![]() |
Mam pytanie kiedy mogę się zapisać na kurs prawa jazdy skoro mam urodziny w styczniu. Kiedyś słyszałem, że mogę pół roku wcześniej.
|
chyba 3mce wczesniej
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
mozna w Polsce zakupic Maker's Mark whiskey? jesli tak, to ile takie cos mniej wiecej kosztuje (za duza, albo mala butelke)?
|
Ma ktoś(albo wie gdzie znaleźć) może Komputer Świat gry nr 10/2007 w wersji elektronicznej (np. pdf)
|
Zarzuć ktoś tą stronką gdzie się wpisuje adres www i np. można zobaczyć jak interia.pl 5 lat temu wyglądała bo zapomniałem adresu..
|
Cytat:
............. |
dziękować,,,
|
prosiłbym o sprawdzone bramki SMS, z których można wysyłać sms do Anglii na angielskie numery :)
ps. mogą to być angielskie bramki |
Mam problem: Cos mi sie gg je*ie:/ Nie przychodza mi wiadomosci a jak juz przychodza to z opznieniem kilkudziesieciominutowym i to nie wszystkie... Co mam zrobic aby bylo dobrze??
|
Myślisz że my takiego problemu nie mamy ?:D GG w tym roku mnie wyjątkowo wkur**** Nic nie zrobisz..
|
szukam linka do ściągnięcia teledysku "LOVE SONG" (hitu ostatnich dni)
|
Nie mogę znalźć wniosku na Karte Kibica na oficjalnej ... help
|
Pytanie z kategorii 'elektronika' :)
Gdy telefon już się naładuje i nadal jest podpięty do gniazdka to czerpie się prąd czy nie? Cytat:
|
Cytat:
|
jak to jest z tymi cenami mieszkań w krk?? kiedy mają stanieć, za ile lat, miesięcy?? podobno już teraz spadły ale nieznacznie, a w tym roku ma być oddane do użytku ok 600 nowych mieszkań więc chyba znowu stanieją... no nie?? i jeszcze jedno pyt. w której porze roku mieszkania są najtańsze??
|
gdzie i kiedy mozna opłacic składkę za SKWK na jesien 2008?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I jak juz w temacie, jaki proponujecie komuniaktor aby mogl gadac z gg oraz zebym mogl zachowac stary numer? |
aqq , ale na aqq mi dziś ten błąd też się pojawił, takie coś jak dzisiaj to się rzadko zdarza, przeważnie na gg jest problem z włączeniem , już mi działa poprawnie sprawdź u siebie Arkas
|
Cytat:
|
Czy ktoś sie orientuje z której krakowskiej sieci taksówki są najtańsze ?
|
Cytat:
a jakie kodeki trza mieć zeby to ogladac ? |
z YT ściąga się format *.flv . użyj media player classic i będzie śmigać
|
Do sciągania filmików z yt i nie tylko stamtąd to najlepszy jest real player , potem od razu można w nim załączyć wszystko.
Jak się ogląda filmik wyskakuje okienko Download Video, najwygodniej :D |
do której otwarty jest dziś WŚ?
|
Jakie sa najbardziej znane, najlepsze (i jednoczesnie najdrozsze) firmy/ marki produkujace galanterie skorzana?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl