Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

grzesiek632 04.02.2011 16:23

Zapewne Skorża przygarnie zbłąkaną owieczkę w postaci Adriana Sikory. Tani, z zagranicy, kiedyś był dobry,po znajomości - toż to ideał piłkarza dla Pana Macieja S.
Ale z drugiej strony czemu się tu dziwić skoro działacze Legii nic lepszego nie chcą załatwić..

Zresztą jakich by kto transferów nie dokonał to i tak tą ligą rządzi przypadek..

przemo 04.02.2011 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 1047023)
Zapewne Skorża przygarnie zbłąkaną owieczkę w postaci Adriana Sikory. Tani, z zagranicy, kiedyś był dobry,po znajomości - toż to ideał piłkarza dla Pana Macieja S.
Ale z drugiej strony czemu się tu dziwić skoro działacze Legii nic lepszego nie chcą załatwić..

Zresztą jakich by kto transferów nie dokonał to i tak tą ligą rządzi przypadek..

No nie wydaje mi sie, przecież Maciej od kilku lat szuka "wysokiego, dobrze zbudowanego napastnika, który będzie potrafił zgrywać długie piłki do wchodzących pomocników". A Sikore to bardziej do kieszeni można schować :P

szprotson 04.02.2011 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1047022)
To by była mega beka, jakby Janas znowu czyhał na posadkę Bakero. Boję się, że zniszczą Hiszpana a on jednak dodaje kolorytu lidze- on a raczej jego konferencje prasowe, które tłumaczy nie zatrudniony tłumacz tylko jakiś gość w dresie, też Hiszpan, który po polsku mówi słabiej niż Cantoro :D Tak przynajmniej było w Polonii, ale podejrzewam, że Bakero pociągnął go za sobą do Amici.

hehe
a pamiętaszz zdjecie Bakero podczas oddawania hołdu ofiarom Smoleńska?:>

a co do chłopa w dresie, to chyba w Lechu już by to nie przeszło.

Uran235 04.02.2011 16:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1047042)
hehe
a pamiętaszz zdjecie Bakero podczas oddawania hołdu ofiarom Smoleńska?:>

Nie kojarzę, jakbyś mógł zapodać, bo jestem ciekaw co też pan Marija uczynił.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1047042)
a co do chłopa w dresie, to chyba w Lechu już by to nie przeszło.

Tzn. ten gość to chyba jakiś ichni masażysta, drugi trener czy coś w ten deseń było. Ale aparycję miał polskiego dresa, co czarny dresik Discopolo tylko podkreślał. Sęk w tym, że dogadać się z nim po polsku nie szło, a on za tłumacza robił :D .

kreseq 04.02.2011 17:54

Widze ze wielu tutaj ma problemy :D
Ani Wisla ani Legia o LM nie ma co marzyc i snic, a myslenie jest juz idiotyzmem :D Z takimi skladami to ocieramy sie o Puchar sieci sklepow Biedronka, o nic wiecej.
Oczywiscie wiemy jak jest, milosc i wiara czasami bierze gore nad rozsadkiem :D
Oba kluby na dzien dzisiejszy sa cienkie jak barszcz i jesli ktos mysli inaczej to proponuje mu odstawic barbiturany :P

Nie sadze by byl lepszy klub do kochania, dla mnie oczywiscie, reszta mnie nie obchodzi :P

Z Golem smieszna sytuacja, ale coz, ja bym za niego nawet 50k nie dal wiec dobry ruch zarzadu.

tofik 04.02.2011 18:08

No dobra ale jednak jestesmy lepsi o te 4 gole. A sie sprzeczales ze nasze druzyny nic nie rozni :P

emj10 04.02.2011 18:12

Oczywiście, że dobry ruch zarządu. Nie widzę sensu płacenia takich pieniędzy za zawodnika, któremu za 5 miesięcy kończy się kontrakt. Chyba Ci menadżerowie powariowali z płaceniem 150-200k ojro za średniaków ligowych. Wszystko zaczęło się od Wołąkiewicza... Bełchatów zrobi jak zwykle, czyli straci potrójnie, bo ani nie będzie miał solidnego zawodnika w środku pola, ani nie będzie miał za niego żadnych pieniędzy, a na dodatek będzie musiał mu płacić pensję. Świadomość, że robią to za moje pieniądze, czyli pieniądze państwowe jest najbardziej frustrująca.

kreseq 04.02.2011 18:12

Hahah no tak jestescie lepsi o te 4 gole, ale jak podlicze ostatnie kilka lat ( jakos trzeba sie bronic ) to jestescie na minusie i to sporym :D Jestescie i tak slabi jak barszcz 9 JAK CALA NASZA LIGA, LEGIA TEZ :D ) i o dotarciu do grupy LE LM mozecie zapomniec :D

Poczekamy na rewanz ( nie przewiduje 4:0 ale z 2:0, 3:1 :D ) zobaczymy kto wiecej straci punktow i albo mistrz bedzi slaby, albo wygra Jaga czy tam Lech i bedzie jeszcze slabszy ;)

Wracajac do Gola. Koles i tak by siedzial na lawie bo nie oszukujmy sie IV ma pewne miejsce w skladzie, to samo Borysiuk. Placic 150K za goscia ktory bedzie siedzial na lawie ? Pop**** sie w baniach tym z GKSu.

PS: Nie wiem czy bylo : http://jagiellonia.net/cionek/
Potrzeba nam (poprawka ) slabych zawodnikow zachowujacych sie czesto jak ostatnie buraki?

Mr. X 04.02.2011 18:17

Całe szczęście, że Twój Perejro nie jest burakiem.

kreseq 04.02.2011 18:19

Perejro nie jest moj, gral kiedys w Legii. Z tego co pamietam jesli chodzi o buractwo w zagraniach to Cionka przebic moze co najwyzej Borysiuk, i to jesli bardzo sie postara.

domenica90 04.02.2011 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ofsajd (Post 1047021)
A pamiętasz ostatni mecz w lidze Wisły z Legią ? i wynik coś koło 4 do zera ;)

A pamiętasz 5:1, 4:1 itp. ? Tak wiem, to było dawniej, no ale... Nie ma co się targować o wyniki poszczególnych meczów, po prostu bądźmy nad nimi na koniec sezonu i wtedy można będzie pisać o Legii, co się chce. A na razie to jedziemy na tym samym wózku.

fialo 04.02.2011 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1047085)
Jestescie i tak slabi jak barszcz i o dotarciu do grupy LE LM mozecie zapomniec :D

To się jeszcze okaże, czy jesteśmy tacy słabi.

Radziłbym się na waszym miejscu zająć "hitem transferowym" - Sikorą Adrianem :lol:

mic 04.02.2011 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1047094)

Radziłbym się na waszym miejscu zająć "hitem transferowym" - Sikorą Adrianem :lol:

Zostaw warszawiaka ;) Ma dobry humor - dzieki Beretowi robiacemu za klauna w szatni :D

Żmijka 04.02.2011 18:28

Sie chłopak bawią na zgrupowaniach :lol:

http://i53.tinypic.com/552g4h.jpg

:rotfl:

kreseq 04.02.2011 18:31

Sikora podobno sie ktos interesuje, PODOBNO bo na portalu typu futbol.pl nie takie kwiatki chodzily.

Sikora to juz starszy facet po kilku kontuzjach i stracil swoj najwiekszy atut czyli szybkosc.

Bylbym zlosliwy to bym powiedzial, ze o Sikorze to przynajmniej w Polsce ktos slyszal :D

Poczekamy na te wasze hity, jak beda mieszac w lidze i wtedy znowu porozmawiamy kto tak naprawde ma mniej zenujacych grajkow, bo ze sa mega slabi w jednym i drugim zespole to ja nie mam watpliwosci :)

Bawi was licytowanie kto ma mniejszego garba ;) ?

mic - skad wiesz co robi Beret w szatni ;)? Lubisz podgladac ;) ?

Facet sie skompromitowal gadanina i nie nadaje sie na to stanowisko ale i tak swoje kiedys zrobil :D

PS: Zmijka - My na Polonistow mowimy dziewczyny, no i widac ze cos w tym musi byc :D

szprotson 04.02.2011 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1047047)
Nie kojarzę, jakbyś mógł zapodać, bo jestem ciekaw co też pan Marija uczynił.

Tzn. ten gość to chyba jakiś ichni masażysta, drugi trener czy coś w ten deseń było. Ale aparycję miał polskiego dresa, co czarny dresik Discopolo tylko podkreślał. Sęk w tym, że dogadać się z nim po polsku nie szło, a on za tłumacza robił :D .

http://www.weszlo.com/news/4825

wdzięki i aparycja, mistrzowska :)

wtf 04.02.2011 18:33

Cytat:

Potrzeba nam (poprawka ) slabych zawodnikow zachowujacych sie czesto jak ostatnie buraki?

Przy Wojtku Szali taki Cionek to boiskowy dżentelmen i magister elegantium także darujmy sobie te uszczypliwości, zresztą po ilości żółtek zbieranych przez Cionka to ja jakoś nie widzę żeby jakoś szczególnie się wyróżniał in minus jeśli chodzi o grę fair. Co do jego starań o polskie obywatelstwo - ja tam jestem za, bo chłopak od kiedy przyjechał do PL mówi jasno, że ma polskie korzenie, uczy się języka i wiąże z Polską swoją przyszłość. W kontekście kadry natomiast - Cionek jest tak kurewsko ambitny, że można tą ambicją obdzielić całą naszą kadrę i ze dwie repry młodzieżowe, a takich właśnie, uważam nam trzeba

szprotson 04.02.2011 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1047101)
Sikora podobno sie ktos interesuje, PODOBNO bo na portalu typu futbol.pl nie takie kwiatki chodzily.

Sikora to juz starszy facet po kilku kontuzjach i stracil swoj najwiekszy atut czyli szybkosc.

Bylbym zlosliwy to bym powiedzial, ze o Sikorze to przynajmniej w Polsce ktos slyszal :D

PS: Zmijka - My na Polonistow mowimy dziewczyny, no i widac ze cos w tym musi byc :D

kilka lat temu, ktoś z Naszego forum zakładał się ze mną, ze Sikora będzie podstawowym napastnikiem reprezentacji :D

Aczkolwiek o Sikorze głośno dlatego,ze ktoś podsłuchał Jóźwiaka mówiącego że sobie chce kupić nowy sikor, a że nie słyszał wyraźnie to wyszedł Sikora Adrian.

wolfy 04.02.2011 20:13

Widzę, że niezła napinka mnie ominęła:lol:

Wyniki sparingów mówią mi, że przejedziemy przez ligę jak walec:D

EDIT: Chodziło mi o szybkość:)

emj10 04.02.2011 20:24

Jaka napinka? Zwykła walka kogutów na gołe klaty :D

Ja Wam mówię, że i tak wszystkich uciszy Disco i pójdzie na majstra. Wtedy wróci tutaj discopolowy fanboy.

szprotson 04.02.2011 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1047136)

Ja Wam mówię, że i tak wszystkich uciszy Disco i pójdzie na majstra.

jesli tak sie stanie, to Stadion Narodowy jednak będzie częsciej używany...

flamengista 04.02.2011 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1047104)
http://www.weszlo.com/news/4825

wdzięki i aparycja, mistrzowska :)

Weszło nie ma racji. Odpowiedź e:

http://lh4.ggpht.com/_gBHVjOssB3A/TD...erjackSong.jpg

Zbychu 04.02.2011 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1047133)
Widzę, że niezła napinka mnie ominęła:lol:

Wyniki sparingów mówią mi, że przejedziemy przez ligę jak walec:D

EDIT: Chodziło mi o szybkość:)

Niestety też mam takie odczucie.Chociaż może to i dobrze.W Wiśle potrzebna jest rewolucja,ale zupełnie nie taka jak w ostatnim czasie.

tofik 04.02.2011 23:11

Cytat:

Hahah no tak jestescie lepsi o te 4 gole, ale jak podlicze ostatnie kilka lat ( jakos trzeba sie bronic ) to jestescie na minusie i to sporym :D Jestescie i tak slabi jak barszcz i o dotarciu do grupy LE LM mozecie zapomniec :D

Poczekamy na rewanz ( nie przewiduje 4:0 ale z 2:0, 3:1 :D ) zobaczymy kto wiecej straci punktow i albo mistrz bedzi slaby, albo wygra Jaga czy tam Lech i bedzie jeszcze slabszy ;)

Wracajac do Gola. Koles i tak by siedzial na lawie bo nie oszukujmy sie IV ma pewne miejsce w skladzie, to samo Borysiuk. Placic 150K za goscia ktory bedzie siedzial na lawie ? Pop**** sie w baniach tym z GKSu.

Zapamiętam to sobie. Raz że jesteś niemiły - Legii nikt nie obraził (jeszcze). No i te dwa proroctwa. Bezcenne normalnie. Gówno wiesz jacy jesteśmy i co osiągniemy.
Może już skoncz bo znowu po ewentualnej porażce odstawisz pokimona i tylko staż na forum cie uratuje przed bananem :)) ( a nie powinien) Bez odbioru.

Filippo123321 04.02.2011 23:28

W pucharach nic nie osiagniemy, nawet na to nie liczcie. Skoro z lepszych skladem, z przynajmniej jednym napastnikiem i sprawną obroną się skompromitowalismy, to co dopiero bez tych dwoch elementow. Mimo to 90% nadal liczy na LM :E Z czym do ludzi panowie.

Jedyny zespol, ktory godnie Polske reprezentuje to Lech i tu nie ma co polemizowac, czy upierac sie, ze to przypadek. Bo juz trzeci rok pod rzad graja bdb w pucharach. Jaga w sumie, tez przegrala minimalnie z mocnym Arisem (1/16 LE teraz). Legie ciezko ocenic w pucharach, bo w tym sezonie tam nie grala. Ale jeszcze rok wczesniej, mimo kryzysu, protestu itd. to nie osmieszyli sie i odpadli po remisach z druzyną o podobnym potencjale.

My wypadamy najgorzej. A te dwa ostatnie lata nie powinny nam pozwalac mowic o pucharach w ogole ;]

kreseq 05.02.2011 00:33

tofik - Kogo ja obrazam? Wisle? Twierdze to co kazdy wie ze jest tak samo slaba jak ta liga. Jaka jest w tej chwili ? Nie jest tragiczna, ale patrzac na sklad nie sadze by europe zawojowala.
Jedyne co zle napisalem ( i tutaj przyznaje, zle zlozone zdanie ) to brak Legii i kogo tam jeszcze chcesz. Wymienic powinienem cienkich jak barszcz wszystkich kopaczy z naszej ligi. Moglo to zabrzmiec jak obraza i tutaj w pewnym sensie ale nie do konca sie zgadzam. Post edytowalem.
Kadrowo wyglada lepiej od Legii, ale nadal to jest mizeria. Widzisz, teraz obrazam swoj klub ( idac Twoim tokiem myslenia :D )
Moze ( podkreslam to slowo ) byc tak ze owszem i cos ugraja, ale bedzie to podyktowane tym samym czym jest to podyktowane w Lechu, czyli promocja.

O banach mi nie pisz bo niczego to nie zmieni. Mam prawo uwazac ze :
1) Liga jest zenujaco slaba ( o reprezentacji z litosci nie wspomne )
2) Pomijajac Lecha nasze "swietne" zespoly rozbijaly sie w pierwszych rundach eliminacji o zespoly, ktorych zawodnicy czesto grali za paczke papierosow i to w przerwach miedzy praca a rodzina.
3) Reprezentacja jest slaba+liga jest slaba+ pomijajac Lecha w pucharach wszyscy sie kompromituja+ zadnych wielkich wzmocnien jakie powinno sie robic jesli mysli sie o sensownym graniu w Europie = zenujace zespoly, zespoly slabe jak barszcz i tutaj mam na mysli i Wisle i Legie i Polonie i Ruch i Jagiellonie i kogo tam jeszcze sobie wybierzesz.

Trolluje i obrazam bo sadze ze Wisla i Legia sa slabe jak barszcz? No to mi pokaz ostatnie "sukcesy" jednych i drugich i wzmocnienia na poziomie europejskim :D. Kto tutaj wiec trolluje i zaklamuje rzeczywistosc?
Oczywiscie mozesz poleciec z tekstem ze "My wierzymy" itp i tak powinno byc, bo polskim kibicom tylko wiara pozostala.
Obraza to jest nazwac kogos ch***.
Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac.
Bez odbioru.

wolfy 05.02.2011 01:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1047227)
Obraza to jest nazwac kogos ch***.
Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac.
Bez odbioru.

Nie ma się sensu przejmować, są goście którzy wierzą, że z takimi leszczami jacy grają u nas zawojujemy świat, osiem do jaja z norweskimi drużynami to część przygotowań a Wojciech Łobodziński nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Oni po prostu są i obrażają wszystkich myślących inaczej - taka ostatnio moda.

A sytuacja wygląda tak, że wy macie stabilny, ale mierny skład, Amica gra poniżej możliwości w lidze, a my, jeśli nie wypalą przynajmniej dwa - trzy transfery i nie zdarzy się cud na bramce: jesteśmy w dupie. I wszelka napinka traktowana na serio jest debilizmem bo NIKT nie zna rzeczywistego potencjału drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. I wcale nie jest powiedziane, że zdobyć go nie może np. Korona.

Na papierze najlepiej wygląda Amica, ale jej kopacze pokazali już gdzie mają ligę, no i mają największa stratę do lidera.
A że Cię tofik straszy banami - :) Żeby sam się przypadkiem nie doigrał...

Uran235 05.02.2011 05:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domenica90 (Post 1047092)
A pamiętasz 5:1, 4:1 itp. ? Tak wiem, to było dawniej, no ale... Nie ma co się targować o wyniki poszczególnych meczów, po prostu bądźmy nad nimi na koniec sezonu i wtedy można będzie pisać o Legii, co się chce. A na razie to jedziemy na tym samym wózku.

Oj mieszasz :> Co mają tamte mecze do obecnych drużyn?
Daj się ludziom trochę ponapinać :foch:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1047094)

Tu bym sugerował ostrożność. Sikora to grajek prowincjonalny, z przeszło sezonem wyrwanym z życiorysu. Ale nasza liga jest słaba, a on już nie raz dowodził, że bramki umie w niej strzelać. W formie spokojnie gwarantuje 5 bramek na rundę, u nas takiego gościa nie widzę niestety. Co nie zmienia faktu, że za rok CL nasza, finał gramy z Bayernem- to będzie formalność. Za to po drodze w półfinale eliminujemy Barcelonę w dramatycznych okolicznościach- Łobodziński robi powtórkę z Lechii.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1047235)
Nie ma się sensu przejmować, są goście którzy wierzą, że z takimi leszczami jacy grają u nas zawojujemy świat, osiem do jaja z norweskimi drużynami to część przygotowań a Wojciech Łobodziński nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Oni po prostu są i obrażają wszystkich myślących inaczej - taka ostatnio moda.

Ej nie no... to przecież Wolfy jak zwykle wszystkim dookoła ubliża :D

Cytat:

A sytuacja wygląda tak, że wy macie stabilny, ale mierny skład, Amica gra poniżej możliwości w lidze, a my, jeśli nie wypalą przynajmniej dwa - trzy transfery i nie zdarzy się cud na bramce: jesteśmy w dupie. I wszelka napinka traktowana na serio jest debilizmem bo NIKT nie zna rzeczywistego potencjału drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. I wcale nie jest powiedziane, że zdobyć go nie może np. Korona.

Na papierze najlepiej wygląda Amica, ale jej kopacze pokazali już gdzie mają ligę, no i mają największa stratę do lidera.
A że Cię tofik straszy banami - :) Żeby sam się przypadkiem nie doigrał...

Dokładnie, starczy popatrzeć na nasze forum. Nie tak dawno była napinka krakowsko-warszawska, napinka wroniecko-poznańska była powszechnie wyśmiewana. Latem pojawiła się napinka w rytm discopolo, a teraz napinają się już u nas nawet białostoczanie i gdańszczanie. Poziom futbolu na świecie się wyrównuje, LM niedługo także w Bytomiu :D .

rw88 05.02.2011 08:46

Cytat:

Po czym wnosisz, że Gol jest słabszy od Vrdoljaka? W tej rundzie Gol wyglądał od niego lepiej, nie mówiąc o Borysiuku. Był razem z Małkowskim siłą napędową Bełchatowa, który od Legii piłkarsko zespołem dużo słabszym nie jest. Inna sprawa, że Borysiuk jest na pewno dużo bardziej perspektywiczny, a Legia akurat na tej pozycji ma kim grać, stąd rzeczywiście można z Golem poczekać do lata.

emj10 05.02.2011 10:10

Vrdoljak kosztował bańkę ojro dlatego musi grać w pierwszym składzie. Poza tym jest kapitanem, a nawet Wojciech Szala bez formy grał tylko z tego względu że był kapitanem. Gol przydałby się już teraz, bo obaj nasi DM łapią sporo kartek (Vrdolajk - 5, Borysiuk - 3), a na ławie nie ma nikogo sensownego i w dwóch, czy trzech meczach w sezonie na tej pozycji zagra Jędrzejczyk.

tofik 05.02.2011 10:15

Cytat:

Nie jestem jednym z tych gości. Żeby była jasność, wypowiadałem się kiedyś na ten temat i nie przewiduję cudów.
Nie o to chodziło że ja się chcę napinać, bo to mi nie jest do niczego potrzebne.
Po prostu po co mam czytać jak się sadzi Legionista i przewiduje nasze porażki ? W poprzedniej rundzie też mieli wygrać. A później odstawiał tu cyrk i zaczął ludzi obrażać. Nie strasze nikogo banem, pisze o faktach dokonanych. 4:0 to fakt, jego odpał w tym temacie po 4:0 to fakt.
Reszta jest wytworem wyobraźni autora :)

PhantomRanger 05.02.2011 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1046828)
Poczekać do zamknięcia okienka transferowego w większości krajów Europy i dopiero wtedy zacząć pozyskiwać zawodników – tak miała wyglądać taktyka transferowa Legii. Nic jednak z niej nie wyszło. "Myśleliśmy, że dzięki temu podpiszemy kontrakty z niektórymi zawodnikami, ale oni podpisali umowy z naprawdę dobrymi klubami - przyznał Marek Jóźwiak.

Wywróciłem się i nie mogę wstać :D
Głupi ten Jóźwiak, czy udaje ?

Przyznam, że nawet ja jako kibic Wisły czytając ten tekst musiałem go jeszcze ze 3x powtórnie przeczytać bo nie mogłem w to uwierzyć, że też u nas Bednarz nie wpadł na taki szatański i szczwany pomysł :). Swoją drogą to w Legii wpadli z deszczu pod rynnę. Mieli Trzeciaka to teraz mają jeszcze lepszy okaz :rotfl:

emj10 05.02.2011 15:57

Wczoraj miałem napisać, że najlepszą pakę w lidze moim zdaniem ma Disco, ale po chwili zastanowienia wstrzymałem się. Dzisiaj patrząc na sparing z Zenitem w naprawdę mocnym składzie zrewiduję swoje wątpliwości. Tak Disco zwane Polonią ma najlepszą pakę na chwilę obecną.

http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8015.html

szprotson 05.02.2011 16:01

a czy przypadkiem przed sezonem badz rok temu w sparingach nie ograli Valencii ?

For_FuN_ 05.02.2011 16:17

Wyniki Polonii robia wrazenie, choc to oczywiscie sparingi. Ale co rzuca sie w oczy...oni sa przygotowani fizycznie(w koncu zaraz liga) i wbrew niektorym ekspertom, to jest mozliwe :D.

Uran235 05.02.2011 16:23

E tam, sparingi to tylko specyficzne jednostki treningowe :D
http://www.weszlo.com/news/6258

szprotson 05.02.2011 16:35

Uran, dobra organizacja to podstawa

no ale jakby nie było,ten filmik miażdzy,a w szczególności Grzegorz B. sooryy,to był Konrad

http://www.weszlo.com/news/6259

murray 05.02.2011 17:46

Legii gratulujemy dyrektora sportowego. Oby piastował to stanowisko jak najdłużej.
Dochodzę do wniosku, że tylko dzięki Skorży i jego stałym fragmentom Legia jest w górze tabeli.

PhantomRanger 05.02.2011 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1047459)
E tam, sparingi to tylko specyficzne jednostki treningowe :D
http://www.weszlo.com/news/6258

Myślałem, że szczyt fuszerki to odwalali nasi działacze, ale jak widać w Legii pracują bardziej ambitne jednostki, które większości kibicom w Polsce poprawiają humory.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1047483)
Legii gratulujemy dyrektora sportowego. Oby piastował to stanowisko jak najdłużej.
Dochodzę do wniosku, że tylko dzięki Skorży i jego stałym fragmentom Legia jest w górze tabeli.

Czego sobie i wam życzę.

Filippo123321 05.02.2011 17:57

No, no - zwyciestwo z Zenitem w takim skladzie robi wrazenie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl