![]() |
Cytat:
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą. Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem. |
Cytat:
|
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat. |
Cytat:
Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna... |
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
|
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
|
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma :)
|
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko ;) ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.
|
wywiad z Prezesem Levadii
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html Mam się śmiać czy płakac? |
skład wg interii:
Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek. @Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież). |
Cytat:
Cytat:
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał |
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
|
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
|
|
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych :D
|
Strzelimy szybko bramkę to wygramy wysoko. Inaczej może być różnie. Mimo wszystko nie radziłbym Wam ich lekceważyć.
|
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz
|
Cytat:
Dla mnie nie ma znaczenia kto bedzie gral i na jakiej pozycji, liczy sie wygrana. Jak dla mnie to w ataku mogl by zagrac nawet mlody Janas zeby tylko strzeli ze dwie bramki, ja tam wierze w madros Macka, On juz dobrze wie co ma zrobic zeby bylo dobrze |
|
Cytat:
|
a oto slynny plakat:
http://static.epl.ee/pildid/2009/normal/157759.jpg No i dodatkowo pisza na tej stronie, że nasz klub - Legia, w ostatnim dziesięcioleciu była siedmiokrotnie mistrzem Polski i miał udane sezony w Europie. Bajka... |
Trzeba wrzucic im pare bramek (oczywiscie do 'jaja') i kmioty zapamietaja nazwe naszego klubu i nazwiska zawodnikow:)
|
Ja bym dziś wystawił taki skład:
Pawełek Diaz Marcelo Brożek Cantoro Sobolewski Małecki Jirsak Kirm Brożek Ćwielong Defensywa: Dla mnie zbyt dużym ryzykiem jest wystawienie niepewnych formy Jopa i Łobodzińskiego. W obronie dałbym tylko Diaza Marcelo i Piotra Brożka. Do tego dwóch defensywnych pomocników, którzy wraz z Jirsakiem i schodzącym do środka w razie obrony Kirmem lub Małeckim zagęszczaliby środek pola. Jeden z pary Cantoro - Sobol mógłby się też cofać głębiej i "tworzyć" fałszywego stopera. wyglądałoby to np. tak: Pawełek Diaz Sobol Marcelo Brożek Małecki Cantoro Ofensywa: Myślę że dryblujący Małecki, strzelający z dystansu Jirsak (i ew. Sobol) oraz wrzucający piłki do naszych napastników Kirm wystarczą, aby również trochę odciążyć w strzałach nasze żądła. Do tego jeśli rywal pozwalałby nam (co by raczej wynikało choćby z jego gorszej klasy sportowej) na grę pozycyjną, wtedy Tomek mógłby się przesunąć bliżej szesnastki i grać coś pomiędzy pomocnikiem a napastnikiem. Do akcji ofensywnych mógłby się też włączać jeden skrzydłowy. Jeden z defensywnych pomocników niech pozostaje w okolicach środka pola, aby przerywać kontrataki. Wyglądałoby to np. tak: Cantoro Małecki Sobol Jirsak Kirm Brożek Ćwielong lub Diaz Cantoro Małecki Sobol Kirm Jirsak Brożek Ćwielong co myślicie o tym pomyśle? |
zna ktos juz sklad na mecz wisly?
|
Cytat:
Maciej Skorża. |
Cytat:
|
Pawelek - Piotr Brozek, Jop, Marcelo, Diaz - Malecki, Jirsak, Sobolewski, Kirm - Cwielong, Brozek , to chyba naturalny sklad na chwile obecna.
O wynik mozna byc spokojnym, kilka brameczek wpadnie. P.S - Niepewny Jop ;D...dobry zart. Widac, ze mamy do czynienia z "ekspertem", ktory ciekawe ile spotkan Mariusza ogladal w poprzednim i tym roku :D(nie mowie juz o latach wczesniejszych)? |
Cytat:
|
Cytat:
W poprzednim sezonie nie było za wiele okazji oglądać Jopa w akcji bo grał niewiele. Ja osobiście nigdy nie wystawiłbym w pierwszym składzie gracza który na wiosnę zagrał raptem 3 spotkania. Mimo że nie opuścił okresu przygotowawczego to jego dyspozycja stoi pod dużym znakiem zapytania. Do tego nie wiadomo jak wyglądałaby jego komunikacja z innymi obrońcami, bo przecież nigdy z żadnym z nich nie grał. Z pozdrowieniami dla prawdziwego eksperta piłki :P |
Cytat:
P. S - Dobrze, ze to Skorza jest trenerem ;). |
Ja chciałbym żeby Wisełka dzis wygrała 1-0, maks 2-0, bo wtedy Bednarz, RN i Cupiał troche jeszcze przemysla sprawe kolejnych transferów i zmotywują sie do pracy w kolejnej czesci transferowego okienka...
|
Cytat:
Poza tym dalej komunikacja z partnerami z obrony (a może co gorsza Pawełkiem) pozostaje niewiadomą... |
Panowie jedno jest pewnie :) nie będzie źle... :P
Skoro Levadia i media z Tallina tak rozszyfrowały Wisłę to nie ma się czego obawiać... :) Ten ich napastnik to strzela bramki seryjnie tylko w ich lidze... a puchary europejskie w wykonaniu Levadii to porażka :) |
Mistel wg mnie ma racje ale nie zapeszajmy,zobaczymy jak to wyjdzie juz wkrótce;p
|
http://www.tv4.pl/tv4_program/Sroda.html
19.00 Zbuntowani Seriale 60 min 20.00 Galileo Programy 60 min 21.00 Ocean dusz, cz.1 Seriale 60 min 23.05 Latający cyrk Monty Pythona Rozrywka 60 min 23.45 Regina Seriale 60 min eee? |
Cytat:
|
Cytat:
Studio 21:00 Liga Mistrzów - Gry zespołowe Wisła Kraków - Levadia Tallin http://programtv.interia.pl/kanaly/wszystkie/tv-4,15,10 20:00 Piłka nożna, Eliminacje Ligi Mistrzów - studio 20:30 Piłka nożna, Eliminacje Ligi Mistrzów - 1. mecz 2. rundy: Wisła Kraków - Levadia Tallinn http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/tv-4/ beee |
Cytat:
Cytat:
|
Szmatławce z Polski, czego oni nie wymysla !?
|
Pawełek
Łobodziński Jop Marcelo Piotr Brożek Małecki Sobolewski Diaz Kirm Jirsak Paweł Brożek Z tego wynika ze niema jednak Łoba na obronie, na skrzydle, na lewą obrone Piotrek. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl