![]() |
Cytat:
Rozjebiemy ich jak gnój po polu, bo my jesteśmy Wisła, a oni są gorsi. I nic mnie nie obchodzi analiza piłkarska. Oni są gorsi, po prostu, ontycznie. Gorsi. Nawet, jeśli przegramy, to to się nie zmieni. |
''pojechać tam'', zaorać dzi.wki równo z ziemią bez litości!
Ma im się izraelitom odechcieć grać po tym meczu! Proste! Wyższość na trybunach i na boisku. To jest jedno z dwóch spotkań, w którym wymagam zapierrdalania i rzygania pod osławionymi tujami po meczu. Chce widzieć, że im zależy, że grają a nie stoją jak piz.dy. Jebie mnie, które mamy miejsce i ile punktów przed tym meczem. Po tym meczu mamy mieć o 3 punkty więcej. Tyle. |
18-tke meczową ktoś zna? ;)
|
Porażka będzie pogrzebaniem Wdowczyka. Trzecia porażka i to w derbach byłaby klęską klęsk. Nawet nie chcę myśleć co byłoby później. Na stadionie pustki i gwizdy. Do jakich czasów doszło. Oby nie czekały nas lata upokorzeń w lidze. Jest źle, oby po tym meczu nie było gorzej. Nie obchodzą mnie obiecanki cacanki. Tylko fakty. Na ten moment są takie, że od kilka lat jesteśmy w dupie.
|
A ja zupełnie racjonalnie zakładam, że ten mecz wygramy! Po prostu nasi piłkarze będą lepiej zmotywowani od zmanierowanych żydów, a umiejętności nadal są porównywalne
|
Nie wiadomo jak news o JM wpłynie na naszych grajków
|
Cytat:
Wydrukować, przykleić sobie nad łóżkiem na ścianie i wbić do każdego kibicowskiego łba w Krakowie. |
No i nastał ten piekny dzien, w ktorym na kolacje dostajemy potrawke z zyda. Dopiero potem dowiemy sie czy był smaczny czy juz zjełczały. Tylko zwyciestwo
|
Tylko zwyciestwo może nam poprawić humor, po dzisiejszych rewelacjach
|
Co tu dużo pisać, jazda z ....ami, Wisełko jazda z ....ami! JŻS
|
Cytat:
|
Wielkie lanie w Krakowie raczej!
|
Zachara dotknął piłkę w ogóle ? (Jest 63 minuta)
|
Cytat:
....a, walczyć! |
Po 2 miesiacach druzyna nie wie jak grac w pilke. Jezeli chodzi o przygotowania przedsezonowe to polscy trenerzy to amatorka.
|
Co wy robicie wy Białą Gwiazdę hańbicie !!! ściągać koszulki ku..a skoro nie potrafcie grać
|
|
Jak to było? "Nie odczujemy braku Wolskiego"? No to ....a nie odczuwamy.
|
05.08.2010 - pamiętny w....... od Karabachu, 3 bramki w pierwszej połowie, "uratowany honor" 2 bramkami w drugiej połowie, ale za mało nawet na remis, a co dopiero na uniknięcie kompromitacji, czyli awans.
05.08.2016 - pamiętny (jak każdy) w....... od żydowni, 2 bramki w pierwszej połowie, w tym pierwsza już w drugiej minucie, "uratowany honor" bramką Małeckiego w drugiej połowie, ale za mało nawet na remis, a co dopiero na uniknięcie kompromitacji, czyli zwycięstwo. Jeszcze do tego, tego samego dnia, nasz nowy, świeżo kvrwa jego mać upieczony właściciel dostaje zarzuty, po których mu grozi więzienie. A jeszcze półtora roku temu, gdy pokonywaliśmy starozakonnych 2:1, mając multum niewykorzystanych sytuacji, kto by pomyślał, że aż tak sytuacja się s.......i i odwróci na ich korzyść. TO JEST DRAMAT KVRWA. |
To, niestety, smutny finał wieloletniego osłabienia drużyny. W tamtym sezonie po raz pierwszy zagraliśmy w grupie spadkowej. W tym, ktoś postanowił sprawić, co się stanie, jak osłabimy się jeszcze bardziej. Nie mam pretensji do Wdowczyka ani nawet piłkarzy. To w końcu nie ich wina, że ktoś zatrudnił tylu nieudaczników.
|
Biorąc całokształt wydarzeń to najgorszy dzień od 0:6.
Piętnaście lat błędów w zarządzaniu dzisiaj wydało swój owoc. Jovicia, Guzmicsa i Mączyńskiego sprzedać bo sympatyczni. Reszta na czele z trenerem świetnie się będzie komponować z poziomem czwartoligowych zmagań. A i byłbym zapomniał. Miśkiewicz wróć. |
Gramy jak Podbeskidzie. Czekam na wysyp mądrych komentarzy piłkarskich "ekspertów". Kazek Moskal był mistrzem. Pisałem wielokrotnie, że wyciągał absolutnego maksa z niczego. Narzekaliście na remisy. To macie brutalny obraz rzeczywistości. Ile dawał Wolski? 50 procent? Więcej? Kiedy zrozumiecie, że jakość zespołu tworzą piłkarze. Balansowaliśmy na granicy ostatnie 2 lata. Teraz "chodzi lisek koło drogi, nie ma rączek ani nogi". Można zgasić światło. Tylko piłkarskie kompleksy Craxy spowodowały, że dzisiaj nie zebraliśmy lania. Nie chcieli grać w piłkę. A my nie umiemy.
|
Cytat:
|
wyrzucic wdowczyka pajaca ktory gadal o mistrzostwie a przewalil 3 mecze podrzad w tym najwzniejszy mecz sezonu . nie ma dla niego zadnego wytlumaczenia zatrudnic radka sobolewskiego
|
Dokładnie, Kurz.
Z roku na rok staczamy się piłkarsko coraz niżej. Głowacki i Brożek to już piłkarscy emeryci. Z dawnej Wisły pozostała tylko nazwa historia i kibice. Zrozumcie, że oni nie potrafią lepiej grać w piłkę. Są dramatycznie słabi. I żadna zmiana trenera tutaj w dłuższej perspektywie nie pomoże. Jedynie jak możemy zareagować to przyjść na następny mecz... A Cracovia to Cracovia - ....y, przeżuty i menele. |
Jakoś nie mam pretensji do Wdowczyka, bo żydy nie miały za dużo sytuacji. Strzał życia tego jebanego budzika , którego rano rozwalę, jak będę wstawał do pracy. Ale tak to jest, że wygląda to chujowo. Z Pogonią też to tak wyglądało, ale Pietrzak za.......ił bramę, jak trzeba, a później to już tylko walka o najmniejszy wymiar kary. Sprzedaj murzyna, Ryśka, zaraz pójdzie w ....u Mączyński, odpuść Wolskiego i graj w środku Popoviciem, który gra słabo. Ale co ma zrobić Wdowczyk ? .......nąć whisky w domu ? I kiedy niby tych 5 nowych piłkarzy przyjdzie ? Jacy oni będą ? Jak tacy, jak Uryga, albo Zachara to lepiej nie obciążać klubu kontraktami.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie mamy bramkarza, boków obrony, w składzie emeryci (szacunek dla nich, ale kalendarza nie oszukasz) i wynalazki typu Brlek (no strzał dzisiaj kosmiczny). Nie może być dobrze. Nikt nie lubi Daria Wu, ale nie ma kim grać. |
Cytat:
|
A co do Brleka to miałbyć cytuje nasz sztab "zajebistym" piłkarzem.
Szczerze współczuje temu kibicowi, dobrodziejowi, który za sponsorował jego transfer. Dobrze, że w ramach pocieszenia dostał loże na 10 lat. Czy oni mają oczy w dupie? I jeszcze jedno. Życzyłbym sobie, żeby w Wiśle więcej przyglądali się charakterom potencjalnych wzmocnień. Kim Ci ludzie są, jak się zachowują. Kolejnych ciot nie potrzebujemy. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie dramatyzuje. Po prostu mówię, jak było. Jasne, że można nawet trzeba śpiewać na sraxę, ale jak jest minuta ciszy dla Macharskiego, to wypada się jebnąć w łeb, jak się chce śpiewać takie coś |
Tragedia, druga połowa dramat, miałem wrażenie, że tylko Małeckiemu zależało, szarpał się na swój specyficzny sposób... Nie mamy JAKOŚCI i dlatego przegraliśmy. Sytuacja robi się nie ciekawa, OJCIEC Cupiał odszedł, przeszedł Jakub M i Citko i to też było widać na murawie.... szukam jakiś pozytywów...nie przegraliśmy 3 bramkami i gramy teraz ze słabym Ruchem. Jak tego nie wygramy to Wdowczyk out, choć chyba nie on jest winien, że ma takie gwiazdy...
|
Oj tam.... przypadkowo straciliśmy dwa gole z jakimś przypadkowym zespołem.
Nie ma się czym podniecać. Małecki - jedyny, który wiedział o co gra. Brożek - po co w ogóle wchodził na boisko? |
Cytat:
A co ma ten Wdowczyk zrobić ? Ja wiem, że gadanie o Wolskim jest już nudne, ale jego nam brakuje. Nie mamy kim grać w tym środku pola. Dajcie Wdowczykowi dobrych piłkarzy,a będzie można od niego czegoś oczekiwać |
Za pierwszą połowę piłkarzom nie należy się zjebka. Za drugą tak gol do szatni i zejście Brożka rozłożyło nas. Dotychczas atmosferę w drużynie budowały zwycięstwa teraz ich brak. Ważny jest ten tydzień bo zobaczymy czy nasi właściciele do bajkopisarze czy coś nowego wniosą do Wisły.
|
Jeśli juz koniecznie trzeba znaleźć Jonasza i go wy.......ic to wysuwam kandydaturę Broniszewskiego.
Odkad jest w Wiśle to ostro pikujemy w dół. Ratownik tez z niego żaden. |
Cytat:
Dzisiaj Wisła, po 4 kolejkach wygląda jak jedna z 8 najsłabszych drużyn Ekstraklasy bez szansy na dużą poprawę, więc jest się czym podniecać. Brożek grał, bo w rezerwie czyhał Zachara. I wszystko jasne. Czy dla ciebie nie? |
Ruch Fornalika też się przed Wisłą nie położy. Szykuje się emocjonująca walka o utrzymanie i nie piszę tego bynajmniej w przypływie emocji.
Wszyscy na Ruch! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl