![]() |
Zapewne Skorża przygarnie zbłąkaną owieczkę w postaci Adriana Sikory. Tani, z zagranicy, kiedyś był dobry,po znajomości - toż to ideał piłkarza dla Pana Macieja S.
Ale z drugiej strony czemu się tu dziwić skoro działacze Legii nic lepszego nie chcą załatwić.. Zresztą jakich by kto transferów nie dokonał to i tak tą ligą rządzi przypadek.. |
Cytat:
No nie wydaje mi sie, przecież Maciej od kilku lat szuka "wysokiego, dobrze zbudowanego napastnika, który będzie potrafił zgrywać długie piłki do wchodzących pomocników". A Sikore to bardziej do kieszeni można schować :P |
Cytat:
a pamiętaszz zdjecie Bakero podczas oddawania hołdu ofiarom Smoleńska?:> a co do chłopa w dresie, to chyba w Lechu już by to nie przeszło. |
Cytat:
Cytat:
|
Widze ze wielu tutaj ma problemy :D
Ani Wisla ani Legia o LM nie ma co marzyc i snic, a myslenie jest juz idiotyzmem :D Z takimi skladami to ocieramy sie o Puchar sieci sklepow Biedronka, o nic wiecej. Oczywiscie wiemy jak jest, milosc i wiara czasami bierze gore nad rozsadkiem :D Oba kluby na dzien dzisiejszy sa cienkie jak barszcz i jesli ktos mysli inaczej to proponuje mu odstawic barbiturany :P Nie sadze by byl lepszy klub do kochania, dla mnie oczywiscie, reszta mnie nie obchodzi :P Z Golem smieszna sytuacja, ale coz, ja bym za niego nawet 50k nie dal wiec dobry ruch zarzadu. |
No dobra ale jednak jestesmy lepsi o te 4 gole. A sie sprzeczales ze nasze druzyny nic nie rozni :P
|
Oczywiście, że dobry ruch zarządu. Nie widzę sensu płacenia takich pieniędzy za zawodnika, któremu za 5 miesięcy kończy się kontrakt. Chyba Ci menadżerowie powariowali z płaceniem 150-200k ojro za średniaków ligowych. Wszystko zaczęło się od Wołąkiewicza... Bełchatów zrobi jak zwykle, czyli straci potrójnie, bo ani nie będzie miał solidnego zawodnika w środku pola, ani nie będzie miał za niego żadnych pieniędzy, a na dodatek będzie musiał mu płacić pensję. Świadomość, że robią to za moje pieniądze, czyli pieniądze państwowe jest najbardziej frustrująca.
|
Hahah no tak jestescie lepsi o te 4 gole, ale jak podlicze ostatnie kilka lat ( jakos trzeba sie bronic ) to jestescie na minusie i to sporym :D Jestescie i tak slabi jak barszcz 9 JAK CALA NASZA LIGA, LEGIA TEZ :D ) i o dotarciu do grupy LE LM mozecie zapomniec :D
Poczekamy na rewanz ( nie przewiduje 4:0 ale z 2:0, 3:1 :D ) zobaczymy kto wiecej straci punktow i albo mistrz bedzi slaby, albo wygra Jaga czy tam Lech i bedzie jeszcze slabszy ;) Wracajac do Gola. Koles i tak by siedzial na lawie bo nie oszukujmy sie IV ma pewne miejsce w skladzie, to samo Borysiuk. Placic 150K za goscia ktory bedzie siedzial na lawie ? Pop**** sie w baniach tym z GKSu. PS: Nie wiem czy bylo : http://jagiellonia.net/cionek/ Potrzeba nam (poprawka ) slabych zawodnikow zachowujacych sie czesto jak ostatnie buraki? |
Całe szczęście, że Twój Perejro nie jest burakiem.
|
Perejro nie jest moj, gral kiedys w Legii. Z tego co pamietam jesli chodzi o buractwo w zagraniach to Cionka przebic moze co najwyzej Borysiuk, i to jesli bardzo sie postara.
|
Cytat:
|
Cytat:
Radziłbym się na waszym miejscu zająć "hitem transferowym" - Sikorą Adrianem :lol: |
Cytat:
|
|
Sikora podobno sie ktos interesuje, PODOBNO bo na portalu typu futbol.pl nie takie kwiatki chodzily.
Sikora to juz starszy facet po kilku kontuzjach i stracil swoj najwiekszy atut czyli szybkosc. Bylbym zlosliwy to bym powiedzial, ze o Sikorze to przynajmniej w Polsce ktos slyszal :D Poczekamy na te wasze hity, jak beda mieszac w lidze i wtedy znowu porozmawiamy kto tak naprawde ma mniej zenujacych grajkow, bo ze sa mega slabi w jednym i drugim zespole to ja nie mam watpliwosci :) Bawi was licytowanie kto ma mniejszego garba ;) ? mic - skad wiesz co robi Beret w szatni ;)? Lubisz podgladac ;) ? Facet sie skompromitowal gadanina i nie nadaje sie na to stanowisko ale i tak swoje kiedys zrobil :D PS: Zmijka - My na Polonistow mowimy dziewczyny, no i widac ze cos w tym musi byc :D |
Cytat:
wdzięki i aparycja, mistrzowska :) |
Cytat:
|
Cytat:
Aczkolwiek o Sikorze głośno dlatego,ze ktoś podsłuchał Jóźwiaka mówiącego że sobie chce kupić nowy sikor, a że nie słyszał wyraźnie to wyszedł Sikora Adrian. |
Widzę, że niezła napinka mnie ominęła:lol:
Wyniki sparingów mówią mi, że przejedziemy przez ligę jak walec:D EDIT: Chodziło mi o szybkość:) |
Jaka napinka? Zwykła walka kogutów na gołe klaty :D
Ja Wam mówię, że i tak wszystkich uciszy Disco i pójdzie na majstra. Wtedy wróci tutaj discopolowy fanboy. |
Cytat:
|
Cytat:
http://lh4.ggpht.com/_gBHVjOssB3A/TD...erjackSong.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Może już skoncz bo znowu po ewentualnej porażce odstawisz pokimona i tylko staż na forum cie uratuje przed bananem :)) ( a nie powinien) Bez odbioru. |
W pucharach nic nie osiagniemy, nawet na to nie liczcie. Skoro z lepszych skladem, z przynajmniej jednym napastnikiem i sprawną obroną się skompromitowalismy, to co dopiero bez tych dwoch elementow. Mimo to 90% nadal liczy na LM :E Z czym do ludzi panowie.
Jedyny zespol, ktory godnie Polske reprezentuje to Lech i tu nie ma co polemizowac, czy upierac sie, ze to przypadek. Bo juz trzeci rok pod rzad graja bdb w pucharach. Jaga w sumie, tez przegrala minimalnie z mocnym Arisem (1/16 LE teraz). Legie ciezko ocenic w pucharach, bo w tym sezonie tam nie grala. Ale jeszcze rok wczesniej, mimo kryzysu, protestu itd. to nie osmieszyli sie i odpadli po remisach z druzyną o podobnym potencjale. My wypadamy najgorzej. A te dwa ostatnie lata nie powinny nam pozwalac mowic o pucharach w ogole ;] |
tofik - Kogo ja obrazam? Wisle? Twierdze to co kazdy wie ze jest tak samo slaba jak ta liga. Jaka jest w tej chwili ? Nie jest tragiczna, ale patrzac na sklad nie sadze by europe zawojowala.
Jedyne co zle napisalem ( i tutaj przyznaje, zle zlozone zdanie ) to brak Legii i kogo tam jeszcze chcesz. Wymienic powinienem cienkich jak barszcz wszystkich kopaczy z naszej ligi. Moglo to zabrzmiec jak obraza i tutaj w pewnym sensie ale nie do konca sie zgadzam. Post edytowalem. Kadrowo wyglada lepiej od Legii, ale nadal to jest mizeria. Widzisz, teraz obrazam swoj klub ( idac Twoim tokiem myslenia :D ) Moze ( podkreslam to slowo ) byc tak ze owszem i cos ugraja, ale bedzie to podyktowane tym samym czym jest to podyktowane w Lechu, czyli promocja. O banach mi nie pisz bo niczego to nie zmieni. Mam prawo uwazac ze : 1) Liga jest zenujaco slaba ( o reprezentacji z litosci nie wspomne ) 2) Pomijajac Lecha nasze "swietne" zespoly rozbijaly sie w pierwszych rundach eliminacji o zespoly, ktorych zawodnicy czesto grali za paczke papierosow i to w przerwach miedzy praca a rodzina. 3) Reprezentacja jest slaba+liga jest slaba+ pomijajac Lecha w pucharach wszyscy sie kompromituja+ zadnych wielkich wzmocnien jakie powinno sie robic jesli mysli sie o sensownym graniu w Europie = zenujace zespoly, zespoly slabe jak barszcz i tutaj mam na mysli i Wisle i Legie i Polonie i Ruch i Jagiellonie i kogo tam jeszcze sobie wybierzesz. Trolluje i obrazam bo sadze ze Wisla i Legia sa slabe jak barszcz? No to mi pokaz ostatnie "sukcesy" jednych i drugich i wzmocnienia na poziomie europejskim :D. Kto tutaj wiec trolluje i zaklamuje rzeczywistosc? Oczywiscie mozesz poleciec z tekstem ze "My wierzymy" itp i tak powinno byc, bo polskim kibicom tylko wiara pozostala. Obraza to jest nazwac kogos ch***. Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac. Bez odbioru. |
Cytat:
A sytuacja wygląda tak, że wy macie stabilny, ale mierny skład, Amica gra poniżej możliwości w lidze, a my, jeśli nie wypalą przynajmniej dwa - trzy transfery i nie zdarzy się cud na bramce: jesteśmy w dupie. I wszelka napinka traktowana na serio jest debilizmem bo NIKT nie zna rzeczywistego potencjału drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. I wcale nie jest powiedziane, że zdobyć go nie może np. Korona. Na papierze najlepiej wygląda Amica, ale jej kopacze pokazali już gdzie mają ligę, no i mają największa stratę do lidera. A że Cię tofik straszy banami - :) Żeby sam się przypadkiem nie doigrał... |
Cytat:
Daj się ludziom trochę ponapinać :foch: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Vrdoljak kosztował bańkę ojro dlatego musi grać w pierwszym składzie. Poza tym jest kapitanem, a nawet Wojciech Szala bez formy grał tylko z tego względu że był kapitanem. Gol przydałby się już teraz, bo obaj nasi DM łapią sporo kartek (Vrdolajk - 5, Borysiuk - 3), a na ławie nie ma nikogo sensownego i w dwóch, czy trzech meczach w sezonie na tej pozycji zagra Jędrzejczyk.
|
Cytat:
Nie o to chodziło że ja się chcę napinać, bo to mi nie jest do niczego potrzebne. Po prostu po co mam czytać jak się sadzi Legionista i przewiduje nasze porażki ? W poprzedniej rundzie też mieli wygrać. A później odstawiał tu cyrk i zaczął ludzi obrażać. Nie strasze nikogo banem, pisze o faktach dokonanych. 4:0 to fakt, jego odpał w tym temacie po 4:0 to fakt. Reszta jest wytworem wyobraźni autora :) |
Cytat:
Przyznam, że nawet ja jako kibic Wisły czytając ten tekst musiałem go jeszcze ze 3x powtórnie przeczytać bo nie mogłem w to uwierzyć, że też u nas Bednarz nie wpadł na taki szatański i szczwany pomysł :). Swoją drogą to w Legii wpadli z deszczu pod rynnę. Mieli Trzeciaka to teraz mają jeszcze lepszy okaz :rotfl: |
Wczoraj miałem napisać, że najlepszą pakę w lidze moim zdaniem ma Disco, ale po chwili zastanowienia wstrzymałem się. Dzisiaj patrząc na sparing z Zenitem w naprawdę mocnym składzie zrewiduję swoje wątpliwości. Tak Disco zwane Polonią ma najlepszą pakę na chwilę obecną.
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8015.html |
a czy przypadkiem przed sezonem badz rok temu w sparingach nie ograli Valencii ?
|
Wyniki Polonii robia wrazenie, choc to oczywiscie sparingi. Ale co rzuca sie w oczy...oni sa przygotowani fizycznie(w koncu zaraz liga) i wbrew niektorym ekspertom, to jest mozliwe :D.
|
E tam, sparingi to tylko specyficzne jednostki treningowe :D
http://www.weszlo.com/news/6258 |
Uran, dobra organizacja to podstawa
no ale jakby nie było,ten filmik miażdzy,a w szczególności http://www.weszlo.com/news/6259 |
Legii gratulujemy dyrektora sportowego. Oby piastował to stanowisko jak najdłużej.
Dochodzę do wniosku, że tylko dzięki Skorży i jego stałym fragmentom Legia jest w górze tabeli. |
Cytat:
Cytat:
|
No, no - zwyciestwo z Zenitem w takim skladzie robi wrazenie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl