie w W-wie i przed meczem dla jaj się zakładaliśmy o flachszkę. Oczywiście z kurtuazji koledzy powiedzieli, że Legia Wygra 2:0, a drug 2:1. Ja odpaliłem, że 4:0 dla Was i wygrałem :D
Serio to takie lanie od czasu do czasu się przydaje. Mecz nie był wielki, ale Wisła wygrała zasłużenie serduchem i skutecznością, tak jak Legia z Amicą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jedynie Maćkowi trza było podziękować w 85 a nie 5 minucie;) ps http://legia.net/wiadomosci,39283-na...od_31_lat.html kto by przypuszczał że od moich urodzin nie przegraliście wyżej :) |
Cytat:
Co do meczu, to ten Piasecki powinien zajac sie sedziowaniem w A-klasie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Komorowski po ataku wyprostowanymi nogami na Kirma powinien dostać dwie czerwone kartki i z sześć kolejek wakacji - reszta jak to w meczu walki. |
Cytat:
Dobrze wiesz o co mi chodzi:>, swoją drogą to Kirm już chyba drugiego takiego zalicza;).Jasna sprawa że w....ił bym się gdyby to było w odwrotną stronę ale trzeba przyznać że to było aktorstwo z wyższej półki |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mówię, że nie. Po latach obserwowania Radovica myślałem, że już żaden aktor mnie nie zaskoczy - tymczasem... :) P.S. Jedna dość kontrowersyjna uwaga. W telewizji wyraznie widać, że Komorowski trafia w piłkę, a nie w Kirma. Owszem wszedł jak drwal, ale jednak w piłę. Nic na to nie poradzę, więc pretensje nie do mnie. Cytat:
|
Powiedział coś w stylu "dzisiaj Legia wygra yy tzn zagra z Wisłą" na Reymonta..... .
|
Cytat:
|
Cytat:
... drogi Panie. :foch: |
Cytat:
Dzisiejsze zwycięstwo smakuje wyjątkowo dobrze ze względu na kuriozalną decyzję Komisji Ligi. Ciężko coś wyrokować na przyszłość. Najpierw blamaż w meczu z Amicą, potem cud w hipermarkecie, a teraz deklasacja Legii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Idz pan w ch** tak okresle mecz :) - Moge sie wpieniac o karnego ale po co ? Wisla na fali :D Maaskant wielkim trenerem - zyc nie umierac.
Wislacy jak zwykle poszkodowani i wielce tratowani :) O Kulach by chodzili...Zmienic sport koledzy :) Wygraliscie slusznie, ale teksty o faulu to juz totalna farsa :D Wisla nie ma zeznikow, Wisla ma samych kulturalnych pytajacych jak zaatakowac graczy :D ....a mac, ogarnijcie dupska :D |
Cytat:
5 cm w tą lub w tą i Kirm chodziłby o kulach przez pół roku. Macie rzeźników w drużynie i dopóki sędziowie im będą pozwalać na to co robią to będą kosić równo z trawą. Komorowski, Borysiuk to przypadki na równi z Cionkiem z Jagi. |
Jako sędzia, który przynajmniej jako nieliczny, przeczytał przepisy gry w piłkę nożną- trafienie w piłkę nie jest ŻADNYM usprawiedliwieniem dla rażącego i brutalnego ataku. Tak to właśnie jest, jak coś ci durni komentatorzy powtarzają w tej telewizji i się przyjmują takie "prawdy piłkarskie".
|
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. |
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl