![]() |
Oni mają krótkie kontrakty, więc jak się nie sprawdzą, to odchodzą.
|
Mi wystarczy, że dwóch - trzech będzie stanowiło o sile zespołu walczącego o pierwszą piątkę w tabeli. Jak reszta się nie sprawdzi to sajonara.
Jeśli skończymy np. na 10 miejscu, nie będzie miało większego znaczenia, nawet jeśli w 1 składzie będzie grało 60% nowych nabytków. Taka prawda. Chyba, że postawimy na młodych, którzy powinni się zacząć spłacać w rok później. Mnie np. ciągnie sytuacja w której trener postawiłby mocniej na młodych (Wojtkowski, Halilović, Kostal, ten nowy napastnik) u boku tych co ciągną nam grę. Nawet jeśli byłby klops w tym sezonie, to w przyszłym mogło być dużo dużo lepiej, a w perspektywie niezła kaska. Tylko, że to takie gdybanie; Kiko gra o wynik i nie będzie się bawił w opieranie gry na młodych. |
:D O jaki wynik gra Kiko?
|
Cytat:
|
Trzeba bylo Pawlowskiego zostawic bo tez o to gral. Pieniadze by sie zaoszczedzilo.
|
Myślisz ze Kiko więcej bierze?
|
Mysle, ze nie trzeba by bylo zatrudniac po drodze Wdowczyka, poza tym mozna bylo zatrudnic jakiegos trenera z B-klasy, tez by gral o jak najlepszy wynik w kazdym meczu, nie wiadomo, czy nie z lepszym skutkiem.
|
No masz racje, pewnie Mourinho gra o najgorszy wynik , tym sie różnią :D
aaa No i jeszcze Smuda ale on sie nie pierdooli i oficjalnie gra o spadek. |
Cytat:
A ja myśle, że nie masz pojęcia o czym mówisz. No nic, pozostaje mi od teraz ingorować twoje posty. Jestem pewien, że będzie miało to lepszy skutek niż denerwowanie się czytając takie bzdury. |
Nie wiem o co w tym sezonie gra Mourinho. W tamtym na poczatku mowil, ze MU gra o awans do LM. A my o co? Tym sie roznia.
Cytat:
|
Tym ze oni maja $ a my niestety nie
|
Cytat:
|
Jak na razie nie jest zle. 2 punkty straty do lidera, dochodzą nowi gracze, potrzeba czasu by to wszystko poukładać. Nie twierdze ze Kiko jest najlepszym trenerem na świecie, ale trzeba mi dać czas by spokojnie popracował.
|
I klub i piłkarze chcą miejsca gwarantującego grę w europejskich pucharach. To był też na pewno magnez dla wielu piłkarzy. Nie po to Junco ściągnął nam 13 piłkarzy by się pałętać w dolnych rejonach tabeli.
Jeśli Kiko po rundzie jesiennej będzie na 9-10 miejscu (lub niżej) to zapewne zarząd będzie się zastanawiał nad alternatywą. I to zapewne również Hiszpańską (Portugalską). |
Cytat:
Cytat:
Osobiscie sie zgadzam z wami oboma. Sam o tym pisalem nie tylko jeden raz. Cel to gorna osemka, zeby na spokojnie ogarniac inne sprawy. |
Nie żebym miał coś do Boguskiego czy Brozia, jestem im wdzięczny za wiele lat które oddali dla Wisełki, ale skoro klub wybrał koncepcje na ściąganie młodych, to dajmy im szanse, co za różnica czy przewalimy z Arka z Boguskim w składzie czy którymś z młodych, Boguś czy Brożek już niczego nie wymyślą nowego, a każdy z tych młodych daje cień szansy, że może coś z nich kiedyś będzie.
Co do transferów... Dzieki Bogu ktoś kiedyś wymyślił coś takiego jak okienko transferowe, bo myślę , że gdyby można było ściągać zawodników przez cały rok, to z rozmachem Kiko, nie wiem czy w na setce by się zatrzymało. |
Nas okno nie dotyczy my bierzemy wolnych zawodników ;):rotfl:.
|
Przecież jesteśmy już dawno po zamknięciu okna transferowego a my dalej ściągamy graczy. W obecnej polityce transferowej naszego klubu termin okienka transferowego nie ma znaczenia. I tak ściągamy gości z kartą na ręku a tych mozna kontraktowac caly rok.
|
Transferowe eldorado Manuela Junco nigdy się nie skończy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kadra wygląda na dość dużą..zobaczymy co pokażą w sobotę.
|
Cytat:
|
Nie no murzyn musi być.
|
Rozumiem, że Junco obraca się w ramach jakiegoś założonego budżetu.
Skąd tyle kasy? |
Pozniej sie tym bedziemy martwic :)
|
Cytat:
A swoją drogą zastanawiam sie jakim cudem kilka dni po zakonczeniu okna transferowego wytargalismy z Dnipro zawodnika? |
Pewnie rozwiązał umowę.
|
On się sam wytargał i był wolnym zawodnikiem. Kurczę ale bez murzyna to będzie lipa, a najlepiej takiego którego babcia była Polką
|
Pewnie rozwiązał kontrakt z winy klubu. Ponoć mu nie płacili. Wtedy może podpisać nowy kontrakt w innym klubie w dowolnym momencie.
|
Rozumiem, że Junco obraca się w ramach jakiegoś założonego budżetu.
Skąd tyle kasy. FraMat: Za damkę chapiemy Panie za damkę |
Cytat:
Mamy Ukraińca bo znudziło mu się strzelanie w Ługańsku. |
Z Żydem to precz a reszta może być
|
Murzyn musi być w każdej szanującej się drużynie, bo MURZYN TO JE WOJOWNIK
|
Zarty zartami ale przychodzi 4 nowych zawodnikow... a my mamy jeszcze 4 w skadzie ktorzy nie grali za bardzo.
Teraz zgodnie z dogmatem Wisly bez granic kazdemu trzeba dac szanse :D No to szykuja sie wpierd*ole... slabe mecze i hejt na Kiko :lol: Proponuje środek pomocy na nastepny mecz: Jezus - Arsenić - Basha :lol: |
Czyli efekt zaskoczenia przeciwnika będzie całkowity... Jak oni mają się szykować na nas taktycznie jak nie wiadomo kto zagra? Gorzej będzie jak przeciwnicy wyjdą z założenia żeby grać swoje...
|
@KrzychooR
Jak to nie wiadomo kto zagra? Filary drużyny są: Sadlok, Cywka, Carlitos, Głowacki, Ivan, Małecki, Llonch - jak tylko są zdrowi grają wszystko u Ramireza. To jest 7 pozycji + bramkarz Zostają 3 pozycje: pomocnik nr 8, skrzydłowy i of pomocnik i głównie o te miejsca będzie toczyła się batalia o 1 skład. Z czasem któryś z pomocników może wygryźć Lloncha i ew. może nastąpić podmiana stopera, choć zarówno Ivan jak i Głowa mają ogromne zaufanie u Ramireza. |
Naściagąją tylu ,a potem smiech,i płacz jak sie widzi takiego Ze Manuela,i zawsze tak jest..
Ilosc to nie jakosc,poszedł Brlek a jedynym nowym dającym jakosc i robiącym roznice jest Carlitos i Lloonch przed kontuzją reszte obcokrajówców mozna by równie dobrze w 1 lidze z polaków znaleść. coraz mniej mi sie podoba ta wieża babel,zwlaszcza jak sie obejrzy taki mecz jak w Gdyni. |
@Wojtas, mówisz o meczu w Gdyni a wiesz, że w pierwszym składzie zagrało 6 Polaków, a z nowych od początku zagrał tylko Carlitos, Arsenić i Ze Manuel?
Bramki zawalił odpowiednio Cywka/Głowacki/Ivan, Boguski/Cywka i Buchalik |
Pamiętam jak długo psioczono na Brlek'a kiedy w końcu odpali i odpalił dajmy im czas naprawdę, wiem porażka boli mnie też chciałem nawet Kiko zwalniać fakt,ale ochłonąłem i jest ok
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl