Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ''Życie jest jak rower" (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9671)

Karherop 08.08.2016 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateusz Wis (Post 1446566)
A szkoda gadać, szkoda strzępić ryja...

Kolega trafił w sedno. Nie wiem po co drugi temat o tym typie, jeden nie wystarczy?

Pociesza mnie, że ten typ nie będzie sprawował w klubie żadnej funkcji, poza nazwiskiem w papierach.

Marketingowcy Wisły przychodząc dzisiaj do pracy zalali się zapewne rzewnymi łzami...a my się zalejemy jak do Wisły zapuka komornik. Nawet mnie ta sprawa już nie śmieszy.

wolfy 08.08.2016 16:25

"Rower jest jak hulajnoga,
tylko ma dwa pedały, siodełko i przerzutki (jak kupisz wyczesany)"

Z "Myśl z twittera" J.M.

Analiza utworu:

Prowadzenie klubu jest jak wyłudzanie VAT-u - wszystko jest OK dopóki się jakiś fagas nie przypieprzy.

P.S. Nie sądziłem, że kiedykolwiek w życiu to napiszę, ale zazdroszczę Koronie...

serek.c2 08.08.2016 16:28

Nie matura, lecz chęć szczera...

_ukoL 08.08.2016 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1446726)
Nie matura, lecz chęć szczera...

Zrobi z Ciebie właściciela. :alleluja:

borys 08.08.2016 16:55

Niech on sobie ten rower przyparkuje blisko w czwartek...

Elefant 08.08.2016 16:56

Zaimponował m on, ten Jakub M. :foch:

Myślałem, że on znany jest tylko z tego, że zna tą aktoreczkę.
A on jest okazało się kumpel Nikodema D. z tyskiego liceum :shock:
;)

thechris 08.08.2016 18:41

Jestem ciekaw jak kibice przywitają pana Jakuba M.? Pełne 1906% poparcia?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1446571)
Warto w takim razie dodać, że jego partnerką jest 18-letnia quasi-aktorka.
https://www.instagram.com/kamillagolda/?hl=pl

Niezła. Taka młodsza i lepsza wersja Moniki Ordowskiej.

Po fotkach na insta można dojść do wniosku, że jej ojciec może mieć kasiorę i JM może być słupem tatusia pani Kamili.

La Furia Dell' Est 08.08.2016 18:56

...." Więc mam wyższe wykształcenie, chociaż studiów nie skończyłem, jak prezydent Kwaśniewski..."....Kazik miał nosa;)

Blaszczu16 08.08.2016 19:53

Chcecie robić spersonalizowanego pudelka na forum? Serio? Kiedyś to forum trzymało poziom. Na ch#j wam wiedzieć co robi Mereś w życiu prywatnym?

bódyń 08.08.2016 19:58

Tak filozoficznie
http://i63.tinypic.com/a32ntj.jpg

WISŁAZWE 08.08.2016 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1446798)
Chcecie robić spersonalizowanego pudelka na forum? Serio? Kiedyś to forum trzymało poziom. Na ch#j wam wiedzieć co robi Mereś w życiu prywatnym?

Chyba nie rozumiesz idei tematu.
Mnie tam gówno interesuje czy Jakub na śniadanie je jajecznicę czy owsiankę. Informacje zamieszczone w pierwszy poście, są częściowo ironiczne a w większości prawdziwe.

Bardziej chodzi o to, że osoba właściciela powinna coś ze sobą reprezentować, to że niektórzy zrobili sobie z tego pudelka albo rozmywają go jakimś gównianym postem to nie moja wina.

Temat ma służyć dyskusji poza sportowej działalności właściciela klubu, co dzień lub co dwa na powierzchnię wypływają coraz to nowsze kwiatki, które powiedzmy sobie szczerze mają negatywne odbicie w postrzeganiu Wisły Kraków.

Jeżeli po Tobie to spływa, to spoko, ale ja byłbym poważnym inwestorem i zgłosiłaby się do mnie Wisła w celu współpracy, to pierwsze co rzuca się w oczy ''Meresiński to ten, co sobie maturę kupił?''

Ch**j wie, co wypłynie za dzień lub dwa. Póki co mamy gafę za gafą, która odbija się na nas wszystkich. O ile pierwsze reakcje to śmiech, to później już nikomu raczej do śmiechu nie jest.

Revolver 08.08.2016 20:03

Idąc dalej tematyką rowerową:

Kto śmie mówić o Meresiu
Ze jest głupi i banalny
Temu w szprychy wkręci chvja
Pod Giewontem wiater halny

T. Różewicz

radek2323 08.08.2016 20:04

WISLE tymi glupotami nie pomagacie jak dzieci ku...a

Jaki jest JM juz kazdy wie dajcie juz spokoj .

Levis88 08.08.2016 20:23

To forum to głównie szydera z klubu. Nie ma to jak pocisnąć na właściciela, trenera, Boguskiego itp itp itp. W tym temacie czekamy tylko na wierszyk ABGwiślaka o twitterowych poczynaniach naszego nowego właściciela.

Blaszczu16 08.08.2016 20:28

Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.

radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów.

radek2323 08.08.2016 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1446809)
Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.

radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów.

Co do JM to osobiscie kredyt zaufania mu dalem ale po ostatnich "akcjach" to .... szkoda slow. Dziwi mnie tylko ze wiekszosc zamiast pochylic sie powaznie nad problemami jakie ma moja ukochana Wisla to sobie kur..wa szydere robi!

thechris 08.08.2016 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 1446806)
WISLE tymi glupotami nie pomagacie jak dzieci ku...a
Jaki jest JM juz kazdy wie dajcie juz spokoj .

Własnie nie wiemy. Z każdym dniem dowiadujemy się więcej i są to coraz bardziej przykre dla Wisły Kraków informacje. Jednakże możemy mieć uzasadnione obawy, że to nie koniec... Istnienie takiego tematu nie wpłynie na to, że nowe informacje mogą się pojawiać. Jeśli jutro powiją kolejne "rewelacje" to i tak każdy je przeczyta na wyróżnionych linkach onetów czy u innych weszlaków.

Jeśli wykupił nas "pudelkowy" właściciel to im szybciej się dostosujemy tym lepiej dla nas (bo rozumiem, że na dziś obowiązuje 1906% poparcia?) A jeśli JM nie jest "pudelkowy" to niech to udowodni. Przynajmniej niech zacznie próbować...

dj_ibutti 08.08.2016 22:05

Śmieszny jest rozdźwięk pomiędzy oświadczeniem adwokata, a tłitem JM, w którym JM praktycznie się.przyznaje do winy.

mgła 08.08.2016 22:12

MATURA to bzdura!

A poważnie płakać się chce co jutro nas czeka.....

picasso 08.08.2016 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mgła (Post 1446825)
MATURA to bzdura!
.

nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując

zakk 08.08.2016 22:20

jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M.
jutro będziemy kibicować Wiśle K.

thechris 08.08.2016 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1446826)
nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując

Może ją jeszcze zdać. Nie wiem czy może przed sądem czy będzie musiał poczekać do maja...

radek2323 08.08.2016 22:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1446817)
Własnie nie wiemy. Z każdym dniem dowiadujemy się więcej i są to coraz bardziej przykre dla Wisły Kraków informacje. Jednakże możemy mieć uzasadnione obawy, że to nie koniec... Istnienie takiego tematu nie wpłynie na to, że nowe informacje mogą się pojawiać. Jeśli jutro powiją kolejne "rewelacje" to i tak każdy je przeczyta na wyróżnionych linkach onetów czy u innych weszlaków.

Jeśli wykupił nas "pudelkowy" właściciel to im szybciej się dostosujemy tym lepiej dla nas (bo rozumiem, że na dziś obowiązuje 1906% poparcia?) A jeśli JM nie jest "pudelkowy" to niech to udowodni. Przynajmniej niech zacznie próbować...

Dyskutować można ba nawet trzeba oczekujemy poziomu od kogoś a sami co? No dziecinade robimy wierszyki itp. Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...

Miro 08.08.2016 22:40

Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?

PSYCHOLTSW 08.08.2016 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Miro (Post 1446832)
Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?

jak piłkarze w chuja cieli było dobrze? Ci to nas dopiero oszukiwali, nie było kasy, nie było zaangażowania.a

zakk 08.08.2016 23:40

Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.

wolfy 09.08.2016 00:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 1446831)
Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...

Wybacz, ale mając do wyboru kompletne wyparcie i szukanie warszawskich spisków oraz robienie sobie jaj z obecnej patologicznej sytuacji wybieram to drugie. Nie ja sprzedałem mu akcje Wisły, kładąc kompletnie lagę na wszystko.

Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu.

Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno.

radek2323 09.08.2016 05:19

Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.

radek2323 09.08.2016 05:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1446677)
Dobrze rozumiem, że to wiślacki konkurs haiku?

Źle rozumiesz

Blaszczu16 09.08.2016 06:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Miro (Post 1446832)

Wyciagasz zbyt daleko idace wnioski koleszko. Czy wlasciciel mnie i innych kibicow oklamie okaze sie juz niedlugo w kwestii sportowej, bo z calym szacunkiem ale malo mbie to obchodzi ze probowal sfalszowac swiadectwo maturalne. Liczy sie to co moze dac Wisle. Po transferach go poznacie.

PSYCHOLTSW 09.08.2016 06:48

samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.

silver03 09.08.2016 07:12

Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

http://img.ledsplej.net/thumbs/x1000-Obraz%20(156).jpg

Dariook 09.08.2016 07:29

A nie mówiłem...

bódyń 09.08.2016 07:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PSYCHOLTSW (Post 1446835)
jak piłkarze w chuja cieli było dobrze? Ci to nas dopiero oszukiwali, nie było kasy, nie było zaangażowania.a

Ale belkot. Porownujesz brak umiejetnosci do oszustwa?
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca.
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest.

PhantomRanger 09.08.2016 08:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1446849)
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

http://img.ledsplej.net/thumbs/x1000-Obraz%20(156).jpg

Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.

ABGwislakABG 09.08.2016 08:23

Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power.
U boku mego Golda,
urody Usaina Bolta.
Patrząc na nią większą mam chcicę,
na twitterową jajecznicę.
Skarbówka we mnie się podkochvje,
O VAT ciągle zagaduje.
Podobnie jak prezes PZPN-u,
ćwierkaniem pocisnę jemu!
Ja tylko bronię się przed gniewem,
albo też Bońkiem Zbi-gniewem?
Generalnie mam wyjebane,
a będzie mi dane.
Na reszte wywalam PiS-iora,
Widzewskiego zakapiora.

silver03 09.08.2016 08:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1446860)
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu.

Kurcze mówisz, że to podróba?

nesta 09.08.2016 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1446860)
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.

Proszę napisz, że nie pisałeś serio... :lol:

whitestar1990 09.08.2016 08:57

http://www.youtube.com/watch?v=0lYUrZdHx10

"Może byś tak Marek wpadł popedałować..."

PhantomRanger 09.08.2016 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1446869)
Proszę napisz, że nie pisałeś serio... :lol:

Pewnie, że nie pisałem serio. Tylko nie widzę powodów dla których tworzy się i wstawia takie rzeczy. Może się okazać, że jeszcze dzisiaj lub jutro będziemy mogli przeczytać o tych "gwarancjach" w prasie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl