![]() |
Cytat:
|
Sadloka coś ewidentnie "boli" już od dłuższego czasu. Moim zdaniem kolejny słabszy mecz Bashy - głupie straty i masa niedokladnosci.
|
Najbardziej mnie boli zmarnowanie akcji pod koniec meczu jak Wisła wychodziła 2 na 1 i Brożek przekombinował z podaniem piłki.
Buchalik zagrał tak, że chyba nikt się nie spodziewał że może tak bronić, może warto mu dać szansę z powrotem na powrót do bramki? Co do minusów, Plewka strasznie wolny, każdy go wyprzedzał, naprawdę mizerny występ, oby to była trema i w następnych występach jeśli tylko dostanie szansę (oby nie za rok w PP), pokazał się z lepszej strony. |
niemniejednak jesli tydzień wcześniej wieziemy ich 5:2 , a teraz przyjeżdżają bez kilku najlepszych graczy , to chyba można oczekiwać zwyciestwa , albo przynajmniej nie aż tak druzgocącej dominacji , przecież Buchalik wyjmował prawie jak w POznaniu
|
Druzgocąca dominacja to była w drugiej połowie dogrywki. Przez resztę czasu spotkanie było wyrównane, w pierwszej połowie Buchalik wyjął kilka sytuacji sam na sam, ale wynikały one z koszmarnych błędów obrony, a nie jakieś niesamowitej przewagi Lechii. Grali bardzo dobrze taktycznie, my mocno niepewnie i byli w stanie wyjść z kilkoma kontratakami.
Zresztą, to 5:2 to przecież też nie było zrobienie miazgi (poza wynikiem) z przeciwnika, mecz przez większość czasu też był wyrównany. Tym razem ułożyło się inaczej. Szkoda, ale zdarza się. Taki sport... |
druga połowa dogrywki to już była powtórka z Nikozji , cud że do karnych dotrwaliśmy
|
Cytat:
Dla mnie Alomerović czerwona za brutalność wejścia w Kolara. Sędzia żenujący, liniowy przepisów o spalonym nie zna... |
Cytat:
to prawda ! a to by mocno zmieniło obraz gry |
Czerepechu w Pozaniu prawie każda piłka leciała w Buchalika, nigdy nie rozumiałem tego zachwytu w poznaniu... Jakbyś tam wstawił słupek to też by obijali... z kolei wczoraj Buchalik faktycznie coś tam robił i chyba dał mocny sygnał kto jest lepszym bramkarzem. No, ale cóż, promujemy na siłę bramkarza, w nadziei , że coś tam za niego wpadnie...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl