![]() |
Niezłe absurdy tutaj odchodzą. Skorża, to najdroższy trener w Polsce :).
A co do jego warsztatu, to mizernego Lecha doprowadził do MP i zdobył Superpuchar. |
Tylko Dan :D Wywiad z Petrescu
|
Przy nim Skorża to opcja budżetowa ^^
|
Jak znam życie to drużynę będzie prowadził Sobol, a dodatkowo zostanie zatrudniony najtańszy figurant z licencją i będziemy mu płacić za chodzenie na konferencje.
|
Cytat:
P.S. KU*WA MAĆ! Nie mogło być za długo w miarę stabilnie, no ku*wa nie mogło! |
Do momentu w którym nie pojawi się jakiś sponsor na koszulki to nie będzie stabilnie. Kasa sama się nie wydrukuje, ani też klub sam na siebie nie zarobi
|
Sobol jak dla mnie, przypomina mi trochę Diego Simeone ( który, zresztą ponoć aplikował na stanowisko trenera Wisły lata temu).
Ten sam nieustępliwy charakter, ta sama pozytywna agresja. Diego też kiedyś zaczynał, więc........... ps. Zbyt dobrze zaczęło się to wszystko układać, żeby się coś nie s.......iło z dna na dzień..Założę się,że Wdowiec wyląduje w Korupterze |
Ja wam powiem kto po Dariuszu. Nikt. Kmiecik + Sobol. Będzie powtórka z Kulawikiem.
Nie dziękujcie. |
Ktoś pisał, żeby brać Petrescu, jesli wolny. Niestety od 3 tygodni trenuje jakichś szejków.
Do nowego roku popracuje pewnie Sobol. To opcja budżetowa, ale też, jak mi się zdaje, nie najgorsza. |
Cytat:
|
Sobol ma charakter i on może dałby rade tą bandę ogarnąć. Gorzej jak nasze gwiazdy pójdą w ślad za Dariuszem W.
|
Janusz Wójcik rwał się objąć Legię po Albańczyku pewno ma chrapkę na Wisłe. Jak już zatrudniliśmy trenera z przeszłością to lody zostały przełamane.
|
Do końca roku duet Kmiecik i Sobol.
A potem czas i wyniki pokażą |
Cytat:
A może Marcin Broniszewski? Zna drużynę, dużo by nie chciał, bo pewnie jeszcze całości nie dostał za poprzedni kontrakt :D |
W sumie pare dni temu Bronek to była mocno prawdopodobna opcja w Kielcach ale ostatecznie dogadali Bartoszka.
|
Nie zdziwię się, jak za chwilę Wdowczyk zostanie trenerem innego klubu. Zakładam, że już dograł temat na dużo lepszym poziomie finansowym. Jak dla mnie wizerunkowo strzelił sobie strzał w kolano. Miał drużynę, którą postawił na nogi po serii porażek i zaufanie.
|
Cytat:
Sobol z Kmiecikiem to w zasadzie jedyna dobra opcja do końca roku. A jeśli wypali to niech dalej prowadzi Wisłę. Czemu nie? A tak poza tym to można się podłamać po tej wiadomości. Oby nie wpłynęło to na drużynę. Choć obawiam się, że bardzo wpłynie. |
1. Maciej Skorża - takie moje marzenia na dzis.
|
Petrescu, Skorża, Urban - Was czasem nie pojebało?
Petrescu bez sztabu przyjdzie? Skorża odmówił nawet za Cupiała z powodu chvjowego jak barszcz składu, niska gaża i trzeba na nią czekać miesiącami. Urban na pewno też przyjdzie trenować za burgera i colę z cateringu. |
Skorża :haha: haha: niektórzy chyba naprawdę zapominają, że wielcy jesteśmy tylko z nazwy, bo w rzeczywistości możliwości mamy podobne do Górnika Łęczna, więc o ile Sobol z Kmiecikiem zostaną do końca roku (oby nie skonczylo sie to tak jak Odyseja Broniszewskiego z bodajże 5 porażkami z rzędu ), a następnie można się spodziewać jakiegoś wynalazku z 1/2 ligi.
|
Zobaczymy z Pogonią, czy wyjdą mocno przemeblowani (na boisku i w głowie). Oby to nie zapowiadało kolejnej serii porażek; pnijmy się do góry!
|
Może wam się to wydać śmieszne ale dla mnie zawsze najlepszym trenerem był Orest Lenczyk. Szkoda, że wiek już nie ten ale gość ma charyzmę i wie jak postępować z drużyną.
|
Pytanie, na kogo nas stać? Do 2 tysięcy złotych na miesiąc?
Smuda? Łapy precz od Wisły. Skorża! Będący poza naszym zasięgiem... |
Dać szansę Sobolewskiemu.
|
Dan Petrescu nie chciałby popracować w ramach wolontariatu skoro tak mu się podobało w Krakowie?
|
Czy w był chociaż jeden trener, powtórnie przychodzacy do Wisły ,by osiągnął jakiś sukces ?
Wg. mnie nie. Więc skończcie z tymi "odgrzewanymi kotletami. |
To Leszek Ojrzyński albo Dariusz Dźwigała swego czasu sondowano jego zatrudnienie.
|
Leszek Ojrzyński z całym szacunkiem dla człowieka przyczyni się do zatarcia naszej filozofii gry, czyniąc z nas ekipę 11 drwali gotowych połamać przeciwnikowi nogi. Pytanie czy tego chcemy.
Jeśli mamy rozważać takie kandydatury to szansę musi dostać Pan Radosław Sobolewski. |
Cytat:
|
Ci, którzy piszą, że Smuda by mógł poprowadzić Wisłę są chyba lekko niepoważni. Smuda i obecne władze? Serio? :D
|
A Arek Głowacki ? xD jak tam z jego papierami?cos podobno robił xD ale to tak tylko pytam
Eksperyment z Sobolem:) Mam do niego wielki szacunek za te lata gry gdzie zawsze był najwiekszym walczakiem i jezdził na dupie cały mecz.Ale niewiadmo jakim byl by trenerem,taki ekspesryment w momencie wizji walki o utrzymanie ..sam juz nie wiem. |
Boguś sam wspominał, że robi papiery trenerskie.
Śmiech przez łzy :lol: |
Leszek Ojrzyński :) No tak, w Wiśle się jeszcze nie skompromitował.
|
Nawałka nie trenuje żadnego klubu...
|
Ta świnia co niepowołała Małego? Wykluczone :foch:
|
Ktoś serio pisze o Ojrzyńskim? Po awanturze w Górniku miedzy nim a Sobolewskim...
Mielibyśmy ojca chrzestnego wszystkich drwali (oraz tego, który próbował wyżebrać stołek w Legii po wywaleniu Hasiego :help:) lub Sobola. Nie inaczej. |
Diego Sobolewski!!!
Tylko On! Skorża nie przyjdzie bo hajs się nie zgadza. Ojrzyński...pojeb&&&& kogoś? Petrescu..sprzedajemy nerki hurtowo? |
Ja widzę tylko jednego trenera który moim zdaniem by się sprawdził i miałby wyniki oraz mógłby pracować w tak specyficznym klubie jak Wisła . To Kaziu Moskal !!! Niestety prawdopodobnie nie chciałby juz kolejny raz pakowac się w to samo bagno bo potraktowano go jak śmiecia kolejny raz zwalniając a po za tym ma ważny kontrakt w Pogoni gdzie robi świetna robotę i Wisły nie stać na to żeby go wyrwać z Szczecina . Kaziu udowadnia że jest bardzo dobrym trenerem , rozumie krakowską specyfikę , rozumie dom wariatów jakim jest Wisła i ma świetne stosunki z kibicami czyli z obecnym zarządem również :)
Szkoda że to tylko moje marzenia kompletnie nie realne . |
Dla mnie Kulawik.
|
co do Kazia...marzenie.
On ma honor |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl