![]() |
|
Każdy to powie nie chcemy bednarza w Krakowie!!
|
Cytat:
Biedny syndyk. Piłkarze się nie sprzedają. Ojej. To trzeba było zdobyć mistrza w zeszłym sezonie. A nie w marcu wysłać pół składu na poszukiwania pracy. |
Cytat:
|
OK. Pierwszy raz i oficjalnie napiszę, że mam dość tego gościa.
Jakby mi szef powiedział że jest mu przykro ze zostałem w firmie/klubie to bym stracił jakąkolwiek motywacje do pracy. Co za PAŁA! |
nie płacze nad sytuacją w Klubie, cóż i takie czasy nastały...zresztą nie najgorsze, bo kiedyś było jeszcze gorzej, a i w przyszłości może być gorzej.
Gorzej, że ten łysy legionista, c..j to kwadratu, syndyk, likwidator, itp. popłęnia błąd za błędem - zamiast motywować, działać aby piłkarzom się chciało - to on .......i 3po3 każdego demotywując i wywalając z klubu. Powinien uczyć się psychologi od trenera Podbeskidzia, który wczoraj w Lidze + Ekstra ważył każde słowo, każde... aby tylko swoich piłkarzy nie zdemotywować i publicznie nie oceniać/krytykować. Do tego przypadek Kirma pokazuje, że on to prawo może i studiował, uczył się - ale w praktyce gówno wie i można go łatwymi fortelami przechytrzyć. Reasumując Jacek B. nawet na dobrego syndyka, likwidatora się nie nadaje... swoimi działaniami naraża klub na starty finansowe, zamiast maksymalizować możliwe zyski robi wszystko, aby te zyski były najmniejsze. Jak się buc nie potrafi wypowiadać, to niech zamknie mordę i sprzedaje zawodników w zaciszu gabinetów, a do pracy z mediami oddeleguje Ochalika. Po serii "sukcesów" Jacek B. powinien dziś zostać wyjebany z klubu. Tak się zastanawiam, czy naszym najlepszym posunięciem transferowym i mobilizującym piłkarzy do lepszej pracy nie byłoby właśnie podziękowanie Panu Jackowi B. Tak sobie myślę, że w przypadku Jacka B. powinny być trzy rozwiązania: a) natychmiastowe zwolnienie b) natychmiastowe zwolnienie c) natychmiastowe zwolnienie Zaczynam się zastanawiać czy Jacek B. nie odstrasza kibiców od przychodzenia na stadion bardziej niż swego czasu Patryk Małecki. |
Cytat:
Cytat:
Jacek pełni teraz rolę prezesa, a mi w wywiadach z nim brakuje pytań o sprzedaż biletów, dlaczego nawet to kuleje ? Ludzie chcą przyjśc na mecz a tutaj kolejki do kas takie, że ... w połowie meczu odpuszczają. |
Na pewno takie wywiady wpłyną pozytywnie na frekwencje na stadionie. "Sprzedajemy wszystko, co umie grać w piłkę ale przychodźcie na stadion w 30 tys luda bo walczymy o mistrzostwo!" Interesujące podejście do marketingu w kontekście zapełnienia stadionu...
|
menadżerskich zdolności to on nie ma, bo jego przyjście do klubu zaczęło sie mniej więcej od:
- Witam państwa na zebraniu pracowników z zarządem. Firma jest w słabej kondycji finansowej. Chciałem poinformować, że nie przedłużymy wam kontraktów kończących się za kilka miesięcy. Tym, którzy mają dłuższe - zaproponujemy rozwiązanie obowiązujących. Jesteście za słabi i za dużo zarabiacie, weźmiemy tańszych i młodszych. A teraz proszę wracać do pracy, dajcie z siebie wszystko, pokażcie co potraficie w nadchodzących miesiącach, bo najbliższe wyniki są dla nas bardzo ważne! a teraz: Liczyłem, że odejdzie przynajmniej jeszcze trzech. Niestety zostali.widać kontynuacja dawnej retoryki, którą wprowadził od samego przyjścia, |
Cytat:
Szkodliwe było życie ponad stan bez solidnego stawiania na młodzież czego efekty mamy dzisiaj. Możesz mówić: "wytrzymalibyśmy kilkanaście minut - Liga Mistrzów by była wszystko byłoby ok". Może. Nie sądze aby na długo metę ale załóżmy ze byłoby.... Tylko że. kurna ...., nie wytrzymaliśmy ! .. ponadto w lidze graliśmy piach i skończył się sezon jak się skończył ! I jak nie kumasz faktu że właściciel postanowił urealnić wydatki, to nie masz więcej pojęcia o aktualnej sytuacji niż imiennik z Warszawskiego ZOO. Cytat:
Założę się że w tym sezonie TEN WŁAŚCICIEL nie postawi na żadnych tego typu szpeców. Ty się dalej łudź ... Co do moich intencji: pozostań w przekonaniu ze jestem zakamuflowaną V kolumną Legii W. i za 30 zł miesięcznie wypłacanych mi przez J. Bednarza likwiduje piękne koncepcje Lemurków sprowadzające się tego że ma być bogato, z rozmachem i światowo za pieniądze których nie ma. Pozostań w takim przekonaniu bo innej możliwości nie potrafisz sobie wyobrazić ... ................................[ tu coś było ale autocenzura w ostatniej chwili ....] |
Szkoda, że jakiś szejk nie zaintereował się Wisłą... Kraków to takie piękne miasto :)
|
Głośniej trzeba było drzeć hapy "Basałaj spierdalaj!" przy każdej możliwej okazji.. A teraz płacz..
|
Cytat:
Ciekawe, że jak ogłoszono likwidację Amber Gold to podniósł się ogólnopolski płacz i lament, a kiedy zaczyna się likwidacja naszej Wisełki to jeszcze się pojawiają tak naiwne komentarze. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:-D Ty wolisz być na biegunie "wyimaginowanym" Cytat:
Nie bardzo rozumiem ... na czym polega moja naiwność ? 1. na tym że wierzę w brak kasy ? czyli kasa jest tylko zjada ją Bednarz i Kapka ? 2. na tym że wierzę w możliwość zbudowania nowej mocnej Wisły w oparciu o aktualne możliwości klubu (młodzież + 2-3 naprawdę mocnych zakupionych) ? No może mój optymizm co do pkt 2 przesadny ale i tak mniej to naiwne niż liczenie ze jutro przyjdzie "Petrescu". |
Adendum do naszej dyskusji ze szprotsonem o Łysym:
Cytat:
Ogólnie - brak słów po tym wywiadzie. Grantar - bredziłeś. Wszyscy już to widzą - po działaniach Łysego i wynikach zespołu. Zachowaj resztki godności i zamilcz. Inaczej cała frustracja wkrótce skupi się na Tobie. |
Cytat:
|
Ale to też tamten kolega napisał. Że ludzie napier****li w Basałaja, to mają teraz... kraina mlekiem i miodem płynąca.
Co do Bednarza, to ja jak tylko się dowiedziałem, że przychodzi, czułem że coś tu musi śmierdzieć i niestety nie myliłem się. Szkoda, że na naszych oczach następuje koniec ery Wielkiej Wisły. No ale cóż, trzeba przetrwać.. |
Najgorsze jest to ze z Bednarzem nie zrobimy nic !!! taka prawda Basalaj przynajmniej probowal ....
|
Cytat:
@Złote Myśli Syndyka Jacka Bednarza Zresztą uważam, że klub nie poradził sobie wówczas medialnie z krytyką szkolenia i braku akademii. A rzeczywistość jest zupełnie inna. Klub nie poradził sobie medialnie? Czy on autoryzuje wywiady. Mamy to rozumieć, że brak akademii jest faktem li tylko medialnym? |
Cytat:
Cytat:
|
No tak jak się spodziewali wszyscy kibice po przybyciu Bednarza może być tylko gorzej,raz nas w gówno wpakował to i drugi raz to robi,przykro patrzeć co się dzieje z Wisłą,cały dorobek prestiżu idzie w ....u.
Bednarz zapowiada sprzedaż najlepszego gracza,w taki sposób chce naprawić Wisłe ??? Chavez out Melikson Out Czas aby pan Cupiał poszedł po rozum do głowy Z WARSZAWY ŁYSEGO WYJEBALI,CZAS WYJEBAĆ GO Z KRAKOWA !!! (Przepraszam za słowa ale ciężko patrzeć na to co obecnie się dzieje w naszym klubie) PS:Coś pan Bednarz za bardzo się rządzi bo sprawa przydatności zawodników powinna być tylko i wyłącznie sprawą trenera Probierza |
Cytat:
taaakkk było ok, ale jakim kosztem, TO CO OBECNIE SIĘ DZIEJE W KLUBIE JEST NASTĘPSTWEM DZIAŁAŃ BASAŁAJA. od prezesa można wymagać aby wiedział na co i ile kasy idzie, że nagle jest BIDA i NĘDZA to wina kogo... CUPIAŁ kasy nie daje i jest jak jest, proste jak drut... ale masa jest tu znawców, którzy twierdzą, że jesteśmy możni tylko Bednarz złe ruchy robi.... Jedyne na co możemy czekać to na zmianę humoru Cupiała (jeśli taka nastąpi), może przestanie mu się podobać przegrywanie na R22 ze średniakami (choć Polonia ma dzień dzisijeszy ma lepszy skład od nas ) i dokupi kogoś, na nic innego nei można liczyć. TYLKO na to co było wcześniej... |
Cytat:
Prawdopodobnie chciałeś napisać że ja żyję na drugim biegunie świata (wyimaginowanym w stosunku do tego realnego). Można było prościej. |
Aha wiadomość dnia z tego wywiadu,była kasa na Sikorskiego nie było dla Brożka
Mam nadzieje że szanowany przez nas właściciel Bogusław Cupiał wkońcu się zainteresuje klubem,jestem pewien że chce dla Wisły jak najlepiej ale w tej chwili idzie to w kierunku katastrofy. Czas pożegnać na zawsze pana Jacka Bednarza,potrzebny jest ktoś nowy z doświadczeniem Długi same się nie tworzą,czas aby i pan Cupiał znalazł trochę czasu żeby kontrolować to co się robi z jego kasą,bo bez dwóch zdań jest ona rozpieprzana na prawo i lewo a drużyne jaką mamy każdy widzi PS:Co do trenera Probierza myślę że powinien zostać przynajmniej do końca rundy a w przerwie zobaczymy gdzie jest Wisła,czy nadal będziemy mieli szanse na Mistrzostwo,jeśli tak to konieczne będą mocne wzmocnienia już źimą ! Pan Bednarz jest pierwszy do wylotu i to od zaraz |
Cytat:
|
Nie myślałem, że kiedykolwiek to napiszę, ale...
Wydaje się, że w obecnej konfiguracji Probierz-Bednarz-Cupiał, Smuda może okazać się...hm, "pomocny". Bednarz pożegnałby się z posadą w tempie ekspresowym a Smuda, kto wie, może korzystając z bardzo bezpośredniego kontaktu jaki ma z Cupiałem, byłby w stanie namówić go na sypnięcie groszem w przerwie zimowej. Cholera wie. K...a co za czasy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
serek.c2 - Ty przestan robic za stojak na mikrofon Bednarza, gdyby mu przeszkadzaly te opinie to sam by na nie odpowiadal.Zobaczysz, gdzie Wisla bedzie za rok z jego pomyslami i kto tu bedzie gral.Bednarz pracuje za spore wynagrodzenie i on doskonale zdaje sobie sprawe co robi i jak bedzie krytykowany, ale woli miec prace niz twarz, nie dziw sie ludziom, ze sa wsciekli. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl