![]() |
Ja głosowałem rano, około 9, na pierwszą opcję.
Jest progres, gdyż czwarta opcja straciła nieco (dokładnie 2%) Głosował ktoś z Was dziś, w porze wieczornej, jak sytuacja się przedstawia? Obyśmy zdążyli zdetronizować to nieporozumienie..... |
Mi tam 4 pokazuje 37%
|
W takim razie 4 odrobiła jeden %.
Rano było ,,zaledwie" 36%. Nie wierzę w to co się dzieje, oby ta propozycja nie wygrała. |
Walczycie jakby chodziło o życie a to przecież tylko kawałek plastiku do porfela
|
Trzeba do klubu pisać, żeby wobec braku wymaganej większości, zoorganizowali drugą turę dwóch najlepszych projektów...
|
@Konrad.
Trzeba pogodzić się z demokratycznym wyborem. |
|
Z całm szacunkiem, dlaczego 4 najgorsze? 5 chyba zaprojektował ktoś z przedszkola. Jeśli przejdzie 5 to z bólem serca wyrobie nową karte... Juz wolałbym obecną.... Od 5 gorsza jest tylko....no własnie, nie ma takiej. Osobiście podoa mi się 3 oraz 1. Ujdzie 2, 6, 4. 5 to kara za grzechy chyba...
|
Cytat:
Poszło na piąteczke 3 głosy |
Cytat:
Otóż według mnie najgorsze projekty to nr 2 i 3. Numery 1 i 4 uważam za modne, ale tradycyjne, natomiast propozycje 5 i 6 za stylowe i biznesowe. Nie rozumiem tego hejtu na nr 4 :D |
Gdyby głosowanie zależało od osób z forum, to 4 na pewno by nie wygrała.
Głosować może natomiast każdy (nawet z zewnątrz), czyli wszyscy, w tym pikniki, młodzież, dzieciaki, których 4 nie razi w oczy. 4 wygrywa bo jest najbardziej kolorystyczna i stylowa (tło robi różnicę?) 1 - ok, ale czy nie za prosta? 2 i 3 słabe 5 - słabo widoczny napis 6 - zbyt ciemna, mało widać to raczej gusta i ciężko coś wyrokować :) |
Najfajniej byłoby, gdyby klub dał możliwość wyboru między 2-3 pozycjami przy wyrabianiu. Wtedy dzieciaki brałyby sobie 4, a bardziej poważni ludzie 5 :D
|
Cytat:
1) 17% 2) 5% 3) 12% 4) 36% 5) 20% 6) 10% Niewiele się zmieniło, do końca 9 dni. |
Dla mnie karta nr. 2 ;)
Reszta do rozważenia :D |
Dla mnie najładniejsza jest 1, głosuję jednak na 5 bo ma największe szanse żeby pokonać to coś z nr 4.
|
Zagłosowałam sobie dziś jakieś 10 razy, zamieniając IP i nie drgnęło NIC. 4 ma 36%, 5 - 21%. Jak komuś się nudzi to polecam - w słusznej sprawie :D
|
Cytat:
Tak mnie zastanaiwa jak wyglądałby mix 4 i 5. Biała Gwiazda z 5 na tle z 4, ktoś poczaruje w fotoszopie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na stadionie również można oddawać głosy na swoją karte, pewnie wielokrotnie, więc podczas kupowania biletów nabijajcie %.
|
Poczytajcie komentarze na fb pod wpisem Wisły o kartach. Dlatego 4 wygrywa. Załamka.
|
No i po ptokach...
http://i67.tinypic.com/r22ni8.jpg |
Są gdzieś do wglądu pozostałe propozycje? Przegapiłem to głosowanie.
|
Z tą kartą jest identycznie, jak z wyborami w Polsce.
|
Kuźwa, jaka ta karta jest wstrętna...
|
Głosowały dzieci które z karty i tak nie skorzystają. Jak by było głosowanie połączone od razu z rejestracja karty było by inaczej. Karta dramat. Co zrobić trzeba będzie nosić taką...
|
Wstyd będzie pokazywać taką kartę komukolwiek poważnemu, o pochwaleniu się nią komukolwiek powyżej 25 lat można zapomnieć.
No, ale dzieci w gimnazjum jeśli takie sobie zrobią będą mogły zaszpanować. |
Wszystkie wzory były tragiczne, wystarczyło żeby marketing wypuścił konkurs na wzór karty, jestem pewien, że nie jeden kibic Wisły - grafik, zrobiłby o wiele lepsze projekty i mielibyśmy ładną, schludną kartę, a nie grafikę z początku lat 2000...
|
faktycznie wygrała chyba najgorsza opcja...
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 2082 |
W.S jak chcesz dorobić na boku to wydrukuj w formie naklejek na dobrym papierze w rozmiarze karty. Myślę ze nie tylko ja kupie i zakleję tamtą grafikę :)
|
Cytat:
|
W.S jeszcze na górze złoty napis WISŁA KRAKÓW i miód malina...
|
Nareszcie: oficjalnie ruszył Program Cashback Wisły Kraków i wszyscy Członkowie mogą cieszyć się od teraz korzyściami z zakupów!
https://cashback.wisla.krakow.pl/pl-wk |
Kurde, tez nie możecie zarejestrowac karty? Mi pokazuje komunikat "podaj aktualny numer telefonu". Wtf? A co niby podaję...
|
Cytat:
|
Ogarniał już ktoś rejestracje?
Mam kartę kibica ważną do lutego, mogę zamówić tę od Lyonessa? Wtedy od lutego ona będzie obowiązująca? Mam też karnet roczny mam nadzieje, że migracja będzie pomyślna między kartami :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na forum SKWK wszystko ładnie rozpisane, gdyby ktoś miał pytania co do programu:
http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.php/f,3/t,509/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl