![]() |
good idea
[font=Arial][size=10pt][font=Times New Roman][/font]Yes , this is a good idea[font=Times New Roman]where can i buy cheap dvds Online ,[/font][/size][/font][font=Verdana][size=9pt]The DVD section of this complete online store is top-quality,[/size][/font][font=Times New Roman]dvdcup.com[/font]
|
jakies akumulatory na wekkend??
|
Pewnie chodzi o zakłady akumulowane czy jak to tam się piszę :D
Jakieś propozycje szanowni bukchmarzy na sobotę ? Mam zamiar zagrać 4 mecz za większą stawke - Sunderland - Aston Villa - 2 Grenoble - Lyon - 2 Marseille - Le Harve -1 Barcelona - La Corunia - 1 Co sądzicie ? |
Cytat:
A na noc Boston Bruins |
Proponuje na weekend:
piatek- Anderlecht :( sobota- Lens :),Mc :), Milan :) niedziela- Sevilla :), Tottenham Na Milan i Tottenham bardzo ladne kursiki wiec mozna naprawde pokombinowac w tych meczach |
Kto wygra skoki w Zakopane (POL)? (Zakład na zwycięzcę) TYP: Adam Małysz (POL) Kurs:25,00
Nie za dużą kase można zaryzykowac :-) |
Na weekend:
1kupon: Chelsea-Stoke 1 Atalanta-Inter 2 Grenoble-Lyon 2 Aberdeen-Celtic 2 Real-Osasuna 1 kurs:7,98 2kupon: Nantes-Bordeaux 2 Marsylia-Sochaux 1 Sevilla-Numancia 1 West ham-Fulham 1 kurs:8,42 3kupon: Volendam-Alkmaar 2 Barca-Deportivo 1 Mouscron-Tubize 1 Man City-Wigan 1 Torino-Roma 2 Empoli-Avellino 1 kurs:15,81 :) |
Athletic Bilbao - Valencia typ:2 kurs: 2.35
Sunderland - Aston Villa typ:2 kurs: 2,25 |
Ja na sobote proponuje:
Marsylia 1.35 + Twente 1.4 + Porto 1.35 + Olympiakos 1.5 + Sevilla 1.35 + AOK: 4,9 Kto chciał to skorzystał :) Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Na noc Calgary. |
Witam
Na dzisiaj propnonuje Villarreal -Mallorca 1 kurs 1.44 Dunde Utd- Motherwell 1 kurs 1.72 Bergamo -Inter 2 kurs 1.75 West Ham - Fulham 1 kurs 2.15 |
Wczorajszy dzien ez niespodzianek:)) mozna się było pieknie obłowic. Od jutro podam tu kilka typow dziennie na Australian Open.
|
Cytat:
|
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc spytam tutaj. Wypłaciłem właśnie z bwin.com kasę na VISE, po jakim czasie pojawi mi się na koncie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak na marginesie - bwin - jedyny buk u ktorego nie moge przez vise wplacic kasy - i nikt nie moze mi powiedziec czemu:) Gamebookers(akurat sponsor tego pokoju ale prawde chyba mozna powiedziec) - polecam jedynie do wyciagniecia bonusu - takich prowizji jak oni pobieraja to nie ma nigdzie - jesli ugrasz powiedzmy 500, dostaniesz ok. 470 - reszta sie idzie jebac na przelicznikach.Smiech na maksa - biorac pod uwage ze w wiekszosci dostajesz dokladnie tyle ile wygrales. |
Na dziś:
MU - Derby under 2,5 (2,35) Rewanżowy mecz w półfinale Carling Cup. W pierwszym było 1:0 dla Derby, więc dziś United potrzebują wygranej 2:0 by awansować bez dogrywki. Derby pewnie będzie się bronić całą jedenastką, MU w ostatnich 5 meczach ligowych 4 razy wygrało 1:0 dlatego uważam, że po takim kursie warto zaryzykować. |
Mój kupon na weekend:
AEK - Panionios 1 Real - Deportivo 1 Villarreal - Osasuna 1 Sevilla - Santander 1 Celtic - Hibernian 1 Inter - Sampdoria 1 PSV - Breda 1 Besiktas - Denizli 1 kurs - 17,60 |
moj kupon na dzis:
HPK-Lahti -5,5 Ilves-Tappara -5,5 JYP-SaiPa +5,5 KalPa-Assaet +5,5 Karpat-Turku +5,5 Lukko-Jokerit -5,5 kurs 32,12 |
Cytat:
|
Na weekend:
1kuopon: Blackpool-Birmingham 2 Villareal-Osasuna 1 Hartlepool-West Ham 2 Barca-Numancia H(0-1,5) 1 kurs:7,41 2kupon: PSV-Breda 1 Fenerbahce-Trabzon 1 Celtic-Hibernian 1 Inter-Sampdoria H(0-1,5) 1 kurs:7,58 3kupon: Bologna-Milan 2 Genoa-Catania 1 Chelsea-Ipswich 1 Sevilla-Santander 1 Herenveen-Roda 1 Nacional-Sporting 2 kurs:13,69 :-):-) |
Mój kupon:
Juve - Fiorentina 1 Lazio - FC Torino 1 Real M - Dep. La Coruna 1/2 1 Villarreal-Osasuna 1 Kurs:6.98 |
AC Siena - Atalanta 1
Rimini - Parma 2 Triestina - Bari 2 Taki kupon Trixie puszczam w Expekt, na stronie jeszcze 10 typów na nadchodzący weekend |
Witam
Moje propozycje na weekend Bologna -Milan 2 kurs 1.70 Genoa -Catania 1 kurs 1.61 Lazio -Caligari 1 kurs 1.61 Villarreal -Osasuna 1 kurs 1.45 |
Cytat:
Trixie na jutro: Sunderland - Fulham 1 Tranmere - Stockport 1 Blackpool - Queens PR 1 |
Uf, wróciłem właśnie z krótkiego urlopu :D Gra ktoś z Was w Betssonie? Znalazłem tam bardzo ciekawą opcję- można obstawiać ilość punktów zdobytych przez poszczególne drużyny w nba (oczywiście z danego zdarzenia trzeba wybrać jedną, bo wiadomo- nie można obstawić 2 razy tego samego zdarzenia). Efekt tego taki, że postawiłem tego typu zakład 3 razy i 3 razy trafiłem. Przeglądam najpierw statystyki drużyn (bo generalnie na koszu się nie znam) i patrzę, czy dany zespół rzuca dużo/ czy ich przeciwnicy tracą dużo/ mało. Kursy zawsze w okolicy 1,8- 1,9 więc naprawdę warto się nad tym zastanowić.
Inna sprawa, że oszukali mnie Fyrstenberg z tym drugim :foch: A ktoś mi mówił, że Kubot z kolegą mają bardzo duże szanse na zwycięstwo- oczywiście wiedziałem lepiej :/ Dziś grać Aston Villę! Edit: Dziś Utah Jazz- SA Spurs, kurs, że drużyna gości zdobędzie mniej niż 96 punktów 1,90. Pewnie się skuszę ;) |
Portsmouth - Aston Villa 2.25 2
Olimpia L . - Salzburg 1.90 2 Villach - Jesenice 1.20 1x D.Minsk - CSKA 1.60 2 kurs: 8.21 |
Chelsea - Boro 1
Manch.City - Newcastle X Wigan - Liverpool 2 Blackburn - Bolton 1 Everton - Arsenal X West Ham - Hull 1 kurs: 85.54 Betis - Mallorca (0:1) - 1 Gijon - Bilbao (0:0) - 2 Leverkusen - Cottbus (neutr.) - 1 Karlsruher - Wehen 1 FC Porto - Leixoes 1 kurs: 13.10 Cagliari - Siena 1 Catania - Inter 2 Roma - Palermo 1 Sampdoria - Lazio X Udinese - Juventus 2 Torino - Reggina X kurs: 75 wszystko po 2zl. |
Taaa to był dobry dzień. Najpierw Łogeł Federer wygrał w mniej niż 36,5 gemach, potem wygrała A. Villa i Leeds i jest 200 na plusie po dziś 8) Żałuję, że jednak zrezygnowałem z Reading i Swensea, bo miałem w planie ich postawić, ale mając w pamięci jak się kończy moja chciwość jednak sobie odpuściłem. Jak widać w złym momencie ;)
Z typów maximusa fajnie wyglądają remisy Sampdoria- Lazio i Everton- Arsenal. Juve i Roma wydają się być zbyt pewne :D Aż się prosi, żeby na nich grać, ale sam nie wiem. |
Znowu wczoraj postawiłem te ilości punktów, ale niestety już za bardzo chciałem poszaleć i w plecy:
Cytat:
Za to weszło Minnesota w nhl i muzina Williams w tenisa, więc i tak jest w przód 8) |
Atlanta - Bologna 1.13 1x
Chelsea - M'Brough (+1) 1.72 1 Bofors - Nybro 1.60 1 Barys Astana - Novokuznetsk 1.55 1 Vaasan - Hokki 1.65 1 Mora - Oskarshamn 1.40 1 kurs: 11.13 Atlanta - Bologna 1.13 1x Catania - Inter 1.13 x2 B.Astana - Novokuznetsk (zw.) 1.28 1 Cagliari - Siena 1.85 1 Udinese - Juventus 1.80 2 kurs: 5.44 |
Wigan-Liverpool-2
Everton-Arsenal-2 Udinesse-Juvenus-2 Catania-Inter-2 Milan-Geona-1 Ako 15.99 Stawka 5zł Ew.Wygr. 71.95 |
Panowie experci dajcie jakis typ bo nie wiem co zagrać
tak 3 mecze żeby mozna postawić 50zł |
Cytat:
|
west ham - hull 1
wigan - liverpool 2 blackburn - bolton 1 kurs 6,14 stawka 10,00 do wygrania 55,30 |
AC Milan - Genoa 1
Udinese - Juventus 2 Roma - Palermo 1 Chelsea - Boro 1 kurs 4.86 stawka 20zł wygrana 87,50 zł |
Liverpool może zremisowac
|
Cytat:
|
Może też wygrać :D Postawiłem na te oczywiste mecze dziś, ale tak jak mówię- śmierdzi mi tu żydowskomasońską prowokacją, bo to by było za proste jakby one wszystkie weszły ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl