![]() |
@ Dariook
ze Stevem Wonderem - przypomnę tylko mecz w Niecieczy i to co wyczyniał w tym meczu sędzia Jakubik |
Spokojnie bez spiny gramy z liderem, możemy sobie pozwolić na porażkę
|
ale teraz gramy z głównym rywalem Legii do mistrzostwa , a obowiązującym na forum jest kanon że sędziowie(pzpn)=Legia :D
|
i co myślisz, że ten karny na Bogusiu- co był zawetowany przez var w meczu z 7- w meczu z Amicą zostałby podyktowany?
|
ja tylko wyciągam logiczne wnioski z forumowych teorii spiskowych, więcej w temacie Wisłavspzpn
|
Jak wyjdziemy z trójką w pomocy (czyli z Perezem jako trzecim) to będzie narzekanie, że Carlitos osamotniony. Jak wyjdziemy z dwójką napastników (pytanie, kto miałby być drugim, bo zaufania do Bałaniuka za bardzo nie ma, a Ondrasek ostatnio sie nawet na ławke nie łapał, Kolara póki co nie liczę) to narzekanie, że pomoc zbyt słaba. Jestem przygotowany na porażkę, kuchenni póki co u siebie nie przegrali, wiec nie mamy za bardzo argumentów. Po cichu na jakiś błysk Carlitosa i bezbłędną grę na tyłach, ale to dość płonne nadzieje.
|
Może się skończyć 0:3,chociaż może będzie lepiej,bo kuchenki maja mniejsze ciśnienie na nas niż na Legie
|
Wnioskując po konferencji (w 1 składzie gra zawsze pilkarz na nią zaproszony), Perez jest pewniakiem dziś w wyjściowym. Z drugiej strony Kiko mówi też o partnerze do ataku dla Carlitosa... Stawiam wiec na coś w stylu:
Carlitos Imaz Balanyuk Perez Basha - Llonch Sadlok - Glowa - Arsenic - Cywka Buchalik Trójka z przodu wymieniająca się pozycjami. |
Nie bardzo mi Balanyuk do takiej trójki pasuje... Obstawiam ZeManuela za niego.
Podoba mi się, że pomimo problemów, pomimo przebudowy, to nasze mecze z czołówką są co najmniej wyrównanie. Czas odpalić dzisiaj "Kiko Time" i przywieźć punkty do Krakowa :) |
Wypada liczyć na to, że środkowi pomocnicy zagrają dobry mecz. O ile o LLoncha się nie martwię i on powinien raczej zagrać to co zawsze, to zobaczymy jak Basha i Perez o ile zagrają. Słowiki z Poznania w środku mają dobry zestaw - Trałka (Majewski), Gajos, Jevtić. Obawiam się, że tu mogą nas zdominować i ciężko będzie wygrać o środek walkę. Ale w tej lidze ciężko coś przewidzieć i tą nadzieją na dziś żyjmy.
|
Mam nadzieję, że jak Jevtić dostanie takiego walczak obok siebie jak Llonch to nie będzie miał za dużo miejsca do gry :)
Mam wielkie obawy co do tego meczu, ale zwykle jak mam takie odczucia to gramy najlepsze mecze i oby tak było ! |
Cytat:
|
a moze to Perez bedzie wlasnie gral za Carlitosem?
Jesli z nImazem na boku to znaczy ze znowu bez skrzydel ... |
Cytat:
|
Ja spodziewam się dziś ustawienia
Buchalik Sadlok Głowa Arsenic Cywka Llonch Basha Imaz Wojtkowski Balanyuk Carlitos |
Będzie pewnie tak jak zmiany podczas ległej. Za Brożka pudel - reszta wiadomo...
|
na pewno wyjdzie 2-óch fantastycznych graczy. W nieziemskiej formie Boguski i niezwykle uzdolniony Fellaini dla ubogich.
Dawno nie jechalismy tam po tak pewną porażk jak dziś. Każdy wynik ponadto będzie cudem. A i tabela nas powoli zacznie naprawdę weryfikować.. |
Patrząc na wybory taktyczno-personalne naszego wodza Ramireza, ciężko się zdziwię, jeżeli wywieziemy remis.
W sumie pytania są dwa - w której minucie Kiko się kapnie, że znowu zjjebał i jak mądre przeprowadzi zmiany, żeby to naprawić. |
Wynik i gra na razie nadspodziewanie dobre. Dzięki świetnej postawie zmierzającego w stronę najlepszego środkowego defensywnego pomocnika ligi Bashy oraz ofiarnej grze bez piłki Boguskiego, Imaza, Carlitosa, oraz Wojtkowskiego Lech przez pierwsze pół godziny był bezradny.
Potem naszym zaczęło brakować sił i nawarstwily się błędy indywidualne, ktore mogły się bardzo źle skończyć. Jak zawsze celowal w nich pseudo obrońca Cywka i znów zagubiony Perez. Głowacki też ma momenty "zawieszenia". Niemniej widać wyraźnie, że drużyna ciągle jest na fali wznoszacej pod względem jakości w porównaniu do poprzednich meczów. |
Najebany to do spania!!!
|
obrona częstochowy od 25 minuty. wypierd0li ktoś w końcu WFiste z Hiszpanii?
|
Mimo, ze stracilismy 3 punkty w 94 minucie to i tak więcej niż zasługiwalismy w tym meczu.
Zmiany z dupy. Nie wiem co sobie Kiko wyobrażał ściągając najlepszych zawodników. |
Szacunek za walke. Bylismy przechujowi dzis.
|
Ja .......e.
Jak można wpuszczać takich pozorantów jak Imaz, Perez albo Ze? Przecież to jest ....a sabotaż. A trener stoi jak ta ....a i zero reakcji. |
na szybko:
druga połowa - gra tylko obrona i Buchalik. Zmiany nic nie dają, a wręcz tylko pogarszają sprawę. Wychodzimy z jakąś niby kontrą raz na 10 minut, a tak to każda piłka dla Lecha. Gdyby nie Buchalik i jakieś upośledzenie napastników Lecha, to by było 6:1. I sam już nie wiem, czy ci zawodnicy tak słąbi, czy trener tak ustawia, że ledwo wybijamy piłkę. |
Ten remis to cud. Tak jak za Kiko gramy caly czas gowno tak dzisiaj to bylo gowniane gowno. Boze drogi. Z jebanym Lechem, w smiesznej polskiej lidze gramy jak z jakas Barcelona czy Realem. Malo tego. Gdyby nie Buchalik i fuuuuurrrraaaa szczescia to przyjelibysmy z piatke lekko. W smiesznej, polskiej lidze.
Wynik dobry. Poza tym dramat. |
Nosz kurde w takim momencie gola stracic ale tak sie konczy obrona wyniku jednobramkowego. I tak trzeba sie cieszyc z tego punktu bo gdyby nie Buchalik mogloby byc na spokojnie z 6-1
|
Alez mnie Imaz wkurzał dzisiaj, tyle strat w drugiej polowie i zmarnowanych szans na kontre to dawno nie widzialem w wykonaniu jednego gracza. Ze Manuel bez niespodzianek czyli znow dno. Perez tylko troche lepszy niz Imaz...
Na duzy plus cala linia obrony, przyzwoicie tez zagral Wojtkowski i Lopez. Gracz meczu to bezdyskusyjnie Buchalik! |
....a, nie mozne ktos zapytac Kiko na konferencji ? Nikt tu nie ma leg. dziennikarskiej ? Nikt nie moze wstac i zapytac co to ....a ma byc ?
|
Perez, Imaz i Ze... ciekawi piłkarze, nie powiem
|
Imaz za straty przy wychodzieniu z kontry - karny jeż.
Kiepske spotkanie . |
Ja .......e, Tragedia. Co to bylo ?
|
Wpuszczanie Ze Manuela to jawny sabotaż . Gość gra tak samo w piłkę jak ten sławny student z Rumunii . Gość nie grał w Porto tylko w porcie ot taka mała różnica .
|
Cytat:
To był ku.rwa piłkarski dramat i kryminał. Żeby wyłapać 30 strzałów? Nie chcę oglądać takiej Wisły. Nawet San Marino potrafi wyprowadzić kontrę, a my tylko wybijamy piłkę. Co to było w ogóle? |
Fart wyczerpany do konca sezonu
jakbysmy dowiezli zwyciestwo to bylby na 10 lat do przodu Brawo za walke i determinacje ale to co odpierniczala z przodu ofensywa(wyłaczajac oczywisce naszego magika z 10) wola o pomste do nieba zadnej kontry, 30 sekund przy pilce sie nie potrafili utrzymac |
Przed meczem remis brałem z pocałowaniem ręki a teraz jestem mega wściekły.... Pierwsze 30 minut krakowska piłka, bawili się grą potem już nic nie grali. Na więcej ich chyba nie stać. Zamiany trenera nic nie dały, wręcz przeciwnie mam poczucie, że nasze zmiany osłabiają drużynę. Remis i tak sukces. Nic, w sobotę 3 punkty z sandecją obowiązkiem. Ps znowu jakby nie Carlitos....
|
Cytat:
|
szanujmy punkt.
oby Sandecja sie sama osrala przed meczem. Perez dno (asysta, peszek) Haliovic 3 liga, Ze Manuel na orlika, Imaz gdzies qrwa gdzie nie biegaja, Cywka na ryby. Mauro Basza za to bardzo dobrze. W sumie ogarnial cala pomoc. |
Płaczcie, płaczcie. Mnie też jest smutno, bo była szansa na 3 punkty. Moim zdaniem, póki były siły, to była gra, pressing i walka. Skończyły się siły, skończyła się gra. Od Pereza proponuję się odpier...lić, bo sporo piłek dziś zblokował, sporo główek wygrał. Imaz się starał, chyba nawet za bardzo. Niektóre podania z dupy kompletnie, kombinował trochę niepotrzebnie, ale widać że mu zależy. Wojtkowski póki miał siły, to walczył. Basha też. Balaniuk i Ze niestety nic nie pokazali, częściowo pewnie przez to, że już nie było sił na grę do przodu. Nie zdążyliśmy doskoczyć no i siata. Lech zasłużył na remis. Mówcie co chcecie, mnie się mecz podobał. Dzięki za walkę chłopaki.
|
Rozegranie piłki w tej drużynie nie istnieje. Mieliśmy dziś mega dużo szczęścia, ten mecz powinien się skończyć 5-1 gdyby nie to, że Lech ma napastników, którzy po dzisiejszym meczu zapewne zrozumieją, dlaczego grają w tej buraczanej lidze.
Co do Ze Manuela: typ ma w kontrakcie wpisane pewnie ileś minut, które musi grać, inaczej Wisła będzie musiała coś zabulić. Innego wytłumaczenia dla występów tego pozoranta nie ma. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl