![]() |
Jedyne czego sie obawiam, to aby Pazdan nie wykosił Carlitosa, tak jak 2 lata temu Jovicia czy w zeszłym roku Bogusia. Wejdzie w nogi potem 2-3 miesiące leczenie a pan sędzia łaskawie da mu żółtko, wiec już nie będzie można kutasa inaczej ukarać .
|
Dlatego niech się Carlitos trzyma Astiza, a Paweł zajmie się Pazdanem.
|
Cytat:
|
Dokładnie :D Jaka ta piłka prosta...
|
Sędzią spotkania będzie Bartosz Frankowski z Torunia. Będzie VAR.
|
Cytat:
|
Żebyś się nie zdziwił
|
Ostatnio jak napisałem, że remis biorę w ciemno to.... wygraliśmy :P
Także ponownie mówię! Remis biorę w ciemno! |
W tym spotkaniu oczekuje potwierdzenia zaangażowania w grę, pomysłu jak we Wrocławiu. Dla mnie wartością dodaną teraz byłoby dochodzenie do sytuacji po stałych fragmentach. Coś co u nas ostatnio kulało, a jest czymś co można stosunkowo w krótkim czasie wypracować na treningach.
Myślę, że przy takim zaangażowaniu zawodników, jak we Wrocławiu, świadomości pełnego stadionu powinno być dobrze. Choć teraz L występuje w roli poniżanej w ostatnich tygodniach i za wszelką cenę będą chcieli się odgryzać na kim się tylko da. Taki skamlący, zraniony, mały i upierdliwy piesek, szukający okazji, by sobie ulżyć. |
Sniło mi sie dzis ze wpierdlolilismy im 3;1 .xD
ale cos chyba nie tak bo bramke dla nich strzelił ChinyamaXD.Moze to zły albo dobry znak . P.S tez czekam na bramki dla Legii z 2 metrowych spalonych.VAR rządzi. |
Czytając to forum to huśtawka nastrojów jak kobiety w ciąży. Tydzień temu przed meczem płacz i tragedia. Teraz hurraoptymizm!
A tak bardziej merytorycznie, to dlaczego na pierwszej jest, że Ondraszek nie zagra? Nadal nie jest sprawny? |
Ja stawiam 3-2 dla Nas po dreszczowcu :D
|
Cytat:
Proste, chinyama wchodzi na boisko i wygrywamy walkowerem :-) |
Coś mi się wydaje, że w niedziele wyjdziemy dokładnie takim samym składem jak we Wrocławiu. Ewentualnie za Boguskigo może wyjdzie Wojtkowski:mysli:
|
Moze to byl ten cały ich Chukwu
|
Bardzo fajna wypowidz Brozka przed meczem, ladnie odpowiedzial na przyklad Maczynskiego. Byly telefony, zapytania ale powiedzialem nie i kolejnych rozmow nie bylo, Maka pewnie dostal telefon i z miejsca podekscytowany powiedzial tak a potem juz wymusil transfer. Dobrze, ze Iwan bedzie dostepny, ktos pisal, ze moze nie zagrac byc moze przez kontuzje ale to byly tylko przykre sprawy rodzinne: Ivan przez sprawy rodzinne musiał wyjechać do Hiszpanii, stracił bliską osobę i miał prawo się z nią pożegnać. Będzie jednak do naszej dyspozycji w niedzielę, dzisiaj wraca do Krakowa. Tak wiec jeszcze tylko dwa dni i jazda
|
Lekkie zwyciestwo 2-0. Kilka fajnych akcji i kiksy obroncow.
|
Szkoda,że takich piłkarzy jest coraz mniej, jak widać niektórzy przywiązują się do klubu a niektórzy nie...
|
Nareszcie polski klasyk piłeczki kopanej.
Mączyński chyba zagra i może się spodziewać "gorącego"powitania z Waszej strony. Umiejętności piłkarskie Krzysiek posiada,mam nadzieję,że jego psychika będzie mocna w tym meczu. |
|
Nie wiem,jak Ci mam odpowiedzieć?
Może tak zwyczajnie i życzliwie. Pozdrawiam Cię kibicu Białej Gwiazdy. |
Kolego z Warszawy, odpowiem za Kamsona:
otóż jak mniemam, jego post nie był skierowany do Ciebie lecz do dzivki mączyńskiej, nastąpił niefrutnny zbieg okoliczności że wpisał swój post bezpośrednio pod Twoim, a też jesteś "Krzysiem" pozdrawiam |
Dzięki Arek za wyjaśnienie ballady Krzyśkowej.
Pozdro z Wa-wy. |
a korzystając z wrogiej ;) obecności na forum , jak nastroje przed tym meczem u Was ?
btw kiedyś mocno się tu udzielało dwóch Warszawiaków , Kreseq i jakiś tam drugi |
Kibice wierzą w zwycięstwo a piłkarze Legii zapewne podzielają tą wiarę.
Kiedyś,jak napisałeś udzielało się na tym forum dwóch kibiców Legii. No cóż,ludzie wchodzą i wychodzą,na szczęście jest wolność wyboru. Co do tej wrogości,to nie wyobrażam sobie dać komuś w twarz, bo jest kibicem jakiegoś klubu, a potem siedzieć obok tego człowieka na Narodowym i krzyczeć Polska Biało-Czerwoni! W trakcie przerwy w meczu powinienem zapytać się bezczelnie kto mu złamał nos. Oczywiście sytuacja może być odwrotna i to ja będę miał złamany nos. Wokół granic naszej Ojczyzny jest wystarczająco dużo wrogów,oszczędzajmy więc siły... |
Mieszka we Warszawie juz 10 lat a pochodze z Jordanowa kolo Rabki wiec legiostow mam obok siebie codziennie i uwierz mi nikt nie uwaza legi za faworyta widza slabosc swojej druzyny... troche po tych wpieedolach w LM i LE oprzytomnieki wszczegolnosci ze w lidze im naprawde nie idzie... licze na stadion i zawodnikow ze wygramy ten mecz... uwazam tak samo jak Kiko ze to jest kluczowy mecz
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do warszawiaka kresqu czy jak mu tam, czesciowo przestał udzielać się dzieki mojej działalności tłumienia warszawskich złotówek. Pamiętane rozmowy na chacie jak to kresqu wybraniał legendę warszawską alkoholika - prawdopodobnie samobójce. Nie trafiały do niego argumenty, że człowiekiem legendą w sporcie, któremu pod stadionem buduje się pomnik powinien być prócz dobrego sportowca wspaniały człowiek, wzorzec dla dzieci i młodzieży .. Kogo mamy w KRakowie? Człowieka, który bronił honoru Polski własna piersią, a w warszawie wzorem dla mlodziezy ma byc alkoholik , ktory stwarzał zagrożenie dla innych uczestników ruchu... ehhhhhh ta warszawska mentalnosc sprzedawczykow... Wstrętna obłuda, obłuda jak niemcy z holocaustem. Próba zatarcia historii i wmawiania sobie, że nie wsiadł najebany do auta (już któryś raz) i nie zabił się... rozumiecie to? Tato tato, KAzek zginął w walce z komunistami? Jak to było z tym wypadkiem? Wiesz co synu? Najebał się i woził po mieście... tak to było... legenda warszawian. Wstyd mi za taką stolicę. |
No to co chłopaki?
Lejemy i patrzymy czy równo puchnie? :D |
Chciałbym:
1. przekonywającego zwycięstwa. 2. co najmniej jednej bramki Carlitosa. 3. co najmniej jednej bramki bez udziału Carlitosa. 4. żeby Ivan nie dostał żółtej kartki. 5. żeby sędziowie nie pomagali Legii. |
Cytat:
Szacuneczek |
nie żebym pompował balonik, ale Górnik i Zagłębie wczoraj pogubiły punkty , jakby tak dzisiaj to spotkało Lecha , to będzie lider :) (ex aequo)
|
Komplet? Nic dziwnego. Odpowiednio przywitac Krzysia jak Dolhe , a po 45 min zmiana(jak nie szybciej) Tylko WISŁA
|
My tak dużo piszemy o Mące... a zapomnieliśmy chyba jeszcze o kimś.....
Tak tak .... ... ... o Radku Cierzniaku :D |
Ja jednak sadze, ze sytuacji zwiazanej z Maczynskim nie ma nawet co porownywac do Cierzniaka;)
|
Zdecydowanie nie, natomiast chyba nikt by się nie obraził gdyby stanął w bramce i zaprezentował formę taką jak w Dortmundzie :D
|
Ja tam nie chce mierzyć okolicznosci natomiast tylko przypominam że warto pamiętać w razie czego :)
|
Co by się nie stało to spadniemy najwyżej o 1 oczko w dół w tabeli,tak?
Osobiście obstawiam remis max 1:1 po nie emocjonującym meczu... |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl