Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

Fifiorek 22.10.2012 17:06

http://www.90minut.pl/liga/0/liga6292.html
15:45

TEDAN 22.10.2012 19:34

Cytat:

Zioła i czary. Były piłkarz Wisły Kraków leczy się u... szamana

Issa Ba, były pomocnik Wisły, a obecnie Dinama Bukareszt wzbudził niedowierzanie rumuńskich dziennikarzy i kibiców.
Ba, który po odejściu z krakowskiego klubu występował w rumuńskich Târgu Mure , Gaz Metan Medias, a od sezonu 2012/2013 gra w zespole z Bukaresztu ostatnio nabawił się kontuzji kolana. Gdy pomoc lekarzy z Rumunii i Włoch nie przynosiła skutku, 30-letni pomocnik wyjechał do rodzinnego Senegalu.

"Tam postanowił leczyć się u afrykańskiego czarownika, który postawił na naturalne metody. Kremy i ziołowe olejki zlikwidowały ból, ale nie problem. Najprawdopodobniej nie obędzie się bez operacji kolana" - czytamy na łamach rumuńskiej "Gazety Sporturilor".

Autor artykułu nie ufa metodom z Czarnego Lądu i cytuje lekarza, który wypowiada się na temat zagrożeń dla kolana piłkarza. Tekst jest też komentowany przez fanów, którzy niedowierzają oryginalnego sposobowi na wyleczenie kontuzji.

Senegalczyk występował w Wiśle w 2010 roku, zagrał w 10 spotkaniach, a działacze pożegnali się z nim bez żalu./
Bierze przykład z SUNDAYa

tofik 23.10.2012 13:45

Dobry ten grajek był ale w kolanach pewnie już nie ma chrząstek.,Coś jak Olisadebe. Także i tak dziw, że tyle pokopał w Rumunii bez poważniejszej kontuzji.

waspinator 24.10.2012 11:09

Małecki 2 bramki w meczu rezerw Eskisehirspor-u

calieri 24.10.2012 12:33

Szał normalnie:)

kolend 24.10.2012 14:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez waspinator (Post 1283225)
Małecki 2 bramki w meczu rezerw Eskisehirspor-u

może na treningu coś jeszcze strzelił?

zim zum 24.10.2012 14:48

Kaziu ograł paski w zaległym meczu I ligi 2:0 :)

shaggy 24.10.2012 15:11

Takie zonglowanie Kaziem teraz Kulawikiem niczego dobrego Wisle i tym zasluzonym dla naszego klubu pilkarzom nie przynosi.
Juz Moskal powinien dostac kredyt zaufania ale niestety bylo jak bylo...

xanti1906 24.10.2012 15:35

Kuba Błaszczykowski bardzo pozytywnie wypadł u Kuby Wojewódzkiego. Polecam jeżeli ktoś nie widział.

http://tvnplayer.pl/programy-online/...187,15911.html

Wojtas 24.10.2012 22:55

Cóz ten nieudacznik Liczka robil na Reymonta.Jak najdalej,jeszce odpukaj Bogusiowi znoiwu cos odwali i nam na zime zafunduje Liczke Piczke.boze uchowaj

1q2 28.10.2012 22:09

Jeśli chodzi o naszych 2 trenejro to Maaskant tradycyjnie przejebał.Zaglądnąłem sobie na forum Groningen no i tak posilając się internetowym tłumaczem, wnioskuje że wszyscy już poznali się na Kirmie.Różnice są tylko takie że niektórzy już go skreślili a niektórzy wierzą że ma potencjał (biedni ludzie:D) ale ogólnie jest zgoda że gra chujnie i powinien odpocząć od pierwszego składu.

Natomiast Petrescu powoli ogarnia Dynamo.Przejął zespół przy bilansie 0-0-5(i jedna strzelona bramka)
Teraz jest już przyzwoicie, w 8 meczach 5 wygranych i 3 porażki ale pewnie dopiero na wiosnę Dynamo ruszy z kopyta;)
Ciekawe jak będzie wyglądała polityka transferowa w zimie bo Dynamo to chyba jedyny zespół zaliczany do czołówki , który przed sezonem się osłabił.

gypsy 01.11.2012 14:28

Wywiad z Filipem Kurto (źródło: Piłka Nożna)

Dlaczego zdecydował się pan na transfer do średniej klasy holenderskiego klubu? Nie wierzył pan w wygranie rywalizacji w Wiśle Kraków z Sergeiem Pareiką?
- Sergei jest bardzo dobrym i doświadczonym bramkarzem, reprezentantem swojego kraju, a mnie przez trzy lata nie udało się wywalczyć miejsca w pierwszym składzie Wisły, więc postanowiłem spróbować sił gdzie indziej – mówi Kurto. – Poza tym wiedziałem, że Roda jest bardzo dobrym miejscem do promocji polskich bramkarzy, o czym
najlepiej świadczy przykład Przemka Tytonia, który z Kerkrade trafił do PSV Eindhoven, a przede wszystkim do reprezentacji Polski.

W Wiśle rozegrał pan tylko dwa mecze w ekstraklasie, oba w sezonie 2010-11, dzięki czemu jest pan mistrzem Polski.
- Dwa to za dużo powiedziane, bo w debiucie z Jagiellonią Białystok zaliczyłem zaledwie kwadrans, po tym jak czerwoną kartkę dostał Mariusz Pawełek, tylko mecz z Zagłębiem Lubin rozegrałem w całości. Za Krakowem jednak już nie tęsknię, bo w Kerkrade szybko się zaaklimatyzowałem, no i – co jest dla mnie najważniejsze – nareszcie regularnie gram w lidze.

Do Holandii jechał pan, mając gwarancję, że będzie pierwszym bramkarzem Rody?
- Byłem zdesperowany, żeby nim zostać. Czułem się mocny, gdy jechałem do Holandii, ale o wszystkim decyduje dyspozycja na treningach, bo nikomu nie można w ciemno dać miejsca w wyjściowej jedenastce.

A jak pan porozumiewa się z partnerami z defensywy?
- W klubie zapewniono mi lekcje holenderskiego, ale to trudny język. Pojedyncze słowa jednak rozumiem. Dużo pomagają mi też będący już dłużej w tym zespole Mateusz Prus i Mikołaj Lebedyński. Zresztą po przyjeździe do Kerkrade klub pomyślał nie tylko o tym, żebym nauczył się języka, ale także o mieszkaniu dla mnie, żebym miał telefon, zadbano o sprawy bankowe.

Jak Prus znosi to, że jest już dublerem bodaj trzeciego polskiego bramkarza?
- Jesteśmy dobrymi kolegami, razem trenujemy, a to szkoleniowcy decydują, który z nas wychodzi na boisko.

Na jak długo związał się pan z Rodą?
- Na dwa lata, a jeśli obie strony będą zadowolone ze współpracy, będzie można przedłużyć kontrakt o kolejne dwa sezony.

Czy trening bramkarski w Polsce bardzo różni się od tego w Holandii?
- Niewiele się różnią, tutaj większą wagę przywiązuje się do gry nogami. Z drugiej strony moim trenerem w Wiśle jeszcze niedawno był Robert Maaskant, Holender, który teraz prowadzi FC Groningen.

Grał pan już przeciwko jego drużynie w Eredivisie?
- Tak, i niestety przegraliśmy 2:3, a ostatniego gola straciliśmy w 90 minucie.

Maaskant żartował sobie z pana po tej porażce?
- Nie. Zamieniliśmy kilka słów, pogratulowałem zwycięstwa i powiedziałem, że liczę na udany rewanż.

Pochodzi pan z Olsztyna, z którego wyszło kilku znanych bramkarzy. Choćby reprezentant Polski z lat 80. i 90. – Jarosław Bako.
- Nawet kiedyś u niego trenowałem. Z Olsztyna wywodzi się więcej znanych bramkarzy, także współczesnych, bo w Koronie Kielce gra Zbigniew Małkowski, w Śląsku Wrocław jest Rafał Gikiewicz, a w Górniku Zabrze Norbert Witkowski. Zatem chyba całkiem nieźle jak na jedno miasto.

Witkowski jest w Górniku dublerem Łukasza Skorupskiego, do niedawna pańskiego konkurenta do gry w reprezentacji młodzieżowej. Skorupski był powołany przez Waldemara Fornalika na mecze z RPA i Anglią, ale z Zabrza łatwiej trafić do kadry narodowej niż z Kerkrade.
- Mogę tylko pogratulować koledze, ale na razie nie zaprzątam sobie głowy myśleniem o awansie do pierwszej reprezentacji, tylko chcę jak najwięcej grać w klubie. Zajmujemy dopiero 14 miejsce w tabeli, które powinniśmy jak najszybciej poprawić.

syryls 01.11.2012 19:53

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...a__WIDEO_.html
Zaraz zacznie strzelać i asystować... Szkoda że nasz super dyrektor, czy jednak prezes mógł wynegocjować jakieś bony na przyszłość
http://www.youtube.com/watch?v=u-EBcgq3hhM
Jakaś super asysta to nie była, ale do statystyk się liczy

cfa 02.11.2012 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1284599)
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...a__WIDEO_.html
Zaraz zacznie strzelać i asystować... Szkoda że nasz super dyrektor, czy jednak prezes mógł wynegocjować jakieś bony na przyszłość
http://www.youtube.com/watch?v=u-EBcgq3hhM
Jakaś super asysta to nie była, ale do statystyk się liczy

Chyba o tym transferze dużo się już napisało :) Myślę, że jak negocjowali wypożyczenie i nie doczytali, że Wisła miałaby opłacac Andraża to Bednarz myślał już tylko o tym żeby się go pozbyc definitywnie.

farben 02.11.2012 12:06

Ekhm... Żuraw otwiera w Krakowie... butik:
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria...171f463,1,3,60

http://d.naszemiasto.pl/k/r/86/1c/50913f5f45f3c_g1.jpg

szprotson 02.11.2012 13:01

i dobrze. W końcu, jesli to bedzie ekskluzywny butik z towarem 20x droższym niz jego wartość, to z pewnościa pozna masę polskich talentów ....

Watts 03.11.2012 19:20

Michał Wróbel strzelił dzisiaj wyrównującego gola w 90. minucie dla Olimpii Grudziądz w meczu z GKS Katowice (1–1). :D

Karherop 03.11.2012 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1284930)
Michał Wróbel strzelił dzisiaj wyrównującego gola w 90. minucie dla Olimpii Grudziądz w meczu z GKS Katowice (1–1). :D

trzeba go wytransferowac za Sikorskiego , już ma lepsze statystyki niż Sikor za ostatnie 1,5 sezonu

wolfy 03.11.2012 23:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1284969)
trzeba go wytransferowac za Sikorskiego , już ma lepsze statystyki niż Sikor za ostatnie 1,5 sezonu

Ja Cie proszę - nie podsuwaj Bednarzowi pomysłów, bo faktycznie może coś takiego zrobić.

Już widzę ten wywiad:

"Nie wydaje mi się, żebyśmy mieli problem z pozycjami w ataku i na bramce. Mamy bardzo zdolnego bramkarza - Michała Wróbla, który może też grać w napadzie, a zarabia tylko 10% tego co Parejko i Genkov razem wzięci. No i przede wszystkim - jest Polakiem, jest Wiślakiem, a to dla nas bardzo ważne."

zmięty 04.11.2012 19:58

Probierz zawalil przygotowania? A raczej Jastrzębski?

http://lutuj.wordpress.com/2012/11/0...-szef-podwora/

WISŁAZWE 05.11.2012 10:51

Zapraszamy do lektury o byłych Wiślakach:

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27447
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27446

mitmichael 06.11.2012 18:30

Szykują się wielkie zmiany w Zagłębiu Lubin. Po zaskakującej porażce z Podbeskidziem Bielsko-Biała (1:2) szefowie klubu z Dolnego Śląska postanowili zwolnić z pracy trenera Pavla Hapala. Jak dowiedział się Fakt, nowym szkoleniowcem Miedziowych ma lada chwila zostać Franciszek Smuda.

Jezeli tak by sie stalo bedzie mozna zaspiewac - ALLELUJA

Watts 09.11.2012 16:33

Stan Valckx: "Wisła zarobiła miliony, a zainwestowała niecałą połowę"

Cytat:

Wisła boryka się z poważnymi problemami finansowymi. Czy nieudana próba awansu do Ligi Mistrzów, z zagranicznymi graczami o wysokich kontraktach, nie kosztowała zbyt wiele?
Stan Valcx: Wiedzieliśmy, co robimy. (...) Sprowadzaliśmy graczy za darmo, niektórych wypożyczyliśmy. Umowy były krótkoterminowe, by w razie niepowodzenia podziękować piłkarzom za współpracę. (...) Jednak w europejskich pucharach mieliśmy siedem meczów na własnym stadionie. Odzyskaliśmy nie tylko wszystko, co zainwestowaliśmy, ale znacznie więcej. Wysokie kontrakty tych pojedynczych graczy, którzy zostali, to tylko wymówka dla niektórych osób.
Całość w serwisie "Przeglądu Sportowego": http://wisla-krakow.przegladsportowy...067,1,727.html

Rob_Zombie 09.11.2012 20:59

weszło to skomentowało http://www.weszlo.com/news/12656-Obu...iezko_zarabial

Dariook 11.11.2012 05:58

Weszło .......i głupoty.

Cytat:

Wielka szkoda, że jest jeszcze druga, ciemniejsza strona jego działalności, czyli zakupy dla klubu. Na miejscu Valckxa wolelibyśmy się aż tak nie pompować, bo na dłuższą metę naprawdę nie ma się czym chwalić. Poniżej lista zawodników, których do klubu sprowadził właśnie Holender, a nie jego poprzednicy.

Nourdin Boukhari - beznadziejny, zupełnie nieprzydatny. Sprowadzony za darmo, oddany za darmo
Serge Branco - parodysta. Oddany za darmo, nie zagrał ani jednego dobrego meczu w Wiśle
Sergei Pareiko - jeden świetny sezon z wysokim kontraktem. Kolejny słaby. Nie da się na nim zarobić
Kew Jaliens - gigantyczny kontrakt. Wisła nie zarobi na nim ani grosza. Nie może się go pozbyć
Michael Lamey - oddany za darmo, nieprzydatny przeciętniak przed emeryturą
Maor Melikson - transferowa bomba za dużą kasę i wysoki kontrakt. Nie sprzedany na czas
Cwetan Genkow - pokaźne zarobki, wieloletnia umowa. Ma przebłyski, ale bez zachwytu
Michaił Siwakow - ściągnięty na chwilę. Przyszedł, odszedł, wszyscy zapomnieli
Ivica Iliev - wysoki kontrakt. Nie da się go sprzedać z zyskiem. Na boisku mało efektywny
Marko Jovanović - wieloletni kontrakt. Często kontuzjowany, ciągle niewykorzystywany
Junior Diaz - sprowadzony ponownie z Belgii i po chwili oddany. Zero zysku
Gervasio Nunez - przyszedł, poszedł - zero zysku. Grał, ale żaden z niego był pożytek
Dudu Biton - sportowo trudno się przyczepić. Nie dało się wykupić, znów trzeba było szukać zastępcy
Jakie zakupy? Bo ja tutaj widzę całe trzy transfery gotówkowe które jako tako się spłaciły. A reszta słusznie wzięta na wypożyczenia lub krótkie umowy czym nie zostawił nam balastu po swoim odejściu.
Tylko i wyłącznie od klubu zależała ich dalsza przyszłość więc dlaczego to miały by być głupie ruchy?

A dla jasności powinni podać kwoty jakie ta kadra zarobiła i jakie trofea zdobyła, no ale wtedy racja by była po stronie Stana .
Domykając, taki Ljuboja kasuje piękne pieniążki a co zdobyli? Gówno, jeden udany sezon w LE . Podobnie jak my, jednak pamiętajmy - o mistrzostwie mogą tylko pomarzyć.

filoo 13.11.2012 17:47

Zgadzam się z przedmówcą, Stan nie wydawał wielkich pieniędzy na transfery, więcej za to na kontrakty, z jego zaciągu zostało kilku zawodników, z których jedynie Kew zarabia dużo, jednak ostatnio nie można odmówić mu zaangażowania i woli walki. Trzeba podkreślić, że Stan sprzedał Głowackiego i Brożków i stąd miał pieniądze na kontrakty (kasa od ich nowych klubów jak i kasa, która normalnie szła na ich kontrakty). Następnie zatrudnił nowych zawodników, zdobył mistrzostwo i był jedną nogą i połową drugiej w LM. Według mnie nie był złym dyrektorem, powiem więcej, był bardzo dobry, a może nawet za dobry. Ale niestety trybuny chciały Polaków i .... jesteśmy na 12 miejscu.

arti 13.11.2012 19:27

Trybuny chciały, chcą i zawsze będą chciały zaangażowania i wyników. Hasło o Polakach podchwyciły, przekręciły i wykreowały przydupasy Cupiała z Bednarzem na czele żeby przegonić zagranicznych i zejść z kosztów.
W rezultacie jest zejście z kosztów, z przychodów jeszcze bardziej, a o zaangażowaniu i dobrych wynikach można tylko pomarzyć.

dulli78 13.11.2012 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filoo (Post 1286424)
Zgadzam się z przedmówcą, Stan nie wydawał wielkich pieniędzy na transfery, więcej za to na kontrakty, z jego zaciągu zostało kilku zawodników, z których jedynie Kew zarabia dużo, jednak ostatnio nie można odmówić mu zaangażowania i woli walki. Trzeba podkreślić, że Stan sprzedał Głowackiego i Brożków i stąd miał pieniądze na kontrakty (kasa od ich nowych klubów jak i kasa, która normalnie szła na ich kontrakty). Następnie zatrudnił nowych zawodników, zdobył mistrzostwo i był jedną nogą i połową drugiej w LM. Według mnie nie był złym dyrektorem, powiem więcej, był bardzo dobry, a może nawet za dobry. Ale niestety trybuny chciały Polaków i .... jesteśmy na 12 miejscu.

Z zaciągu Valckxa nie tylko Kew kosi dużo - jest jeszcze Genkov, Iliev, Melikson którzy zarabiają podobne jak on kwoty (a Jovanović pewnie niewiele mniejsze)

Arka Głowackiego do Trabzonu nie sprzedawał Valckx

Zbyt duże nagromadzenie obcokrajowców to jeden problem. Drugi to jakość tych Valckxowych transferów. Po prostu wcześniej sprzedano chłopaków, którzy nie zarabiali pewnie połowy tego co nasi obecni gwiazdorzy a ich efektywność była znacznie wyższa jeśli chodzi np. o bramki (Brożek a Genkov), grę obronną (Marcelo czy "stary" Głowa - a Jaliens). Od momentu sprzedania Brożków nie było ani jednego meczu Wisły, w którym byłbym spokojny o końcowe zwycięstwo i w lidze i w pucharach (nawet ze Skonto było nerwowo). Celu czyli LM też nie udało się osiągnąć (osobna sprawa to czas realizacji tego celu). Za to została w szatni wieża babel - do tej pory zachodzę w głowę jak oni się tam dogadują.

Lukasz 14.11.2012 11:28

Dulli78 dogadanie się w dzisiejszym świecie to nie problem. Valckx jakoś się dogadywał.

Druga sprawa zapominasz ze rynek był mocno psuty przez Wojciechowskiego. My Jaliensa mieliśmy w cenie kontraktu a Józek kupował piłkarzy po 1 mln E sztukę. Stąd brak Polaków. Stan nie wydawał najwięcej w lidze a jednak zdobyliśmy tym składem MP. Przypomnę też temat dylematu pomiędzy Genkovem i napastnikiem Lecha Vojo Ubiparip'a - kupieni oboje w tym samym okresie, mogliśmy wybrać Vojo. IMHO wybraliśmy lepiej. Valckx miał lepsze transfery niż Wojciechowski czy Lech tak samo jego zapchajdziury nie były złe.

Druga sprawa - Arti, 'przydupasy' Cupiała zazdrościły kasy. Nie powiesz chyba ze np. taki Smuda kieruje się w życiu wartościami narodowościowymi. Przydupasy sprytnie wykorzystały naiwność i głupotę kibiców, i na nurcie finansowo-narodowościowym zmyły Holendrów. Trybuny to jest tłum a tłum jak wiadomo zawsze jest głupi i podatny na manipulacje. Im większy tłum tym jest on głupszy. Narodowość była tylko nośnikiem i narzędziem zgrabnie wykorzystanym do własnych prywatnych celów.

Lukasz.

donecki 14.11.2012 16:06

Probierz w Bełchatowie.
Jeszcze nas dogoni s...syn

Jose 14.11.2012 17:29

Bełchatów nie spadnie. Probierz jest świetny w dobrych wynikach ze słabeuszami.

arti 14.11.2012 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jose (Post 1286531)
Bełchatów nie spadnie. Probierz jest świetny w dobrych wynikach ze słabeuszami.

Jeśli nie Bełchatów, nie Lubin (kasa) to kto??
Bogusławie ratuuuuuuuuuuuuj!!

Dariook 14.11.2012 21:12

Dopóki zyje mama Bogusia, dopóty Wisła nie spadnie.

cfa 15.11.2012 07:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1286470)
Z zaciągu Valckxa nie tylko Kew kosi dużo - jest jeszcze Genkov, Iliev, Melikson którzy zarabiają podobne jak on kwoty (a Jovanović pewnie niewiele mniejsze)

Zbyt duże nagromadzenie obcokrajowców to jeden problem. Drugi to jakość tych Valckxowych transferów. Po prostu wcześniej sprzedano chłopaków, którzy nie zarabiali pewnie połowy tego co nasi obecni gwiazdorzy a ich efektywność była znacznie wyższa jeśli chodzi np. o bramki (Brożek a Genkov), grę obronną (Marcelo czy "stary" Głowa - a Jaliens). Od momentu sprzedania Brożków nie było ani jednego meczu Wisły, w którym byłbym spokojny o końcowe zwycięstwo i w lidze i w pucharach (nawet ze Skonto było nerwowo). Celu czyli LM też nie udało się osiągnąć (osobna sprawa to czas realizacji tego celu). Za to została w szatni wieża babel - do tej pory zachodzę w głowę jak oni się tam dogadują.

Spójrz na taki Arsenal tam nie było problemów, że obcokrajowcy. Oczywiście miło by było patrzec na Wisłę gdzie 3/4 byliby polakami na ale cóż ich ceny są zbyt wysokie ....

funkykoval 15.11.2012 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1286470)

Ja to już nie wiem kto ile kosi, bo przecież nie tak dawno (2 tygodnie temu) PS stwierdzał, że Genkow ma 66 tys zł miesięcznie, co daje w sumie 800 tys zł rocznie, a to jest 200 tys euro, więc nie jest to jakaś super gigantyczna kwota w płacach Wisły (Garguła ma między 300-350 tys euro).

Podejrzewam, że cała wskazana przez Ciebie 3 plus Jovanović mają kontrakty oscylujące w granicach 200-250 tys euro rocznie, a nie jak twierdzono wiosną 300-400 tys euro, co jest jakby nie było sporą różnicą. Poza Q i Gargułą podjerzewam, żadne z grajków nie przekroczył wartości kontraktu 300 tys euro rocznie. Ljboja miał w Legii kontrakt na 750 tys euro, który został teraz podobno obniżony do kwoty 450 tys euro - jak widać dla nas nie osiągalnej.....

Marszałek 15.11.2012 11:38

Jakie przesłanki merytoryczne przemawiały za tym iż zatrudniono w Bełchatowie Probierza ? nie wiem, na pewno nie wyniki:) Ale widzę, że facet kuje żelazo póki gorące, by swoje pięć minut ładnie spieniężyć. I dobrze. Tu Wisła, tu Bełchatów w między czasie Aris.

jova 15.11.2012 11:42

A kogo byś wziął gdybyś był na ich miejscu? W tym przedziale cenowym jest niewiele sensownych opcji.

Marszałek 15.11.2012 14:08

Tego co był w Podbeskidziu. Przynajmniej ma wyniki w postaci awansów i budowy zespołu z marnego materiału piłkarskiego. W doświadczeniu bije na łeb Probierza.

jova 15.11.2012 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1286632)
Tego co był w Podbeskidziu. Przynajmniej ma wyniki w postaci awansów i budowy zespołu z marnego materiału piłkarskiego. W doświadczeniu bije na łeb Probierza.

Kasperczyk? Z Podbeskidziem utrzymał się w pierwszej lidze, doszedł bodaj do półfinału PP, awansował do ekstraklasy, utrzymał się... i to by było na tyle jeśli chodzi o wszystkie osiągnięcia w jego karierze. Chyba przesadzasz z tym doświadczeniem i to gruuuubo.

szprotson 15.11.2012 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1286632)

prosze Cie.

Kasper to ma szczescie ze korupcyjna machina go oszczędziła (czyt. był w za niskiej lidze)

E: CM 711 - tez odpada

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl