![]() |
w dniu dzisiejszym straciłem szacunek dla p. Cupiała. Jeszcze 15 lat temu mówił że w jego klubie nie znajdzie się osoba która jest podejrzana o korupcje. W związku z tym wyleciał Łobodziński. A tu zatrudnia się trenera Wdowczyka!! Źle się dzieje...
|
Nie potrafię myśleć o Wdowczyku (bo to już nie podejrzany i oskarżony Dariusz W. - on się przyznał i został skazany) inaczej niż buc, szmata, korupcja, legionista. Nie potrafię.
I niech tylko ktokolwiek krzyknie jego nazwisko przy podawaniu składu na R22 - gwarantuję liścia. |
....a, dalej jestem w szoku niemal sparaliżowany! Ale proszę bardzo! Niech się Dunin z kolegami bawi w piaskownicy z tym, że beze mnie i moich pieniędzy!
|
To jest hańba. Cupiał i jego świta i tak s.......i po spadku a ten jest realniejszy niż kiedykolwiek.
|
Wspaniały wybór, czeka nas wiele sukcesów i niezapomnianych wrażeń z Panem Darkiem na ławce trenerskiej :D
|
Profesjonalizm pełną gębą, bo wszystko wskazuje na to, że sam Wdowczyk jeszcze w czwartek/piątek nie miał o tym pojęcia..
|
i tu by sie dopiero przydal jakis bojkot. pokazanie ze sie ludziom nie podoba tego co robia.
|
Panie Cupial
Dzieki za wszystko ale wez juz Pan idz w chu...odejdz http://eurower.pl/wp-content/uploads...ladka-fakt.jpg |
Kiedyś kolega, doskonale zorientowany w tym co dzieje się w klubie POWIEDZIAŁ TAK niema takiej możliwości ze CUPIAŁ klub sprzeda tu wystarcz marnej księgowej spojrzy w papiery a ludzie pójdą siedzieć a jak oni pójdą to szew z nimi . Wtedy a był rok 2004 zabrzmiało to jak herezja, ale zdaje się ze to prawda.POZOSTAJE WIZJA LIKWIDACJI KLUBU
|
Najlepszy polski, dostępny dla nas trener, którego mogliśmy zatrudnić.
Szkoda, że z korupcyjną przeszłością... Pamiętajcie, że Kapka i Dunin nie są wyrocznią w wielu decyzjach. Nie wiemy kto stoi za Wdowczykiem. Pawłowskiego nie zatrudniał Kapka. |
Żebyśmy wiedzieli kto zasiądzie na ławce:
16 września 2009 został skazany przez Sąd Rejonowy w Kielcach na 3 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat, grzywnę w wysokości 100 tysięcy zł oraz trzyletni zakaz pracy w sporcie za udział w procederze korupcyjnym w Koronie Kielce w sezonie 2003-2004. Obarczono go również kwotą 20 470 zł tytułem kosztów sądowych. Dodatkowo 29 października 2009 r. został skazany przez Wydział Dyscypliny PZPN na siedem lat bezwzględnej dyskwalifikacji (przy czym w karę tę wliczono okres zawieszenia licencji trenerskiej od 2008) oraz 20 tys. zł grzywny. Kara miała obowiązywać do 2016 roku. 5 lipca 2012, po upływie czterech lat zawieszenia, Komisja Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN udzieliła Wdowczykowi licencję UEFA Pro na okres 1 roku, zaś Trybunał Arbitrażowy przy PKOl przywrócił możliwość pracy w zawodzie trenera. |
Mam nadzieję, że tego frajera wszyscy godnie w piątek przywitamy.
|
My nie mamy ludzi kompetentnych w klubie to są amatorzy którzy zatrzymali się na latach 80-90 Wstyd i tyle...
|
Kolejny dowód na to, że naszym klubem zarządzają ludzie niekompetentni, głupi, POPIE*DOLENI!
Jak można było zatrudnić tego pajaca handlującego w przeszłości meczami? Panie Cupiał co się zmieniło? Przecież ludzi którzy mieli jakiekolwiek zarzuty korupcyjne się stąd goniło a teraz się takich zatrudnia?! Nie pojmuje kto i dlaczego podejmuje od dłuższego czasu same nienormalne i absurdalne decyzje. Jak dla mnie to podchodzi pod działanie na szkodę spółki... paranoja. Quo vadis, Wisło? |
Cytat:
Nie chcę nic sugerować, ale nie wykluczam sytuacji, że Jurcić był dogadany i przyjechał podpisać wynegocjowany kontrakt, który w trakcie lotu uległ zmianie... |
Wywiad z 11 marca..
Skoro patrzymy na okolice dna tabeli, to nie może zabraknąć wątku Wisły. Co się musi wydarzyć, by krakowianie przełamali impas trwający od listopada ubiegłego roku? DARIUSZ WDOWCZYK: - Tej drużynie brak pewności siebie. Ale jak może być inaczej, skoro nie demonstrują tego na boisku tak rutynowani gracze jak Arek Głowacki czy Paweł Brożek? Stąd tak, a nie inna pozycja w tabeli. Trudno mi sobie wyobrazić, że Wisła nagle się podniesie. Na 13 domowych potyczek wygrali tylko dwie. Niewyobrażalne. Na wyjazdach idzie im tylko nieznacznie lepiej… 13 marca: Data publikacji: 13-03-2016 13:15 Wisła Kraków SA informuje, że pierwszym szkoleniowcem drużyny Białej Gwiazdy został Dariusz Wdowczyk. |
Z każdej możliwej strony kompromituję taki WIELKI KLUB !!!
|
Dariusz Wdowczyk powinien mieć dożywotni zakaz trenowania.
|
,,Chcemy podjąć możliwie szybko, najlepszą decyzję wybierając nowego trenera" - to kurva jest super decyzja.
Bravo wy, Kapka won!!!!! |
Ja patrzę na to wszystko tak :
Obecny zarząd Wisły nic mądrego nie wykombinuje i nie wykombinował(pomijam obietnice) biorąc pod uwagę nowego trenera, z dnia na dzień jesteśmy coraz bliżej I ligi - sportowo, bo organizacyjnie jesteśmy 100 lat za murzynami, nie mówiąc o konkurencji gdzie na tą chwilę jest to inna galaktyka. Dobrze będzie jak D.W skończy w Wiśle sezon a to bd oznaczać nasze utrzymanie ?. |
Jeśli jutro Dunin nie poda się do dymisji, to będzie to potwierdzeniem, że wszystko to on także firmuje swoim nazwiskiem i jest wartym Kapki osobnikiem. Więcej szkoda pisać. Amen.
|
Nie narzekajcie tak. Jeżeli zbojkotujemy Wdowczyka następnym trenerem może zostać np Wojciech Stawowy :D
|
Pisałem już kiedyś i zdanie podtrzymuje - sportowo i organizacyjnie jesteśmy od jakiegoś czasu największym pośmiewiskiem ligi. Dzisiejsza decyzja to tylko kontynuacja trendu.
|
o kur....a.... "będzie zabawa będzie sie działo"....a tu nawet nie ma do kogo dzwonić...
|
Sam nie wiem co powiedziec ale slabo to wyglada....
|
Cytat:
|
Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach. Jeśli nie, jeśli to zaakceptują, staną się niegodnymi podania ręki. Człowiek może i odpokutował swoje winy, ale przekręcał NAS!
Przy takiej demoralizacji Zarządu i przyklepaniu takich decyzji przez p. Cupiała, przy całym szacunku dla jego zasług dla Naszego Klubu - lepiej byłoby zacząć wszystko od nowa w lidze regionalnej. Można spaść, można nie dać rady na boisku - ale schować w kieszeń honor to hańba. |
Cytat:
WSZYSCY NA JAGIELLONIĘ, WBREW WSZYSTKIEMU!! |
Cytat:
Nie poda się. |
Parę miesięcy temu byłem święcie przekonany, że Smuda, Stawowy, Leńczyk i Wdowczyk to persony które choćby skały srały nie mogą zostać kimkolwiek przy R22...
Chciałbym tylko zaapelować i przypomnieć - WISŁA TO MY ! Nawet w pierwszej czy drugiej lidze (nie wierzę za bardzo w eksplozje formy kopaczy pod wodzą tego szczura). Nie dajmy umrzeć temu klubowi bo tylko to teraz się liczy. |
Cytat:
Poza tym poniósł karę jedynie za to co zostało mu udowodnione! .... wi ile przekrętów zrobił będąc trenerem.... |
Cytat:
kolego nie pij dzis wiecej albo odstaw lekarstwa. Dajesz ultimatum Glowie Malemu i Brozkowi oj zadaleko poszedles z tym wywodem. Moze poprostu usun konto... |
Czekam tylko na teksty od kogoś z zarządu Wisły, że wysłuchali kibiców i zgodnie z ich wolą nie zatrudnili Smudy, a Wdowczyk to tak naprawdę jest właśnie w odpowiedzi na głos z trybun....
Czuje się jakbym dostał któryś raz od Wisły prosto w twarz... Ja pierdziele... Karuzela śmiechu niech się kręci dalej..... Ale nie dziwmy się, że w ostatnich miesiącach jesteśmy najbardziej wyszydzanym klubem w Polsce, bo to jest jakiś kabaret. |
przykro sie czyta o upadku Wisły, liczę jednak że Cupiał ma resztki honoru i zablokuje tą decyzję jak my w Gdańsku zatrzymalismy sprawe michniewicza i hajty. Nie może być akceptacji dla takiego ludzkiego śmiecia jak wdowczyk. Zwłaszcza w Krakowie gdzie umoczeni od zawsze byli wypierdalani na zbity ryj lobodzinski, bahr (ten fizjoterapeuta czy jak mu tam xd)
|
Wolałabym spaść z ligi z dyletantem Smudą niż się utrzymać ze skompromitowanym legionistą.
|
Cytat:
I mimo wszystko, wszyscy na Wisłę. W meczu z Jagiellonią ;) Cytat:
|
smuda jak smuda, zawsze duzo .......il ale nie mozna mu odbierac ze sie staral a co do zaleglej kasy to czesci sie zrzekl nie ? idziesz do pracy i jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek z was by zrezygnowal z naleznej kasy.
|
Nie bronie Wdowczyka ale kontrakt dostal tylko do konca sezonu wiec z mojej strony niech wykaze sie sportowo i pokaze czy potrafi zrobic wynik. Gosc charakter ma przeszlosc zgadza sie bardzo zla i sam nigdy bym niepomyslal ze klub go zatrudni.
|
Przynajmniej ma kontakty i załatwi nam wyjście ze strefy spadkowej telefonicznie :D
|
Cytat:
Nigdy niezrozumiem ludzi ktorzy maja za zle ze Smuda chcial odzyskac zalegla kase za swoja prace. Niech kazda z tych osob idzie do Wisly zlozy swoje CV z checia pracy za darmo i wierzcie mi dobrze was wykorzystaja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl