![]() |
Myślał ktoś dzisiaj nad zagraniem Sportingu Lisbona - typ 2 , 1,50zł ??
|
witam będzie transmitowany dzisiejszy mecz wisłeki na polsacie ??
|
Cytat:
|
Dzień wczorajszy niestety in minus.
FC Nordsjaelland - Sporting Lissabon 2 Karpaty Lviv - FC Zestafoni 1 ako: 2,52 AZ Alkmaar - IFK Göteborg 1 FC Utrecht - FC Luzern 1 ako: 2,47 Beroe Stara Zagora - SK Rapid Wien 2 Molde FK - VFB Stuttgart 2 ako: 2,71 taśma: FK Rabotnicki Skopje - Liverpool FC 2 Galatasaray - OFK Belgrad 1 Jagiellonia Bialystok - Aris Thessaloniki 2 Maritimo Funchal - Bangor City (+1) 1 Olympiakos Piraeus - Maccabi Tel Aviv Wisla Krakow - FK Karabakh Agdam (+1) 1 cipyyyyy! :) Shamrock Rovers (+1) - Juventus Turin 2 ako: 15,56 |
Cytat:
1poł:Nordsjalland - Sporting 1X 1poł:C.Zvezda - Slovan X2 1poł:Zagora - Rapid 1X 1poł:Randers - Lausanne X2 1poł:Utrecht - Luzern X2 Olympiakos - Maccabi over 2.5 strzeli gola:Dudu , albo Diogo Sturm - D.Tbilisi strzeli gola:Szabics ,można się zastanowić nad R. Kienast Ruch - Austria strzeli gola:Linz |
Staram się unikać wpisywania tutaj swoich typów ze względów na wiadomą klątwę, ale może uda się podtrzymać formę z wczoraj ;)
Do przerwy Shamrock- Juve 1 Jaga- Aris 2 Ruch- Austria 2 Utrecht- Lucerna 1 Dinamo B.- Hajduk 1 (ryzykownie- jest duża szansa na zwycięstwo Hajduka, ale trudno- poszlo) Gyori- Montpellier 2 (jak dla mnie promocja na dziś, kurs 2.05) MyPa- Poli Timisoara 2 Nie na jednym kuponie oczywiście ;) Powodzenia. ;) |
Chciałbym polecić stronkę http://royalbets.pl - warte uwagi typy z siatkówki i siatkówki plażowej (polecam, gość rozpieprza system) oraz tenisa. Ja tam wrzucam swoje bety z piłki (zwłaszcza liga polska), ale sugerujcie się jak chcecie : )
|
K.Bjerre(11,5) 2
Dania - Szwecja 1 A.Jonsson - Ch.Holder 2 H.Andersen(10,5) 2 Australia - Rosja 1 11.80 Szwecja - Australia 2 Dania zw B.Pedersen - D.Watt(+3) X 20.79 |
Dania - Szwecja 1
Wisła K. - Karabakh 1 Maritimo F. - Bangor 1 Peer S. - Kirilenko M. 1 ako: 2,95 |
Cytat:
|
No ****ina, dobra passa trwa. Dziś +1300. 8)
|
Ajjjj tak nie wiele mi zabrakło ... :
AZ Alkmaar - IFK Göteborg (Typ) 1 1,35 2:0 FC Utrecht - FC Luzern (Typ) 1 1,55 1:0 FK Crvena Zvezda - SK Slovan Bratislava (Typ) 1 1,45 1:2 Kalmar FF - Levski Sofia (Podwójna szansa) 1X 1,22 1:1 Olympiakos Piraeus - Maccabi Tel Aviv (Typ) 1 1,30 2:1 Wisla Krakow - FK Karabakh Agdam (Podwójna szansa) X2 3,64 0:1 Shamrock Rovers - Juventus Turin (Typ) 2 1,20 0:2 Za 5 zł miałem 105,10 do wygrania. |
Cytat:
Na jutro: Standard Liege - SV Zulte Waregem 1 Arsenal Kiev - Shakhtar Donetsk 2 FC Vaslui - FCM Targu Mures 1 ako: 2,79 |
|
Cytat:
mecz: Washington Nationals - Philadelphia Phillies typ: Phillies kurs: 1,55 |
ciekawe jak bedzie ze stawianiem 1x w meczu Qarabag - Wisła. Jakie kursy. Ja akurat skłaniam sie ku 2 ale chyba tego nie zagram bo rozumem napewno sie nie kieruje.
Na dzis Standart Usti - Slovan Liberec- powyzej 2 Ako : 3 |
Lechia Gdańsk - Villarreal CF
[email protected] |
Witam i zapraszam na nowo powstałej stronie z typami... http://najlepeszetypywsieci.blogspot.com/
darmowe typy na okres dwóch dni później tani abonament... |
Zakład blokowy 2z3:
A: GKS Katowice - Dolcan Ząbki 1 1.62 Queens of the South - Dumbarton 1 1.45 Melo M./Soares B. - Bastl G./Brown D. 1 1.35 B: VfR Aalen - TuS Koblenz 2 2.40 NK Koper - Triglav Gorenje 1 1.35 C: Szwecja - Wlk. Brytania 1 1.30 Alekhina - Perra (trójskok K) 1 1.30 Laviellenie R. (tyczka M) 1 1.22 Bartels R. - Urtans 1 1.60 kurs AB: 10,27 kurs AC: 10,46 kurs BC: 10,69 ---------------------------------------------- Większośc spotkań jest dokładnie opisana na stronie, do której link mam w podpisie. Pozdrawiam! |
Radzionków v MKS Kluczbork
Chojniczanka Chojnice v Polonia Slubice ako: 3,42 Debreczyn v Lombard X Kurs: 4,5 Dzisiaj nie poszło... |
FC Zenit St Petersburg - Rubin Kazan 1
FC Flora Tallinn - JK Tammeka Tartu 1 ako: 2,52 PFC Sevastopol - Dynamo Kiev 2 FC Kopenhagen - Aalborg BK 1 Fluminense RJ - Atletico PR 1 ako: 2,52 RSC Anderlecht - AS Eupen (+1) 1 SK Slavia Prag - FK Mlada Boleslav 1 ako: 2,63 |
Cytat:
Nieciecza - Warta X Odra - Piast 2 Anderlecht - Eupen strzeli gola:Eupen Kosz.Ukraina - Bułgaria u-18 X |
Witam i zapraszam na nowo powstałej stronie z typami... http://najlepeszetypywsieci.blogspot.com/
darmowe typy na okres dwóch dni później tani abonament... |
Cytat:
1poł:Malmo - GAIS X2 1poł:Banik - Brno X2 1poł: Plzen - Bohemians X2 Luzern - Xamax gol:Xamax Dnepr - Obolon gol:Obolon Rosenborg - Haugesund gol:Haugesund Viking - Sandefjord gol:Sandefjord Litwa - Rosja u-18 dojdzie do dogrywki:TAK |
Cytat:
Dinamo Bucuresti - Sportul Studentesc (+1) 1 ako: 2,81 Dnipro Dnjepropetrowsk - Obolon Kiev 1 Banik Ostrava - FC Brno 1 FC Basel - FC St. Gallen (+1) 1 ako: 2,98 |
http://www.futbol.pl/artykul/90699.html krew mnie zalewa jak to czytam skandal!!
|
Cytat:
|
Nie buki pobierają, tylko władza. ;) Mimo, że sam w zasadzie nie gram u naziemnych buków, to jednak szkoda mi ich, bo to na nich odbije się, to, że ekstraklasą rządzi beton, który woli nie zarobić nic, ale postawić na swoim niż zarobić coś tam (co nie oszukujmy się, na pewno niską kwotą nie jest). Ale przecież co ich to obchodzi? Ta kasa i tak miałaby iść na polską piłkę.
|
Cytat:
Valerenga IF - IK Start 1 RSC Anderlecht - The New Saints over 2,5 SK Rapid Wien - Beroe Stara Zagora 1 ako: 2,35 |
Panowie coś ciekawego na środę i czwartek w LM i PE wyniuchaliście?
|
Cincinnati Reds @ Pittsburgh Pirates
Washington Nationals @ Arizona Diamondbacks ako: 3,04 |
Na dzisiaj z LM:D
Zenit St.Petersburg - Unirea Urziceni 1 Basel - Debreceni 1 Fenerbahce - Young Boys 1 Rosenborg BK - AIK 1 Dinamo Zagreb - Sheriff Tiraspol 1 FC København - BATE Borisov 1 ako 8.31 |
Cytat:
Zenit St. Petersburg - FC Unirea Urziceni 1 FC Basel - Debreceni VSC 1 Fenerbahce - BSC Young Boys Bern 1 ako: 2,19 |
Cytat:
Zenit - Unirea 1 Dinamo - Sheriff 1 Kopenhaga - BATE 1 Lech - Sparta under 2.5 |
MSK Zilina-Litex Łowecz - 1
Dinamo Zagrzeb-Sheriff Tiraspol - 1 Fenerbahce-Young Boys - 1 Gent-Dynamo Kijów - 1X PAOK-Ajax - 1X Hamburger SV - Chelsea FC - 2 Kurs: 28 |
Hej ma takie pytanie czy konto w unibet jest bezpieczne?? i jak tam się kasę wysyła i jak przysyłają bo nie mogę znaleźć:?
|
Tak, jest bezpieczne, a przesyłasz kasę naciskając przycisk "DEPOZYT" znajdujący się pod Twoim nickiem po prawej stronie. :lol:
|
Lech - Sparta P X2
Basel - Debrecen 1 Aris - Jagiellonia 1 Austria W. - Ruch 1 Karabah - Wisla K. 2 :p |
zagrzeb mnie pogrzebał, ehhh cholernie trudfna jest ta Liga mistrzów od paru lat. szeryf Tyraspol robi rozbój i doprowadza do dogrywki. Własciwie to Dinamo musiało doprowadzac. szkoda jutro trzeba cos wyciagnąć
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl