Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [30 kolejka] WISŁA Kraków - Zagłębie Lubin, 9 kwietnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9605)

Shifty Powers 07.04.2016 16:40

W sobotę wybieram się pierwszy raz na mecz Wisły, powiedzcie mi o której bezpiecznie będzie pojawić się w Krakowie żeby na spokojnie kupić bilety?

wolfu 07.04.2016 16:43

Zawsze są cholerne kolejki. Jeśli nie wyrobiłeś karty kibica to idź wcześniej (półtorej, dwie godziny przed meczem). Wyrobienie karty + kolejka po bilet + kolejka na bramkę stadionową trwa zawsze sporo czasu. Jeśli masz możliwość załatw już wszystko dziś, jeśli nie - jedź wcześniej, lepiej przesiedzieć te pół godziny przed meczem na trybunie niż wejść na drugą połowę (mnie to spotkało). + pamiętaj o promocji dziesięciu złotych za bilet przy pierwszym meczu :)

ArturBarlinek 07.04.2016 16:49

Bądź 3 godziny przed meczem, możesz wyrobić Kartę Kibica, ale nie musisz, bo bilety można kupić na pesel. Jeśli wy robisz kartę kibica to możesz później kupować bilety online. Jeśli jesteś 1 raz na stadionie to bilet na każdy sektor to tylko 5 zł.

Shifty Powers 07.04.2016 16:50

Planuje być ok 15 już w Krakowie, wiec mam nadzieje że wszystko się ułoży, jakby co mam jedno wolne miejsce w aucie,jadę od Oświęcimia/ Ket

R33 07.04.2016 17:39

Przez neta się lepiej nie umawiaj na miejsce w aucie jak nikogo nie znasz.

arti 07.04.2016 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1436629)
Dlaczego im tak słodzicie? Jakie to koleżanki? Przecież to zwykłe ....*y są!

Nie podoba mi się to

Obrażasz ....y.
pasożydy - brzmi całkiem fajnie (moim zdaniem)

crazykaro 07.04.2016 19:04

Przeglądałem sobie skróty naszych spotkań ze Stefańskim i wydaje się, że sędzia w miarę sprawiedliwie sędziował, szczególnie w krytycznych sytuacjach. Potrafił podyktować karnego Niecieczy za wątpliwą rękę, ale nie wahał się dać nam karnego przeciw Legii, więc trzeba sie cieszyć że nie wyznaczyli nam takiego jednego rudego:D

St Yabol 07.04.2016 19:38

grubo

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=klV6WrOeTv4

Wojtas 07.04.2016 19:54

Jest gdies licznik biletów czy ja juz mam problemy ze wzrokiem?ehh:)

Filmik fajny,widac ze pilkarze sa/beda bojowo nastawieni,takze nastawiać sie na porządną korbe na C.Razem damy radę.

domin_czyzyny 07.04.2016 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1436686)
Bądź 3 godziny przed meczem, możesz wyrobić Kartę Kibica, ale nie musisz, bo bilety można kupić na pesel. Jeśli wy robisz kartę kibica to możesz później kupować bilety online. Jeśli jesteś 1 raz na stadionie to bilet na każdy sektor to tylko 5 zł.

To prawda! Bądź 3h przed meczem. Kup bilet bez kolejki,a najwyżej idź na obiad lub piwo. Jak przyjedziesz za późno to możesz wejść dopiero na 2gą połowę...

tommiyacht 08.04.2016 08:40

http://i.imgur.com/iDoirq3.png

czyli zimno i leje. cie choroba..

iiYama 08.04.2016 10:14

My kibice
Pomożemy!!!
Mistrza Polski
Zdobędziemy,
Ani Legia, nie Zagłębie,
Tylko Wisła
Mistrzem będzie!!!

Wszyscy na stadion qrwaaaaaaaaaaaaaaa

:tsw_wisla_flaga::tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga:

pepe72 08.04.2016 12:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1436664)
Chyba lepszy sedzia z Bydgoszczy niz kolejny z Warszawy a tego najlepszego sedziego to i tak na taki mecz by nie dali

Pewnie masz rację, choć na weszlo dostał -8 dioptrii za poprzedni mecz:
Cytat:

Pan sędzia Stefański (LW-LG) wykazywał się dość poważnych astygmatyzmem – minus osiem dioptrii, w tym minus pięć za brak rzutu karnego po ręce Borysiuka.
http://weszlo.com/2016/04/05/kolejka...u-i-kryslodel/

Adenalix 08.04.2016 14:09

Podoba mi się, że do 18stki dołączył Krzysiu Drzazga i fakt, że nadal nie ma w niej Donalda, który musi zrozumieć, że teraz jest konkurencja w składzie i luz chłopaka z Hawajów w podejściu do swoich obowiązków mu nie da placu z automatu. Ktoś pamięta jego ostatni dobry mecz?
Trener Wdowczyk wysyła jasny sygnał, że jeśli jesteś dobry, możesz wskoczyć do osiemnastki meczowej. To motywuje do ciężkich treningów. Nie tak jak u Smudy, że jak jedenastka ustalona na sparingu w Turcji jest zdrowa to gra cały sezon, nieważne kto w jakiej jest formie.
Wracają zdrowe zasady.

manolo1906 08.04.2016 15:07

Dobrze powiedziane, polać mu wódki. A Donaldowi trybuny dobrze zrobią.

gypsy 08.04.2016 18:03

Zrobią dobrze albo nie zrobią. On sprawia wrażenie, jakby mu było obojętne, czy zagra, czy nie. W Wiśle, bo w reprezentacji to wiadomo, inny poziom :D

masada 08.04.2016 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1436803)
Podoba mi się, że do 18stki dołączył Krzysiu Drzazga i fakt, że nadal nie ma w niej Donalda, który musi zrozumieć, że teraz jest konkurencja w składzie i luz chłopaka z Hawajów w podejściu do swoich obowiązków mu nie da placu z automatu. Ktoś pamięta jego ostatni dobry mecz?
Trener Wdowczyk wysyła jasny sygnał, że jeśli jesteś dobry, możesz wskoczyć do osiemnastki meczowej. To motywuje do ciężkich treningów. Nie tak jak u Smudy, że jak jedenastka ustalona na sparingu w Turcji jest zdrowa to gra cały sezon, nieważne kto w jakiej jest formie.
Wracają zdrowe zasady.

Ty sprawdź, gdzie Hawaje a gdzie Haiti.
Co do reszty to pelna zgoda ;) Papiery na granie to on ma, ale łeb pusty jak bęben. Trybuny mu dobrze zrobią.

staszek2309 08.04.2016 18:38

Informacja dla tych co nie idą na mecz.
Transmisja będzie nie jak podano na kanale 38, ale na nsport.
Taką informację podali właśnie w wiadomościach sportowych na tvn.

Kamson 08.04.2016 18:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez staszek2309 (Post 1436832)
Informacja dla tych co nie idą na mecz.
Transmisja będzie nie jak podano na kanale 38, ale na nsport.
Taką informację podali właśnie w wiadomościach sportowych na tvn.

Wszędzie w necie jest info, że w normalnym nsporcie leci Piast - Jagiellonia, więc to CHYBA pomyłka tvnu.

Patrvk 08.04.2016 18:54

przed chwilą w tvn-ie mówili że na nsport+ leci wisła - zagłębie

Adenalix 08.04.2016 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masada (Post 1436831)
Ty sprawdź, gdzie Hawaje a gdzie Haiti.
Co do reszty to pelna zgoda ;) Papiery na granie to on ma, ale łeb pusty jak bęben. Trybuny mu dobrze zrobią.

Tak się mówi "chłopak z Hawajów" o kimś kto ma wrodzony luz. Jak Donald, czy kiedyś nasz czarny "Goal machine".

bridgeburner 08.04.2016 19:42

Byle tylko tego nie zmarnowac
Byle wykorzystac sytuacje, ten tworzacy sie znowu hype na Wisle,
Gramy z Zaglebiem, gramy ledwo o 8 miejsce , o awans do grupy mistrzowskiej a tu sie zanosi na 23-24 tys widzow
Takie zainteresowanie pokazuje jaki potencjal ma nasz klub jak kilkoma udanymi meczami mozna ten potencjal uwolnic
Zanosi sie na to, ze jutrzejszy mecz jest meczem o lepsza dlugoterminowa przyszlosc, o powrot na nasze miejsce

Markus 08.04.2016 19:55

Odstawienie Guerriera poza 18-stkę może być kosztownym błędem. Skoro jest w niej miejsce dla Cywki, tym bardziej powinno być dla niego, nawet w obecnej sytuacji.

JrQ- 08.04.2016 20:42

Wygrać, nawet po takim meczu:
https://www.youtube.com/watch?v=e9kcilhUfaM

: )

serek.c2 08.04.2016 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1436864)
Odstawienie Guerriera poza 18-stkę może być kosztownym błędem. Skoro jest w niej miejsce dla Cywki, tym bardziej powinno być dla niego, nawet w obecnej sytuacji.

Niby z jakiej paki?

brylant17 08.04.2016 20:52

Cytat:

Przy jego obecnej formie to raczej wzmocnienie :) Nie ma czym się martwić, damy radę bez niego

cash_X 08.04.2016 20:55

Guerrier jest może szybki i zwinny, ale we łbie ma tyle co baran w torbie, więc powinno się go trzymać jak najdalej od takich meczy, gdzie nie ma miejsca na żadną pomyłke

Grisza1 08.04.2016 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1436896)
Przy jego obecnej formie to raczej wzmocnienie :) Nie ma czym się martwić, damy radę bez niego

A ja uważam, że to błąd. Donald gra dobrze, jak czuje zaufanie trenera. Tak było po zmianie Smudy na Moskala. Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda. To raz. A dwa. Donald nawet bez formy potrafi zrobić jedną, szaloną akcję w meczu, która mogłaby być kluczem do zwycięstwa.

bebeto 08.04.2016 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 1436898)
A ja uważam, że to błąd. Donald gra dobrze, jak czuje zaufanie trenera. Tak było po zmianie Smudy na Moskala. Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda. To raz. A dwa. Donald nawet bez formy potrafi zrobić jedną, szaloną akcję w meczu, która mogłaby być kluczem do zwycięstwa.

Albo zrobić jedną szaloną akcję w meczu i faul na karnego z czerwienią w tle...
3 mecze bez Donka 3 wygrane... tyle w temacie...

El'kabat 08.04.2016 21:11

Jak będzie odpier.dalał takie akcje jak z kadrą i kontuzjami, to o zaufaniu trenera sobie może pomarzyć. Jak niedługo druga mudżina odejdzie to może w końcu się ogarnie.
.... z dolce imbecylem77. To jest temat meczowy.

Zapowiada się naprawdę epicki mecz i fantastyczna atmosfera. Oby jutro lepsza część Krakowa nie położyła się szybko spać :)

stary zgred 08.04.2016 21:11

Cytat:

o czym Ty mowisz?
Nie chce go widziec wiecej w koszulce z Biala Gwiazda!

o graniu ma decydowac aktualna forma, zaangazowanie na treningach a nie statystyki sprzed zeszlorocznego sniegu (notabene 1 asysta za 2 lata)

Czarnuch ma na Wisle wyjebane, ma wyjebane na Nas kibicow, na nowego trenera, kolegow z druzyny i pracodawce.
I pomyslec ze jako jeden z nielicznych mial placone na czas, kiedy inni pilkarze martwili sie kiedy cos wplynie na konto.

Ja go juz kiedys we franticu wyprostowalem zeby sie zabral za granie a nie za wluczenie, teraz jak go spotkam to mu napluje w ryj.

Markus 08.04.2016 22:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1436892)
Niby z jakiej paki?

Przydatność. Guerrier, nawet w słabej formie jest w stanie więcej dać drużynie niż przykładowo Cywka czy Uryga razem wzięci. Jego przydatność i możliwości ciągle są wyraźnie większe niż ich.

Dariook 09.04.2016 00:12

Juz 20 000 tys bilecikow .
Tak jak mówiłem, cały te mity o marketingu trza sobie w dupe wsadzic. Dobra gra i tyle wystarczy.

regan 09.04.2016 00:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1436921)
Przydatność. Guerrier, nawet w słabej formie jest w stanie więcej dać drużynie niż przykładowo Cywka czy Uryga razem wzięci. Jego przydatność i możliwości ciągle są wyraźnie większe niż ich.

Przesada. Przydatność na kontry, tyle, że my nie gramy z kontry... niech siedzi, póki co jest dobrze bez niego

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary zgred (Post 1436904)
o czym Ty mowisz?
Nie chce go widziec wiecej w koszulce z Biala Gwiazda!

Ja go juz kiedys we franticu wyprostowalem zeby sie zabral za granie a nie za wluczenie, teraz jak go spotkam to mu napluje w ryj.

Ja też.

Nie tylko ty :D

arti 09.04.2016 06:43

Ciężka sprawa z tym Guerrierem. Z jednej strony Markus ma rację, a z drugiej jest np. kwestia dyscypliny - gość robi co chce i jak mu trener ma ufać? Moim marzeniem jest żeby ktoś go zobaczył na copa america - haiti zagra w grupie z Brazylią, Ekwadorem i Peru i wyłoży parę talarów, a my kupimy kogoś o podobnym albo wyższym potencjale i hmm... bardziej zrównoważonego.

Griszka30KR 09.04.2016 07:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1436931)
Juz 20 000 tys bilecikow .
Tak jak mówiłem, cały te mity o marketingu trza sobie w dupe wsadzic. Dobra gra i tyle wystarczy.

Najlepszy marketing to dobra gra i nic tego nie zmieni.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 1436898)
Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda.

Potwierdzam w 100%

KotWButach 09.04.2016 07:40

To może być dobry dzień... i pełny stadion

bebeto 09.04.2016 08:16

Cytat:

W mojej ocenie to on sam siebie odstawił...

siemstein 09.04.2016 10:30

Z jakiej paki Guerrier ma być w składzie? Za zasługi? Wdowczyk to pierwszy trener od nie pamiętam kiedy, który nie wrzuca piłkarzy do składu tylko dlatego, że kiedyś dobrze grali.

GBO 09.04.2016 10:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1436966)
Z jakiej paki Guerrier ma być w składzie? Za zasługi? Wdowczyk to pierwszy trener od nie pamiętam kiedy, który nie wrzuca piłkarzy do składu tylko dlatego, że kiedyś dobrze grali.

Czego idealnym przykładem jest np. Brożek...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl