![]() |
ten mecz nic nie zmieniał bo i tak punkty na koniec są dzielone. W zeszłym roku było 5 pkt przewagi dziś są 3 co daje różnice 1 pkt po podziale. Pytanie jak długo Legia będzie grała w LE co niewątpliwie odbija się na formie a raczej motywacji w Ekstraklasie.
|
Cytat:
Cytat:
Ale zgadzam się, że wiosna będzie ciekawsza. A dziś antyfani obsranego mają po prostu swoje małe święto! |
A dziś antyfani obsranego mają po prostu swoje małe święto! -cytat z warszawskiego kierunkowego
obleśnego, obleśnego , nie myl pojęć ," obsrani" będziecie na koniec rozgrywek oprócz miny obleśnego bezcenne było machanie piłkarzyków łapkami , drewniak żyro co najmniej 3 razy padał z głodu w polu karnym z błagalnym wzrokiem do sędziego :shock: |
Cytat:
:( |
|
Tylko że jeden ma +60 a drugi +30 :D
|
nie bardzo rozumiem co ma wiek do miny ale ok :)
|
Nic tak nie cieszy i nie zajmuje czasu jak komentowanie porażek Legii, nie? Zamiast 12 godzin .......ić o Legii to lepiej poświęcić 12 godzin na wyjazd Wisły do Chorzowa. Pozdrawiam.
|
Nie można wciąż wygrywać. Z kimś trzeba przegrać :D
|
Cytat:
Osobiście żadnej. Z łobleśnym byłoby wszystko ok, nie przeszkadzałoby mi że eksponuje swoją włochatą klatę przyozdobioną koralikami, gdyby działał i interesował się swoim grajdołkiem, zajmował się sprzedażą swoich piłkarskich półproduktów za dobrą kasę itp. a nie pouczał wszystkich dookoła co należy robić a czego nie (kiedy zwalniać trenerów, kiedy wpuszczać zawodników po kontuzji itp. itd.) Poniżej zrzuty tabel po 19 kolejce w sezonie poprzednim: http://i59.tinypic.com/2uzqddd.jpg Oraz po 19 meczach obecnego sezonu (do rozegrania mecz Piast - Pogoń) http://i58.tinypic.com/3162rsg.jpg Legia, Lech, Wisła na podobnym poziomie punktowym. Śląsk zanotował kapitalny progres pod wodzą Pawłowskiego. Bardzo zadowolone może być Podbeskidzie – w poprzednim sezonie była walka o utrzymanie teraz po rundzie jesiennej zameldowali się w górnej połówce. Na plus także Jagiellonia. Totalny odwrót zaliczył Zawisza, który z czarnego konia poprzedniego sezonu stał się głównym kandydatem do spadku w obecnym. Także Ruch zaliczył spory zjazd w dół. Dla przypomnienie Ruch i Zawisza reprezentowali nas w obecnej edycji pucharach – teraz walczą o utrzymanie. Miała być fajna Lechia tymczasem wcale nie widać różnicy pomiędzy to obecną „ lepszą i nową” a ta „starą i gorszą” z poprzedniego sezonu. Lekkie przekomarzanki na Tweeterze pomiędzy Stanowski a ForumWisla: https://twitter.com/K_Stanowski/stat...85801119375360 Dziennikarzyna poczuł się lekko urażony sugestią, że przy obecnym stanie posiadania kadrowego Wisła osiągnęła wynik zadziwiająco bliski legii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój błąd. Dzięki, że mnie poprawiłeś. ;) Faktycznie powinno być trzy, a nie sześć. Taką liczbę punktów jaką omyłkowo wpisałem, to mają nad trzecim Lechem. To też niewielka przewaga i wiosną możemy się spodziewać wielu ciekawych zwrotów akcji i zmian w tabeli.
|
Cytat:
|
Obsrany kupił wszystkich, żaden przypadek!
Ciekaw jestem czy na złość Obsranemu ktoś będzie tutaj trzymał kciuki za zgodę pejsów :) |
Cytat:
Jak wracał Brożek to sie ludzie śmiali. Jak wracał Stilic to było identycznie. A Głowackiemu wróżono koniec kariery. Nie zapominajmy że "społeczeństwo piłkarskie" w tamtym sezonie typowało Nas na kandydatów do spadku. Do tego Darek Dudka z ktorego sie smiano ze nie złapał sie w Lechu i skonczy w 2 lidze futsalu. teraz każdy mądry, bo ma przed sobą tabele. A jak ktoś mi powie ze od początku wiedział że z tą Wisła tak źle nie będzie, niech pokaże kupony od buka bo na początku tamtego sezonu dobrze mozna było zarobić. p.s. obsrany/obleśny - ktoś lubi naprawde dziwne klimaty... |
Patrząc na szrot w innych zespołach sytuacja u Was nie wygląda najgorzej
|
Bo nasz szrot został reanimowany przez Franza. Na jak długo nie wiadomo.
|
Cytat:
Gdy do Wisły przychodzili Sadlok z Jankowskim i Buchalikiem nie brakowało opinii, że przyjmujemy piłkarzy których nie chcą w Chorzowie, szczególnie oberwało się Sadlokowi za to, że bierzemy gościa który od lat w piłkę nie grał i grać nie potrafi. Podobnie było gdy przychodził Głowacki z Brożkiem wielu widziało to tak że organizujemy przytułek dla nie do końca spełnionych piłkarzy. Nie brakowało ekspertów którzy ustawiali Wisłę w pierwszym rzędzie kandydatów do spadku. Ciekaw jestem z czego wynika taka transformacja poglądów: z docenienia Smudy jako „regenaeratora” podupadłych piłkarzy czy może z doceniania umiejętności samych piłkarzy na których wieszano psy… Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Korona Kielce zniknie z mapy piłkarskiej Ekstraklasy? Radni Kielc podczas poniedziałkowej sesji nie zgodzili się na przekazanie 7,8 mln zł spółce Korona w 2015 r. Jej prezes, w związku ze zobowiązaniami finansowymi, rozważa ogłoszenie upadłości klubu.
W sumie nie życzę nikomu ale ... czy jest sens żałować kompleksiarzy? |
Cytat:
|
Jedyny minus jest taki, że parchy mają wtedy mniejsze szanse na spadek - ciężko będzie być gorszym od Zawiszy.
|
To akurat nie żadna nowość. W Kielcach po ostatnich wyborach samorządowych zmieniła się koalicja w Radzie Miasta będąca w opozycji do Lubawskiego. Jest ona niechętna finansowaniu klubu. W sumie na, to zanosiło się od dłuższego czasu. Na dłuższą metę z miastem jako właścicielem i bez żadnych sponsorów sypiących większą gotówką funkcjonować się nie da. Jedynym wyjściem dla Korony w takim scenariuszu wydaje się powrót Klickiego o czym zresztą przebąkiwano jakiś czas temu.
|
I dupa
Cytat:
|
Saidi Ntibazonkiza
Saidi Ntibazonkiza ponoć juto ma zostać piłkarzem Widzewa :shock:
|
Super.
Saidi w ekstraklasie nie gra, tak samo jak Żydzew więc dlaczego wrzuciłeś ja do tego tematu skoro nie pasuje, a info o Kuświku które by pasowało wrzucone zostało gdzie indziej ? No niewazne, jak jutro Twoje przecieki się nie sprawdzą sugeruje przyjąć bana |
Haha, dobre. Grodzicki wrócił do Ruchu walczyć o złoty medal. :-p
http://www............../2015/01/14/zl...lczyc-o-medal/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl