![]() |
Cytat:
Poza tym małe są szansę przy tym skautingu trafi nam się jakaś perełka bardziej liczyłbym na to, że Staszek ściągnie kogoś z którym wcześniej współpracował w PSV czyli kogoś kto ma większe pojęcie o piłkarzach niż taki Kapka. |
Gdybym...
Marcin Kowalczyk- 25-letni obrońca Dynama Moskwa. Może grać na każdej pozycji w obronie; z końcem roku wygasa mu kontrakt z obecnym pracodawcą. Szymon Pawłowski- 24 prawoskrzydłowy Zagłebia Lublin. Maciej Małkowski- 25 lewy pomocnik GKS Bełchatów |
Co Wy z tym Małkowskim powariowaliście? Jeszcze ostatnio nikt o nim nie wspominał a po tej kolejce to każdy go chce. Bez przesady on nie byłby wzmocnieniem Wisły. Przecież ten zawodnik ma porównywalny a wg mnie nawet mniejszy potencjał niż Piotrek Brożek z taką małą różnicą że Piotrka mamy za darmo a za Małkowskiego trzeba zapłacić dużo bo przecież jego klubem jest Bełchatów który krzyczy za swoich piłkarzy chore kwoty nawet jeśli Ci mają półroczny kontrakt i już podpisali umowę z innym zespołem to jestem ciekawy ile by chcieli za Małkowskiego który ma dłuższy kontrakt z nimi ? Mln euro? Nie zdziwiłbym się wcale . Nawet gdyby chcieli połowę z tego to nie ma sensu takiego piłkarza pozyskiwać - co innego gdyby był za darmo to wtedy można się zastanowić a tak to lepiej wybić sobie z głowy. On jest już nie najmłodszy , powiedzmy sobie szczerze nie najlepszy i już nie rozwinie się.
Co innego Szymon Pawłowski ten chłopak ma wysokie umiejętności i wzmocniłby Wisłę , jest lepszy od Małego ,Łobo czy Kirma a jak będą go omijały problemy zdrowotne to powinien porządnie zapukać do reprezentacji . Marcin drewniany Kowalczyk może niech lepiej zostanie w Rosji , bo na pierwszą 11 klubu który chce powalczyć w europejskich pucharach jest za słaby a na ławkę rezerwowych jest za drogi . Już prędzej nadałby się Sznaucner ale wątpię żeby zrezygnował z wyższych zarobków w Grecji dla Wisły zwłaszcza że od czasu do czasu coś zagra w zdecydowanie mocniejszej lidze niż Polska. Z bocznych obrońców jest jeszcze Kuś który w Turcji radzi sobie całkiem całkiem ale mnie osobiście ten zawodnik nigdy nie przekonywał , może bardziej na środkowego by się nadał ale wątpię . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Piotr Grzelczak z pewnością byłby wzmocnieniem Wisły. On mógłby pomóc naszej sile ofensywnej. Do tego dokupiłbym Bonina i może Sobotę. Reszta w inwencji naszych władz.
|
Widziałbym tego piłkarza jako następcę Sobola... silny, twardy, nieustępliwy... etatowy reprezentant swojego kraju, no i kończy mu się kontrakt...
http://transfermarkt.de/de/ebrima-so...ler_50442.html No i ktoś na środek obrony, też kończy mu się kontrakt... http://transfermarkt.de/de/ibrahim-g...ler_45342.html |
Na środek obrony
Jay DeMerit - amerykański stoper - otrzaskany w Championship, z sezonem w Premier League 4 mecze na MŚ w tym roku - od lipca bez kontraktu |
Wichniarek dostepny za darmo, warto sie zainteresowac..
|
Cytat:
Proszę Cię mam nadzieje, że żartujesz kolego. |
Wichniarek jest o klasę lepszy od obecnego Żurawskiego... i dwie klasy szybszy. ;)
|
i nie nadający do gry w Wiśle
|
no DeMerit, Sohna, Gnanou to już sa jakies propozycje, a nie Wichniarek...
Sohna myślę jednak, że pewnie znajdzie na Wyspach klub, który mu więcej zapłaci, Gnanou podobnie, tylko, że w Rosji, a DeMerit na nasza kieszeń, tylko nie wiem czy jakość byłaby... |
szkoda że młody Kosecki jest tylko wypozyczony z Legii do ŁKS-u, taki szybki lewoskrzydłowy by sie przydał no ale pewnie przyjdzie ktoś pokroju Boukhariego
|
Jeremie Aladiere - napastnik-były pikarz Arsenalu - ponad 100 meczów w Anglii od lipca bez kontraktu
Fabian Carini - bramkarz, wielokrotny reprezentant Urugwaju był w Juve i Interze- również obecnie bez kontraktu Pierre Wome - lewy obronca ponad 100 meczów w Serie A, Bundeslidze i LM Jak widze, że tacy zawodnicy sa bezrobotni a my sciagamy Bunozy Cikosy i płacimy Łobo 300 k E rocznie to mnie krew po prostu zalewa |
Nowym nazwiskiem na liście życzeń (wg forum zbymaka) jest Arouna Kone (Sevilla)
Co onim myślicie ? Wg.mnie byłoby to ogromne wzmocnienie,ale chyba za wysokie progi + jego kontuzjogenność |
Brałbym w pakiecie z Luisem Fabiano i atak byłby obsadzony. :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wydaje mi sie, żeby ludzie co poł roku sa bez klubu mieliby mieć jakies wielkie żądania,
ale oczywiscie moge sie mylic z tym, że jescze kilka niezłych nazwisk by sie znalazło - na pewno niejeden z takich by sie zgodził grac za kontrakt Łobo |
Kiedy Jonczyk grał w Sandecji i zdobył piękną bramkę w meczu z Łks-em tak sobie myślałem, że ten utalentowany 18 - letni zawodnik mógłby zasilić nasz klub pisałem o tym nawet na jakimś forum. Jednak przed sezonem ściągnął go Górnik a w trwającym meczu Górnik - Polonia gra świetne zawody i zdobył bramkę, która dała Górnikowi prowadzenie.
|
Przecież on gral u nas...
|
A tak racja sezon 08/09, w MESIE był.
Tymczasem Nwaogu z Floty, który był na naszej liście transferowej zdobył kolejną swoją bramkę na zapleczu ekstraklasy już 12. |
ja był rozwiązał kontrakt z Łobodzińskim Jirsakiem , płacone im są duże pieniądze za nic.
Poszukałbym piłkarzy w 1,2,3 . zapraszałbym na testy mlodych rokujących zawodników. liczę że powstanie ta sieć scoutów i tak to będzie odbywało. |
Cytat:
całe dwa występy w Mesie to "grał" :lol: |
...i ktoś ocenił jego talent na mniejszy niż Sebastiana Janika :rotfl:
|
Myślę ,że powinniśmy dobrze przyjrzeć sie zawodnikom Bate Borysow bo to nie przypadek ,że mają 10 pkt w grupie LE , a są oni w naszym zasięgu jeśli chodzi o ceny i kontrakty.
|
Cytat:
|
Rodionowowi kończy sie kontrakt 30 Grudnia ale on chce aż 400 tyś € za sezon.
|
To warto z nim ponegocjować. Nawet 400 tysięcy za sezon wydaje się całkiem realne. Weźmy go!
|
Cytat:
|
Maksim Skavysh - gra w Bate, ma 20 lat i strzelił o bramkę więcej niż Rodionov.
Jest to jakiś pomysł. Ja znalazłem jednego teraz może niech ktoś inny poszuka. Pozdrawiam. |
Cytat:
Ja bym sie tak nie napalal na graczy takich zespolow jak Bate. U nich panuje zelazna dyscyplina, graja druzynowo, wzajemnie sie asekuruja. Jeden zawodnik wyciagniety z takiej maszyny niekoniecznie bedzie wzmocnieniem. Pokazuje to przyklad Kriwca w Amice - zeby jakas gwiazda byl to nie mozna powiedziec. |
Brazylijczyk Renan z Bate ciekawie sie zapowiada. Młody jest a już jeden z kluczowych zawodników.
|
Cytat:
Piłkarz ciekawy , ale raczej nie chciałby do nas przejść (chyba że kase zaproponowalibyśmy 3x większą) W końcu BATE juz wyszło z grupy L.E |
Kupić Tomasza Cywke http://www.transfermarkt.co.uk/en/to...ler_38558.html :)
|
http://www.transfermarkt.de/en/musta...ler_16830.html zainteresować się nim
|
Cytat:
Tomasz Cywka oblał u Nas testy kilka sezonów temu.Mogliśmy go mieć za czapke gruszek, bo odchodził wtedy z Gwarka. Ale kupic? Po co, czy ten zawodnik byłby w stanie coś dać Naszej Wiśle ? Kupisz nibyna gwiazde kreowany, a wczoraj pod czapką gruszek cały mecz |
Bardzo bym chciał w Wiśle oglądać Traore będącego na wypożyczeniu w Lechii
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl