![]() |
Cytat:
btw we czwartek bede mial takiego na sprzedaz, funkiel nowka, bez simlocka, cena jak interesowalaby mnie to 520pln plus koszty wysylki. |
http://www.allegro.pl/item734048039_...sklep_p_n.html
Jako, ze nie znam sie kompletnie na tym,mam pytanie czy to jest odpowiedni i w 100% oryginalny wyswietlacz do n95? Niestety w mojej poszedl mi wyswietlacz, i probuje znalezc odpowiednie czesci zamienne. JAk nie to,to co polecacie? pozdr |
Kolega ma LG i bardzo go poleca. Mi zresztą tez się bardzo podoba. Funkcjonalny przede wszystkim.
|
kiedyś w Plusie miałem taki myk, że wysyłałem smsa o treści N na nr 2580, żeby dowiedzieć się jaki posiadam stan rachunku. czy w Play'u mam też podobną opcję?
dzięki, pozdrawiam. |
A co panowie myślicie o Noki n85? Macie jakieś doświadczenia z tym telefonem? Wart swojej ceny?
|
Cytat:
|
W Play jest fajna oferta w abonamencie za 50 zł można wziąć np C902 albo Nokię 6220. Który telefon ma więcej plusów?
|
jakie telefony polecacie w cenie do 500zł (na allegro, moga byc uzywki) ?
|
Ja mam do sprzedania nowiutki Samsung Avila, nieużywany. Info na privie:)
|
Siemacie, mam takie pytanko. Czy warto sprzedawać trupa Nokii N95 8 GB na części? Była zalana (nota bene po Lywatii Stallin) i mam ją teraz w biurku. Podobno coś można wyciągnąć z niej tylko nie wiem właśnie czy wybierać się do komisu czy nie?
|
Krótkie pytanie - Nokia 6220 classic czy 6303 classic ?
Wszystkie za i przeciw ;) |
To może jeszcze ktoś krótko wypowie się na temat SE W580i? :D
Telefon głównie ma służyć do dzwonienia, pisania, mp3. Wygodnie się pisze, slider solidny, zacina się, ile miejsca na sms? Będę wdzięczny za odpowiedź. |
hmm.
mam samsunga avile. na jakiejś imprezie gdy nie bylem juz troszeczke w stanie zachcialo mi sie wyciagnac karte pamieci. karte wlozylem po chwili tylko ze cos mi nie chciala wejsc. a jak sie napije to jak cos nie chce po dobroci to trza siłą. i tak patrze na to teraz i stwierdzam ze wepchnalem ją tak krzywo ze az mi sie szkoda. karty mi nie czyta,sam wyjac nie dam rady...a wiec moje pytanie brzmi: gdzie isc z tym do serwisu? nigdy nie oddawalem zadnej komorki do naprawy wiec nie mam pojecia gdzie są jakies pozadne punkty. ;) |
My Phone, albo inny telefon z opcja Dual Sim? Mam wielka ochote na telefon z tunerem TV, ale nie wiem czy to nie jest tylko Chinska zabawka, mial ktos kiedys takiego cudeńko?
|
http://myphone.pl/Produkty/Telefony/...0/Default.aspx
nad czymś takim się nie zastanawiałeś? Dual Sim, tv etc. i cena przystępna. nie znam się na takich rzeczach za bardzo, ale znajomy właśnie takiego ostatnio oglądał i mówił, że godny polecenia. pozdrawiam. |
Sorry ale albo znajomy się nie zna kompletnie na telefonach albo pracuje w tej firmie :/
Są to rzekomo polskie telefony-tyle że na licencji i produkcji chińskiej. Weź byle co byle nie to - to tak najkrócej,chyba że lubisz ryzykowne zabawy i testowanie jeszcze nie odkrytego ;) |
nie twierdzę, że to jakiś znawca telefonii komórkowej. nie pracuje w tej firmie, bo pracuje ze mną. już po raz któryś te telefony oglądał. najpierw ten taki z dużymi klawiszami itd, niby, że dla mamy, a teraz ten. dlatego tak mi się przypomniało i zaproponowałem.
i tak są to podobno telefony polsko-czeskie produkowane w Chinach. |
Cytat:
|
Witam , mam takie pytanie czy ktoś ma może telefon w Erze na abonament ?
Chciałbym się dowiedzieć jakie tam są dostępne telefony czyli jakie modele proponuje Era. Z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
Chyba nikt z zarejestrowanych tu na forum nie przedstawi Ci lepiej ich oferty niż ta strona. Miłego :) |
Ma ktoś pomysł czemu w Nokii 5310 użytkowanie jakiś tydzień nie działają wibrację ? Kilka pierwszych dni działały normalnie a od jakichś 3 dni. Ustawienia profili ustawione oczywiście na "tak" co do wibracji. Tylko gwaranacja może mi pomóc ?
Pozdrawiam |
moglibyscie podać cenę używanej nokii n95 , ale giełdową
|
Witam , mam do wyboru 3 telefony Samsung S7220 ultra classic i S7350 ultra classic oraz SE 902 - bardzo bym prosił o jakies rady dotyczące wyboru telefonu lub opinie na temat , któregoś z nich. Z góry bardzo dziękuję ;)
|
A ja mam prośbę do posiadaczy noki e71 o jakieś uwagi/ opinie odnośnie telefonu :)
|
I może kosztowac sciagniecie simlocka z Sony Ericssonow K750i i k770i ?
|
Cytat:
|
moglby ktos wrzucic zdjecie jak najlepiej ustawic korektor audio w odtwarzaczu w n95 na hip-hop/ rap :D?
|
Cytat:
Zainteresuj się Samsungiem D780, chyba że nie przeszkadza Ci telefon rozsuwany to D880. Jeśli nie zależy Ci na dobrym aparacie to Samsung C5212 też powinien zadowolić. Niestety z żadnym nie mialem doczynienia bo odpuscilem dual sim, ale uwazam że te chinskie myphony sa gowno warte i lepiej zaufac firmie samsung. |
Cytat:
|
Cytat:
S7350 sam posiadam. Początkowo trudno się przyzwyczaić (ale to zawsze po przesiadce z innego producenta). Zarządzanie kontaktami chyba było lepsze w Nokii, chociaż tu jest dużo więcej opcji (tylko po co ?). Zmiana opcji ustawień całkiem fajna. Dobry aparat ( o ile aparat w komórce może być dobry). Wbudowany GPS działa z określaniem pozycji geograficznej szybciej niż ten samochodowy. Oczywiście "GPS" z googla to gadżet i to dość kosztowny ;/ I najgorsza wada (ponoć każdego Samsunga) - BATERIA ! A w zasadzie chyba system wykorzystywania energii w telefonie. Bateria dosyć mała - 880 mAh to w tanich SE jest i w dodatku aplikacje zżerają mnóstwo prądu. Pół biedy kiedy tylko rozmawiasz i czasem SMS-ujesz, wtedy starcza na ok. 3 dni. Ale jak zaczniesz uzywać aparatu, www, słuchać muzyki to maks jedna dniówka. Z zalet to jeszcze jedna - dobre wykonanie i wytrzymałość. Slide w porównaniu z Nokiami o wiele lepszy. Mój Samsung wypadł mi na schodach z drugiego piętra w kamienicy, poleciał na parter, glebnął o lastrico i ... tylko pękł mu kawałek plastiku (zalepiony kropelką bez śladu)> Nokia żony zawiesza się po upadku z 40 cm na dywan. Pomijając baterie - dobry telefon. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl