Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XIII KOLEJKA] WISŁA Kraków - Legia Warszawa, 22 Październik, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9861)

funkykoval 18.10.2017 19:36

Jedyne czego sie obawiam, to aby Pazdan nie wykosił Carlitosa, tak jak 2 lata temu Jovicia czy w zeszłym roku Bogusia. Wejdzie w nogi potem 2-3 miesiące leczenie a pan sędzia łaskawie da mu żółtko, wiec już nie będzie można kutasa inaczej ukarać .

silver03 19.10.2017 07:02

Dlatego niech się Carlitos trzyma Astiza, a Paweł zajmie się Pazdanem.

kristos 19.10.2017 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1485250)
Dlatego niech się Carlitos trzyma Astiza, a Paweł zajmie się Pazdanem.

Tylko muszą się wcześniej umówić z legionistami ,żeby w razie czego wiedzieli i nie wperdal..I się "w paradę "'.

silver03 19.10.2017 10:56

Dokładnie :D Jaka ta piłka prosta...

obikenobi 19.10.2017 13:41

Sędzią spotkania będzie Bartosz Frankowski z Torunia. Będzie VAR.

FraMat 19.10.2017 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez obikenobi (Post 1485284)
Sędzią spotkania będzie Bartosz Frankowski z Torunia. Będzie VAR.

jest szansa, że bramka dla eLki nie padnie z metrowego autu

brylant17 19.10.2017 14:10

Żebyś się nie zdziwił

tomasz_19 19.10.2017 14:17

Ostatnio jak napisałem, że remis biorę w ciemno to.... wygraliśmy :P
Także ponownie mówię!
Remis biorę w ciemno!

dziabong 19.10.2017 14:39

W tym spotkaniu oczekuje potwierdzenia zaangażowania w grę, pomysłu jak we Wrocławiu. Dla mnie wartością dodaną teraz byłoby dochodzenie do sytuacji po stałych fragmentach. Coś co u nas ostatnio kulało, a jest czymś co można stosunkowo w krótkim czasie wypracować na treningach.

Myślę, że przy takim zaangażowaniu zawodników, jak we Wrocławiu, świadomości pełnego stadionu powinno być dobrze.
Choć teraz L występuje w roli poniżanej w ostatnich tygodniach i za wszelką cenę będą chcieli się odgryzać na kim się tylko da. Taki skamlący, zraniony, mały i upierdliwy piesek, szukający okazji, by sobie ulżyć.

Wojtas 19.10.2017 18:56

Sniło mi sie dzis ze wpierdlolilismy im 3;1 .xD

ale cos chyba nie tak bo bramke dla nich strzelił ChinyamaXD.Moze to zły albo dobry znak .

P.S tez czekam na bramki dla Legii z 2 metrowych spalonych.VAR rządzi.

pepe72 19.10.2017 19:08

Czytając to forum to huśtawka nastrojów jak kobiety w ciąży. Tydzień temu przed meczem płacz i tragedia. Teraz hurraoptymizm!

A tak bardziej merytorycznie, to dlaczego na pierwszej jest, że Ondraszek nie zagra? Nadal nie jest sprawny?

AS82 19.10.2017 19:13

Ja stawiam 3-2 dla Nas po dreszczowcu :D

St Yabol 19.10.2017 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1485324)
Sniło mi sie dzis ze wpierdlolilismy im 3;1 .xD

ale cos chyba nie tak bo bramke dla nich strzelił ChinyamaXD.Moze to zły albo dobry znak .

P.S tez czekam na bramki dla Legii z 2 metrowych spalonych.VAR rządzi.

Proste, chinyama wchodzi na boisko i wygrywamy walkowerem :-)

pawlozm 20.10.2017 07:03

Coś mi się wydaje, że w niedziele wyjdziemy dokładnie takim samym składem jak we Wrocławiu. Ewentualnie za Boguskigo może wyjdzie Wojtkowski:mysli:

silver03 20.10.2017 07:20

Moze to byl ten cały ich Chukwu

mitmichael 20.10.2017 14:17

Bardzo fajna wypowidz Brozka przed meczem, ladnie odpowiedzial na przyklad Maczynskiego. Byly telefony, zapytania ale powiedzialem nie i kolejnych rozmow nie bylo, Maka pewnie dostal telefon i z miejsca podekscytowany powiedzial tak a potem juz wymusil transfer. Dobrze, ze Iwan bedzie dostepny, ktos pisal, ze moze nie zagrac byc moze przez kontuzje ale to byly tylko przykre sprawy rodzinne: Ivan przez sprawy rodzinne musiał wyjechać do Hiszpanii, stracił bliską osobę i miał prawo się z nią pożegnać. Będzie jednak do naszej dyspozycji w niedzielę, dzisiaj wraca do Krakowa€. Tak wiec jeszcze tylko dwa dni i jazda

Dariook 20.10.2017 15:02

Lekkie zwyciestwo 2-0. Kilka fajnych akcji i kiksy obroncow.

brylant17 20.10.2017 15:07

Szkoda,że takich piłkarzy jest coraz mniej, jak widać niektórzy przywiązują się do klubu a niektórzy nie...

Krzysiek Grabski 20.10.2017 15:31

Nareszcie polski klasyk piłeczki kopanej.
Mączyński chyba zagra i może się spodziewać "gorącego"powitania z Waszej strony.
Umiejętności piłkarskie Krzysiek posiada,mam nadzieję,że jego psychika będzie mocna w tym meczu.

Kamson 20.10.2017 15:33

Oj krzysiu, ty mała dzivko :)

http://www.fangol.pl/view/228855/co-...maczynski?ekst

Krzysiek Grabski 20.10.2017 15:39

Nie wiem,jak Ci mam odpowiedzieć?
Może tak zwyczajnie i życzliwie.
Pozdrawiam Cię kibicu Białej Gwiazdy.

Arkadiusz.Czerepach 20.10.2017 15:53

Kolego z Warszawy, odpowiem za Kamsona:

otóż jak mniemam, jego post nie był skierowany do Ciebie lecz do dzivki mączyńskiej, nastąpił niefrutnny zbieg okoliczności że wpisał swój post bezpośrednio pod Twoim, a też jesteś "Krzysiem"

pozdrawiam

Krzysiek Grabski 20.10.2017 15:58

Dzięki Arek za wyjaśnienie ballady Krzyśkowej.
Pozdro z Wa-wy.

Arkadiusz.Czerepach 20.10.2017 16:24

a korzystając z wrogiej ;) obecności na forum , jak nastroje przed tym meczem u Was ?

btw kiedyś mocno się tu udzielało dwóch Warszawiaków , Kreseq i jakiś tam drugi

Krzysiek Grabski 20.10.2017 17:52

Kibice wierzą w zwycięstwo a piłkarze Legii zapewne podzielają tą wiarę.

Kiedyś,jak napisałeś udzielało się na tym forum dwóch kibiców Legii.
No cóż,ludzie wchodzą i wychodzą,na szczęście jest wolność wyboru.

Co do tej wrogości,to nie wyobrażam sobie dać komuś w twarz, bo jest kibicem jakiegoś klubu, a potem siedzieć obok tego człowieka na Narodowym i krzyczeć Polska Biało-Czerwoni!
W trakcie przerwy w meczu powinienem zapytać się bezczelnie kto mu złamał nos.
Oczywiście sytuacja może być odwrotna i to ja będę miał złamany nos.
Wokół granic naszej Ojczyzny jest wystarczająco dużo wrogów,oszczędzajmy więc siły...

UcheJ 20.10.2017 19:39

Mieszka we Warszawie juz 10 lat a pochodze z Jordanowa kolo Rabki wiec legiostow mam obok siebie codziennie i uwierz mi nikt nie uwaza legi za faworyta widza slabosc swojej druzyny... troche po tych wpieedolach w LM i LE oprzytomnieki wszczegolnosci ze w lidze im naprawde nie idzie... licze na stadion i zawodnikow ze wygramy ten mecz... uwazam tak samo jak Kiko ze to jest kluczowy mecz

Arkadiusz.Czerepach 20.10.2017 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek Grabski (Post 1485403)
Kibice wierzą w zwycięstwo a piłkarze Legii zapewne podzielają tą wiarę.

Kiedyś,jak napisałeś udzielało się na tym forum dwóch kibiców Legii.
No cóż,ludzie wchodzą i wychodzą,na szczęście jest wolność wyboru.

Co do tej wrogości,to nie wyobrażam sobie dać komuś w twarz, bo jest kibicem jakiegoś klubu, a potem siedzieć obok tego człowieka na Narodowym i krzyczeć Polska Biało-Czerwoni!
W trakcie przerwy w meczu powinienem zapytać się bezczelnie kto mu złamał nos.
Oczywiście sytuacja może być odwrotna i to ja będę miał złamany nos.
Wokół granic naszej Ojczyzny jest wystarczająco dużo wrogów,oszczędzajmy więc siły...

słusznie dlatego na kadrze też napierdalamy :)

LucjuszWielki 20.10.2017 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1485408)

HAHA piękne zaoranie!

Co do warszawiaka kresqu czy jak mu tam, czesciowo przestał udzielać się dzieki mojej działalności tłumienia warszawskich złotówek. Pamiętane rozmowy na chacie jak to kresqu wybraniał legendę warszawską alkoholika - prawdopodobnie samobójce. Nie trafiały do niego argumenty, że człowiekiem legendą w sporcie, któremu pod stadionem buduje się pomnik powinien być prócz dobrego sportowca wspaniały człowiek, wzorzec dla dzieci i młodzieży .. Kogo mamy w KRakowie? Człowieka, który bronił honoru Polski własna piersią, a w warszawie wzorem dla mlodziezy ma byc alkoholik , ktory stwarzał zagrożenie dla innych uczestników ruchu... ehhhhhh ta warszawska mentalnosc sprzedawczykow...

Wstrętna obłuda, obłuda jak niemcy z holocaustem. Próba zatarcia historii i wmawiania sobie, że nie wsiadł najebany do auta (już któryś raz) i nie zabił się... rozumiecie to? Tato tato, KAzek zginął w walce z komunistami? Jak to było z tym wypadkiem? Wiesz co synu? Najebał się i woził po mieście... tak to było... legenda warszawian. Wstyd mi za taką stolicę.

s1mone 20.10.2017 23:20

No to co chłopaki?

Lejemy i patrzymy czy równo puchnie? :D

crux.a 20.10.2017 23:55

Chciałbym:
1. przekonywającego zwycięstwa.
2. co najmniej jednej bramki Carlitosa.
3. co najmniej jednej bramki bez udziału Carlitosa.
4. żeby Ivan nie dostał żółtej kartki.
5. żeby sędziowie nie pomagali Legii.

Dariook 21.10.2017 08:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1485408)

:lol:
Szacuneczek

Arkadiusz.Czerepach 21.10.2017 10:54

nie żebym pompował balonik, ale Górnik i Zagłębie wczoraj pogubiły punkty , jakby tak dzisiaj to spotkało Lecha , to będzie lider :) (ex aequo)

kpn 21.10.2017 11:32

Komplet? Nic dziwnego. Odpowiednio przywitac Krzysia jak Dolhe , a po 45 min zmiana(jak nie szybciej) Tylko WISŁA

regan 21.10.2017 13:10

My tak dużo piszemy o Mące... a zapomnieliśmy chyba jeszcze o kimś.....
Tak tak
....
...
...
o Radku Cierzniaku :D

wiesniak842 21.10.2017 13:13

Ja jednak sadze, ze sytuacji zwiazanej z Maczynskim nie ma nawet co porownywac do Cierzniaka;)

d 21.10.2017 13:19

Zdecydowanie nie, natomiast chyba nikt by się nie obraził gdyby stanął w bramce i zaprezentował formę taką jak w Dortmundzie :D

regan 21.10.2017 14:38

Ja tam nie chce mierzyć okolicznosci natomiast tylko przypominam że warto pamiętać w razie czego :)

Griszka30KR 21.10.2017 16:49

Co by się nie stało to spadniemy najwyżej o 1 oczko w dół w tabeli,tak?
Osobiście obstawiam remis max 1:1 po nie emocjonującym meczu...

czaro 21.10.2017 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1485411)
.... dzieki mojej działalności tłumienia warszawskich złotówek. ... ehhhhhh ta warszawska mentalnosc sprzedawczykow...
Wstrętna obłuda, obłuda jak niemcy z holocaustem....

Nie będę nawet zaczynał polemiki. Ale może czasem zamiast od razu pisać, oswój się z jakimś spostrzeżeniem w swojej głowie. Zastanów się, czy aby na pewno jest słuszne, poczekaj parę miesięcy i dopiero wtedy pisz.

Karherop 21.10.2017 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1485457)
Co by się nie stało to spadniemy najwyżej o 1 oczko w dół w tabeli,tak?
Osobiście obstawiam remis max 1:1 po nie emocjonującym meczu...

Remis 1-1 i nie emocjonujący mecz? Takie określenie tyczy sie spotkan gdzie jedna drużyna gromi drugą i wynik szybko jest rozstrzygnięty

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl