![]() |
Też myślałem na początku tak jak ty, ale Genkova nie ma na ławce
|
link do meczu: http://egoals.pl/videos/mecze-na-zywo-kanal9
|
obstawiałem Jaliensa na prawej stronie, podobnie jak Gargułe w środku pola . Jednak sądziłem że Wisła wyjdzie bardziej ofensywnie do tego spotkania z Meliksonem zamiast Sivakowa . Obecność Żurawskiego zapewne tylko tłumaczy fakt że Genkov nie jest przygotowany do gry co 3 dni . Oby nie przytrafiła mu się jakaś kontuzja , ale o tym może napiszą w relacji .
|
mam nadzieje ze szybko sprawe załatwią, tak wogóle czas zgarnąć to trofeum i zacząć dobrze grać w systemie pucharowym bo to tez zawsze jakies przetarcie przed Europejskimi Pucharami
|
Cytat:
|
macie jakies inne linki do transmisji bo w tamtym mi tylko Legia działa
|
Czemu RIOS nie gra? W takim meczu powinien dostac szanse.
|
ogólnie jeszcze jakaś lepsza jakość tak na 2 mb....
|
zaczynamy
TSP:) |
Oho, zaczyna się. W obronie: JELIENS i BUNIOZA. -.-
|
Ten komentator to mistrz. Jak można pomylic Chaveza z Bunozą?
|
Przynajmniej nikt mu nie zarzuci dyskryminacji rasowej.
Buńjoza ;) |
Obecnie nasza gra woła o pomstę do nieba..Przez prawie 20 minut goście są stroną dominującą.. zespól z takimi aspiracjami jak my nie może grać w ten sposób..
Czyżbyśmy ich zlekceważyli ?? |
No ale Panowie Wisła w czerwonych czy niebieskich koszulkach? Bo z gry to wynika, że grają dziś w niebieskich!!!:D
|
Garguła - pierwszy kontakt z piłką w 18 minucie
|
takiej takastrofy to ja dawno nie widziałem, jakbyśmy grali z barceloną tak cofnięci
Podbeskidzie już oddało chyba z 10 strzałów |
Ja nie mogę, Podbeskidzie nas tępi... Jak tak dalej pójdzie to zaraz przegrywać zaczniemy.
|
Kulawo to wyglĄda !
|
Mnie tylko ciekawi ile tam wytrzymają? Racja to wstyd, aby nas pierwszoligowiec tak cisnął nie zapominajmy, że to jest dwumecz, a także dopiero minęło 25 minut. Spokojnie
|
oj boże boże co nasi graja???
|
Cytat:
nie opowiadaj w 12 potknął się na piłce:p |
Cytat:
Mecz beznadzieja, nie chce się Wiślakom, oj nie chce... |
JEDZIEMY NA DWIE STRONY ! JAZDA JAZDA JAZDA ! wyluzujcie panowie, wiem ze nerwy szarpią ale powoli:)
|
Garguła i Sobol jak na razie katastrofalnie. Najlepszy Jaliens.
|
o matko na co nasi czekaja..
|
W jak chujowej dyspozycji musi być Rios skoro Maaskant woli wystawić do składu Żurawskiego?
|
Żurawski też kompletnie niewidoczny, akurat sami polacy .. w drugiej Wilk, Rios, Melikson im się będzie chciało
|
Chavez rzĄdzi w obronie
|
hehe już się zaczyna;) naprawdę forum powinno być zamnknięte na czas forum..
|
Nasze gwiazdy myslaly ze sie Podbeskidzie przed nimi polozy i wygraja na luzie 5-0
|
Cytat:
|
Panie!! jakie fantazja Guły, jakby nie można było tego złamać i strzelić w długi róg....
|
to sa jakies jaja ................ zero pomyslu, ja tego nie rozumiem, paru rezerwowych gra ale czy oni sa tak slabi ?
|
rzuty rożne 1-7 ..
|
Cytat:
|
Gargula to wogule gra?
chlop sie boi brac odpowiedzialnosc nie wychodzi po pilki Zuraw kolejny nie widoczny czlowiek |
Cytat:
|
Małecki mnie zdziwił w tej akcji. Rozegrał ją jak rasowy pomocnik.
|
Ciekawe czy Podbeskidzie prezentuje podobny poziom jak Levadia?:/ Jeszcze szkoda że Kirm nie wali po słupkach.
|
Mam takie spostrzezenie, moze Cie sie z nim nie zgadzac, ale wedlug mnie z Garguly juz nic nie bedzie. Wnioskujac po zdjeciach z oficjalnej, ze zgrupowan, treningow za duzo przebywa w towarzystwie Zurawskiego, juz nawet zaczyna go przypominac swoja gra.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl