![]() |
Cytat:
|
Pozdrowienia dla TV kablowej ASTER !
Wyłączyli RTL -jakąś planszę wsadzili, ciekawe ilu ludzi im podziękuje w majestacie prawa za ten numer. |
Cytat:
|
A jak sytuacja ma sie z RTL na cyfrze + ? Tak samo pewnie plansze rzucili lub cos w tym stylu wiadome bylo ze sie nie sfrajerza ;]
Nawet nie liczylem na to zeby ogladac walke na RTL skoro na internecie jest masa relacji i to z polskim komentarzem ( Jerzy Kulej) i walka odrazu staje sie ciekawsza. |
Na ten moment, kanał 202 na Cyfrze+ działa.
|
U mnie też działa. Jest już wstęp do gali więc raczej nie ma sensu żeby to mieli zakodować.
|
No zobaczymy jak to bedzie z biegiem czasu jesli teraz dziala to powinno i w trakcie walki,ostatecznie relacja internetowa
|
Numer astera nadaje się do prokuratury. Jest instytucja pozwu zbiorowego, myślę że idealnie się nada na tę okazję.
To pewnie "nowa jakość w traktowaniu klienta" przejęta od UPC (UPC dostało ostatnio zgodę na przejęcie astera). |
U mnie na 202 pisze "nieobsługiwany system kodowania" ale wszystko narazie śmiga...
|
Pieprzony Aster! Czy oni maja prawo zablokować sygnał RTLu ? Czy nie powinni mi zwrócić tych 5 groszy za niedostepnosc programu? Psy ogrodnika, nie dają PPV ale sygnał RTL zablokowali bo ma ich przejąć UPC. Bandyty :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co wiem nie maja prawa blokowac sygnału.
Jesli mi zablokują to ide i zrywam umowe. |
Cytat:
|
No to niestety nie wiem... Mi znikło...Próbuj po włączać inne opcje np program
|
Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka to teraz leci przed walka Adamka?
|
funny Polak- pamietaj
|
Działa wam kanał 202 w Cyfrze+?
U mnie nadal śmiga, ale dopóki nie obejrzę całej walki to się będę stresował :P |
http://rikotv.ubf.pl/viewpage.php?page_id=11 ---> transmisja po polsku jak ktoś chce :)
Adamek własnie wychodzi! :) |
Cytat:
|
Takie do nich napisałem:
"Żądam podania podstawy prawnej zablokowania programu RTL – kanał 812 w dniu 10 września 2011. Jednocześnie w związku z ta skandaliczną sytuacja proszę o podanie sposobu odszkodowania / zadośćuczynienia z powodu niedostępności usługi. W przypadku braku odpowiedzi w przepisowym terminie żądam odliczenia od mojego rachunku za miesiąc wrzesień lub październik 2011 kwoty 39,90 zł. Powiadomienie w tej sprawie skieruję również do Rzecznika Praw Konsumenta, gdyż mam wrażenie że wasze działania polegające na zablokowaniu sygnału legalnie działającej telewizji są całkowicie bezprawne i wynikają wyłącznie z powodu trwającego procesu przejmowania Aster przez telewizję UPC." Zobaczymy |
Adamek wydaje się trochę spięty
|
jeszcze ze dwie rundy i po wszystkim, niestety !
|
Słychać garstkę kibiców Kliczki, gdzie są nasi?
|
Kiepsko to wygląda panowie, daje mu jeszcze jedną rundę :)
|
Werbung: Niesamowity profesjonalizm transmisji niemieckiej, gdy pokazywali całą otoczkę walki i jej początek, zero komentarza, atmosfera to najlepszy komentarz. W Polsce jak by to transmitowała TVP to Szaranowicz z jakimś pajacem już by wypocił z 10 tyś. słów. Szacunek dla RTL od dziś ;)
|
Ano kiepsko, ale gdzie są do chuja kibice!?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ech, to nie wygląda jak walka Gołoty z Bowem, niestety. Z drugiej strony, wygląda lepiej niż walka Gołoty z Lewisem czy Tysonem. |
Teoretycznie im dłużej będzie to trwało tym większa szansa Adamka..
|
Nie ma kiełbasek , to specjał Małego opatentował go :)
|
Szkoda, że Adamek nie ma ciosu, nie od dziś wiadomo, że Kliczko jest szklany :/
40-36 po 4 rundach na kartach sędziowskich. ....a za łatwo wchodzą te ciosy Ostatnia runda? |
Niestety nie ta półka...
|
Kliczko na deskach :) - hihihiii
|
hehe szkoda, że nie był liczony..
|
Adamek musi zwiększyć kombinację do 4-5 ciosów... bo widać że pierwsze 2-3 to tak naprawdę na wybadanie idą i na uniki...
|
i po co mu ten amerykanski trener, za Gmitruka było więcej kombinacji i przede wszystkim była szybkość.
Praktycznie każdy ruch ręką wykonany przez Kliczke trafia w twarz ew korpus Adamka.. |
koniec marzeń
|
i jeszcze gwizdy naszych "kibiców"... żenada jak w Gdańsku
|
niestety..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl