![]() |
Cytat:
Ale zakładając, że nie warunkuje to komunikat, że to będzie kasa na AP albo muzeum albo kontrakt na jednego albo dwóch porządnych grajków byłby wg mnie dobrym impulsem i motywacją. A tak to... chyba akcja jednak nieprzypadkowo jest teraz... |
Zbyt wiele rzeczy już w życiu widziałem i doświadczyłem by uwierzyć że taka akcja crowdfundingowa mogłaby w jakikolwiek poważny sposób zmienić naszą sytuację.
|
Oczywiście się dołączę do akcji. Szkoda niestety, że jest ona potrzebna.
Ja widzę jedno ewentualne światełko w tunelu. Mecz z Amiką w środę, awans do półfinału i autostrada do PP i pucharów, co może nam przynieść znaczący zastrzyk gotówki, przyciągnąć sponsorów. Ten mecz ma kolosalne znaczenie dla przysżłosci klubu. |
Cytat:
Jak wam się nie podoba ta szczym-ryj. Przepaszam ludzi, którzy to czytają ale taki drugi sort polaków, którzy srają we własne gniazdo trzeba pacyfikować od zaraz... Cytat:
|
Myślę, że powinniście sobie trochę odpuścić z tak ostrymi ocenami Framata i ZimZuma...
Do akcji się dołożyłem, ale niestety trochę wygląda to na desperackie działania. Chodzi mi przede wszystkim o to, że akcja to sygnał, że jest bardzo kiepsko z pieniędzmi. Poprzednia akcja jednak lepiej wyglądała specjalny mecz, coś jakby święto, trochę uczczenie byłych wybitnych gwiazd. |
Moim zdaniem w sytuacji w jakiej jesteśmy co rok powinny być takie akcje...
|
Skończcie już pierdo... Takie akcje powinny być co roku bez względu na sytuację finansową klubu.
|
W latach 80-tych podawałem piłki jako trampkarz na meczu ze Stalą Mielec...Wtedy podziwiałem Wróbla w ataku...03.12.2016 mój syn zrobi TO samo na meczu z Lechią...I za tę okazję zatoczenia historycznego koła warto było przelać te 200 zeta dla naszego Klubu....I o TO chodzi;)
|
proponuje zeby zrobic cos z jajem - bo np czerwona koszulka z gwaizda i numerem 12 to lipa ....cel tej akcji jest ok i powinien byc co rok odnawiany - ale ludzie , postarajcie sie zeby te koszulki - szaliki byly ladniejsze a nie tak robione na od....... - rok temu koszulka z Reymanem extra - moze jakies maskotki - cos dla dzieci itp .........ale nie taka lipa jak teraz
|
ale nei potrzeba takich akcji robic co rok.to powinno być czyms normalnym.takie rzeczy jak mozliwośc wykupienia asysty meczowej,podawania piłek,konkurs karnych mozna robic w zwiazku z kazdym meczem.i nawet jesli bedziemy bogaci (oby) to takie dzialania tez będa mialy sens bo po pierwsze dzięki temu bedziemy jeszcze bogatsi a po drugie wziąże to kibicow z klubem.dla dzieciakow takie wrażenia są neizapomniane i na pewno bedą chcieli chodzic na mecze.
|
|
Dzisiejszej nocy ktoś wykupił 333 bilety dla Dzieci z domów dziecka lub MOPS.
Obecnie w akcji dodano pulę kolejnych 500 biletów dla dzieciaków. |
Cytat:
|
Bardzo ciekawą opcją według mnie byłoby zorganizowanie przez klub turnieju halowego w przerwie zimowej. Podczas pierwszej akcji kulminacyjnym momentem był mecz z dawnymi piłkarzami naszego klubu. Taki event teraz też byłby ciekawym pomysłem, który mógłby przynieść spore zyski finansowe.
8 zespołów, wpisowe rzędu 1-10 tysięcy złotych od drużyny (dużo jest możliwości, każda grupka może w cenie wpisowego otrzymać strój meczowy itp.). A najciekawszym w tym wszystkim byłoby dolosowanie do każdego zespołu po 2 zawodników z obecnej kadry (również trenerskiej). Wielu z nas marzyłoby o tym by wspólnie zmierzyć się/zagrać wspólnie z Sobolewskim, czy Brożkiem, a sporo firm lub bogatych tatusiów skusiłoby się na dodatkową promocję/zapewnienie sporej frajdy swoim pociechom. |
Coraz bliżej pierwszego celu.
Gdyby ktoś chciał zrobić dobry uczynek, to jest jeszcze masa biletów i szalików dla dzieci z domów dziecka. |
Do tego idą Święta więc fajny prezent dla tych dzieciaków !!!!!!!!!1
|
Pojawiły się derbowe koszulki naszych piłkarzy :-)
|
- 13 koszulek derbowych
- przypinki z meczu derbowego oraz z meczu z Lechią - wpłata 12 500 zł od piłkarzy na rzecz #12Bohatera |
do kupienia 20 miejsc na Wigilię Klubową, która odbędzie się 19 grudnia na trybunie zachodniej z działaczami i piłkarzami Wisły
|
można gdzieś kupić Wiślacką pościel?
|
|
Kupcie dzieciakom z Domu Dziecka bilet albo szalik. Koszt jak za średnią flaszkę, naprawdę warto.
|
Cytat:
|
W puli nagród pojawiły się nowe nagrody związane z rundą wiosenną.
|
Jeśli ktoś nie pozyskał dla siebie nowej karty kibica połączonej z kartą Lyoness i jest przed kupnem karnetu na rundę wiosenną to zachęcam do zrobienia tego w akcji 12 bohater na https://fans4club.com/project-bohater
Klub sprzedaje tam cały pakiet: Karnet+nowa karta kibica+bilet dla dzieciaków z DD |
Cel pierwszy został osiągnięty! Po raz kolejny potwierdziliście, że nie macie sobie równych!
Czas na realizację drugiego celu i ogłoszenie trzeciego celu akcji! Nie zwalniamy i razem walczymy o powrót Wisły na szczyt >>> https://fans4club.com/update-262,1,160 Jedziemy dalej Panie i Panowie! |
Jeżeli akcja nie zostanie przedłużona to szansa, że cel zostanie osiągnięty w 22 dni jest bliska 0.
|
Raczej zostanie przedłuzona zreszta tak samo jak ta pierwsza.
|
Cel 3 jest tym o co kibice walczą od dawna, czyli m.in. obandowanie stadionu i zasłonięcie betonów na stadionie.
Jeśli klub nie włączy do akcji biletów na mecz z Koroną to nie ma szans spełnić tego celu. |
Brawa dla wszystkich uczestników! Celem Wielka Wisła!
Cytat:
|
4 stóweczki wpłacone, działajcie.
|
U mnie karnet + koszulka.
Widziałem że ktoś dzisiaj zakupił kolację z zarządem. 10h do końca - działać ! https://fans4club.com/pl-bohater |
zostało 10h ale do końca całej akcji czy do końca pierwszego zadania?
|
Cytat:
Przypominam o również o akcji KT77 związnej właśnie z #12bohater na Twitterze https://twitter.com/ktargosz7/status/829851303371227137 |
Panowie czy ktoś kupował karnet przez #12bohater wraz z kartą Lyoness ?Robią jakiś cashback za karnet, ktoś wnikał?
|
Orientuje się ktoś kiedy będą wysyłane (albo do odbioru) różne małe gadżety (kubki itp)?
|
podawali datę ostateczną jako marzec 2017, więc miejmy nadzieję, że niebawem ;)
|
ja kupowałem, chyba 5 zeta zwrócone ale nie jestem pewien
|
Ja znow dzis uslyszlalem, ze w kwietniu beda wysylac :(
|
Wiadomo może coś o terminie wysyłki nagród? Mamy już połowe kwietnia :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl