![]() |
czy terminarz Ekstraklasy na dwie ostatnie koljekibedzie tak z wygladał ze wszystkie mecze w soboty o 17? Jak tak to dla czeczgo?czy jeszcze ustalaja??
|
zawsze tak bylo ze dwie ostatnie kolejki rozgrywane sa w tym samym czasie zeby nikt nie znal juz wynikow innych meczow
wszystko rozgrywane jest rownolegle |
Cytat:
Jeśli niejednorazowa polecam rozejrzenie się za jakimś programem (na przykład pdf995) - sporo tych programów działa na zasadzie drukarki. |
Jadąc 23 z Borku Fałęckiego na jakim przystanku muszę wysiąść żeby trafić do urzędu miasta na Wielickiej ?
|
1 przystanek za Powst, tj chyba Cmentarz Podgorski
|
do historyków:)
podczas pobytu hitlerowcow i ich systematycznego wyburzania naszych pomnikow(Grunwaldzki,Adas,Kosciuszko) ktoraś ich czesc zostala zachowana przez jednego z mieszkancow.o jaka czesc chodzi nie jestem pewien chociaz nie wiem dlaczego po głowie chodzi mi 'Głowa Witolda" jako ten zachowany fragment Grunwaldzkiego. ktoś mi moze cos rozjasnic?:) cZy moze w ogole zachowany fragment ktoregos z tych pomnikow to moj wymysl?:D |
Poszukuje programu który ułatwia ściaganie z rapida. Chodzi o to zebym mogl tam wrzucic sobie np. 10 linkow a on sam mi to pobierze jak oczywiscie minie okres oczekiwania miedzy plikami ale zebym sam nie musial co chwile klikac wszystkiego. Mam niby USD ale nie dziala mi.
|
Cytat:
i nawet sam rozpakowuje i łączy :) |
Cytat:
|
Czy ktoś korzystał z akcji "Srody z Orange"?
Jak to wyglada... jak oni sprawdzaja ten kod... trzeba dac im telefon do łapy czy wystarczy że sie podyktuje kod? Pozdrawiam |
Cytat:
Polonia Przemyśl a FC Przemyśl to nie to samo. Cytat:
|
Cytat:
|
Ja sie pytałem o praktyke a nie o teorie bo to juz czytalem ;]
|
Cytat:
znam osobiscie pewnego seniora co ma fragment twarzy Adama po tym jak niemcy go potraktowali ,,plastikiem" ;) |
Można prosić o link do temeatu związanego z tenisem, bo szukam i szukam i nie moge znaleść a chyba taki temat istnieje, dzięki
|
|
Jak sie dostać np z okolic rynku lub jubilatu na Os. Złotej jesieni?
|
Kiedy będą najbliższe zapisy do SKWK??
|
moze ktoś polecić jakąś sprawdzoną kwiaciarnie internetową? wiecie- zamawiam i dostarcza kwiaty komuś gdzieś kiedyś :)
|
|
ja mam pytanie z dziedziny motoryzacji.
Przedwczoraj minął termin następnego badania technicznego auta. Co mam w takim wypadku zrobić? Czy po prostu jadę zrobić normalnie przegląd? Nie będą się czepiać że już minął termin?? Proszę o szybką odpowiedź jeśli ktoś jest zorientowany. Dzięki ziajam |
Cytat:
z Jubilatu autobus 169 (przystanek Bieńczyce) z Placu Inwalidów 139 (przystanek Bieńczyce) |
Gdzie na trasie Kraków-Gdańsk najbardziej sie opłaca "zalać do pełna"?
Częstochowa? Chodzi oczywiście o ceny paliwa ;) |
Cytat:
|
Poszukuje filmiku z meczu z Legia,w którym skanduje sie strzelca bramki-MARCELO.Skandowane jest w tonacji zmniejszajacej i na koniec pier... ;) na melodie Wisłeka,Wisełka... pzdro ;]
|
Poratuje ktos torrentem do darmowego office'a 2003? Bede wdzieczny.
|
Cytat:
|
mam neta z Aster.
da sie jakos rapida oszukac? |
Kup konto premium. Niecałe 40 zeta a śmiga jak rakieta bez limitów przez cały miesiąc :]]]
|
Cytat:
|
Panowie mam pytanie. Czy każda punkcja z odsączoną krwią w skręconym kolanie oznacza zerwanie więzadeł? Otóż kilka dni temu,meczyk ,zderzenie. Drugi dzień,ostry ból kolana. Wizyta na pogotowiu. Rtg nic nie wykazało. Lekarz stwredził skręcenie kolana,zalecił punkcję.Odsaczono mi krew z kolana. Czekam na USG,ale pytałem co to oznacza i stiwerdził,że jest to albo krwiak uderzeniowy,bo uciskąjąc mi kolano i manerwując nim uznał,że więzadła nie wykazuja znamion zerwanych,ale druga możliwośc jest taka,że jednak krew pochodzi nie z uderzenia,ale z zerwanego więzadła. Niepokoję sie bardzo,leżę z gispem już prawie tydzień i marzę aby było to tylko skręcenie. Miał ktoś podobnie?Czy sprawa jest typowo bardzo indywidualna?
|
Czy ktoś posiada lub wie gdzie mogę zdobyć (nie kupując) mapę Niemiec i Szwajcarii do GPS Garmin na N95 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i moze tutaj cos bedzie http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=564814 |
Czy jest jakaś stronka podobna do Gumtree, gdzie jest równie wiele ogłoszeń o pracy?
|
Mam pytanie, czy ktoś poleca jakiś dobry lokal na osiemnastkę? Tak by zorganizować w pare osob impreze...
Bardzo ważna jest cena... zna ktoś jakieś kluby? Piszcie od razu z ceną za noc ;] |
Cytat:
Po wszystkim byłem wczoraj u trzeciego... Trochę zbagatelizowałem sprawę i teraz piłkę czy choćby bieganie mam z głowy :( |
Pod kogo adresem spiewana jest "Piosenka o Adamie" w wykonaniu Wiślackich kibiców? :P Pozdro
|
Cytat:
Nie pocieszacie mnie;) To jednak będę pozytywnie się nastrajał jednymz komunikatów lekarza,że skręcenie plus krwiak uderzeniowy,z wyłączeniem uszkodzenia innych narządów. Dobrych learzy ,ze świecą szukać. Jedyn na co mogę sobie pozwolić w prywatnej profesjonalnej przychodni sportowej to porada i USG. Ewentualny zabiegi tfu tfu,jednak poczciwe NFZ bedzie mi musiało sfinansować. A jak się już na własnej skórze przekonałem-ostry dyżur Wrocław-Traugutta,nie polecam. Panowie będzieci mieli problem we Wrocławiu-nie idźcie do tych rzeźników:D Szyją,tną i masakrują bez znieczulenia;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl