Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   WIELKIE DERBY KRAKOWA 5 sierpnia, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9668)

Prezydentowa 05.08.2016 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1445810)
A tak na powaznie. Serio uwazacie ze wygramy ? Czy to jakis zbioriowy trolling jest ?

Zupełnie poważnie. Nie wyobrażam sobie, jak kibic Wisły może na 4 strony świata jęczeć, że na pewno przegramy z Cracovią. Serio?
Rozjebiemy ich jak gnój po polu, bo my jesteśmy Wisła, a oni są gorsi. I nic mnie nie obchodzi analiza piłkarska. Oni są gorsi, po prostu, ontycznie. Gorsi.

Nawet, jeśli przegramy, to to się nie zmieni.

WISŁAZWE 05.08.2016 10:51

''pojechać tam'', zaorać dzi.wki równo z ziemią bez litości!
Ma im się izraelitom odechcieć grać po tym meczu! Proste!

Wyższość na trybunach i na boisku.
To jest jedno z dwóch spotkań, w którym wymagam zapierrdalania i rzygania pod osławionymi tujami po meczu. Chce widzieć, że im zależy, że grają a nie stoją jak piz.dy.
Jebie mnie, które mamy miejsce i ile punktów przed tym meczem. Po tym meczu mamy mieć o 3 punkty więcej.
Tyle.

Kamcio019 05.08.2016 11:33

18-tke meczową ktoś zna? ;)

Kryniu 05.08.2016 12:05

Porażka będzie pogrzebaniem Wdowczyka. Trzecia porażka i to w derbach byłaby klęską klęsk. Nawet nie chcę myśleć co byłoby później. Na stadionie pustki i gwizdy. Do jakich czasów doszło. Oby nie czekały nas lata upokorzeń w lidze. Jest źle, oby po tym meczu nie było gorzej. Nie obchodzą mnie obiecanki cacanki. Tylko fakty. Na ten moment są takie, że od kilka lat jesteśmy w dupie.

Delgado 05.08.2016 12:36

A ja zupełnie racjonalnie zakładam, że ten mecz wygramy! Po prostu nasi piłkarze będą lepiej zmotywowani od zmanierowanych żydów, a umiejętności nadal są porównywalne

Davey777 05.08.2016 13:09

Nie wiadomo jak news o JM wpłynie na naszych grajków

JEDREK76 05.08.2016 13:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1445818)
[...] Rozjebiemy ich jak gnój po polu, bo my jesteśmy Wisła, a oni są gorsi. I nic mnie nie obchodzi analiza piłkarska. Oni są gorsi, po prostu, ontycznie. Gorsi. [...]

:gp:
Wydrukować, przykleić sobie nad łóżkiem na ścianie i wbić do każdego kibicowskiego łba w Krakowie.

mitmichael 05.08.2016 13:55

No i nastał ten piekny dzien, w ktorym na kolacje dostajemy potrawke z zyda. Dopiero potem dowiemy sie czy był smaczny czy juz zjełczały. Tylko zwyciestwo

Davey777 05.08.2016 15:04

Tylko zwyciestwo może nam poprawić humor, po dzisiejszych rewelacjach

Jaroo1 05.08.2016 18:45

Co tu dużo pisać, jazda z ....ami, Wisełko jazda z ....ami! JŻS

tommiyacht 05.08.2016 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1445810)
A tak na powaznie. Serio uwazacie ze wygramy ? Czy to jakis zbioriowy trolling jest ?

A co ja będę się odzywał...

WislaOnly 05.08.2016 20:38

Wielkie lanie w Krakowie raczej!

7 kotów 05.08.2016 20:55

Zachara dotknął piłkę w ogóle ? (Jest 63 minuta)

yoda79 05.08.2016 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1446096)
Zachara dotknął piłkę w ogóle ? (Jest 63 minuta)

Z 3 razy.
....a, walczyć!

mitmichael 05.08.2016 21:16

Po 2 miesiacach druzyna nie wie jak grac w pilke. Jezeli chodzi o przygotowania przedsezonowe to polscy trenerzy to amatorka.

brylant17 05.08.2016 21:21

Co wy robicie wy Białą Gwiazdę hańbicie !!! ściągać koszulki ku..a skoro nie potrafcie grać

amauri1990 05.08.2016 21:30

http://zzapolowy.com/wp-content/uplo...akt-zenada.jpg

i w sumie tyle w temacie. 1904 znaki ;)

dj_ibutti 05.08.2016 21:34

Jak to było? "Nie odczujemy braku Wolskiego"? No to ....a nie odczuwamy.

AdrianoZKS 05.08.2016 21:36

05.08.2010 - pamiętny w....... od Karabachu, 3 bramki w pierwszej połowie, "uratowany honor" 2 bramkami w drugiej połowie, ale za mało nawet na remis, a co dopiero na uniknięcie kompromitacji, czyli awans.

05.08.2016 - pamiętny (jak każdy) w....... od żydowni, 2 bramki w pierwszej połowie, w tym pierwsza już w drugiej minucie, "uratowany honor" bramką Małeckiego w drugiej połowie, ale za mało nawet na remis, a co dopiero na uniknięcie kompromitacji, czyli zwycięstwo. Jeszcze do tego, tego samego dnia, nasz nowy, świeżo kvrwa jego mać upieczony właściciel dostaje zarzuty, po których mu grozi więzienie.

A jeszcze półtora roku temu, gdy pokonywaliśmy starozakonnych 2:1, mając multum niewykorzystanych sytuacji, kto by pomyślał, że aż tak sytuacja się s.......i i odwróci na ich korzyść. TO JEST DRAMAT KVRWA.

Kurz 05.08.2016 21:40

To, niestety, smutny finał wieloletniego osłabienia drużyny. W tamtym sezonie po raz pierwszy zagraliśmy w grupie spadkowej. W tym, ktoś postanowił sprawić, co się stanie, jak osłabimy się jeszcze bardziej. Nie mam pretensji do Wdowczyka ani nawet piłkarzy. To w końcu nie ich wina, że ktoś zatrudnił tylu nieudaczników.

Elefant 05.08.2016 21:45

Biorąc całokształt wydarzeń to najgorszy dzień od 0:6.
Piętnaście lat błędów w zarządzaniu dzisiaj wydało swój owoc.

Jovicia, Guzmicsa i Mączyńskiego sprzedać bo sympatyczni.

Reszta na czele z trenerem świetnie się będzie komponować z poziomem czwartoligowych zmagań.

A i byłbym zapomniał. Miśkiewicz wróć.

mee 05.08.2016 21:46

Gramy jak Podbeskidzie. Czekam na wysyp mądrych komentarzy piłkarskich "ekspertów". Kazek Moskal był mistrzem. Pisałem wielokrotnie, że wyciągał absolutnego maksa z niczego. Narzekaliście na remisy. To macie brutalny obraz rzeczywistości. Ile dawał Wolski? 50 procent? Więcej? Kiedy zrozumiecie, że jakość zespołu tworzą piłkarze. Balansowaliśmy na granicy ostatnie 2 lata. Teraz "chodzi lisek koło drogi, nie ma rączek ani nogi". Można zgasić światło. Tylko piłkarskie kompleksy Craxy spowodowały, że dzisiaj nie zebraliśmy lania. Nie chcieli grać w piłkę. A my nie umiemy.

Fugiel 05.08.2016 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurz (Post 1446107)
To, niestety, smutny finał wieloletniego osłabienia drużyny. W tamtym sezonie po raz pierwszy zagraliśmy w grupie spadkowej. W tym, ktoś postanowił sprawić, co się stanie, jak osłabimy się jeszcze bardziej. Nie mam pretensji do Wdowczyka ani nawet piłkarzy. To w końcu nie ich wina, że ktoś zatrudnił tylu nieudaczników.

Poczekaj, zaraz będzei 5 transferów.

wiktorpiekarski 05.08.2016 21:47

wyrzucic wdowczyka pajaca ktory gadal o mistrzostwie a przewalil 3 mecze podrzad w tym najwzniejszy mecz sezonu . nie ma dla niego zadnego wytlumaczenia zatrudnic radka sobolewskiego

Bene Nati 05.08.2016 21:50

Dokładnie, Kurz.

Z roku na rok staczamy się piłkarsko coraz niżej. Głowacki i Brożek to już piłkarscy emeryci.
Z dawnej Wisły pozostała tylko nazwa historia i kibice.
Zrozumcie, że oni nie potrafią lepiej grać w piłkę. Są dramatycznie słabi. I żadna zmiana trenera tutaj w dłuższej perspektywie nie pomoże.

Jedynie jak możemy zareagować to przyjść na następny mecz...

A Cracovia to Cracovia - ....y, przeżuty i menele.

kicur 05.08.2016 21:53

Jakoś nie mam pretensji do Wdowczyka, bo żydy nie miały za dużo sytuacji. Strzał życia tego jebanego budzika , którego rano rozwalę, jak będę wstawał do pracy. Ale tak to jest, że wygląda to chujowo. Z Pogonią też to tak wyglądało, ale Pietrzak za.......ił bramę, jak trzeba, a później to już tylko walka o najmniejszy wymiar kary. Sprzedaj murzyna, Ryśka, zaraz pójdzie w ....u Mączyński, odpuść Wolskiego i graj w środku Popoviciem, który gra słabo. Ale co ma zrobić Wdowczyk ? .......nąć whisky w domu ? I kiedy niby tych 5 nowych piłkarzy przyjdzie ? Jacy oni będą ? Jak tacy, jak Uryga, albo Zachara to lepiej nie obciążać klubu kontraktami.

kicur 05.08.2016 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1446114)
Dokładnie, Kurz.

Z roku na rok staczamy się piłkarsko coraz niżej. Głowacki i Brożek to już piłkarscy emeryci.
Zrozumcie, że oni nie potrafią lepiej grać w piłkę. Są dramatycznie słabi. I żadna zmiana trenera tutaj w dłuższej perspektywie nie pomoże.

Jedynie jak możemy zareagować to przyjść na następny mecz...

A Cracovia to Cracovia - ....y, przeżuty i menele.

Kibice też podczas minuty ciszy pokazali "klasę"

Bene Nati 05.08.2016 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kicur (Post 1446116)
Kibice też podczas minuty ciszy pokazali "klasę"

Nie dramatyzuj.

yoda79 05.08.2016 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiktorpiekarski (Post 1446113)
wyrzucic wdowczyka pajaca ktory gadal o mistrzostwie a przewalil 3 mecze podrzad w tym najwzniejszy mecz sezonu . nie ma dla niego zadnego wytlumaczenia zatrudnic radka sobolewskiego

Aj przestań .......ić.
Nie mamy bramkarza, boków obrony, w składzie emeryci (szacunek dla nich, ale kalendarza nie oszukasz) i wynalazki typu Brlek (no strzał dzisiaj kosmiczny). Nie może być dobrze.
Nikt nie lubi Daria Wu, ale nie ma kim grać.

heoij 05.08.2016 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1446114)

No nie wiem, coraz mniej ich widzę...

Bene Nati 05.08.2016 22:00

A co do Brleka to miałbyć cytuje nasz sztab "zajebistym" piłkarzem.

Szczerze współczuje temu kibicowi, dobrodziejowi, który za sponsorował jego transfer.
Dobrze, że w ramach pocieszenia dostał loże na 10 lat.

Czy oni mają oczy w dupie?

I jeszcze jedno. Życzyłbym sobie, żeby w Wiśle więcej przyglądali się charakterom potencjalnych wzmocnień. Kim Ci ludzie są, jak się zachowują. Kolejnych ciot nie potrzebujemy.

Bene Nati 05.08.2016 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1446119)
No nie wiem, coraz mniej ich widzę...

Jest ich na stadionie dokładnie tyle samo co 10-15 lat temu. Tych wiernych.

kicur 05.08.2016 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1446117)
Nie dramatyzuj.

Nie dramatyzuje. Po prostu mówię, jak było. Jasne, że można nawet trzeba śpiewać na sraxę, ale jak jest minuta ciszy dla Macharskiego, to wypada się jebnąć w łeb, jak się chce śpiewać takie coś

nieznajomy 05.08.2016 22:05

Tragedia, druga połowa dramat, miałem wrażenie, że tylko Małeckiemu zależało, szarpał się na swój specyficzny sposób... Nie mamy JAKOŚCI i dlatego przegraliśmy. Sytuacja robi się nie ciekawa, OJCIEC Cupiał odszedł, przeszedł Jakub M i Citko i to też było widać na murawie.... szukam jakiś pozytywów...nie przegraliśmy 3 bramkami i gramy teraz ze słabym Ruchem. Jak tego nie wygramy to Wdowczyk out, choć chyba nie on jest winien, że ma takie gwiazdy...

FraMat 05.08.2016 22:09

Oj tam.... przypadkowo straciliśmy dwa gole z jakimś przypadkowym zespołem.
Nie ma się czym podniecać.
Małecki - jedyny, który wiedział o co gra.
Brożek - po co w ogóle wchodził na boisko?

kicur 05.08.2016 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nieznajomy (Post 1446124)
Tragedia, druga połowa dramat, miałem wrażenie, że tylko Małeckiemu zależało, szarpał się na swój specyficzny sposób... Nie mamy JAKOŚCI i dlatego przegraliśmy. Sytuacja robi się nie ciekawa, OJCIEC Cupiał odszedł, przeszedł Jakub M i Citko i to też było widać na murawie.... szukam jakiś pozytywów...nie przegraliśmy 3 bramkami i gramy teraz ze słabym Ruchem. Jak tego nie wygramy to Wdowczyk out, choć chyba nie on jest winien, że ma takie gwiazdy...

A co ma ten Wdowczyk zrobić ? Ja wiem, że gadanie o Wolskim jest już nudne, ale jego nam brakuje. Nie mamy kim grać w tym środku pola. Dajcie Wdowczykowi dobrych piłkarzy,a będzie można od niego czegoś oczekiwać

KOMINEK 05.08.2016 22:12

Za pierwszą połowę piłkarzom nie należy się zjebka. Za drugą tak gol do szatni i zejście Brożka rozłożyło nas. Dotychczas atmosferę w drużynie budowały zwycięstwa teraz ich brak. Ważny jest ten tydzień bo zobaczymy czy nasi właściciele do bajkopisarze czy coś nowego wniosą do Wisły.

7 kotów 05.08.2016 22:14

Jeśli juz koniecznie trzeba znaleźć Jonasza i go wy.......ic to wysuwam kandydaturę Broniszewskiego.
Odkad jest w Wiśle to ostro pikujemy w dół. Ratownik tez z niego żaden.

Kurz 05.08.2016 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1446125)
Oj tam.... przypadkowo straciliśmy dwa gole z jakimś przypadkowym zespołem.
Nie ma się czym podniecać.
Małecki - jedyny, który wiedział o co gra.
Brożek - po co w ogóle wchodził na boisko?

Nie ....... Framacie, chyba że to sarkazm. Przepraszam za wyrażenie.

Dzisiaj Wisła, po 4 kolejkach wygląda jak jedna z 8 najsłabszych drużyn Ekstraklasy bez szansy na dużą poprawę, więc jest się czym podniecać.

Brożek grał, bo w rezerwie czyhał Zachara. I wszystko jasne. Czy dla ciebie nie?

Bene Nati 05.08.2016 22:17

Ruch Fornalika też się przed Wisłą nie położy. Szykuje się emocjonująca walka o utrzymanie i nie piszę tego bynajmniej w przypływie emocji.

Wszyscy na Ruch!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl