![]() |
Jest skład..
Miskiewicz Jovic-Sadlok-Glowacki-Pietrak Brlek-Brozek-Uryga Boguski-Ondraszek-Wolski Wolski dla mnie na srodek, a Boguski na lawe |
Podoba mi się ten skład poza Boguskim, który powinien siedzieć na ławie, a w jego miejsce Balashov
|
Potwierdzają się moje słowa że Broniszewski nie jest w stanie wymyślić nic nowego. Skład jak za Pawłowskiego.
W drugiej połowie zobaczymy czy nasz trener ma jakieś jaja i przestawi skład czy będzie czekał ze zmianami do 70 minuty jak poprzednicy. |
Jeszcze kibice biora sie za wybor trenera. Slyszalem, ze sektor C odrzucil kandydature Smudy i na trenera proponuje ... Patryka Maleckiego. W tym klubie jest taki burdel i wszystko poprzewracana na glowie, ze musi sie to skonczyc pierwsza liga.
|
Spokojnie, Podbeskidzie urwało tylko punkt :D
|
Ale przeciez nie gramy zle dzisiaj, sa akcje, sytuacje...
to jest po prostu niesamowite, ze z takim skladem mozna byc na 15 miejscu |
Cytat:
|
Nieprawdopodobnie słabi są piłkarze sprowadzeni w tym oknie transferowym.
Zdzisiu znów popisowo roztrwonil pieniądze Cupiała. A Pietrzak to nowy typ zawodnika - obrońca, który kompletnie nie umie bronić. Przykre. |
Ale komedia:haha:
|
Cytat:
A mecz rzeczywiście lekko komediowy. |
Dawali chłopaki z siebie wszystko, czasami wychodziło czasami nie...no i karny Brożka, nie wiem kto ich tak uczy strzelać karne. Lekko i prawie w środek..ja .......e. Trudno.
Rekord pobity niewygranych meczy na własnym boisku... Teraz potrzebna jest jedność w klubie!! Damy radę!! AVE WISŁA!!! |
Cytat:
|
Widać warszafka z dwojga złego wolała udupić dziś Piasta niż Wisłę. Całe szczęście że Brożek przejrzał podstęp i nie trafił karnego...
|
Jednak prosba tylko
niech Sadlok przestanie rzuty rozne wykonywac |
Jakie pieniądze to wszystko idzie na dług Wisły .Jest taki jeden na tym forum co twierdzi ze to dobry wujaszek , prawda jest OKRUTNA.
|
Wypierdalac z tym Pietrzakiem dalej niż ze Smuda.
Dobrze ze Brożek nie strzelił. Karny kompletnie z dupy. |
Czy ktoś prowadzi statystykę niestrzelonych karnych w tym sezonie? :D Czyżby to już trzeci? :D
Broziu następnego karnego strzelaj na siłę, może połamie bramkarzowi ręce i wpadnie. |
czy w tym klubie ktoś potrafi STRZELAĆ?
tak, wszystko nam super wychodzi... tylko jak przychodzi do wykończenia akcji, to albo podanie do bramkarza, albo piłka w trybuny. Czasem uratuje nas rykoszet. Nawet karny to za wiele dla nas (przynajmniej był niesłuszny) Piast cieńki jak cholera. Gdyby był trener, który potrafił by tych chłopaków poustawiać to nie byłoby dziś problemu. No i nauczył strzelać gole, bo chyba o to w tym sporcie chodzi. |
W 1 lidze bedzie wiecej okazji do skandowania "Patryk Malecki" bo pewnie bedzie gral w pierwszym skladzie bo to jego poziom.
|
Cytat:
|
Nie mam słow do tego co odpieprzył Brozek, przeciez tak karnego nawet amatorzy z 4 ligi nie strzelaja, kazdy młody pilkarz wie, ze ładuje sie pod poprzeczke tylko nie 33 letni Brozek. Moglismy wygrac, przełamac sie, dostalismy karnego i nawet takiej sytuacji nie potrafimy wykorzystac. Zaczynam watpic w wine Pawłowskiego, nagle dzisiaj w koncowce potrafili biegac a z Podbeskidziem nie mieli juz sił.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już nie mogę się patrzeć na grę Urygi. Myślę, że to nie przypadek, że gra zaczęła się układać po jego zejściu. Gość może się stara, ale ma za małe umiejętności pewnie nawet na I ligę. Ile jeszcze beznadziejnych meczów musi zagrać Alan, żeby go odstawiono od składu?
|
Cytat:
Oczy bola od ogladania kopaczy, uszy bola od dopingu. |
Kur...a jak żyć?!?
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym to Piast był przeraźliwie słaby. On skończy ten sezon na 5-6 miejscu lub niżej. A to co zrobił Brożek.... kto wpadł na pomysł żeby strzelał karnego? Każdy mógł strzelać, tylko nie on. On strzału w tym meczu nie oddał. Najsłabszy na boisku obok Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Boguskiego. Poprawnie Brlek, Ondrasek. Dzięki Jović za tę bramkę. Ratuje honor, choć do jakiegokolwiek optymizmu daleka droga.... |
Trzeba podnieść głowy i cisnąć na maksa. To nie czas na pier...Mimo wszystko warto dostrzec progres.
1. Nie zdechliśmy w końcówce spotkania kondycyjnie. Boguski, Małecki i Brożek mieli piłki meczowe w samej końcówce. 2. Broniszewski widzi więcej niż Pawłowski i zmiany robi nieco szybciej (a że gorzej niż Pawłowski się nie da, to inna sprawa). 3. Uryga siadł na ławie. Mam nadzieję, że długo się z niej nie podniesie.Ten facet to Czekaj środka pola. 4. Limit baboli Pietrzaka musiał się już wyczerpać. |
....a .Jak można wygrać mecz zaczynając bez trenera i w 9 (Alan i Rafał to PFRON). A Pietrzak nie lepszy - czemu w miejsce tych miernot nie gra od początku Bartosz Popovic i powiedzmy Mały/Banderowiec ? Szkoda Brożka , ja bym wystawił Boguśa do karnego - po takiej serii bez zwycięstwa pewniak nie mógł wypalić ...
|
Jakoś ta gra wyglądała w porównaniu do ostatnich meczy,mieliśmy okazje i strzały no ale nie wyszło.Uryga to jest człowiek który by nie znalazł miejsca w 2 lidze nawet ale u nas musi grać,już wolałbym ....a Cywke który cały mecz przestoi niż to co robi ten gość. Ondraskowi brakuje skuteczności ale też wypracowuje sytuacje.Boguski to jest kolejne dno i nie wiem czemu nie grał już Ukrainiec.Pozytywnie na pewno Wolski który przewyższa ten zespół o głowę i Brlek trochę strat ale umie wyprowadzić piłkę i myślę że bedzię lepiej tylko.
|
Niestety ale transfery niczego nie wniosły do gry zespołu, powiedziałbym że w dalszym ciągu brakuje liderów z prawdziwego zdarzenia. Wolski na pewno nie jest rozgrywającym a pod względem sportowym to do Meliksona czy Semira duzo mu brakuje. Niestety nie da się oszukać pewnych rzeczy, w Belgii nie dał rady trudno więc przypuszczać by w tej dyspozycji prowadził grę drużyny. Ogólnie wystarczyły 3-4 spotkania żeby zobaczyć, że w dalszym ciągu musimy szukać skrzydłowych... no i srodkowych obrońców. Sadlok zagrał kryminał.
|
Cytat:
|
Po tylu niesprawiedliwych decyzjach sędziów i ogromnym pechu przez ostatnie dwa lata dostaliśmy jednego biednego karnego w ostatniej minucie (wg mnie niesłusznie podyktowanego). Jak można było tego nie trafić. Ja już to biorę na żarty, bo na serio to się chyba nie da tej całej sytuacji ogarnąć. Komedia jakich mało w kinie. Zatrudnimy Smudę, później może Moskala ??? Porażka.
|
Cytat:
Trochę obiektywizmu, dziś na krytykę zasłużyli zwłaszcza Sadlok i Uryga, Pietrzak też słabo. |
Cytat:
Mam nadzieję, że w środku grać będą Brlek/Popovic z Wolskim. Ja mam teorię, że Uryga jest mega słaby psychnicznie i przerażony poziomem odpowiedzialności. Albo zwyczajnie głupi. Bo nawet słaby technicznie piłkarz nie podaje do przeciwnika 30 metrów od własnej bramki. |
Martwi to, że Piast nie pokazał dziś zupełnie nic, a ledwo co zremisowaliśmy.
Sadlok dziś sabotaż. Dzięki niemu, każdy bardziej ogarnięty zespół niż Piast by nas zaraz zrobił 0-2, albo 0-3. Boguski i Uryga w dalszym ciągu poziom A klasy. Szykują się dwa w.......e u scyzorów i w polach kukurydzy. A potem panika. Jak dół tabeli nie siądze kondycyjnie to lecimy. |
Uryga najgorszy w drużynie, Ondrasek dużo niedokładności i niezrozumienia z kolegami, ale mam nadzieję, że w jego przypadku lepsza gra przyjdzie z czasem. Choć myślę, że fajnie byłoby zobaczyć w którymś meczu Drzazgę od pierwszej minuty.
|
Cytat:
|
Dawaj Paweł !! karny to loteria Następnym razem będzie lepiej!! Jesteś legendą!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl