Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXX KOLEJKA] Sandecja Nowy Sącz- WISŁA Kraków, 7 kwietnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9940)

mitmichael 07.04.2018 19:15

Bez komentarza co oni zagrali w tym meczu

St Yabol 07.04.2018 19:15

Mam nadzieje, że ten remis był celowy aby zająć 7 miejsce

Wasiu 07.04.2018 19:16

Jest utrzymanie.
Jak Carillo ma jaja to da pograć młodszym do końca sezonu żeby zdobyli doświadczenia.
Chociaż boję się, że dalej Mitrovicia i Cywkę będziemy oglądać.

Coglin 07.04.2018 19:16

Ja pier..le...

Runda mistrzowska zapowiada się pasjonująco w naszym wykonaniu.

Adenalix 07.04.2018 19:17

Kuerwa 37 tys. widzów w Poznaniu, to znaczy, że wszyscy są na stadionie, a oni pokazują cały mecz w multilidze. Tylko po ch.uj i dla kogo?

pepe72 07.04.2018 19:20

Trochę to wyglądało na "mecz przyjaźni". Kibice może się nie lubią ale Kaziu Moskal itd ...

Wasiu 07.04.2018 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1498168)
Kuerwa 37 tys. widzów w Poznaniu, to znaczy, że wszyscy są na stadionie, a oni pokazują cały mecz w multilidze. Tylko po ch.uj i dla kogo?

Całe szczęście, że naszego nie pokazywali.

TSWojtas 07.04.2018 19:20

Nasz trener to amator. Co to miało być?

mitmichael 07.04.2018 19:23

Jest juz terminarz dla grupy mistrzowskiej i spadkowej, zaczynamy od wyjazdu do Plocka
http://www.sport.pl/pilka/56,65039,2...paign=FB_Sport

wiertar 07.04.2018 19:26

Na miejscu Balaniuka i Kolara wystąpił bym o rozwiązanie kontraktu.. CARILLO robi im krzywdę wpuszczając na minute

Karherop 07.04.2018 19:29

Zacznę od słów podziękowań dla... Canal+. Za to że nie puścili tego meczu w szerszym paśmie. To była parodia futbolu jakiej dawno nie oglądałem. I to parodia z obu stron. Natomiast po naszej się tego nie spodziewałem...

W klubie nie płacą piłkarzom czy co? Grali dzisiaj za karę? To jakaś forma protestu? niech ktoś wyjaśni o co chodzi z dzisiejszym meczem

A trener jest ślepy i nie widzi, że już w przerwie dwóch zawodnikó nadawało się do zmiany? Po co na boisku trzymać bezproduktywnych dzisiaj Boguskiego, Mitrovicia, nawet Carlitosa, skoro i tak było pewne, że awansujemy do 8? Balaniuk czy Kostal może by chociaż pobiegali trochę.

maciekkk 07.04.2018 19:30

Nie przypominam sobie takiej kaszany, naprawdę z obuwiem stron to było poprostu niedoogladania... Nawet tydzien temu były jakiekolwiek emocje....

Nie potrafię tego skomentować w żaden sposób. Niech sobie wybiją w końcu walkę o jakiekolwiek puchary z głowy. Teraz będą same mecze o pietruchę więc wywalić tych Boguskich i Mitroviciow niech wejda Ci mlodzsi a nusz odpalą :P

arti 07.04.2018 19:33

Jak zagrali na remis to chociaż trzeba się było umówić na jakieś 2-2 żeby ludzie, którym się chciało jechać po 100 czy kilkadziesiąt km (z ns) mieli trochę emocji za pieniądze, które wydali.

fran23 07.04.2018 19:34

Ten temat można zamknąć, bo nie ma o czym pisać tak naprawdę ;)

pozowski 07.04.2018 19:35

O meczu krótko, dramat.
I teraz mały test dla trenera czy da pograć młodszym z dłuższymi kontraktami czy będzie grał starymi których w lipcu już nie zobaczymy. Do rozegrania zostało nam 7 sparingów niech się wykażą piłkarze i trener ze coś z tego projektu będzie.

South 07.04.2018 19:35

Żenada ....a wstyd, z sandecja takimi prostakami nie sklecić sensownej akcji. Wrócił Boguski do składu jest ....a moc, mitrovic następny orzeł

Virusman 07.04.2018 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1498180)
Na miejscu Balaniuka i Kolara wystąpił bym o rozwiązanie kontraktu.. CARILLO robi im krzywdę wpuszczając na minute

A jaką Carrillo ma korzyść z wpuszczania na boisko ciut słabszych od pozostałych, nieogranych, rozwijających się, młodych zawodników? Przecież jego za pół roku, rok, czy tam półtorej roku tu nie będzie. Liczy się to, żeby zająć 7., a nie 8. miejsce, bo to lepiej wygląda w CV.

Adenalix 07.04.2018 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1498171)
Całe szczęście, że naszego nie pokazywali.

Nie mogłem pojechać, a mam ochotę cierpieć razem z Wami, a nie przy relacji tekstowej.

pepe72 07.04.2018 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1498188)
Nie mogłem pojechać, a mam ochotę cierpieć razem z Wami, a nie przy relacji tekstowej.

Był stream w sieci. Co prawda cięło.

Karherop 07.04.2018 19:46

@Adenalix, wierz mi, że było sensu cierpieć. Ja Ci zazdroszczę.

To było spotkanie z gatunku tych, po których chcesz sobie oczy wydłubać.

Teraz dostaniemy ostry wpi**** od Płocka i czeka nas 6 sparingów. No może 5 bo na Legię jeszcze wypada się spiąć. Jak przegramy z Płockiem to będziemy mieć do nich 8 punktów straty i jakakolwiek "walka" o puchary będzie już całkowicie wykluczona.

Wojtas 07.04.2018 19:50

Ale serio wam sie marzą Puchary......po co , i na co ,ja sie pytam.Naszym progiem czasem nie do przejscia jest Korona Kielce czy Sandecja Nowy Sącz ,a wy tu o pucharach...z Rafałem Boguskim ,czy innym Mitroviciem na podbój Europy? ten koń zdechłby zanim by jeszce wyszedł z boxu...

Wisła od 6-7 lat tłucze sie w środku tabeli,stała sie ligowym szarakiem ,ktory ma piękna historie i tyle.

A tym nierobom dziś trzeba bylo nic nie śpiewać po meczu ,a ciekawie by bylo jakby Lechia szybko nie wypunktowała Arki.

wiesniak842 07.04.2018 19:54

Mial byc remis i jest remis. Wsjo.

Karherop 07.04.2018 19:55

@Wojtas

I tak ten remis dawał nam 8 bez względu na inne wyniki.

I nikomu się już nie marzą puchary, tylko lepiej abyśmy nawet na nie matematycznych szans nie mieli, bo skończyłoby się chociaż oszukiwanie kibiców przez trenera i piłkarzy. I może w końcu zacznie grać jakaś młodzież... (marzenie ściętej głowy)

Wojtas 07.04.2018 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1498196)
@Wojtas

I tak ten remis dawał nam 8 bez względu na inne wyniki.

I nikomu się już nie marzą puchary, tylko lepiej abyśmy nawet na nie matematycznych szans nie mieli, bo skończyłoby się chociaż oszukiwanie kibiców przez trenera i piłkarzy. I może w końcu zacznie grać jakaś młodzież... (marzenie ściętej głowy)

Pełna zgoda ,jest remis, trzeba sie cieszyc ze mamy grupe mistrzowską ....ale trzeba sobie też jasno powiedziec ze to jest max na co stać obecny zespół ,i tyle.Walke o Mistrzostwo czy Puchary to mozemy sobie co najwyzej poogladać w TV.
Niestety juz od kilku lat Wisła sama w sobie nie ma ani celu,ani kierunku,chyba ze co rok nasza jedyną ambicją jest górna połowka tabeli.

fansorina 07.04.2018 20:02

Beznadziejny Bałaniuk! To przez niego ten remis.

Bene Nati 07.04.2018 20:07

Wojtas, pełna zgoda.

Z tym, ze Wisła moim zdaniem ma cel.
Krok po kroku stara się go zrealizować.

Tylko pieniędzy brakuje.

Ja tam jakoś rozczarowany nie jestem.
Mam świadomość tego, jak wyglądała nasza sytuacja w ostatnim czasie...
Mamy pewne utrzymanie, gramy u siebie z Legią i Lechem.
Oby dali nam trochę radości i rozdali karty w wyścigu o mistrzostwo.

arti 07.04.2018 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1498197)
Pełna zgoda ,jest remis, trzeba sie cieszyc ze mamy grupe mistrzowską ....ale trzeba sobie też jasno powiedziec ze to jest max na co stać obecny zespół ,i tyle.Walke o Mistrzostwo czy Puchary to mozemy sobie co najwyzej poogladać w TV.
Niestety juz od kilku lat Wisła sama w sobie nie ma ani celu,ani kierunku,chyba ze co rok nasza jedyną ambicją jest górna połowka tabeli.

Cel - przetrwać.
I bez dopływu większych pieniędzy on się niestety nie zmieni.
A przyszły sezon bez tych pieniędzy i Carlitosa (albo pełnowartościowego następcy C) może być bardzo ciężki.

brylant17 07.04.2018 20:12

Tri mnie wyśmiał,że Kaziu nam nie pozwoli zremisować i zremisowaliśmy :lol: gra słabizna

Dariook 07.04.2018 20:39

Mitrovic miał racje. Jest w formie.

mr_kwolf 07.04.2018 21:31

Niestety nie licząc meczu z Legią gramy przez całą wiosnę dramat i dzisiejszy wynik nie jest żadnym zaskoczeniem. Sezon można uznać za zakończony. Jedyny plus, ze gramy z Legią i Lechem u siebie i to w miarę wcześnie przez co jest szansa na dobrą frekwencje i podreperowanie budżetu.

regan 07.04.2018 21:32

A może oni graja przeciw Carillo.jak kiedys przeciw Petrescu?

Marcinnno 07.04.2018 21:39

Dziwne to wszystko. Niby mamy tak liczną kadrę, a prawie każdy jest w stanie przewidzieć bezbłędnie skład jaki wybiegnie na kolejny mecz. Niestety Carillo z kilkoma zawodnikami jednak ''brał ślub''. Trenerem może złym nie jest, ale za bardzo jest przywiązany do pewnych nazwisk. Ondrasek tyle się leczył i szansę dostaje praktycznie natychmiast. Co sobie myślą inni, którzy są na ławce?

Dariook 07.04.2018 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1498219)
A może oni graja przeciw Carillo.jak kiedys przeciw Petrescu?

Wszystkich po za pierwszą 18 nie da sie wyjebac ;)

Patryko 07.04.2018 21:47

Niestety nie byłem w stanie śledzić na żywo Multiligi, ale patrząc tylko na wynik to niezła maniana się odjebała w Nowym Sączu. Udało się utrzymać więc plan na sezon wykonany, teraz kolejny tabun nowych piłkarzy w lecie i zaczynamy znowu budowanie wszystkiego od nowa.

s1mone 07.04.2018 21:57

Miałem okazję oglądać ten mecz w całości (canal plus online) - leciało bez komentarza...

W drugiej połowie pierwszy raz w życiu na meczu Wisły przysnąłem....

Wymowny jest fakt, że Rafał - będący absolutnie bez formy był chyba naszym najlepszym piłkarzem:D A skróty akcji to były dwa bliźniacze strzału z boku pola karnego - jeden nasz i jeden sączersów...

Najgorszy mecz pod wodzą Carillo. Przez chwilę stanęły mi przed oczami obrazki późnego Kiko:(

rozarian 07.04.2018 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1498217)
Jedyny plus, ze gramy z Legią i Lechem u siebie i to w miarę wcześnie przez co jest szansa na dobrą frekwencje i podreperowanie budżetu.

Żebyś się czasem nie zdziwił tą frekwencją. Owszem, ludziska lubią sobie przyjść na Legię, ale jeśli gra się o coś. Po ewentualnej wtopie w Płocku będzie marnie z publiką.

El'kabat 07.04.2018 22:06

8 jest. Teraz możemy grać na wyjebce i testować ustawienie.

Amike i scyzory potraktować nadzwyczaj poważnie.

Najważniejsze dla nas to żeby Carlitos zdobył króla strzelców - wywinduję to trochę cenę do góry.

Patryko 07.04.2018 22:06

Czyli teraz kolejne wywiady nt. analizy własnych błędów i chęci poprawy w następnym meczu (jak słyszę takie głodne kawałki w wywiadach to mi się chce rzygać). Później się dziwią, że na meczach jest po 10 tysięcy osób. Kibiców, którzy przyjdą na mecz bez względu na styl i zaangażowanie jest właśnie tylu, jeśli chcą trafić ze swoim produktem do przeciętnego Janusza futbolu z Krakowa, to muszą podnieść nieco jego jakość. Przechodzenia obok meczu nikt nie będzie oglądał.

Jakub92 07.04.2018 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1498228)
8 jest. Teraz możemy grać na wyjebce i testować ustawienie.

Amike i scyzory potraktować nadzwyczaj poważnie.

Najważniejsze dla nas to żeby Carlitos zdobył króla strzelców - wywinduję to trochę cenę do góry.

Czyli jak co sezon:-/

pepe72 07.04.2018 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jakub92 (Post 1498230)
Czyli jak co sezon:-/

Chyba na ten sezon cel był, by wszystkie płatności były w terminie.
Teraz trzeba się przygotować do odejścia Lloncha i Carlitosa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl