![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mogły ktoś napisać transfery do Mariboru za Jurcica, oraz kwoty tych transferów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Rodrigo Defendi-bez odstępnego (wartość rynkowa wg transfermarkt 200 000 euro) Matej Palcic-bez odstępnego (wartość rynkowa wg transfermarkt 500 000 euro) Valon Ahmedi-nie wiadomo (wartość rynkowa wg transfermarkt 500 000 euro) Amar Rahmanovic-bez odstępnego (wartość rynkowa wg transfermarkt 400 000 euro) Milivoje Novakovic-bez odstępnego (wartość rynkowa wg transfermarkt 400 000 euro) Transfery dokonane po 1 stycznia 2016 roku. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Błoński, Białoński, Pol - jakie są kryteria, żeby w PL zostać dziennikarzem sportowym? Zidiocenie?
|
^^ Umiejętność pisania, czas i chęci, oraz dużo znajomych na FB i Twitterze by początkowo móc wpisy promować ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli Jurcic to mix Petrescu i Smudy to chyba lepiej byc nie moze :)
Moskal wiadomo jaki byl,ale czesto sam miale mu ten zarzut ze dla takiego Brozka czy Glowy nie jest trenerem a starym Kazkiem z ktorym keidys eliminowali Real Saragosse. Na dzis potrzeba trenera z jajem,charakterem ale tez umiejetnosciami.W Polsce takich nie ma,wiec licze ze w koncu znajda kogos odpowiednego . |
Ten Jurić jakoś za dobrze wygląda.
Dalej nie bardzo w to wierzę i czekam na Wdowczyka albo inne cuda. |
Ja mam podobne zdanie. na papierze Juric wyglada az za dobrze. patrzac na nasze dzialanai ostatnio i pecha/nieudolnosc to malej wiary jestem w jego przyjscie. Ale oby oby przyszedl .
|
Ja w jego przyjście o tyle wierzę, że ewidentnie Boss zrozumiał, że przyjmowanie Pawłowskiego było potwornym błędem i każdy kolejny wynalazek polskiej myśli szkoleniowej będzie tego powtórką. Więc wierzę, że autentycznie chcemy tego gościa zakontraktować.
Jedyne, czego się obawiam to to, że nie uda mu się dojśc do jakiegoś konsensusu z Mariborem i przez formalności nie podpisze z nami kontraktu. I wtedy sięgniemy po.........ULATOWSKIEGO. Albo jemu podobnego pozoranta. |
Oj tam od razu Ulatowski.. aż dziw bierze że nie padła jeszcze kandydatura Tomka Hajty. Młody, zdolny trener, zna bundeslige od podszewki, a i zarobić na boku umie..
|
^^ Hajto może zadziałać, powie im że jak nie wygrają kolejnego meczu to będą się uczyć na pamięć składów Bundesligi z ostatnich 10 lat. :D
|
I zorganizuje palarnie w szatni ,palenie obowiązkowe.
|
Śmiejcie się, a znajomy taksówkarz wiózł wczoraj Ulatowskiego z Myślenic do Krakowa.
|
Przecież Hajto jest głupi. Tu trzeba kogoś ogarniętego, inteligentnego, z wizją gry. Kogoś takiego jak Skorża.
Oczywiście, z całym szacunkiem dla Tomka, bo lubiłem i ceniłem jego walkę i determinacje na boisku. Fajnie się go oglądało, ale słuchając jego wypowiedzi i patrząc na jego zachowanie to trener troszkę nieobliczalny, którego często ponoszą emocję. Chociaż, tu może kogoś takiego właśnie potrzeba? Petrescu, pamiętam to był taki nerwus, a wyniki miał - szkoda że nie z Wisłą. |
Cytat:
Trener to ma być strateg, wizjoner, taktyk, osobowość, to musi być bystry facet, zarówno jeśli chodzi o zarządzanie personelem, jak i klubem... Hajto może ma duże doświadczenie, ale moim zdaniem brakuje mu trochę... oleju. Zawsze mi się wydawało, że trener musi budzić wśród zawodników respekt właśnie swoją inteligencją, ktoś, kto nie krzycząc, wyzywając, wzbudzi w nich poczucie, że "przy nim to my jesteśmy matoły". Pomijam oczywiście fakt, że tu jest Ekstraklasa, tutaj takich trenerów pewnie nie ma. Chociaż zawsze za inteligentnego i wyważonego człowieka uważałem Moskala. Gdyby jeszcze był bardziej "przekonujący"... |
Ulatowski, Hajto... może jeszcze ktoś rzuci propozycje Świerczewskiego :D?
|
Cytat:
|
tylko nie Ulatowskiego!!!! jezu.....
|
Gościu sam o sobie mówił złoty chłopiec... Chyba za zasługi u sąsiadki ten etat u nas...
Cały tydzień zmarnowany bez trenera, witaj I ligo. |
Rzeczywiście zrobiło się małe zamieszanie w klubie, w naszej sytuacji każdy mecz, każdy ptk jest ważny naprawdę, dobrze byłoby gdyby trener pojawił się jeszcze w tym tygodniu, mógł choć troszkę przez tydzień poznać zespół, żeby w przerwie na reprezentacje rozpocząć już właściwą pracę.
|
Cytat:
|
Tik, tak tik tak tik, tak tik tak tik, tak tik tak tik, tak tik tak tik, tak tik tak tik, tak tik tak tik, tak tik tak
czas leci a trenerea brak |
Mogę prosić o bana dla tego pana?
|
Cytat:
http://www.wykop.pl/cdn/c3201142/com...n1x0dYFf8u.jpg |
Po co nam trener, przeciez z tym skladem nie mozna spasc.
|
Czemu Krunoslav Jurcić nie został jeszcze naszym trenerem???
Chciałbym zwrócić uwagę, że w naszym wypadku liczy się każdy dzień... Wg mnie musiałby stać się cud abyśmy awansowali do pierwszej ósemki... a to oznacza, że będziemy walczyć w grupie spadkowej... Co jak co ale lige mamy bardzo wyrównaną i ostatnia druzyna może powalczyć z pierwszą... i wynik jest sprawą otwartą... za to my potrafimy zremisować każdy mecz, a nawet go przegrać... Dodatkowo widać, że drużyna jest słabo przygotowana do tej części sezonu... i nie wytrzymuje 90 minut meczu (eh ten profesjonalizm) ;( Puki co Broniszewski jest gwarantem porażek i remisów... (choć zgodnie z prawem serii w końcu musi coś wygrać). Każda seria remisów lub porażek spowoduje ze przywitamy się z I ligą... więc na co czekamy z tym nowym trenerem? |
Cytat:
Jak widać za dużo desperatów nie ma:) |
Cytat:
Śląsk znajduję się w większej dupie (mówię o całości jako klub, a nie miejscu w tabeli), a jakoś bez problemów znaleźli Rumaka. |
Cytat:
Przecież obecne mecze to ledwie przystawka, do których nie ma sensu się przygotowywać już. Praktycznie do połowy kwietnia mamy przerwę aktualnie ( mecze za 1,5p ). Dopiero po podziale zacznie się gra, czyli na trenera jest jeszcze czas. I to sporo. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale skoro już pytasz to powiem to co pisałem już dawno. Nie rozumem zachwytów nad Jurcicem i nie wiem czy nie wolałbym mimo wszystko Rumaka. |
Cytat:
Balansujemy na bardzo cienkiej linie jakby ktoś jeszcze tego nie zauważył, a sukces vendetty wesołego Tadka jest nadal całkiem prawdopodobny. |
Cytat:
|
Krunoslav Jurcic pojawil sie dziś w Krk. Byl obecny na treningu ale go jeszcze nie prowadził. Wkrótce powinien podpisać kontrakt.
Źródlo GK i Wójtowicz na tt. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl