![]() |
Dobrze,że nie rozkminiacie tego na ogólnodostępnym forum....
|
Rozmowa o ZUS świadczy o tym, jakiego suspensu oczekujemy po najbliższym spotkaniu.
No nic, pozostaje trzymać kciuki za Wisłę. Żeby tylko piłkarze nie podeszli do tego na zbytnim luziku. |
Myślę, że zagramy identycznym ustawieniem co z Lechem. Ja natomiast wyszedlbym ofensywnie:
Buchalik - Sadlok - Głowa - Arsenić - Cywka - Imaz - Basha - Wojtkowski - Boguski - Carlitos - Balaniuk Nie oszukujemy się będzie murowanie ze strony Sandecji. Skoro Legia i Jagiellonia się u nas murują to tym bardziej drużyna z Nowego Sącza. |
Tylko zwycięstwo, żadnych wpadek, remisów. Sandecja ma w zasadzie skład I-ligowy więc nie kupuję bajek o ich mocarności jak niektórzy tu po porażkach z koroną przedstawiali Kielczan.
Może być skromne 1-0 nawet po samobóju, nieważne. Ma być zwycięstwo. Chyba tyle może dać nasza armia zaciężna z Iberii? Pora iść do góry! |
Cytat:
Możemy sobie gadać i tak wyjdzie Perez. |
Ale co on widzi w tym Perezie?
|
To,że jest Hiszpanem...
|
Z Sandecją trzeba wygrać .. najlepiej 3-4 golami roznicy.. wiem ze bedzie ciezko ale licze na druzyne. frekfencja na poziomie 15 tys? jak w ogole prezentuje się sprzedaż biletow ? ktoś coś ?
|
Cytat:
I jedna ze zmian też jest już z góry znana. @EnzoKrk Sandecja Panie kolego straciła mniej bramek od nas, więc to pociśnięcie ich 3-4 golami różnicy to sobie wybij z głowy Przed Pogonią bym jeszcze na to liczył, ale nie przed Sandecją. Podtrzymuje mój typ: 3-2, ale remis też by mnie nie zaskoczył |
A kto przepraszam bardzo ma zagrać w środku pola obok Bashy jak nie Perez?
Jak słabo by nie wyglądał na tą chwilę, to nie mamy innego środkowego pomocnika. Na Sandecje wyjdzie ten sam skład co na Lecha Wygramy |
Karherop
Stawiam czteropak jak nie będzie roznicy 2-3 goli :) moim zdaniem ich rozjedziemy :) |
Sączersi podchodzą do meczu z nami, jakby był koniec świata. Napędzani przez żydów...
A patrząc po tym co my ostatnio prezentujemy, to nie zdziwie się jak w pierwszym meczu z tego niby łatwego terminarza się wydupcymy na nich... |
Cytat:
Nie to co Perez.:-D Sandecja nie przyjedzie się tu bronić. Wisłę wystarczy przycisnąć i nas nie ma, więc na pewno to zrobią. Pytanie jak sobie z tym poradzimy. Albo nasi piłkarze zaczną grać jak mężczyźni, albo niektórzy się srodze zdziwią jak dużo ZGRYWANIA się naszej drużynie jeszcze będzie potrzeba. |
Cytat:
W środku Basha przed nim Wojtkowski. Skrzydła to Imaz/Boguski choć i Małecki zgłasza już gotowość do gry. Z przodu Carlitos (który i tak biega wszędzie) + Kolar/Ondrasek/Balaniuk Chyba że będziemy się u siebie bronić z Sandencją, czego bym jednak nie chciał @EnzoKrk chciałbym żebyś miał racje |
Cytat:
|
A ja myślę, że mało kto tutaj domaga się zwolnienia Ramireza i nawet autorzy haseł "weźmy Skorżę!" albo "bądźmy jak Korona!" po paru dniach piszą bardziej umiarkowanie i rozsądnie, a krytyka Pereza i ze Manuela nie jest nieuzasadniona. Ten ironiczny post fajnie się czyta, ale niczego nie demaskuje, nic nie wnosi. Taka forma bez treści.
|
"Wezmy Skorze" to na powaznie bylo?:D
|
Pytałem autora, ale chyba nie odpowiedział (może uznał, że nie załapałem dowcipu?). Powiedzmy, że przywołałem to jako hiperbolę.
|
Cytat:
A powiem wiecej. Nawet ci ktorzy nie przyjmują do wiadomości jakichkolwiek krytyki trenera, czy naszej gry, zgrzyjtaja często zębami oglądając nasze spotkania. Fajnie być wyrozumiałym, ale nie wymagajac niczego od pilkarzy i trenera (bo w końcu jesteśmy biedni jak mysz koscielna, rok temu mogla byc 5 liga itp) rownamy do przeciętności i dajemy ciche przyzwolenie na olewactwo. Nie mówiąc juz o rozmywaniu odpowiedzialności za zespół. |
Cytat:
Pamiętam ten pierwszy mecz w Kielcach jak Perez zagrał takie dwie fajne prostopadłe piłki do Bałaniuka bodajże. Takich podań nie robi Basha, czy Llonch, bo to inni zawodnicy, więc liczę na Pereza, bo przydałby nam się taki zawodnik. Oby z Sandecja zagrał fajny mecz |
Tych frajerow bedzie troszke. Plus lampucery....trza sie stawic! Malopalska jest nasza nie dzieki tiki-tace...
|
Jak nie zagramy, to i tak jedynym defensywnym pomocnikiem zostanie Basha, bo Perez rusza się jak wóz z węglem, a Wojo, tak jak napisał W.S, to piłkarz stricte ofensywny. Więc z dwojga złego wolę jego niż kudłatego.
Buchalik - Cywka/Bartkowski, Głowacki, Arsenić, Sadlok - Boguski, Wojtkowski, Basha, Imaz/Małecki - Carlitos, Ondrasek Tak bym chciał, a zapewne wyjdziemy z jednym napastnikiem i Perezem w środku. Victor w ogóle mnie nie przekonuje, ale teraz mnie naszło, że w sumie chłop został trochę wsadzony na minę. Podejrzewam, że z Lechem miał grać na dziesiątce, a za nim BashaBiceps i Llonch, jednak kontuzja tego drugiego wymusiła zmianę ustawienia. Patrząc na grę Pereza, to wydaje mi się, że on lepiej by sobie radził na tej 10. Z drugiej jednak strony X razy chyba wspominał o tym, że dobrze się czuje na pozycji numer 8, a dotychczasowe mecze pokazały, że to niestety nieprawda (przynajmniej na razie). Mówiąc krótko - to facet o charakterystyce Stilicia, czyli spacerująca królewna. Tyle, że Semir miał pierwiastek geniuszu, a Perez na razie nie daje powodów, żeby myśleć o nim tak samo |
Perez na pewno znowu wybiegnie w 11, co do tego nie ma wątpliwości.
Życzyłbym sobie świetnego występu i aby m.in. mi zatkal usta, jednak jestem tez realista i biorę pod uwagę slaby występ. Pytanie czy pilkarze Sandecji, wzniosa się na poziom zespołów z Primera Division czy po prostu Perez sobie olewa grę w polskiej lidze? Odpowiedź w sobotę. A co do tego na jakiej pozycji czuje sie najlepiej to odpowiedź dał na konferencji: "na każdej" czyli tak w zasadzie to na żadnej. |
JPRD!
Konfrontacja z bakłażanami, partnerami seksualnymi sąsiadek ...a Ci o tym czy "pudel" bedzie mial proste włosy . Priorytety koleżki... Wszyscy na R22 ! |
obikenobi Mały jeszcze kontuzje leczy
|
Cytat:
|
Problemem naszego środka pola jest też to, że mamy 3 uber defensywnych pomocników Basha, Llonch, Velez. Brakuje gościa łączącego def z atakiem, kimś takim miałbyć Perez...
|
Cytat:
|
|
przecież to wyłącznie analiza najwybitniejszych forumowiczów wykazała że to jest piłkarz a'la Semir :D
|
Sędzią spotkania będzie Krzysztof Jakubik z Siedlec. Będzie VAR
|
Cytat:
Perez zapewne ma jakieś inne piłkarskie zalety, ale niestety skrzętnie je ukrywa przed nami. W tym aspekcie jest zbyt skromny. Z Sandecją zagra zapewne od początku więc może wreszcie zagra coś co zasługuje na pochwałę. |
Cytat:
|
Cytat:
[IMG]https://i.imgur.com/RPiRHxW.jpg?1[/IMG] Piekło to akurat potoczna nazwa jednej z dzielnic,Widziałem kilka takich wrzutów w innych dzielnicach, widać napinkę mają niezłą |
I niech przyjeżdżają. Klub zarobi na biletach, a i tak jak bedzie więcej widzów niż 14k to będę bardzo zaskoczony..
|
Cytat:
|
trzeba pojechać dobrze te ....e sądecką
|
Już wyleczony?. Zaraz będzie to samo co z velezem i cuesta.
|
Cytat:
|
Z tymi kontuzjami jest coś spartolone i byle amator to zauważy. Kiedy ostatnio mieliśmy taki szpital? Za Maćka Skorzy i jego cudownego trenera siłowego?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl