Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

dzamp 09.02.2009 13:22

http://wislasoccer.com/news_item_10413.htm - z Nalepą i Włochem to prawdopodobnie wymysły prasy.

Manieczkin335 09.02.2009 15:49

Na stronach związanych z Wisłą Kraków pojawiły się już pierwsze informacje o treningach na drugim zgrupowaniu. Nie ma mowy o żadnych testowancyh zawdonikach , tylko że Sobol i Pepe trenują inwidualnie. to potwierdza teze , że ci testowani bramkarze to wymysł gazety krakowskiej!!

4fan_player 09.02.2009 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manieczkin335 (Post 671134)
Na stronach związanych z Wisłą Kraków pojawiły się już pierwsze informacje o treningach na drugim zgrupowaniu. Nie ma mowy o żadnych testowancyh zawdonikach , tylko że Sobol i Pepe trenują inwidualnie. to potwierdza teze , że ci testowani bramkarze to wymysł gazety krakowskiej!!

Tylko dziwne jest to że przy tych wymysłach w przypadku Nalepy była cytowana jego wypowiedź. Co do tego Włocha to może naprawdę jakaś plotka.

Manieczkin335 09.02.2009 16:00

Ale wypowedzi Nalepy były jakieś tydzień temu , a w tym tygodniu dużo się zmieniło. Kto by się domyslił , że Wisła interesuję się Hajduchem.

grzesiek632 09.02.2009 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manieczkin335 (Post 671137)
Ale wypowedzi Nalepy były jakieś tydzień temu , a w tym tygodniu dużo się zmieniło. Kto by się domyslił , że Wisła interesuję się Hajduchem.

z Nalepa niestety musi byc cos na rzeczy bo nawet sam pan Janas powiedział na konferencji prasowej ze kontaktowali sie z Nalepa i Jacek Bednarz prowadzi ta sprawe...

ale mam nadzieje ze podpisza tego Hajducha.... i nie bedzie kolejnego testowania "złomu"

tu znalazlem taki filmik z meczu Chorwacja - Słowacja - http://www.youtube.com/watch?v=UzP-XchWN2E w którym bronił Hajduch... przy bramkach raczej nie miał szans ( no moze przy pierwszej ) ale interwencja z 20 sekundy tego filmiku naprawde robi wrazenie;)

prawnik25 09.02.2009 20:11

Przykre,ale według Wikipedii Concetti nie gra w żadnym klubie od 2007 roku(!).Wcześniej grał bez większego powodzenia we włoskiej Serie B i C(odpowiednik naszej I i II ligi)np.w Monzie w 16 meczach puścił 17 bramek.W Serie A nie gra od 2003/2004(Catania),pożniejsze epizody z Perugią i Chevo to przesiadywanie na ławie(nie zagrał ani jednego meczu ligowego).Nie rozumiem jak można go porównywać z Hajduchem(było nie było reprezentantem Słowacji)?

Tyle krytyki pod adresem testowania "złomu" a nasi zarządcy dalej idą w zaparte w tej kwestii- a gdzie pomocnicy których mielismy testować- no tak z Grenlandii ciężko się ruszyć!

brasilia79 09.02.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 671140)
tu znalazlem taki filmik z meczu Chorwacja - Słowacja - http://www.youtube.com/watch?v=UzP-XchWN2E w którym bronił Hajduch... przy bramkach raczej nie miał szans ( no moze przy pierwszej ) ale interwencja z 20 sekundy tego filmiku naprawde robi wrazenie;)

on tylko pierwszą wpuścił bo później bronił Kuciak
koło filmiku jest napisane w informacjach

Kordel_Walker 09.02.2009 20:42

Jeśli chodzi o Nalepe to myśle, że to pupil, ulubieniec Skorży.Zarząd już by zaklepał sobie Słowaka, ale Skorża pewnie powiedział żeby poczekać i przetestować jeszcze innych. Przyjedzie Nalepa na testy, niedajboże wypadnie dobrze Skorża się napali kupią go i tym samym trener wbije sobie gwóźdź do trumny. Moim zdaniem Skorża (podobnie jak Henio K) to dobry fachowiec jeśli chodzi o taktykę, motywację, przygotowanie fizyczne, ale jeśli chodzi o wybór zawodników do zespołu to absolutnie nie dawał bym mu wolnej ręki. Już widze jego pomysły typu Mila i inne Nalepy.

grzesiek632 09.02.2009 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brasilia79 (Post 671300)
on tylko pierwszą wpuścił bo później bronił Kuciak
koło filmiku jest napisane w informacjach

sorki.. rzeczywiscie całego meczu nie bronił Hujduch...
ale ta sytuacja w ktorej wygrał pojedynek sam na sam pokazuje ze jest to dobry bramkarz... dla porownania Pawelek takie sytuacje wyjmuje mało kiedy... a dobry bramkarz powinien czasem wygrac taka sytuacje ( patrz. Boruc z Austria na Euro2008, albo Liberda w meczu z Man C) wybronienie takich akcji czasami podrywa zespół do walki.. a Pawelek chyba nigdy w Wisle nie mial takiego meczu niestety..
ja nie mowie ze Hajduch jest "bogiem" w bramce ale wydaje sie ze jeset to pilkarz o klase lepszy od naszego...

koyoot 09.02.2009 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 671318)
sorki.. rzeczywiscie całego meczu nie bronił Hujduch...
ale ta sytuacja w ktorej wygrał pojedynek sam na sam pokazuje ze jest to dobry bramkarz... dla porownania Pawelek takie sytuacje wyjmuje mało kiedy...

Tak... tylko ze to tez byla jedna sytuacja i ta interwencja mogla tez byc Pawelkowa "Malo kiedy".

grzesiek632 09.02.2009 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 671329)
Tak... tylko ze to tez byla jedna sytuacja i ta interwencja mogla tez byc Pawelkowa "Malo kiedy".

no np w takim meczu z Francja Hajduch tez wyciagnał kilka sytuacji "mało kiedy":-P a pokaz mi mecz Pawełka w ktorym Mariusz ewidentnie blyszczał?

ja nie bronie Słowaka ale sam przyznaj racje ze wydaje sie byc solidny..

wislak68 09.02.2009 21:22

Tak sobie myślę że w całym tym manewrze z Nalepą naszemu trenerowi chodzi o to żeby ratować tyłek...Pawełka. Bo coś mi się widzi że w momencie gdy przyjdzie Hajduch to nasz bramkarz murawy już nie powącha.

buters87 09.02.2009 21:41

myslenie ci nie wychodzi jednak... komu jak komu ale Skorży powinno zależeć na lepsym bramkarzu niż Mariusz, jesli chciał by mu tyłek ratowac to by powiedział, że mamy świetnych bramkarzy i ich trenera i niebyło by mowy oposzukiwaniu bramkarza <sciana>

lodecki 09.02.2009 22:05

watpie, ratujac tyłek pawełka mogłby nie uratowac swojego tyłka :)

Stanlej13 09.02.2009 22:07

Skorży to przede wszystkim zależy na tym, żeby ratować swój własny tyłek i on sobie bardzo dobrze zdaje sprawę z tego, że Pawełek mu nie pomaga. Chyba przyznasz, że gdyby nie jego kilka "interwencji" byli byśmy wyżej w tabeli i nie było by problemu teraz.

koyoot 09.02.2009 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 671335)
no np w takim meczu z Francja Hajduch tez wyciagnał kilka sytuacji "mało kiedy":-P a pokaz mi mecz Pawełka w ktorym Mariusz ewidentnie blyszczał?

ja nie bronie Słowaka ale sam przyznaj racje ze wydaje sie byc solidny..

Widac nie zrozumiales moich intencji w tym co mowilem. Generalnie masz racje bo fakt faktem Hajduch WYDAJE sie byc lepszym jaki bedzie czas pokaze, choc moim zdaniem gdy ten bramkarz trafi na treningi pana Jacka to...

brasilia79 09.02.2009 22:48

ciąg dalszy

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._na_testy.html

Wojtas 10.02.2009 00:19

Za Chiny ludowe niepojmuje po co Skorza chce sprawdzac kolejnych "super" bramkarzy z jakze imponujacymi statystykami z ostatnich sezonow podczas gdy ma pod nosem bramkarza o jasnej przeszlosci i w dodatku Slowacy to nie prezesi z Belchatowa i dogadano sie w sprawie transferu szybko.

Podpisywac go i konczyc ten cyrk ,jakiego z bramkarzami chyba w zadnym klubie nie bylo.

martinius028 10.02.2009 00:26

Może Skorża uslyszał na rozmowie z Cupiałem że może wydac góra 150 tys euro na przykład i przez to nadal mają być jacyś leszcze testowani.

manson777 10.02.2009 00:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 671468)
Za Chiny ludowe niepojmuje po co Skorza chce sprawdzac kolejnych "super" bramkarzy z jakze imponujacymi statystykami z ostatnich sezonow podczas gdy ma pod nosem bramkarza o jasnej przeszlosci i w dodatku Slowacy to nie prezesi z Belchatowa i dogadano sie w sprawie transferu szybko.

Podpisywac go i konczyc ten cyrk ,jakiego z bramkarzami chyba w zadnym klubie nie bylo.

a może trener ma wątpliwość bo być może ten słowacki Trabalik nr 2 to nie jest taki cud nad Wisłą o jakim wszyscy, nota bene przede wszystkim ci którzy go widzieli tylko na jutubie trąbią tutaj??
może tak odrobina zaufania dla trenejro a :evil:

wislak68 10.02.2009 01:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buters87 (Post 671368)
myslenie ci nie wychodzi jednak... komu jak komu ale Skorży powinno zależeć na lepsym bramkarzu niż Mariusz, jesli chciał by mu tyłek ratowac to by powiedział, że mamy świetnych bramkarzy i ich trenera i niebyło by mowy oposzukiwaniu bramkarza <sciana>

Jeśli chodzi o myslenie no to cóż ....nie każdy może być bustersem.
Ale co do meritum: Skorży zależy nie tyle na bramkarzu lepszym niż Mariusz co raczej na tym aby on sam zaczął lepiej bronić. Doskonale pamiętam jego wywiad w Canal+ po zakończeniu rundy jesiennej. Powiedział bardzo wyraźnie że uważa Pawełka za bardzo dobrego bramkarza który nieco się opuścił ze wzgledu na to że brakowało mu w klubie konkurencji. Powiedział też wówczas bardzo jednoznacznie że jego zdaniem najlepszym sposobem naprawienia tej sytuacji nie będzie kupowanie drogiego bramkarza który Pawełka zastąpi ale sprowadzenie mu jako konkurenta polskego bramkarza który jako konkurencja będzie zmuszał go do lepszej pracy (wtedy mówiło sie o Bąku z Lechii).
Jeśli przyjąć ten tok rozumowania to Nalepa pasowałby do tej koncepcji a Hajduch raczej nie (to raczej on byłby pierwszym bramkarzem).
Zgodnie z tą teorią trener wierzy w Mariusza a jego błędy tłumaczy nie tyle brakiem umiejetności co brakiem solidnej konkurencji.
Mam nadzieję że w świetle tych wyjaśnień moja poczatkowa teza może się wydać nieco bardziej zrozumiała.

Manieczkin335 10.02.2009 09:28

Moim zdaniem Wisła zdecydowała się na Lubosa Hajducha!!Po do tej pory nie pojawił sie żaden testowany bramkarz( serb trenował jeszcze przed wyjazdem) i nic nie wskazuje , że się pojawi.Dzisiaj na oficjalnej stronie powinna pojawić się , że Lubos naszym zawodnikiem!!!

Krissu 10.02.2009 13:19

To już nie jest śmieszne. To się zaczyna robić żałosne.

Mistrz 40 milionowego kraju w samym środku Europy z ambicjami sięgającymi Ligi Mistrzów a nie może dobrego bramkarza znaleźć. (czytaj: nie rozumie, że za dobrego bramkarza trzeba zapłacić).

Które to numerki będą? 15 i 16? W ciągu dwóch lat. No pięknie po prostu.

Fernando Redondo 10.02.2009 13:25

Moim zdaniem chodzi o wysokość kontraktu słowaka. Widocznie dużo sobie życzy a my chcemy znaleźć nie następcę tylko zastępcę dla złotego Pawełka.:(

Bóg Trybun (objawion) 10.02.2009 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fernando Redondo (Post 671605)
Moim zdaniem chodzi o wysokość kontraktu słowaka. Widocznie dużo sobie życzy a my chcemy znaleźć nie następcę tylko zastępcę dla złotego Pawełka.:(

O to idzie za każdym razem, kiedy klub rzuca przeciek do prasy, norma.

Martwi tylko to, że nawet z takim pawełkopodnym (mam na myśli umiejętności) bramkarzem z górskiej mieściny klub targuje się publicznie. A i tak w najlepszym wypadku Kazimierski wydobędzie z chłopa to, co najśmieszniejsze.

tofik 10.02.2009 15:17

I dobrze. Nalepa to kaleka, do czego on Skorży potrzebny ? Trzeba działać w sprawie Hajducha, bądź Silaanpy. Wzmocnić tę pozycję i nie przeciągać tematu.

Zastanawia mnie, pewnie jak i wszystkich co było tematem rozmowy z Don Bogusławem. Czy to był monolog w stylu: "Oczekuję mistrzostwa Polski, a najlepiej jeszcze pucharu, a jak nie to się żegnamy", czy jakaś konstruktywa dyskusja na temat obecnej sytuacji w klubie.

Pusiek 10.02.2009 15:33

Nie wiem o co chodzi z tymi bramkarzami..w końcu skończy się tak, że Hajduch, Silanpaa i inni nas oleją i zostanie Mario, Ilie i junior na rundę wiosenną..

Wojtas 10.02.2009 17:39

Sadzilem ze po tym jak dogadalismy sie ze Slowakami co do Hajducha skonczy sie smiech calej Polski dotyczacy naboru bramkarza w naszzm klubie,a raczej instrukcja jak tego nie robic.

No coz jak widac nasze popisy beda trwac nadal ,niedlugo niebedzie bramkarza ktory na testach u nas by u nas niebyl.
Pod ziemie idzie sie zapasc,jak klub kombinuje zamiast RAZ A PORZADNIE podejsc do tej sprawy,bo mam wrazenie ze to co sie dzieje to jakas dobra komedia.

wojtass_19 10.02.2009 17:53

No dokładnie, też nie potrzebnie łudziłem się że w końcu podpiszemy jakiegos porządnego bramkarza. Nie zdziwiłbym się, jakby Słowacy się rozmyślili i odprawili nas z kwitkiem. Przecież to jest nie poważne, najpierw ugadujemy kontrakt, a później jak już jest wszystko zaklepane, decydujemy się na testy innych graczy. Mamy na wyciągnięcie ręki bramkarza, który spokojnie wygryzłby Pawełka to oczywiście musimy dalej testować jakiś ogórków z myślą, żę znajdą bramkarza o klase lepszego od Hajducha. Ludzie nikogo lepszego nie znajdziemy za free albo za niewielkie pięniądze jak w przypadku Hajducha 150-200 tys, chcą klasowego bramkarza ? to niestety ale trzeba liczyć się z wyłożeniem tych 500tys-1mln

prawnik25 10.02.2009 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 671772)
Sadzilem ze po tym jak dogadalismy sie ze Slowakami co do Hajducha skonczy sie smiech calej Polski dotyczacy naboru bramkarza w naszzm klubie,a raczej instrukcja jak tego nie robic.

No coz jak widac nasze popisy beda trwac nadal ,niedlugo niebedzie bramkarza ktory na testach u nas by u nas niebyl.
Pod ziemie idzie sie zapasc,jak klub kombinuje zamiast RAZ A PORZADNIE podejsc do tej sprawy,bo mam wrazenie ze to co sie dzieje to jakas dobra komedia.

Raczej kiepska komedia- najgorsze, że w tym wszystkim nie są ważne umiejętności czysto piłkarskie vel aktualna dyspozycja, a to kto z nich będzie najtańszy. To samo dzieje się zresztą na innych pozycjach - po sezonie zobaczycie za Baszcza nikt za pieniądze nie przyjdzie bo jest omen omen darmowy Singlar.

Ciekawe kiedy skończy się cierpliwość Skorży i robienie przez niego dobrej miny do złej gry, oby wcześniej niż ta ze strony Cupiała rozsierdzonego ewentualnymi słabymi wynikami zespolu w tym sezonie.

Nie wiem po co właściwie trener rozmawia w obecnej sytuacji z właścicielem - o dobry wynik na koniec maja będzie piekielnie trudno bez wzmocnień i o tym wiedzą wszyscy zwłaszcza że konkurencja nie śpi- symptomatyczne jest to ze drugie z kolei okienko zimowe a my skupiamy się odpowiednio wcześniej na Krzynówku (3 miesiące) teraz bramkarzu- a gdzie skrzydłowi, ofensywni pomocnicy, napastnicy etc. Hajduch z całym szacunkiem nie zdobędzie miastrzostwa polski w pojedynkę bez odpowiedniej siły ognia. Nie chcę myśleć co stałoby się w przypadku braku Brożka- klęska!

Dive Pirate 10.02.2009 21:00

Jutro w godzinach popołudniowych na zgrupowaniu Wisły pojawi się kolejny testowany bramkarz. Jak udało nam się dowiedzieć będzie nim Jess Vanstrattan, Australijczyk będący niegdyś zawodnikiem Juventusu Turyn.

Prawdopodobnie nie zdąży już na jutrzejszy popołudniowy trening, ale Maciej Skorża zamierza sprawdzić go w sobotnim meczu sparingowym z Odense BK.

Od siebie dodam że chłopina ma 26 lat i 191 cm był w składzie Juve nie tak dawno bo w sezonie 07/08

grzesiek632 10.02.2009 21:04

http://www.hellastory.net/images/fot...atten_jess.jpg

Jess Vanstrattan

Takie info:
Jess Vanstrattan urodził się 19 lipca 1982 roku w Gosford. Ten australijski bramkarz, który w 2000 roku trafił do Verony rozegrał zaledwie 10 oficjalnych spotkań zanim trafił do Juventusu w 2007 roku. Jego transferowi do turyńskiego zespołu towarzyszyły olbrzymie zawirowania. Vanstrattan odszedł z Verony w czerwcu 2007 roku, kiedy to poprosił o rozwiązanie kontraktu. Twierdził wtedy, że musi wrócić do kraju i rozwiązać problemy osobiste. Władze Gialloblu zgodziły się na takie rozwiązanie, jednak byli wściekli, gdy 25-latek powrócił po kilku tygodniach do Włoch i od razu podpisał kontrakt z Juventusem. Lega Calcio przychyliła się do protestu trzecioligowego zespołu i zawodnik musiał wrócić do byłego klubu. Jednak 2 tygodnie później Juventus już oficjalnie wypożyczył tego mierzącego 192 cm bramkarza.

kur*@a co to ma byc?;/

TEDAN 10.02.2009 21:05

Cytat:

Jess Vanstrattan urodził się 19 lipca 1982 roku w Gosford. Ten australijski bramkarz, który w 2000 roku trafił do Verony rozegrał zaledwie 10 oficjalnych spotkań zanim trafił do Juventusu w 2007 roku. Jego transferowi do turyńskiego zespołu towarzyszyły olbrzymie zawirowania. Vanstrattan odszedł z Verony w czerwcu 2007 roku, kiedy to poprosił o rozwiązanie kontraktu. Twierdził wtedy, że musi wrócić do kraju i rozwiązać problemy osobiste. Władze Gialloblu zgodziły się na takie rozwiązanie, jednak byli wściekli, gdy 25-latek powrócił po kilku tygodniach do Włoch i od razu podpisał kontrakt z Juventusem. Lega Calcio przychyliła się do protestu trzecioligowego zespołu i zawodnik musiał wrócić do byłego klubu. Jednak 2 tygodnie później Juventus już oficjalnie wypożyczył tego mierzącego 192 cm bramkarza.
Ja już dziękuje takimu piłkarzowi typu Dolha/Kokoszka/Uche
Tak pozatym w ciągu 9 sezonów na zawodowych boiskach rozegrał ... 10 oficjalnych meczy

Pusiek 10.02.2009 21:14

Indie, Indonezja, Australia...podejrzewam, że nawet MU nie ma takiej "sieci" skautów.
Naprawdę nie wiem czemu nie podpisujemy tego Słowaka..
Chyba faktycznie nie ma pieniędzy na transfer :/
No nic..wypada cierpliwe czekać.

jachting 10.02.2009 21:21

3 liga a Juventus,kuszące
Jeśli uznają że jest coś warty,zawsze można podpisać dłuższy kontrakt .
Ludzie też się zmieniają,dojrzewają ....
W każdym razie dla sztabu nie jest to najważniejsze , trzeba sprawdzić chłopaka

eye63 zdecydowały chyba nieco inne czynniki i okoliczności ,rozumiem że oni poruszają sie w dostępnych granicach.
Czytałeś chyba ostatnie informacje,doniesienia na ich temat ?
Na koniec tej zabawy będzie można to jakoś podsumować i ocenić

eye63 10.02.2009 21:24

Albo mi się wydaje, albo mając na wyciągnięcie ręki dwóch bramkarzy, którzy zdaje się wywalczyliby sobie miejsce w pierwszej "11", ktoś w klubie na siłę chce sprowadzić bramkarza gorszego od Pawełka. Ja rozumiem, że ktoś wierzy w jego umiejętności, że to osobiście podobno fajny gość, że podreperował ego tym fanatycznym itd. Ale to zakrawa na kpinę i jasne ferowanie gościa, któremu nie szuka się równorzędnego (albo i lepszego) partnera do walki o miejsce w składzie, lecz gościa, który ma go zmobilizować do porządnego bronienia? Ok, w porządku, tylko żeby nie skończyło się na tym, że jeśli i jeden i drugi nie będą ratować tyłka zespołowi w ważnych momentach, to Skorża za to beknie.

RecordAble 10.02.2009 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusiek (Post 671909)
Indie, Indonezja, Australia...podejrzewam, że nawet MU nie ma takiej "sieci" skautów.
Naprawdę nie wiem czemu nie podpisujemy tego Słowaka..
Chyba faktycznie nie ma pieniędzy na transfer :/
No nic..wypada cierpliwe czekać.

A są w ogóle pieniądze na jakikolwiek gotówkowy transfer:>? Bo na razie to wygląda tak, że jeśli dogadaliśmy się z Sillanpaą to znowu cena wystawiona przez jego klub jest za wysoka, potem znowu Hajduch nie wiadomo czy za duży kontrakt chce i nie ma kasy czy jakieś inne widzi mi się. Na taki klub jak Wisła nie przystoi, taka błazenada:-/. Jednym z fundamentów zespołu jest bramkarz, a na takim fundamencie jak mamy w tej chwili to żadnego Sears Tower nie zbudujemy, jedynie co to Szkieletor:p. Potrzebujemy doświadczonego,ogranego na przestrzeni 2-3 ostatnich sezonów, z w miarę dobrymi warunkami fizycznymi, dobrego bramkarza. Tylko czy to nie za dużo, za darmo?:lol:

Waldi69 10.02.2009 21:59

Coś mam wielką obawę że zostaniemy tylko z Pawełkiem i Cebanu...Za dużo przebieramy w tych bramkarzach. Myślę że jak Hajduch może wzmocnić przynajmniej konkurencje to warto go ściągnąć i podpisac 2 letni kontrakt. A na samą myśl o tym Włochu to mi ciargi przechodzą. Przypomina mi się Angelo Hugues...

Proximus 10.02.2009 22:02

Z naszymi finansami musi być naprawdę tragicznie, 2 bardzo dobrych bramkarzy, już zatwierdzonych przez sztab szkoleniowy nie przyjdą bo w klubie nie ma sumy, umówmy się jak na mistrza kraju, śmiesznej. Nie rozumiem tego Cupiała, on naprawdę nie może 400tys € dać na kogoś kto naprawdę może nam pomóc zdoby MP. Nie chciał sprzedać Kicie Wisły pod pretekstem że chce wciąż budować wielką Wisłę a teraz nie chce dać naprawdę śmiesznej kwoty na dobrego bramkarza....

BTW:Jak Hajduch pójdzie do 2 ligo duńskiej(czy tam norweskiej) to będzie dowcip roku...

dzamp 10.02.2009 22:15

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...wiadomosc.html - trochę nie w temacie, ale w takiej sytuacji, jeśli PGE rzeczywiście chcę się wycofać to warto by było jeszcze raz podjąć próbę sprowadzenia Garguły już teraz.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl