![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki za info.
|
Kiedy kupie bilet bez kk ??
|
jutro...........
|
Witam :) Mam sprawa. Czy mógłby ktoś mi kupić bilet na WISŁA-LECHIA ?? Nie zdązyłem sie wpisać na liste, a pozatym mam w miare daleko do krakowa. Kase za bilet oddam przed meczem. Oferuje 10zl za trud :)
GG: 8868584 Prosze O Kontakt |
A ja mam pytanie bo przyjezdza do mnie znajomy z Gdanska wczesniej i czy on moze dostac ten bilet z puli przeznaczonej dla Lechii, czy musze mu kupic na E?
|
nieaktualne, psot do usuniecia
|
bilet
Wymienie Bilet z E na D prosze pisac gg 4994351 moge cos dopłacić xD
|
Czyli dzis moga kupowac osoby nie majace karty kibica ;)
P.S. jak chcecie wymienic bilety na D jak na D ma byc Lechia ;)) |
Cytat:
|
no chyba ze Tak :))
|
kupię bilet na mecz z LECHIĄ, cena do uzgodnienia oczywiscie sektor D
priv lub gg 139538 |
Cytat:
|
a co to znaczy ze fc qrwa zarezerwowały 1500 ,a w czym oni sa lepsi ,czemu na łks-ie ich tylu nie było
|
Gniazdowy będzie normalnie na Trybunie D i nic sie nie zmienia w tej kwestii po prostu nie będzie biletów w wolnej sprzedaży na D.
Ja jestem ciekaw co z resztą biletów na Trybunę D >?? , bo licząc karnety , bilety dla FC oraz bilety dla przyjaciół z Gdańska to będzie jakieś 5400 biletów +/- , a pozostałe można by rozprowadzić bo wychodzi na to że ci co nie maja karnetów to będa zmuszeni dopingować Wisłe z innej trybuny. PS: A może wszyscy którzy chodzą na D zwykle a nie mogą teraz dostać wejściówki przyjdą na E i polecimy HSV na dwie trybuny to było by coś . Szkoda tylko że nie mogę być na meczu i nie mam też możliwości przekazania karnetu na D bo na pewno jakiś Wiślak by skorzystał bo widzę że wejściówki na D to towar deficytowy .// PZDRO |
"PS: A może wszyscy którzy chodzą na D zwykle a nie mogą teraz dostać wejściówki przyjdą na E i polecimy HSV na dwie trybuny to było by coś" to fakt
|
Jak myslicie, uda mi sie kupic 5 biletow w srode na E ? Szkoda ze nie ma dostepnych na D . . . :( Oby udalo sie zrobic dobra atmosfere na E . . . OBY ~~
|
Cytat:
Jedyne co mnie zdziwiło, to że pani sprzedająca builety twierdziła że są tylko na E1 i E2. A co z buforowym E4 i z E5 - przecież na ten mecz można udostępnić wszystkie sektory??? |
ale nie wiadomo czy wszyscy na E (OBY)
|
Nie zdziwię sie jak na meczu z Lechia będzie więcej ludzi na stadionie niż na meczach z Barcą,Lechem i Totenhamem .
Bardzo dziwna sprawa ale okazuje sie że nasi bracia z Gdańska przyciągają na trybuny więcej ludzi niż FC Barcelona czy Totenham Londyn ale może to i dobrze że tak jest i oby R22 tego sobotniego wieczoru było zapełnione do ostatniego miejsca i pokażmy wszystkim w Polsce że to w Krakowie są najlepsi kibice w kraju. Jazdaaaaaaa Jazdaaaaaaa Biała-Gwiazda |
Cytat:
Ja bylem wczoraj ok 17 30 i nie bylo zadnej kolejki :)) ale jesli chodzi o bilety to ja dostalem na E4...wiec nie wiem czy juz tyle zeszlo? czy tak mi sie trafilo :P zreszta i tak kazdy siedzi gdzie chce :-D pzdr |
Kupił by ktoś bilet ? Mam daleko do krakowa, a nie zdazylem sie wpisac na liste. Kase oddam przed meczem z Lechia , dodatkowo dam 10 zl za trud w zakupie :) Wczesniej prosze o kontakt na gadu: 8868584
|
A W DNIU MECZU JEST SZANSA DOSTANIA 2 BILETÓW NA E lub A ??
|
Wątpię żebyś dostał bilety na A bądź E , lepiej poproś kogoś z KRK żeby ci kupił bo lepiej mieć sprawę załatwioną niż przyjechać na darmo do Krk
|
A do kiedy są sprzedawane ??
|
Cytat:
|
Hmmm, może w dniu meczu zostaną jakieś bilety..... a jak nie to trzeba będzie pisać do znajomych żeby zakupili... :]
|
Panowie jak to jest na E? Siedzi się zgodnie z numeracją na biletach?
|
Cytat:
|
Stoi(skacze) i dopinguje to się na D szefowo.
|
jak nie zamierzasz dopingować to po co pytasz czy jest jakaś numeracja..
|
****a sami filozofowie. Biorę znajomych, nigdy nie byli na Wiśle, uznałem że mecz z Lechią to dobra okazja aby załapali bakcyla. Nigdy nie byłem na E więc pytam czy mogę z nimi usiąść gdzie chce czy zgodnie z numeracją. Taki problem odpowiedzieć?
A co do dopingu na E to darowalibyście sobie... |
No co, nawet na A i B czasem nieźle dopingują jak się im zachce..
|
Cytat:
nie ma co, niezapomniane chwile będą.. a tak bez szydery, stoi się gdzie chce.. |
Mieliśmy zamiar rzucić na oprawę ale skoro każesz, to kupimy kiełbaski. Nie chcemy Cie zawieść.
Bez odbioru. |
Cytat:
A tak na poważnie to jeśli zamierzasz siedzieć i wcinać kiełbaski to kup bilety na A albo B. |
E tam gadanie..... nawet na D dało by radę siedzieć na czterech literach i wcinać kiełbachę ;D a tak serio to myślę, że w dniu meczu będą jakieś bilety na E......
|
Ja tam bym nie był takie pewny że w dniu meczu dostaniesz bilet na E , ale jak ci sie nie chce ruszyć kupić biletu to potem sie nie zdziw jak mecz obejrzysz w tv . // ABG i Jutro Wszyscy do Wodzisławia
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl