![]() |
Biorąc poprawkę na to, że to Ekstraklasa, pykniemy ich gładko 3.
|
zgodnie z przewidywaniami Lech dzisiaj obskoczył eurow....... , zobaczymy jak to sie przełoży na ich dyspozycje mentalną w nieziele
|
Cytat:
|
Niezależnie od wyniku w meczu LE, każdy punkt w Poznaniu trzeba będzie potraktować jako sukces !
|
Cytat:
Raczej obstawiam 1:1. Ale to zależy od tego czy nasza obrona wytrzyma. Cytat:
|
Cytat:
Bo oczywiście do nich piłem. I do tego że prezentujemy lepszą piłkę od nich, co dla mnie jest dość abstrakcyjne. Weryfikacja zresztą przyjdzie niedługo... I żeby nie było. Też mi sie podoba ich gra, ale jestem daleki od zaglaskania i mówienia że graja najlepiej w lidze. Na takich podwalinach upadła pewna siebie Legia. |
Kiko jak zaczynal tez gralismy najpiekniej w lidze...i nawet w opinii weszlo :)
|
Dariook :
Za Kiko najpiękniej? Przecież my nawet w dobrych spotkaniach oddawaliśmy piłkę przeciwnikowi i patrzyliśmy co z nią zrobi. Za wczesnego Kiko graliśmy przede wszystkim skutecznie i stwarzaliśmy sobie multum okazji po błędach przeciwnika. Wielu odpowiada taka wyrachowana gra, ja nie jestem fanem. Wiadomo piękno to rzecz subiektywna, ale moim zdaniem piękna gra to ostatnia rzecz jaką bym napisał o Wiśle Kiko Ramireza. Nawet z tego lepszego okresu. Karherop : Mówiąc o naszej grze nie zamierzam zagłaskiwać chłopaków. Oni powinni ciężko trenować, walczyć a przede wszystkim od strony mentalnej NIE PĘKAĆ teraz, że im nie wyszło. Niech grają dalej swoją piłkę to z tej mąki będzie chleb. |
Kiko miał jakiś lepszy okres? :D
|
Też sobie nie przypominam pięknej gry za Kiko. Fakt mieliśmy jakąś skuteczność i swego czasu rzekomy 'Kiko time' a później to wszystko jebło. Pomysł na grę był typu dzida i gra na udo.
|
Cytat:
|
Wisła za Kiko grała przez runde wiosenną (poza finałową) bardzo dobrze taktycznie. Nikt jednak (żadne weszlo jak mawia Smuda) nie mówił że gra najlepiej w lidze.
|
No ok, troche podkoloryzowalem z tym graniem najpiekniej dla dobra dyskusji ;)
ale Cytat:
:D |
Ja widzę, że trendy się zmieniają i weszło jest teraz medium antylegijnym i prowiślackim ; )
|
Stanowski jak byl maly to chodzil na dziewiątke:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Zaś napierd...e na Kiko na tym portalu było mocno chore. Efekty wydawania kasy na m.in. trenerów widzimy dziś w wynikach finansowych. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W "Weszło" nadal trwa żałoba po Koraliku, który był cudowny, mimo że wszystkie kominy płacowe powstały za jego czasów (w tym takie aberracje jak Chukwu). Na razie niechęć do Miodulskiego przeważa nad miłością do Legii.
|
|
Gramy składną, poukładaną piłkę.. brakuje wykończenia z przodu. Jeżeli zachowalibyśmy troszkę zimnej krwi mielibyśmy 3 domowe zwycięstwa.. no ale nie ma co gdybać. Obecnie po 4 meczach strzeliliśmy 3 gole - słabo. Straciliśmy również 3 - w tym jednego z karnego a drugiego bezpośrednio z rzutu wolnego.
Pierwszą 11-stkę mamy solidną i dopóki nie przydarzą się kontuzję, dopóty możemy grać bardzo fajny futbol. Nie jestem przekonany czy zmiennicy dadzą odpowiednią... jakość, na wypadek gdyby mieli wejść do 1 składu. Nie miałem przyjemności obejrzeć żadnego dotychczasowego meczu Kolejorza, ale 4/4.. 12 pktów.. dobrze weszli w ligę i choć odpadli z LE to swój poziom z Ekstraklasy pewnie podtrzymają i zapowiada się ciekawy mecz.. przynajmnmiej na taki liczę. Oczywiscie faworytem meczu jest Lech, ale nie skreślałbym tutaj naszych chłopaków, liczę na troszkę większą skuteczność i otwarty mecz z obu stron. :) Niech wygra lepszy. |
Cytat:
|
Lis czy Buchal ?
|
Buchalik..
|
Obstawiam powrót Arsenicia i Halilovicia do składu meczowego. Z tego co widziałem Grabowski i Plewka wczoraj pograli w CLJ, więc nawet wiadomo w czyje miejsce.
|
|
jednak Lis, dość odważne skrzydła !
|
czy w poznaniu jest jakis protest ??? bo strasznie cicho
|
Panowie PIŁKARZE - szacun!
Wronki zgwałcone :) |
Szacunek panowie piłkarze !
|
Gang bang! Amcia zgwałcona pięknie!
Cytat:
|
Do usunięcia.
|
Super. Bardzo się cieszę.
|
A kiedy Wisła wygrała 4:0 w Warszawie?
Co do meczów dobrych meczów na wyjeździe to trochę ich było. Choćby 5:0 w Zabrzu jesienią 2014. |
Jestem w szoku. Jak mi przejdzie to skomentuję.
:D :D :D :D :D :D :D |
Cytat:
|
Mega mecz, historyczny, wielki szacunek dla wszystkich. Brawo!
|
I co, płaczki?
|
Zaskoczenie, ale kapitalna sprawa!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl