Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Robert Maaskant byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7560)

Bóg Trybun (objawion) 10.11.2011 10:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1189999)
Efekty działań Kapki widzieliśmy w poprzednim sezonie: rozpirzenie obrony, ściągnięcie takich wirtuozów jak Cikos czy Bunoza, którzy z marszu mieli zastąpić Marcelo i Głowackiego.

Sorry ale nawet Lamey swoją grą okazał się lepszy od Cikosa - bardziej przydatny i efektywny....

To teraz dla odmiany ja się z Tobą nie zgodzę - mimo, że w hyde parku nadajemy na podobnych falach - Lamey efektywniejszy? Z przodu - powiedzmy. Tyle, że obrońca ma przede wszystkim bronić.

Zaraz wyjedziesz mi tekstem, że spłacił sie głowka z Litexem. W takim razie wyszedł na zero katastrofalnymi meczami (a maximum piachu zademonstrował przeciw Apoelowi na wyjeździe). Bez dynamiki, ruchliwości, dramatyczny w odbiorze, słabiutko asekurujący stoperów, z masą prostych strat przy wyprowadzaniu piłki.

Gwiaździsty 10.11.2011 10:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 1189950)
Powodem usunięcia Maaskanta i nie pozwolenia mu choćby dokończenia rundy, była obawa, że powracający piłkarze po kontuzjach, przywrócą Wisłę do czuba tabeli i trzeba go będzie pozostawić na kolejną rundę.

A kiedy ci piłkarze będą powracać po kontuzjach i ilu ? Bo za miesiąc koniec ligi.
Raczej chodziło o to aby w tych 4 kolejkach nie powstała przepaść nie do odrobienia na wiosnę. Bo to co ten zespół prezentuje od dawna (a w ostatnich 3 przegranych pod rząd meczach szczególnie) stawiało poważne zagrożenie takim stanem wypadków.
Drużyna jest kompletnie mentalnie rozprzężona, nie przejawia żadnej woli walki. W pierwszej połowie w derbach (!!!) piłkarz Wisły prowadzi piłkę a reszta spokojnie obok niego sobie idzie. Takie obrazki zapamiętałem patrząc na tą bryndzę. Im potrzebny jest wstrząs a Maaskant tymbardziej takiego nie gwarantował bo sam ich w takim stanie utrzymywał.

Arked 10.11.2011 11:01

Na pewno potężnym wstrząsem dla piłkarzy jest fakt, że jedyną zmianą będzie brak Maaskanta na treningach. Przesunięcie asystenta, współodpowiedzialnego za obecny stan, na stanowisko trenera nie gwarantuje żadnej pozytywnej zmiany.

Gwiaździsty 10.11.2011 11:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1190011)
Na pewno potężnym wstrząsem dla piłkarzy jest fakt, że jedyną zmianą będzie brak Maaskanta na treningach. Przesunięcie asystenta, współodpowiedzialnego za obecny stan, na stanowisko trenera nie gwarantuje żadnej pozytywnej zmiany.

To czy będzie to się okaże. Może wywalenie Maaskanta zrobi na nich jakieś wrażenie. Napewno pozostawienie go (Maaskanta) na funkcji trenera nie gwarantowało żadnej pozytywnej zmiany, chyba że kolejną porażkę.

westersyl 10.11.2011 11:16

Lamey a Cikos, Czy porównywanie jednego słabego piłkarza do drugiego równie słabego ma jakiś sens ? Przypominam że kwota wykupu Cikosza to 300 k euro mogliśmy je wyłożyć chociażby na Marko Jovanovicia. A Lamey był na zakręcie swojej kariery Wisła była dla niego szansą na odbudowanie się, pewnie nie dostał kokosów.

To chybka Kapka ściągnął jeszcze bramkarza grającego w siatkówkę Jovanicia ? I nie wiem czy to on nie forsował Ubiparipa który plącze się gdzieś pomiędzy ławką rezerwowych a młodą ekstraklasą w Lechu...

Największą zaletą Maaskanta była to że potrafił przelać na słabych piłkarzy pewność siebie która z niego emanowała. Boję się że oni teraz mogą grać jeszcze gorzej.

Bóg Trybun (objawion) 10.11.2011 11:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1190017)
Największą zaletą Maaskanta była to że potrafił przelać na słabych piłkarzy pewność siebie która z niego emanowała. Boję się że oni teraz mogą grać jeszcze gorzej.

??

:-)
pewność?
"Pewnie dzisiaj znów zagramy kaszanę" - o, jeśli w tym sensie, to się zgadzam.

paweladn 10.11.2011 11:34

Lamey to piłkarz który ma za mało ambicji, aby grać w Wiślę. Jest już u schyłku kariery i nie ma pełnej motywacji żeby się rozwijać. Ćikos był młodym zawodnikiem i mógł się jeszcze znacznie rozwinąć i poprawić grę. tak że uważam że błędem było sprowadzenie Michaela Lameya a oddanie Ćikosa!

paweladn 10.11.2011 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bóg Trybun (objawion) (Post 1190024)
??

:-)
pewność?
"Pewnie dzisiaj znów zagramy kaszanę" - o, jeśli w tym sensie, to się zgadzam.

Musi sprawdzić się efekt nowej miotły. Nowy trener przyjdzie i poustawia drużynę jak trzeba, mam nadzieję że weźmie do składu paru zawodników z młodej Wisły. Mamy przecież parę talentów.

PhantomRanger 10.11.2011 11:48

Z Litexem to my mieli więcej szczęścia niż rozumu. Gdyby nie to wówczas nie w listopadzie, a w sierpniu byśmy Maaskanta pożegnali. Czytając jednak ten wywiad udzielony GK uznałem, że ma/miał on nas kibiców w głębokim poważaniu i jednocześnie kretynów, którzy będą łykać wszystko co powie. Ja wiązałem z jego przyjściem wielkie nadzieje, które zawiódł na całej linii nie potrafiąc przez rok wypracować jakiegokolwiek stylu. Nam to pewnie trener z podobną mentalnością by się przydał - Rusek, Białorusin, Ukrainiec.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bóg Trybun (objawion) (Post 1190009)
Zaraz wyjedziesz mi tekstem, że spłacił sie głowka z Litexem. W takim razie wyszedł na zero katastrofalnymi meczami (a maximum piachu zademonstrował przeciw Apoelowi na wyjeździe). Bez dynamiki, ruchliwości, dramatyczny w odbiorze, słabiutko asekurujący stoperów, z masą prostych strat przy wyprowadzaniu piłki.

Nie, Lamey się spłacił strzelając dwie bramki Limanovi.

PS. paweladn istnieje taka opcja jak "EDYTUJ", więc używaj jej, a nie spamuj.

Kurz 10.11.2011 11:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez paweladn (Post 1190025)
Lamey to piłkarz który ma za mało ambicji, aby grać w Wiślę. Jest już u schyłku kariery i nie ma pełnej motywacji żeby się rozwijać. Ćikos był młodym zawodnikiem i mógł się jeszcze znacznie rozwinąć i poprawić grę. tak że uważam że błędem było sprowadzenie Michaela Lameya a oddanie Ćikosa!

Po pierwsze daruj sobie wypowiedzi na temat piłkarzy i ich ambicji. Ani ty ani ja nie siedzimy w głowie Lameya i nie wiemy czy jej mu brak czy nastąpił w jego przypadku syndrom Żurawia i będzie już grał tylko gorzej.

W każdym razie, jeśli masz mniej pieniędzy niż potrzebujesz, a w klubie są ogromne oczekiwania, musisz kombinować. Musisz ściągać w miarę tanich piłkarzy (to zwykle wiąże się z wiekiem), którzy kiedyś, w jakimś momencie swojej kariery, grali na poziomie, do którego Cikos nigdy się nie zbliży, licząc na to że pokażą u ciebie dawny blask, chociaż przez sezon czy dwa. Taka polityka jest obarczona sporym ryzykiem, co widać na naszym przykładzie, ale... warto próbować.

qqq_b 10.11.2011 11:55

Jedyne słuszne zdanie odnośnie naszych kopaczy - cytując Cejrowskiego:
"WSZYSTKICH WON!"

http://www.youtube.com/watch?v=0WJOJDMZhXg&feature=player_detailpage#t=12 4s
2:04

Dzimi 10.11.2011 12:10

Cytat:

Dokładnie, dlatego potępiam decyzję o zwolnieniu Maaskanta i uznaję ją za nieodpowiedzialną i złą w sytuacji, kiedy nie były finalizowane rozmowy z żadnym innym uznanym trenerem który mógłby podjąć zespół w ciągu jednego tygodnia.

W takiej sytuacji trzeba było zostawić Holendra do końca rundy i dopiero wtedy mu podziękować - bo jego odejście i tak było potrzebne, ale nie w tej chwili tylko za 1,5 miesiąca.

cesarz 10.11.2011 12:12

Polityka sprowadzania starych zawodników którzy nigdy wybitni nie byli jest bezsensu. Sprowadzać to można takiego Ljuboje bo to jest zawodnik z innej bajki od którego młodzi mogą się uczyć - ale czego się naucza o Lameya? Albo Ilieva?
Zamiast sprowadzać szrot trzeba inwestować w młodzież - tak wychowanków jak i szukanie po niższych ligach. Kto wie ilu zawodników równie utalentowanych jak Lewandowski, Kuba czy Jelen błąka się po jakiś zadupiach bo polskie kluby zamiast tam szukać szukają szrotu w rezerwach Championship.

PvD 10.11.2011 13:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1189999)
Fakt faktem wrócił i zaczął ponownie walczyć o swoją pozycję w klubie. NIe ugryzł Basałaja, nie jest w stanie ugryźć Valcxa, to postarał sie o rozbicie tego trójkąta władzy (Prezes-Dyrektor Sporotwy - Trener) klubowej. Dla dobra Wisły ??? Wydaje mi się, że przede wszystkim dla dobra własnego. Wszak każdy chce żyć godnie, a z milicyjnej emerytury na "godne życie" widocznie nie starcza.
Efekty działań Kapki widzieliśmy w poprzednim sezonie: rozpirzenie obrony, ściągnięcie takich wirtuozów jak Cikos czy Bunoza, którzy z marszu mieli zastąpić Marcelo i Głowackiego.

ja się tylko zastanawiam czy on nie jest/ był czwarty do tego trójkąta będąc przecież menadżerem, czyli niech Stan,, Maaskant i Basałaj robią swoje, a dolę swoją i tak mam. Wiem, że trudno sobie wyobrazić współpracę Stana z Kapką ale w Wiśle wszystko jest możliwe.

bloodraven 10.11.2011 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cesarz (Post 1190043)
Polityka sprowadzania starych zawodników którzy nigdy wybitni nie byli jest bezsensu. Sprowadzać to można takiego Ljuboje bo to jest zawodnik z innej bajki od którego młodzi mogą się uczyć - ale czego się naucza o Lameya? Albo Ilieva?
Zamiast sprowadzać szrot trzeba inwestować w młodzież - tak wychowanków jak i szukanie po niższych ligach. Kto wie ilu zawodników równie utalentowanych jak Lewandowski, Kuba czy Jelen błąka się po jakiś zadupiach bo polskie kluby zamiast tam szukać szukają szrotu w rezerwach Championship.

:rotfl: Stary Ameryka już odkryta. Myślisz, że nie szukają? Szukają, tylko w niewłaściwy sposób, bo zamiast przejść się na blokowiska, wiejskie boiska, to grzebią w klubach do których dzieciaki wysyłają rodzice z przerostem ambicji (dlatego udało im się z nich wygrzebać tylko Kubę, Lewandowskiego czy Jelenia- błąd statystyczny musiał się przytrafić).
Od Ilieva to się odczep, bo gdyby nie on to w ataku stracilibyśmy z 60% naszego gównianego potencjału ofensywnego.

trzymajmy się tematu

Bóg Trybun (objawion) 10.11.2011 14:03

offtop, do kasacji

szprotson 10.11.2011 15:00

Cytat:

podzielam post kolegi i pytanie

kto teraz będzie asystentem "pierwszego" ?

ociec Ciemka 10.11.2011 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1190060)
ja się tylko zastanawiam czy on nie jest/ był czwarty do tego trójkąta będąc przecież menadżerem, czyli niech Stan,, Maaskant i Basałaj robią swoje, a dolę swoją i tak mam. Wiem, że trudno sobie wyobrazić współpracę Stana z Kapką ale w Wiśle wszystko jest możliwe.

No nie wiem, Iwanowi się wyrwało podczas jakiejś transmisji, że nie po to sprowadzano Bunozę żeby nie grał :) Nie myślę zatem, żeby istaniała wspólnota interesów tej czwórki

allon 10.11.2011 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cesarz (Post 1190043)

^^ Mitologia
Cały widz polega na tym ,że równie dobrze to Luboja mógłby się okazać wątpliwym wzmocnieniem a Lamey bardzo dobrym(Jaliens też)- na tym polega ryzyko każdego transferu ,które wiąże się z aklimatyzacją zawodnika w kraju , wkomponowaniem w zespół , jego formą , motywacją , zmianą systemu gry i treningów w zupełnie innej lidze. Z tego co wiem to Luboja też nie jest jakoś uwielbiany przez szatnię w Legii z racji swojego gwiazdorstwa i częstego przechodzenia obok meczu.

Po Lameyu ja np dużo nie oczekiwałem - gość ,który znalazł się na zakręcie kariery przyszedł do nas bo miał szansę się odbudować, czasem zagrał niezłe zawody często bardzo słabe. Widać ,że chce ,ale już nie może, ot co.

Dużo więcej spodziewałem się po Q ale poza techniką(która jest naprawdę na wysokim poziomie a jej zupełnie nie wykorzystuje) to zawiódł na całej linii.

wolfy 10.11.2011 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1190109)
No nie wiem, Iwanowi się wyrwało podczas jakiejś transmisji, że nie po to sprowadzano Bunozę żeby nie grał :) Nie myślę zatem, żeby istaniała wspólnota interesów tej czwórki

Ciii, bo Cie posądzą o paranoję jak mnie :>

RYBA 10.11.2011 21:55

No niestety Kew od jakiegoś czasu wykazuje jedynie regres, przy nim coraz słabszy staje sie tez Chavez, który ogólnie duuzo korzystniej wyglądał przy Bunozie, osobiście jestem za tym żeby Gordan grał za Jaliensa napewno gwarantował większe zaangażowanie w gre. Co do transferów ostatniego okienka to na plus można zaliczyć tylko przyjście Ilieva który przynajmniej w każdym meczu jest w stanie zaoferowac kilka ciekaych zagrań co do Jovanovicia okaże się myslę w najbliższym czasie natomiast mnie osobiście bardzo podoba sie Nunez, faktycznie mega słaby mecz z tymi *&)^%$& ale wcześniej w Londynie najlepszy zawodnik Wisły jak dla mnie.

Mateusz91 11.11.2011 08:15

Powiem szczerze i otwarcie, jak wyglądała sytuacja. Kończył mi się kontrakt w Grecji, ale miałem przygotowaną nową umowę, która czekała na mój podpis. Zacząłem się jednak poważnie zastanawiać nad powrotem do Polski. Na jednym z meczów mojej drużyny obecny był skaut Wisły, który oglądał innych zawodników, ale przy okazji przypatrywał się również mojej grze. Następnie na finał pucharu Grecji przyjechał Stan Valckx, z którym spotkałem się po meczu. Powiedział, że jest zadowolony z mojej formy i zaczęliśmy rozmawiać o moim powrocie pod Wawel. Przyznał, że trener Maaskant widzi dla mnie miejsce w zespole i przedstawiono mi warunki finansowe. Valckx zaznaczył, że Wisła nie jest w stanie zapłacić mi tyle, ile Atromitos Ateny, ale ja byłem zdecydowany na powrót do Polski, więc zgodziłem się na te warunki. Wszystko wydawało się być dopięte na ostatni guzik i byłem na dobrej drodze do podpisania kontraktu z Wisłą Kraków. Jednak w ostatniej chwili mój powrót do Krakowa został zablokowany przez osoby na najwyższym szczeblu…

Jednak Maaskant chciał Baszcza z powrotem do Wisły jak się okazuje.

Cytat z wislalive.pl, żeby potem nie było ...

willow 11.11.2011 08:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateusz91 (Post 1190325)
Powiem szczerze i otwarcie, jak wyglądała sytuacja. Kończył mi się kontrakt w Grecji, ale miałem przygotowaną nową umowę, która czekała na mój podpis. Zacząłem się jednak poważnie zastanawiać nad powrotem do Polski. Na jednym z meczów mojej drużyny obecny był skaut Wisły, który oglądał innych zawodników, ale przy okazji przypatrywał się również mojej grze. Następnie na finał pucharu Grecji przyjechał Stan Valckx, z którym spotkałem się po meczu. Powiedział, że jest zadowolony z mojej formy i zaczęliśmy rozmawiać o moim powrocie pod Wawel. Przyznał, że trener Maaskant widzi dla mnie miejsce w zespole i przedstawiono mi warunki finansowe. Valckx zaznaczył, że Wisła nie jest w stanie zapłacić mi tyle, ile Atromitos Ateny, ale ja byłem zdecydowany na powrót do Polski, więc zgodziłem się na te warunki. Wszystko wydawało się być dopięte na ostatni guzik i byłem na dobrej drodze do podpisania kontraktu z Wisłą Kraków. Jednak w ostatniej chwili mój powrót do Krakowa został zablokowany przez osoby na najwyższym szczeblu…

Oczywiście, że chciał. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że ten transfer został zablokowany przez Cupiała...

westersyl 11.11.2011 09:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 1190330)
Oczywiście, że chciał. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że ten transfer został zablokowany przez Cupiała...

Stan tak długo się z tego wszystkiego usprawiedliwiał, że od razu można było wyczuć że sprawa z Baszczem była.
http://www.youtube.com/watch?v=8cq_r9l-EHs 1:40
W efekcie tych działań mamy w drużynie Lameya prawdopodobnie ostatniego chłopa na liście Stana a kimś trzeba był załatać dziurę.
Gdzieś wypływały jeszcze jakieś plotki na teamt Valdimira Bozovicia - tego chłopaka z Rapdiu co tak ładnie prawą stroną hasał oraz media też coś pisały na temat Bandalowskiego obrońcy CSKA.

edit:
tofik: Tak Bozovic jest lewo nożny ale w którymś meczu chyba biegał po prawej i dobrze mu to wchodziło. Gdyby dało się zrealizować to co Stan prawdopodobnie chciał to sytuacja w klubie wyglądałby inaczej.
Ciekawe czy to ostatnie dni Stana bo on pewnie wątpi już w sens budowania tutaj czego kol wiek, blokują mu pomysły, wywalają trenera bez jego wiedzy.

PS nie żebym był jakimś zwolennikiem Baszcza bo według mnie jego czasu minał w tym klubie jednak gdybym miał wybierać z dwójki Lamey Baszczu to postawiłbym na tego drugiego.

tofik 11.11.2011 09:14

Lewą. Bozo to lewy obrońca. Tak samo zresztą jak Zanev. Obydwaj sprawiali solidne wrażenie, no ale lepszy, tzn tańszy był Diaz.

willow 11.11.2011 09:20

No i trzeba jeszcze pamiętać o tym Brazylianerio od Clebera, który poszedł do Anderlechtu, bo dla nas był za słaby i o tym Duńczyku na prawą pomoc...

czarny88 11.11.2011 10:28

kto był tym Duńczyykiem ?

willow 11.11.2011 10:34

A już nie pamiętam, jak on się nazywa... Jacobsen? podobno dostał powołanie do reprezentacji Danii

allon 11.11.2011 13:58

Co do sprawy tego Brazylijczyka z Anderlechtu - jest słaby , zagrał raptem jeden niepełny mecz i szybko został ściągnięty z boiska.

A sprawy Bandalovskich , Zanewów itd z tego co trąbią bułgarskie media są nadal na świeczniku , nasi scouci są non stop widziani na meczach i z agentami zawodników.

RYBA 11.11.2011 14:20

Sprawa Baszcza podobna do sprawy Franka też go Maaskant chciał i też Cupiał zablokował i co? Franek został królem strzelców.... choć fakt faktem Genkov w poprzedniej rundzie też swoje zrobił. Pytaniem pozostaje tylko co na transfer powrotny Franka do Wisły my KIBICE....

wolfy 11.11.2011 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateusz91 (Post 1190325)

Czyli jednak miałem rację.
Ale "Maaskant sam wybierał sobie kogo chciał". Tak, drogie dzieci, witamy w rzeczywistości...

Merkury 11.11.2011 15:20

W sprawie transferów Maaskant miał tyle do powiedzenia co nic podobnie zresztą z pomysłami Stana w letnim oknie transferowym gdyż to udało się pozyskać nie było nawet planem B. Żaden trener z nazwiskiem nie będzie wstanie pracować w takich warunkach, tym bardziej bez swojego sztabu zaufanych osób. Widać do czego doprowadziła koncepcja budowy Wisły według Basałaja vide Cupiała.

szprotson 11.11.2011 15:24

Cupiał na trenera!~!!

Kluvi 11.11.2011 15:26

dla mnie śmiechem jest nazywać to modelem Holenderskim... bo jak można nazwać to tak jeśli w całej układance są tylko 2 pionki. Model Holenderski byłby wtedy gdyby Maaskant miał swój sztab który sam dobrał tak jak by chciał ( i nie piszcie że miał wolna rękę i ich zostawił bo to było pewnie tylko słodkie pierdzenie do mediów, jak traktują ludzi z własnym sztabem przekonał się Winfried Shafer..) łącznie z trenerami do szkolenia młodzieży.
Ale nie ma co jeśli to znów tak będzie wyglądać to na prawdę awans do LM będzie bardziej zbiegiem okoliczności niż wypracowanym sukcesem..

wolfy 11.11.2011 15:29

A tak BTW - ciekawe co powiedzą mitomani na to, że Maaskant wolał Polaka niż Holendra. Całe to .......enie o "faworyzowaniu swoich rodaków" - trzeba być debilem żeby wymyślić coś takiego biorąc pod uwagę naszą kadrę. Jovanović najpierw miesięczna dyskwalifikacja, potem co chwila to inne schorzenie i nie wiem kto miał ....a grać na prawej, jak nie Lamey!?

Baszczyński byłby dobry na prawą, byłby dobry na stoper - ale nie. Na forum wówczas spodziewali się za darmo .... wie kogo - więc po co nam Baszczyński? A później Ci sami kolesie najeżdżali na Stana i Roberta o Lameya. Jaką trzeba mieć schizofrenię?

Ale bez obaw - Valcxx tez pewnie niedługo poleci i wreszcie będziecie mieć klub swoich marzeń.

Nie ukrywam - w....ił mnie ten wywiad z Baszczyńskim...

delukas96 11.11.2011 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1190437)
Cupiał na trenera!~!!

Skąd to info? Możesz je potwierdzić jakimś linkiem?

JrQ- 11.11.2011 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1190441)
A tak BTW - ciekawe co powiedzą mitomani na to, że Maaskant wolał Polaka niż Holendra. Całe to .......enie o "faworyzowaniu swoich rodaków" - trzeba być debilem żeby wymyślić coś takiego biorąc pod uwagę naszą kadrę. Jovanović najpierw miesięczna dyskwalifikacja, potem co chwila to inne schorzenie i nie wiem kto miał ....a grać na prawej, jak nie Lamey!?

Baszczyński byłby dobry na prawą, byłby dobry na stoper - ale nie. Na forum wówczas spodziewali się za darmo .... wie kogo - więc po co nam Baszczyński? A później Ci sami kolesie najeżdżali na Stana i Roberta o Lameya. Jaką trzeba mieć schizofrenię?

Ale bez obaw - Valcxx tez pewnie niedługo poleci i wreszcie będziecie mieć klub swoich marzeń.

Nie ukrywam - w....ił mnie ten wywiad z Baszczyńskim...

hehe, a ciekawe co by powiedzieli, jakby wiedzieli, że Stan chciał sprowadzić Frankowskiego :-)
100%

arti 11.11.2011 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1190479)
hehe, a ciekawe co by powiedzieli, jakby wiedzieli, że Stan chciał sprowadzić Frankowskiego :-)
100%

Też słyszałem takie info od poważnego człowieka. Franek ponoć grzecznie odmówił, a sprawa miała się dziać ostatniego lata:)

Dariook 11.11.2011 20:31

Raduje się serce, raduje się dusza, gdy nasza WISEŁKA bez Maaskanta rusza...

arti 11.11.2011 20:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1190599)
Raduje się serce, raduje się dusza, gdy nasza WISEŁKA bez Maaskanta rusza...

Oby do zaszczytów...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl