![]() |
Ale Wisłą grasz?!
|
ja gram WISEŁKĄ (oczywiste):D jestem na pierwszym miejscu po 5 meczach i gram w lidze mistrzów w grupie z zenitem, celtikiem, interem !!! a co do budżetu to mam az 22 miliony euro:D
|
A który sezon ;)? Ja w grupie jestem z Barcą, Sportingiem i Bordo ;) czy jak się to pisze ... pierwszy mecz przegrałem 2:1 , wygrywałem 1:0 potem sambój Baszcza, i jakiś kretyn pod koniec ... A macie jakiegoś dobrego śr. obrońcę? I skutecznego napastnika. Mam tyle okazji, ale ani Cristaldo ani Brożek ani Niedzielan nie potrafią ich wykorzystać ... ;/
|
Cytat:
Jego wadą jest, że łapie sporo czerwonych kartek. |
kurde, ale szczerze...Wam też tak ciężko idzie w tego FM09??
ja gram Tottenhamem, mam taki mniej więcej pierwszy skład: Gomes- Hatton, Sakho, Thiago Silva, Bale - Alexis Sanchez,Miguel Veloso, Matias Fernandez, Jovetic - Balotelli, Rossi a na rezerwie: Lennon, King, Insua, Mata, Asenjo, Kun Aguero i jeszcze kilku niezłych graczy... i z takim składem ledwo co 8 miejsce w lidze... nie mam pojęcia co jest...w tamtym FMie po 4 sezonach Wisłą Uefa zdobywałem a teraz klapa totalna... |
Zobaczysz. że jak będziesz dłużej w klubie 3-4 sezony z czasme zaczynasz grać lepeij ;)
Cytat:
|
Tutaj ktoś mi polecał pomocników.
Birkir Bjarnsson <- tego sprowadziłem i gość gra aż miło. Jeśli chodzi o defensywnych to w moim PAOKu zastałem Pablo Garicę. Sprawdza się, ale nie wiem czy jest do wyciągnięcia od razu. |
A ty masz łatkę 9.2.0? U mnie nie ma go w bazie :(
|
Cytat:
|
Jest krak ( działający ) do łaty 9.0.2 ?
|
Chyba nie ma ... :( ale cd-keye możesz łatwo kupić za ok. 20 zł na www.torrenty.org, i tam w wszyukiwarce wpisz "Football Manger 2009" i w komentarzach jest mnóstwo gości chcących sprzedać keya ;))
|
Panowie zdarzyło wam sie w FM09 ze polski klub przeją jakis inwestor?? Bo u mnie byly juz rozmowy ale do przejęcia nie doszło. Jak to jest u was?
|
Zacząłem sezon na łatce 9.2.0 ,i moje Newcastle juz w pierwszym meczu z Manchester City na wyjezdzie wygrało w dreszczowcu :-D http://img301.imageshack.us/my.php?i...7377401th2.png
Z 0-2 wyciagnalem na 2-2 ,potem znow 2-3 i w koncowce 2 gole i 4-3 dla mnie |
Cytat:
|
dzwd spróbuj wpisać ten klucz W40LVKNBPMS28XYL4LC10P1N0 mi za pierwszym razem pisało że się nie powiodło, wpisałem drugi raz i działa do tej pory.
|
@DZWD
Powiem Ci, że miałem ściągnąc FM z neta, ale cena była nieduża, więc kupiłem, ale zaczęłem grać dopiero przy wydaniu 'świątecznej łatki' Gra się bardzo dobrze i według mnie bardziej realistycznie niż w poprzedniej edycji tej kultowej jak dla mnie gry. Najbardziej jednak co mnie zaskoczyło do tej pory to spotkanie się po raz pierwszy z anulowaniem transeru, ponieważ piłkarz nie przeszedl testow medycznych :shock: Cytat:
|
Cytat:
Panowie mam jeszcze pytanie czy w trakcie gry mogę zmienic ustawiena menagera?? Chodzi mi o to zebym ustawił ulubiony klub i wogóle?? |
nie możesz zmieniać w trakcie gry ustawień
to logiczne, że zawodnik nie przejdzie, jeśli jest kontuzjowany dość poważnie, bo tylko w takich przypadkach transfer jest anulowany |
Cytat:
|
Panowie a czy w ty FMie rozgrywki Ligii Mistrzów w 2009-2010 są według nowej formuły?? bo jeszcze do tego nie doszłem
|
No właśnie ? Na wszelki wypadek w zimowej przerwie zorganizowałem sparingi z klubami z naszej strefy... o ile dotrwam do lata xD
|
W 2009-10 eliminacje sa juz w nowej formule prowadzone:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale jajo, ;/
a tu dziesięć punktów straty po 18 kolejkach do Śląska... ;) |
Cytat:
|
A ja jestem liderem na pare kolejek przed końcem sezonu. Rzeczywiście postawa Śląska jest tutaj zdumiewająca.
|
Śląsk po 18 kolejkach ma 43 punkty. Nie ma kasy, nie ma nowych twarzy, nie ma presji, nie ma konkurencji, nie ma walki, nie ma wyników.
EDIT: 3 pytania przed meczem z Lechią :lol: Czy wierzy pan że może pan jeszcze zmobilizować zespół do lepszej gry ? - Tak Jak Pan sądzi czy starsi zawodnicy są wstanie zmobilizować drużynę do lepszej gry ? - Nie Zdaniem Sobolewskiego zespół ma większy potencjał niż pokazuje czy zgadza się Pan z Tą opinia ? - Tak Panowie... Smuda jest zagrożony... :> |
Cytat:
|
ze tak zapytam o co chodzi z tym zdjeciem bo nie rozkminiam ?
ja juz po raz 5 z rzedu awans do LM:D Inter Villarreal i Brondby :D |
może masz taka taktyke, ze rywale opadaja z sił bo grasz agresywnie i długo rozgrywasz piłka (oni musza biegac za nia) i koncówka nalezy do ciebie.
|
hah, patrzcie do czego doszedłem po 11 sezonach gry
http://img90.imageshack.us/img90/1667/pulpit02kg7.jpg |
ta gra jest popaprana ja swoim Welling (6 liga ) awansowałem do Premiership i tu są jaja, w lidze dostaje regularne baty ( w pierwszym sezonie wyniki typu 2-5 to norma, teraz drugi i jest trochę lepiej ) ale udało mi się wygrać puchar ang. dzięki czemu prawo startu w UEFA no i co ? w UEFA spokojnie pokonuje wszystkich w grupie Zenit Sankt Petersburg, Twente, Sporting Braga i to wysoko wygrywając.
Edit: z ostatniej chwili FC Twente - Welling 2-4 :) Welling (11 w lidze) - Aston Villa (6 ) 0-5 ****a !! Newcastle (14) - Welling 3-0 ;/ |
To jest norma. Zwłaszcza z czasem ta przepaść między "twoją" ligą a resztą świata się pogłębia. Wynika to chyba z tego, że kluby z "twojej" ligi ściągają najlepszych zawodników z innych.
|
No, w FMach wszystkie kluby z innych krajów niż Anglia, Hiszpania i Włochy to ogórki i jeśli się gra z klubem z któregoś z tych 3 krajów to w pucharach można szaleć
|
a co to moze znaczyc :
"not well formed (inwalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" wczoraj gram skok napiecia prad wylaczyli o poszedlem spac a dzis to mi wyskakuje ... trza chyba bedie zainstalwoac od nowa gre... chyba ze sie da jakos to zlikwidować? |
Cytat:
|
kilkanaście to znaczy ile .....
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tym kilkanaście to trochę przesadziłem :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl