![]() |
Bez komentarza co oni zagrali w tym meczu
|
Mam nadzieje, że ten remis był celowy aby zająć 7 miejsce
|
Jest utrzymanie.
Jak Carillo ma jaja to da pograć młodszym do końca sezonu żeby zdobyli doświadczenia. Chociaż boję się, że dalej Mitrovicia i Cywkę będziemy oglądać. |
Ja pier..le...
Runda mistrzowska zapowiada się pasjonująco w naszym wykonaniu. |
Kuerwa 37 tys. widzów w Poznaniu, to znaczy, że wszyscy są na stadionie, a oni pokazują cały mecz w multilidze. Tylko po ch.uj i dla kogo?
|
Trochę to wyglądało na "mecz przyjaźni". Kibice może się nie lubią ale Kaziu Moskal itd ...
|
Cytat:
|
Nasz trener to amator. Co to miało być?
|
Jest juz terminarz dla grupy mistrzowskiej i spadkowej, zaczynamy od wyjazdu do Plocka
http://www.sport.pl/pilka/56,65039,2...paign=FB_Sport |
Na miejscu Balaniuka i Kolara wystąpił bym o rozwiązanie kontraktu.. CARILLO robi im krzywdę wpuszczając na minute
|
Zacznę od słów podziękowań dla... Canal+. Za to że nie puścili tego meczu w szerszym paśmie. To była parodia futbolu jakiej dawno nie oglądałem. I to parodia z obu stron. Natomiast po naszej się tego nie spodziewałem...
W klubie nie płacą piłkarzom czy co? Grali dzisiaj za karę? To jakaś forma protestu? niech ktoś wyjaśni o co chodzi z dzisiejszym meczem A trener jest ślepy i nie widzi, że już w przerwie dwóch zawodnikó nadawało się do zmiany? Po co na boisku trzymać bezproduktywnych dzisiaj Boguskiego, Mitrovicia, nawet Carlitosa, skoro i tak było pewne, że awansujemy do 8? Balaniuk czy Kostal może by chociaż pobiegali trochę. |
Nie przypominam sobie takiej kaszany, naprawdę z obuwiem stron to było poprostu niedoogladania... Nawet tydzien temu były jakiekolwiek emocje....
Nie potrafię tego skomentować w żaden sposób. Niech sobie wybiją w końcu walkę o jakiekolwiek puchary z głowy. Teraz będą same mecze o pietruchę więc wywalić tych Boguskich i Mitroviciow niech wejda Ci mlodzsi a nusz odpalą :P |
Jak zagrali na remis to chociaż trzeba się było umówić na jakieś 2-2 żeby ludzie, którym się chciało jechać po 100 czy kilkadziesiąt km (z ns) mieli trochę emocji za pieniądze, które wydali.
|
Ten temat można zamknąć, bo nie ma o czym pisać tak naprawdę ;)
|
O meczu krótko, dramat.
I teraz mały test dla trenera czy da pograć młodszym z dłuższymi kontraktami czy będzie grał starymi których w lipcu już nie zobaczymy. Do rozegrania zostało nam 7 sparingów niech się wykażą piłkarze i trener ze coś z tego projektu będzie. |
Żenada ....a wstyd, z sandecja takimi prostakami nie sklecić sensownej akcji. Wrócił Boguski do składu jest ....a moc, mitrovic następny orzeł
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Adenalix, wierz mi, że było sensu cierpieć. Ja Ci zazdroszczę.
To było spotkanie z gatunku tych, po których chcesz sobie oczy wydłubać. Teraz dostaniemy ostry wpi**** od Płocka i czeka nas 6 sparingów. No może 5 bo na Legię jeszcze wypada się spiąć. Jak przegramy z Płockiem to będziemy mieć do nich 8 punktów straty i jakakolwiek "walka" o puchary będzie już całkowicie wykluczona. |
Ale serio wam sie marzą Puchary......po co , i na co ,ja sie pytam.Naszym progiem czasem nie do przejscia jest Korona Kielce czy Sandecja Nowy Sącz ,a wy tu o pucharach...z Rafałem Boguskim ,czy innym Mitroviciem na podbój Europy? ten koń zdechłby zanim by jeszce wyszedł z boxu...
Wisła od 6-7 lat tłucze sie w środku tabeli,stała sie ligowym szarakiem ,ktory ma piękna historie i tyle. A tym nierobom dziś trzeba bylo nic nie śpiewać po meczu ,a ciekawie by bylo jakby Lechia szybko nie wypunktowała Arki. |
Mial byc remis i jest remis. Wsjo.
|
@Wojtas
I tak ten remis dawał nam 8 bez względu na inne wyniki. I nikomu się już nie marzą puchary, tylko lepiej abyśmy nawet na nie matematycznych szans nie mieli, bo skończyłoby się chociaż oszukiwanie kibiców przez trenera i piłkarzy. I może w końcu zacznie grać jakaś młodzież... (marzenie ściętej głowy) |
Cytat:
Pełna zgoda ,jest remis, trzeba sie cieszyc ze mamy grupe mistrzowską ....ale trzeba sobie też jasno powiedziec ze to jest max na co stać obecny zespół ,i tyle.Walke o Mistrzostwo czy Puchary to mozemy sobie co najwyzej poogladać w TV. Niestety juz od kilku lat Wisła sama w sobie nie ma ani celu,ani kierunku,chyba ze co rok nasza jedyną ambicją jest górna połowka tabeli. |
Beznadziejny Bałaniuk! To przez niego ten remis.
|
Wojtas, pełna zgoda.
Z tym, ze Wisła moim zdaniem ma cel. Krok po kroku stara się go zrealizować. Tylko pieniędzy brakuje. Ja tam jakoś rozczarowany nie jestem. Mam świadomość tego, jak wyglądała nasza sytuacja w ostatnim czasie... Mamy pewne utrzymanie, gramy u siebie z Legią i Lechem. Oby dali nam trochę radości i rozdali karty w wyścigu o mistrzostwo. |
Cytat:
I bez dopływu większych pieniędzy on się niestety nie zmieni. A przyszły sezon bez tych pieniędzy i Carlitosa (albo pełnowartościowego następcy C) może być bardzo ciężki. |
Tri mnie wyśmiał,że Kaziu nam nie pozwoli zremisować i zremisowaliśmy :lol: gra słabizna
|
Mitrovic miał racje. Jest w formie.
|
Niestety nie licząc meczu z Legią gramy przez całą wiosnę dramat i dzisiejszy wynik nie jest żadnym zaskoczeniem. Sezon można uznać za zakończony. Jedyny plus, ze gramy z Legią i Lechem u siebie i to w miarę wcześnie przez co jest szansa na dobrą frekwencje i podreperowanie budżetu.
|
A może oni graja przeciw Carillo.jak kiedys przeciw Petrescu?
|
Dziwne to wszystko. Niby mamy tak liczną kadrę, a prawie każdy jest w stanie przewidzieć bezbłędnie skład jaki wybiegnie na kolejny mecz. Niestety Carillo z kilkoma zawodnikami jednak ''brał ślub''. Trenerem może złym nie jest, ale za bardzo jest przywiązany do pewnych nazwisk. Ondrasek tyle się leczył i szansę dostaje praktycznie natychmiast. Co sobie myślą inni, którzy są na ławce?
|
Cytat:
|
Niestety nie byłem w stanie śledzić na żywo Multiligi, ale patrząc tylko na wynik to niezła maniana się odjebała w Nowym Sączu. Udało się utrzymać więc plan na sezon wykonany, teraz kolejny tabun nowych piłkarzy w lecie i zaczynamy znowu budowanie wszystkiego od nowa.
|
Miałem okazję oglądać ten mecz w całości (canal plus online) - leciało bez komentarza...
W drugiej połowie pierwszy raz w życiu na meczu Wisły przysnąłem.... Wymowny jest fakt, że Rafał - będący absolutnie bez formy był chyba naszym najlepszym piłkarzem:D A skróty akcji to były dwa bliźniacze strzału z boku pola karnego - jeden nasz i jeden sączersów... Najgorszy mecz pod wodzą Carillo. Przez chwilę stanęły mi przed oczami obrazki późnego Kiko:( |
Cytat:
|
8 jest. Teraz możemy grać na wyjebce i testować ustawienie.
Amike i scyzory potraktować nadzwyczaj poważnie. Najważniejsze dla nas to żeby Carlitos zdobył króla strzelców - wywinduję to trochę cenę do góry. |
Czyli teraz kolejne wywiady nt. analizy własnych błędów i chęci poprawy w następnym meczu (jak słyszę takie głodne kawałki w wywiadach to mi się chce rzygać). Później się dziwią, że na meczach jest po 10 tysięcy osób. Kibiców, którzy przyjdą na mecz bez względu na styl i zaangażowanie jest właśnie tylu, jeśli chcą trafić ze swoim produktem do przeciętnego Janusza futbolu z Krakowa, to muszą podnieść nieco jego jakość. Przechodzenia obok meczu nikt nie będzie oglądał.
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz trzeba się przygotować do odejścia Lloncha i Carlitosa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl