Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Paweł Brożek, Arkadiusz Głowacki - dziękujemy, wspominamy (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9955)

Kamson 13.05.2018 20:00

Dziękujemy!!!!

Elendil 13.05.2018 20:01

Gdyby taki film puścić w kinie, to jego zakończenie zostałoby uznane za banalne i sztampowe, typowy happy-end... gdy jednak taki scenariusz pisze życie, to człowiek może tylko się cieszyć, że doświadczył takich pięknych chwil.

Arek, Paweł - daliście mnie i setkom tysięcy innych niezliczone powody do radości i wzruszeń. Dziękuje za wszystko i oby do rychłego zobaczenia!

LucjuszWielki 13.05.2018 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1501215)
Gdyby taki film puścić w kinie, to jego zakończenie zostałoby uznane za banalne i sztampowe, typowy happy-end... gdy jednak taki scenariusz pisze życie, to człowiek może tylko się cieszyć, że doświadczył takich pięknych chwil.

Arek, Paweł - daliście mnie i setkom tysięcy innych niezliczone powody do radości i wzruszeń. Dziękuje za wszystko i oby do rychłego zobaczenia!

Dokładnie to samo żonie mowiłem, że w filmie takie zakonczenie to byloby oczywiste i sztampowe, a jednak sie stało!

Nie wierzyłem, że Paweł znajdzie sie w kadrze, zaskoczył mnie Carillo zmiana na Pawła. Jak wchodził pomyślałem:

ALE BĘDĄ JAJA JAK STRZELI i strzelił !

Najpiękniejsze pożegnanie jakie można sobie wymarzyć !

Wojtator 13.05.2018 20:37

coś niesamowitego.
po prostu dziękuję

rafkur 13.05.2018 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1501215)

Powiedziałem do kolegi w przerwie - "wejdzie Brożek i w doliczonym jebnie gola, jak w amerykańskich filmach" ))
No i kuwa padam )))

Charlie 13.05.2018 20:41

Znalazłem filmik na którym znajdują się prawdopodobnie wszystkie bramki Brożka dla Wisły (prócz dzisiejszej :D) - https://www.youtube.com/watch?v=IRdpAGnmXlc

Polecam

buczo1985 13.05.2018 20:44

Historyczna bramka, którą będziemy wspominać przez lata. Tak się tworzy legenda. Życie napisało piękny scenariusz.

Paweł jeśli to czytasz pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję z całego serca na te wszystkie lata. Mam nadzieję, że będziesz na R22 stałym bywalcem.

Już na zawsze będziesz częścią tego klubu!

Maciek17 13.05.2018 20:51

Pięknie napisał @Elendil, że gdyby ta historia posłużyła za scenariusz filmu, to byłaby słodka do porzygania, a to się stało... coś nieprawdopodobnego!

PAWEŁ! AREK! DZIĘKUJĘ!

Vinci 13.05.2018 20:55

Jeżeli jest tu ktoś, kto mógł byś na stadionie, a został w domu niech żałuje z całego serca.
Najpiękniejsze chwile i emocje, jakich od lat nie było na Wiśle. Nawet bramki Carlitosa w derbach zeszły na drugi plan, po tym, jak zobaczyłem Pawła świętującego zdobycie bramki i tą radość na trybunach....

!!IRIVER!! 13.05.2018 21:17

Piękna sprawa, dziękuję, bo polało się parę łez dzisiaj
:-)

Arkadiusz.Czerepach 13.05.2018 21:27

wszystko zostało napisane, lepiej się tego skończyć nie dało !

Krzysiek Grabski 13.05.2018 21:28

Za występy w Reprezentacji Polski,za profesjonalne podejście do zawodu piłkarza, Arkadiuszowi Głowackiemu i Pawłowi Brożkowi składam wielkie podziękowania.

PS
Bramka Pawła w meczu z Lechem Poznań jak za dawnych lat.

wiertar 13.05.2018 21:53

To było piękne.. naprawdę nie da się tego lepiej wymyślić.

Poryczalem się chyba z 5 razy.

funkykoval 13.05.2018 21:58

AREK PAWEŁ takich Wielkich Wiślaków jak WY zaczyna nam brakować!!!!!!!!!!!!!!
Zostańcie z Nami - jeżeli nie jako zawodnicy to w innej roli !!!!!!!!!!!!
Żal tych kontuzji i nadwyrężania zdrowia Pawła przez ostatnie 2-3 sezony, kiedy grał z wiecznymi kontuzjami wpłynął na jego możliwości w tym sezonie......

Pamiętam jak w 2013 roku przed meczem z Legią w Krakowie po jego powrocie z zagranicznych wojaży stwierdziłem, że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej - Paweł z łzą w oku przyznał mi rację. Potem strzelił jedynego gola w naszym ostatnim wygranym meczu z 7 w Krakowie....

Zarówno Paweł jak i Arek zawsze chętni byli do rozmowy, ostatni raz z Broziem gadałem w Krakowie przed derbami na Reymonta - ze smutkiem stwierdził, że kibice pamiętają Twój ostatni mecz, a nie pamiętają o całej reszcie - tym meczem, tą bramką zapisał się najlepiej jak tylko mógł w pamięci kibiców.
Życzę w Zabrzu hat- tricka, i mimo wszystko uważam, że zdrowy Brożek w kolejnym sezonie też pewnie ustrzeliłby kilka ważnych bramek!!!!!!!

Prezydentowa 13.05.2018 22:17

To, co stało sie dzisiaj jest absolutnie niesamowite i nie mam słów na to, żeby to opisać. Scenariusz, który marzył mi się od momentu wejścia Brożka na boisko, spełnił się w 1906%. Coś pięknego! Na radość naszych piłkarzy i gratulacje, jakie składali Legendom Wisły - mogłabym to oglądać w nieskończoność. Bardzo się cieszę, że Pawłowi się to udało - zasłużył na to.

Obu Panom BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie piękne chwile na R22. Już nie na boisku, ale - zostańcie z nami.

regan 13.05.2018 22:21

Tak odchodzi LEGENDA!

Materiał na dobry film!

Dzięki Broziu Dzięki Głowa!

czaro 13.05.2018 22:35

W tym meczu chciałem tylko, żeby Paweł dostał kilka minut i bardzo się ucieszyłem, gdy dostał ich nieco więcej. Od momentu jego wejścia kibicowałem już tylko jemu. Ta bramka w doliczonym czasie gry to więcej niż mógłbym sobie wymarzyć. Paweł pięknie zamknął pewien rozdział w swoim, ale i w moim życiu, bo tamtej Wisły nie ma i mnie młodszego też już nie. Wspaniała bramka we wspaniałych okolicznościach. Bardzo się cieszę.

Obu piłkarzom życzę wszystkiego dobrego, zawsze będę ich miło wspominał.

Dariook 14.05.2018 01:01

Paweł, rozjebałes system !

graficiarz 14.05.2018 01:39

Takich chwil sie nie zapomina. Kto nie był niech żałuje. Takich piłkarzy co raz mniej. Serce zostawili na boisku. Dzięki za to że byliscie

PvD 14.05.2018 05:11

Gdy na tablicy widniał wynik 0:1, a Pawła nie było na boisku napisałem:
"Taki scenariusz: Brożek dostaje 10-15min. i nieważne jaki wynik strzela bramkę na pożegnanie. Ps. najlepiej zwycięską:)"

Aktor doskonały, bo zagrał jak w scenariuszu napisane. :)

Dzięki Paweł! Dzięki Arek!

Marcinnno 14.05.2018 07:47

Jak ktoś ma jakieś filmy, to wrzucajcie!

https://www.youtube.com/watch?v=MwAFiQKrq0M

tumik 14.05.2018 08:05

Głowa , Broziu dzięki za wszystko.

Wieczysta 14.05.2018 08:05

Piękny wywiad!
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ycia,13172860/

wściekłe pięści węża 14.05.2018 08:14

Chyba wszystko zostało już powiedziane. Bóg (opatrzność, czy w co kto wierzy) nagradził Pawła za lata godnej postawy. Niesamowity scenariusz i kolejne wspomnienie do kolekcji tych, które towarzyszyć będą mi aż do śmierci.

Panowie, jesteście wielcy. Wielkie dzięki za wszystko i do zobaczenia przy R22!

regan 14.05.2018 09:12

Cytując Arka, naszą Legendę: "Dla Wisły warto się poświęcać"!!!

kristos 14.05.2018 10:05

Niesamowite wzruszenie ,takie chwile są niezapomniane.
Prawdziwe legendy klubu .

Ogryzek 14.05.2018 10:23

Piękne zakończenie! Gol Pawła w ostatniej minucie w meczu z Amicą - fantastyczne :)

Dziękuję Panowie za grę przez lata w Wiśle!

Dzięki Paweł i Arek

PhantomRanger 14.05.2018 11:06

Piękniejszego zakończenia przygody z Wisłą, Paweł Brożek nie mógł sobie wymarzyć[ chociaż może nam dać awans do pucharów]. Nawet hattrick nie smakuje tak jak bramka w ostatniej minucie. Szkoda, że Arek był kontuzjowany. W każdym razie Panowie, dziękuję za te lata gry w Wiśle Kraków i powodzenia.

tomasz_19 14.05.2018 11:36

kto wie ? może Brożek ukąsi jeszcze w Zabrzu ? oby :D

ricenb 14.05.2018 21:25

Broziu & Glowa SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brozinho_23 14.05.2018 22:23

Spotkanie z Arkiem i Pawłem:

Cytat:

Na spotkanie z Arkiem i Pawłem zapraszamy w czwartek (17.05) o godz. 18.00 do restauracji "U Wiślaków".
Będziecie mieć okazję zadać naszym legendom pytanie, zrobić sobie zdjęcie czy otrzymać autograf. Serdecznie wszystkich zapraszamy!
źródło: SKWK

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl