![]() |
Cytat:
|
Jednym słowem - TSW musi skołować 10 baniek w skali roku, żeby Wisła mogła operować budżetem na podobnym poziomie, co w zeszłym roku. 10 baniek brakuje nam obecnie, żeby osiągnąć stan wegetatywny. Dunin to rozsądny, ogarnięty i honorowy człowiek, więc jestem dobrej myśli.
A co do SKWK i "dobrej atmosfery", to nawet mnie tu ku*wa nie rozśmieszajcie. "Dobra atmosfera", to się zacznie, kiedy SKWK przestanie ustawiać wszystkich kibiców jak im się podoba, lżyć tych "gorszych" i skończyć z byciem dyktatorami, a zająć się byciem stowarzyszeniem. Szymański wielki "sprawdzacz", to może jak już wykładamy karty, to może powie, na co dokładnie szły setki tysięcy złotych dla stowarzyszenia? Zamiast do kasy klubu, to na ku*wa "PDW"! Ile razy klub musiał bulić kasę za race, których tak dzielnie bronił? |
Kiedy ostatni raz widziales race na stadionie Wisly?
wszystkie pozostale kluby nawet się z nas śmieją, że jako jedyni w Polsce nie odpalamy rac. I nie martw sie, transparent "PDW" nie kosztuje 10 milionow zlotych. Przełkniesz to! |
@rav zamknij to forum w ....u
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorry, że się wtrąciłem. |
Fajne hasła tutaj padają, aż chce się żyć. Jakich to Wisła wspaniałych kibiców ma.
Tak, to prawda. Wisła ma wspaniałych kibiców. Tylko wiecie, od czego zacznie się piątkowy mecz ? Od jebania Śląska... . |
Cytat:
|
Cytat:
|
WSZYSCY NA ŚLĄSK !!!
Nie będzie lepszego momentu aby każdy kibic od decyzyjnego po piknika powiedział reset!!! Najlepszy moment na reset relacji w naszym środowisku i czas od nowa budować wielką Wisłą, tę na boisku i na trybunach obie te sprawy się uzupełniają i są potrzebne obustronnie jak woda do życia!!! Teraz albo nigdy! Nie będzie lepszej okazji aby zostawić w tyle zaszłości. Adekwatna sytuacja gdzie nasz naród jednoczy się gdy wojna nawiedza nasz kraj! Nas nawiedziło widmo upadku i trzeba wszelkie zaszłości zostawić w tyle i pokazać JEDNOŚĆ!! Wisłaaa Kraków Białaaaa Gwiazdaaaa, Wisłaaa Kraków Białaaa Gwiazdaaa!!! |
Ja .......e... Niektórym proponuje klasztor, moze tam będa szczęśliwi. Oczekiwanie świętych w piłce?! I .... z tego co było, masz przestępców w zarządzie, ktos komuś cos udowodnił? Chwała tym ludziom, ze podjęli sie i to tak szybko i energicznie na odbicie Wisły z rąk JM.
Strasznie budujące, że jednak zdecydowana większość chce wspierać Wisle i na bok odkłada jakies dziwne animozje. Nie róbcie tez z TS gołodupce. Szymański powiedział, ze przejęli Wisle i to za poważne pieniądze. Kto wie czy nawet nie dali Meresinskiemu zarobić, aby tylko odzyskać Wisle. A pozytywny odzew juz jest. Proszę, Targosz, który chciał juz skontaktować sie z JM w sprawie sponsoringu. Pisze tez ze moze uda sie sciągnąć jeszcze kogoś: @Inferno889 Czekamy na finalizację umowy JM - TSW i zaczynamy na pewno. @KTargosz Wisła ma potężna markę, ogrom kibiców, pokolenie które wychowywało sie na ostatnich sukcesach, teraz dorasta i ma pieniądze do wydawania. To świetny kąsek dla sponsorów i inwestorów. |
Cytat:
|
Mnie najbardziej rzucił się w oczy fakt że TS wcale się nie pali do tego przejęcia i Panowie nie wyglądali na zbyt szczęśliwych. Grunt żeby wyrwać klub z rąk bananowego chłopca. Myślę że będzie dobrze.
|
Cytat:
|
TS ratuje Wisłę trzeba bić brawo ale głównym ich priorytetem to powinno byc szukanie kupca i utrzymanie sie w lidze (sportowo i licencyjnie) jeśli choc 1 z tych spraw im sie nie uda to tak naprawdę jest to tylko odwlekanie końca
i na ten moment jest 100 razy lepiej niz było wczoraj ale jest 100 razy gorzej niż było w czerwcu |
Niekoniecznie trzeba poszukiwac kupca.
Wystarczy sprawnie funkcjonujacy klub z poteznym zapleczem sponsorskim i wyciagajacy maks pieniedzy z czego sie tylko da. Tak jak na Legii. Kazdy kolejny "bogaty wlasciciel" to odsuwanie w czasie totalnego zaorania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki za panów z TSu!!!
|
I tak i nie, równie dobrze bogaty właściciel może ogarnąć klub tak, żeby to wszystko miało i ręce i nogi.
|
To wszystko jest przedwczesne. Boję się, że konferencja była próbą wywarcia nacisku na jm. Boję się, że ten ku.as wywinie nam jeszcze jakiś numer. Boję się, że jest zdesperowany i nie zachowa się racjonalnie.
|
To może wysłać do niego delegację w krótkich spodenkach ?
|
Za godzinę podpisanie umowy
|
Właśnie zadzwonił do mnie J. Meresiński: "Nie jestem już właścicielem Wisły. Mój pełnomocnik w ciągu godziny podpisze umowę sprzedaży klubu @SzJadczak
Dajcie znać drużynie.. Moze to pomoże im trochę |
O czym takie miernoty jak Jadczak czy Stanowski będą teraz pisać? Codziennie o Miśku? Trzymam mocno kciuki za Dundalk!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przychodzi do Wisly jakis dziwoloag zeby wyprowadzic tyle kasz ile sie da a Ty masz pretensje do ludzi, ktorzy pokazali go takim jaki jest? Sluchales wogole konferencji dzisiaj? Gdyby nie ci dziennikarze to moglibysmy byc w o wiele wiekszej dupie. Co jest z toba? |
Cytat:
Za to też chcesz im flaszkę stawiać? Już tweeta usunęli, ale wrzucili nowego https://twitter.com/WeszloCom/status/767778905306624001 Flaszka się należy jak nic! |
Umarł Krol, niech zyje Krol
http://zzapolowy.com/umarl-krol-niech-zyje-krol-2/ |
Zapowiada się nowa świecka tradycja...
Kiedyś zmienialiśmy trenerów jak rękawiczki, a teraz jak rękawiczki zmieniają się właściciele klubu... Jeśli faktycznie klub przejmie TS Wisła to znając życie do końca sezonu będzie czekała nas jeszcze przynajmniej jedna zmiana właściciela... |
Cytat:
Natomiast zaleźli mu za skórę różni internetowi wiślaccy młodzi gniewni, bo wyzłośliwiał się wobec Juszczyka na TT. Chyba, że on rzeczywiście myśli, że Juszczyk pisał tylko to, co mu kazali - wtedy nie ma racji, bo nasz rzecznik zachowywał się w ostatnich tygodniach bardzo inteligentnie. Ja przynajmniej miałem takie wrażenie. |
Chyba sie dzisiaj nie doczekamy na oficjalne info o przejeciu Wisły SA
|
Cytat:
|
Akurat na temat rzecznika prasowego mogę powiedzieć dużo dobrego. Dzięki niemu w tym tygodniu zrealizuje swoje marzenie, którym z wami się podzielę :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Wywiad z Patrykiem Małeckim ;) |
Niewątpliwie sytuacja jest i będzie trudna. Klub sportowo ,w formacie ekstraklasowym,jest na dnie. Finansowo zresztą również. Teraz szukanie sponsorów to będzie tylko opieka paliatywna. Polska niestety jest takim krajem gdzie bardzo ciężko znaleźć kapitał. Rodzimych przedsiębiorców z sensowymi finansami jest bardzo mało. Polacy to naród wciąż bardzo biedny, który nie ma kasy na rozrywki w skali miesiąca (stabilna wysoka frekwencja meczowa - odpada). Korporacje zachodnie nie mają w tego typu przedsięwzięciach żadnego interesu. Spółki skarbu państwa to sprawa śliska bo wymaga jednak dojść i stabilnej sytuacja politycznej. Krótko napisawszy Wisła przez 3 tygodnie była w bardzo wielkich opałach ,teraz jest w wielkich opałach. Kryzys można też wykorzystać produktywnie. Do poukładania wielu płaszczyzn funkcjonowania klubu na nowo. Jednak czy ludzie TS-u są do tego zdolni? Nie mnie to oceniać. Obawy mam. Co do Meresińskiego to odnoszę wrażenie ,że w tym duecie z Citko to ten drugi był głównym zawiadowcą tylko jak zobaczył co się święci to pierwszy przytomnie spier..lił , wytykają gimbusa palcami i zatykając nos. Coś czuję ,że Meresiński to jeszcze na tym całym bujaniu łódką zarobił. PS. A propos dziennikarzy... to miarkujcie hejt. Dzięki ich działaniu udało się szybko ten duet kombinatorów prześwietlić i wykopać.
|
Co mnie ciekawi, Dunin z Szymańskim byli "prawie" pewni, że podpiszą o tej 16, nie chcę być czarnowidzem, ale u nas co ma się spierrdolić, to się spierrdoli :/ Obym się mylił
|
Cytat:
Zgadzam się że Wisłę należało ratować z rąk gimnazjalisty i jeśli się udało to mimo wszystko jest dobra najlepsza informacja dzisiejszego dnia.. ale pomimo panującego tu dziś zachwytu to przeraża mnie fakt że klubem rządzić będą Panowie pośrednio lub bezpośrednio odpowiedzialni, za race, dziwnej maści protesty, awantury na trybunach, zastraszanie kibiców mających inne zdanie (choćby w kwestii zgody z Ruchem).. że o innego rodzaju występkach nie będę wspominał.. i nie przekonuje mnie opowiadane o wielkiej jedności, hasłach Wisła to My, bo mam przemożne wrażenie że w ich rozumieniu MY to nie wszyscy Kibice tylko wybrana grupa interesów. Obym się mylił, i musiał to odszczekać! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl