![]() |
Cytat:
Miasto ma z siebie glupka robic w swiecie zeby sie na politykach odegrac, odegrac to sie mozemy na politykach w nastepnych wyborach. Kto ma przyjechac do Krakowa to przyjedzie, paradoksalnie to Krakow moze najwiecej zarobic na tym Euro chocby na samych hotelach z daleka od nawalonych Niemcow i Angoli dewastujacych miasto podczas bijatyki |
Cytat:
poprostu mam nadzieje, ze Krakow odegra się na innych miastach z Polski i zgarnie swoja ofertą turystyczną wszystkich turystów i innych przybszów piłkarskich do Krakowa i praktycznie my zyskamy na tym najwięcej bez żadnej przebieraniny i błaznowania. do tego potrzebna kampania reklamowa w całej europie na bardzo bardzo ogromną skalę która się zacznie tak na rok przed EURO 2012, czyli w 2011 roku... a może nawet już... NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTO NIE GOŚCI EURO 2012 ZAPRASZA DO SIEBIE |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,J...wiadomosc.html
Moga sobie wziasc projekt z mojego avart-u, to sa jakies jaja |
|
to chyba poczatek końca Euro na Ukrainie.Źle sie dzieje u naszych wschodnich sąsiadów skoro już lige zawieszają.http://sport.wp.pl/kat,37154,title,P...wiadomosc.html
|
Zliwkidowali i jeśli znowu ją zarejestrują to prawdopobnie wyniki z ostatnich 13 lat zostaną anulowane. Tak są jeszcze większe jaja niż u nas. Ciekawe jak Uefa teraz zareaguje, bo jakoś musi.
|
Cytat:
Ciekawe czy jest jeszcze jakaś szansa dla Krakowa? Pewnie i tak większość z was by nie chciała (wchodzenie kuchennymi drzwiami), ale ja byłbym mocno zadowolony, bo zawsze uważałem że Kraków zasługuje na goszczenie meczy Euro 2012. |
Cóż nalotu kibiców i tak można się na Kraków spodziewać, nawet jeśli nie będzie tu EURO. Będąc w PL i nie odwiedzić Krakowa to tak jak jechać do Włoch i Wenecji nie zobaczyć, albo jechać do Francji i nie zobaczyć wieży Eifla. Lepiej żeby się jednak te mistrzostwa u nas odbyły, bo przynajmniej coś na tym miasto zyska.
Orientuje się ktoś w jakichś stronkach o Ukrainie, gdzie można poczytać o infrastrukturze tego kraju? Chciał sam się przekonać jak tam wygląda ta sprawa z przygotowaniami. Stronka najlepiej w PL ewentualnie w ANG. |
zaprezentowano logo Euro 2012
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,Z...wiadomosc.html Mi się nie podoba. Może to tylko pierwsze wrażenie, a z biegiem czasu się do niego przekonam. |
Bardzo dobre, pewnie UEFA im to projektowała.
... No tak nie doczytałem, jakiś Szwajcar. |
A mnie nawet odpowiada. Całkiem schludne i takie wpadające w oko.
Hasło z kolei takie se. Zobaczymy, jakie maskotki wymyślą... |
Cytat:
a co do logo to niezłe, po tym tymczasowym obawiałem się że będzie słabe, a tu nawet pozytywne zaskoczenie |
Ja tam liczę na 2 kaczuszki jako maskotka :D fajnie szykują może nawet gre Euro 2012 lepiej poprawią :P A co do logo ja bym zamienił barwę na kwiatuszku biało-czerwone i żółto-niebieskie a nie odwrotnie.Flaga Polski może kojarzyć się z flagą....Monako
|
|
|
Dokładnie SV..Powinni poprawic naszą część logo.
|
Logo fajne (spodziewałem się czegoś gorszego), animacja też pierwsza klasa, ale tylko dopóki nie zaczniemy się zastanawiać co te wszędobylskie kwiatki oraz, cytuję z animacji: green woodland, yellow sun, aqua blue, blue sky i blackberry mają wspólnego z naszymi krajami... no chyba, że czegoś istotnego o tych krajach nie wiem.
|
Takie trochę makówki z Afganistanu ;)
|
Nic specjalnego... Takie sobie to logo.
|
Jak usłyszałem że na logo mają sie składać kwiatki, piłka, barwy narodowe obu krajów plus zielony, pomarańczowy to nawet nie oglądałem oficjalnego zaprezentowania tegoż logo, a tu pozytywne zaskoczenie. Niby dużo wszystkiego ale fajne, czytelne.
|
SV_
Flaga Ukrainy tez jakby na odwrot ;) A oto logo z podobnym motywem z EURO w 1980: http://www.logofirmowe.pl/tpl/images...-Euro-1980.png Mimo wszystko jestem nawet zadowolony. Ładnie sie prezentuje ! |
Cytat:
flagą Polski przez wiele lat był biały orzeł na czerwonym tle... a pierwszy kwiatek to mi raczej przypomina barwy Białorusi przed Łukaszenką biały-czerwony-biały, więc kolorystka kwiatka jak najbardziej OK, nie szukajcie dziury w całym |
Cytat:
Cytat:
|
Mnie się logo podoba. Przede wszystkim nie jest "zacofane" graficznie jeśli rozumiecie co mam na myśli. Obawiałem się, że zajmie się nim Obłutowicz II i będziemy się przez 3 lata wstydzić a tutaj miłe zaskoczenie :)
|
Cytat:
Kwiatki mają podobno symbolizować historię zarówno Polski jak i Ukrainy. Wiadomo ze UEFA stawia na kraje które mają spory potencjał i trzeba im pomóc się rozwinąć, piłkarsko.Właśnie przez takie turnieje. Dwa że u nas stadiony wyrastają z podziemi jak kwiatki na wiosnę, może w tą stronę trzeba pójść tłumacząc sobie skąd właśnie takie logo. :lol: Mi się podoba. |
Cytat:
No to w takim razie żadne z powyższych również by Ci nie pasowało... W końcu wiadomo, gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie. |
to powinno chyba zamknac temat(cytat z "naszego" forum):
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl