Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9562)

Karamazow 22.12.2015 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arsenal (Post 1424223)
Czy to są ku*** żarty?Czy jest ktoś poważny w tym klubie choć jedną osobą?
To jest skandal kto wpadł na taki pomysł?
Trener nadający się jedynie do prowadzenia WF w podstawówce
Japie***

Skandalem to są głupoty które wypisujesz.
Inną sprawą jest to, że u nas nie występuje w klubie takie słowo jak konsekwencja. Zwalniamy Moskala( wolałem żeby pozostał) i zatrudniamy Pawłowskiego, który ma bardzo podobne spojrzenia na piłkę jak Kazik. Oby Tadek sobie poradził, ale brak jakiejkolwiek wizji u nas w klubie jest przerażający.

Mysciak 22.12.2015 18:17

O tyle o ile patrząc na suche fakty Pawłoski
1) Przejął w chujowym momencie Śląsk po Lewym.
2) Wybronił przed spadkiem
3) W następnym bodajże sezonie wprowadził do pucharów
4) Wprowadza młodzież
Taki to zły trener ?

Ogryzek 22.12.2015 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mysciak (Post 1424235)
O tyle o ile patrząc na suche fakty Pawłoski
1) Przejął w chujowym momencie Śląsk po Lewym.
2) Wybronił przed spadkiem
3) W następnym bodajże sezonie wprowadził do pucharów
4) Wprowadza młodzież
Taki to zły trener ?

W sumie masz rację, ale trzeba dodać ze w kolejnym zostawił Śląsk na miejscu spadkowym.

Problem jest taki że większość liczyła mimo wszystko na trenera lepszego. Wybór tego trenera oznacza raczej co najwyżej kolejne sezony klepania biedy. (Obym się mylił)

yoda79 22.12.2015 18:20

Ja .......ę, ....a jego mać, po .... było zwalniac Moskala? Żeby teraz trenerem został Tadeusz Pawłowski?

BoBaSbK 22.12.2015 18:21

Tadeusz Pawłowski - trenerem Wisły Kraków kto założył taki temat ... powinno być T.P gość który spuści nas do 1 ligi ... - SKANDAL !!!

PiVoSH92 22.12.2015 18:21

Trener, który podobnie jak Moskal jest trenerem na krótko - ma jeden pomysł na grę i jak go rozszyfrują to już pograne - Śląsk rozszyfrowali i widzimy, gdzie dziś jest. Swoją drogą - nawet na Rumaka nas nie stać czy nie był na tyle głupi, żeby się z butami w ten burdel wpierdalać? Przecież Pawłowski to taka w sumie namiastka trenera, dobry jako trener juniorów...

szprotson 22.12.2015 18:22

ale tez trzeba pamietac ze w Ślasku nie dostał na ten sezon zbyt wiele, klub przez kilka pierwszych kolejek nie miał nawet sponsorów w trakcie meczu, i ogólnie tam bieda jak cholera w tym sezonie. Zresztą, dalej jest, bo klub nie stać nawet na produkcje gadżetów ...

Kocur 22.12.2015 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1424239)
Ja .......ę, ....a jego mać, po .... było zwalniac Moskala? Żeby teraz trenerem został Tadeusz Pawłowski?

poczekaj poczekaj - wystarczy inne tematy przejrzeć - są tu tacy co dostawali orgazmu jak Moskala wywalili i twierdzili że "każdy inny" będzie lepszy.

Ajax 22.12.2015 18:23

Panowie została nam jedna runda ekstraklasy jeszcze:D

Wesoły Romek 22.12.2015 18:23

Mam nadzieję, że da Pan radę Panie trenerze.

!!IRIVER!! 22.12.2015 18:25

O ....a. Powiedzcie, że to nadal popoludniowa drzemka.

Wiślak709 22.12.2015 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kopaczoholik (Post 1424224)
i jak tam zwolennicy zwolnienia Kazimierza "remis" Moskala?!! Zadowoleni?!!! tak bardzo szczekaliście aby zwolnić Moskala i efekt taki, że zanotowaliśmy dla odmiany serie porażek..

Spokojnie, jak był Moskal to co remis/porażka zwolennicy Kazia mówili "dajcie mu szanse, kilka meczów" itd. To teraz spokojnie dajcie i szanse Tadziowi.
Choć i ja nie jestem zwolennikiem Pawłowskiego to trochę czasu, kilka meczów trzeba mu dać. Klamka już i tak zapadła.

wiesniak842 22.12.2015 18:28

Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

arti 22.12.2015 18:32

Dopóki miał Milę było w porządku.
Potem i po odejściu Paixao i tego Czecha wszystko padło na pysk.
Rok temu bym się cieszył, ale dziś?:(
Powodzenia... oby z sukcesami trenował nas do 2017 i dłużej.

5 dni temu z powagą rozważaliśmy nazwiska Broosa i O'Leary'ego... znów zrobiono z nas łosi...:D
To teraz czekam na transfery:D

Rob_Zombie 22.12.2015 18:33

Ło ....a... To jeszcze klub piłkarski, czy już parodystyczny? Skoro zatrudniamy .... nie trenera, to po co było w ogóle zwalniać Moskala?
Pewnie gość dostał standardowo umowę na 3 lata, a poleci za kilka miesięcy. :D

jendrus 22.12.2015 18:35

ta sytuacja mi przypomina ta parodie jak z trybunałem... :D

szprotson 22.12.2015 18:35

no własnie chyba nie poleci, bo juz nie ma tańszej opcji.
No ewentualnie Broniszewski bedzie czekał.
no wlasnie.
Sztab szkoleniowy ? Coś wiadomo ? Tylko nie mówicie ze zostaje bez zmiany

silver03 22.12.2015 18:35

Ja jebie

10 znaków

rafkur 22.12.2015 18:36

Sorry ale ja to traktuję jak policzek. Wy.......ić średniego trenera a następnie zatrudnić jeszcze gorszego? O co tu chodzi? Skoro się zwijamy to po co do ....y nędzy pomnażać koszty? Nie lepiej zbierać na pierwszą ratę za prąd? Ja nie chcę oceniać Pawłowskiego przez pryzmat WKS. Wiem jedno - jeżeli chcemy dać drużynie pozytywnego kopa nie zatrudniamy gościa z marnym CV.

PS Po raz pierwszy od czasu kiedy wprowadzono karnety zacząłem się zastanawiać nad zakupem kontynuacji. Nie dlatego, że gramy chujowo ( jeszcze wczoraj przez myśl mi nie przyszło, że nie kupię). Po prostu nie chcę być traktowany jak głupi wał, który przynosi pieniądze na kolejnego słupa na kontrakcie. Jeżeli nie mamy pieniędzy na normalnego trenera to nośmy Moskala na rękach - z jednego powodu: jest tani. Jeżeli stać nas na trenera to go poszukajmy a nie bierzmy substytut.

bódyń 22.12.2015 18:40

Aby się ratować przed spadkiem zatrudniamy trenera ktory gdy odchodzil ze Śląska zostawiał drużyne na miejscu spadkowym. Genialne.
No to już wersja oszczedna zaczyna obowiazywac

wislak1995 22.12.2015 18:42

Z całym szacunkiem dla trenera Pawłowskiego, ale...
Spodziewałem się wszystkich, ale nie byłego trenera Śląska. Mam mieszane uczucia co do tej decyzji, ale no zobaczymy. W Ślasku jak miał warunki podobne do tych obecnych u nas to było ciężko. Mam nadzieję, że 'obiecane' transfery, działania zdecydowanie polepszą sytuację i zapewnią lepsze warunki. Może być 'ciekawie'. Jednak nie ma co skreślać na starcie. Powodzenia!
Wierzę, że się uda.

silver03 22.12.2015 18:43

Jak już chcieli typowego ratownika ligi to trzeba było odkurzyć Lenczyka ....kur*wa jego mać!

ABGwislakABG 22.12.2015 18:44

Machor303 22.12.2015 18:45

Ten trener wydaje mi się być trenerem co nawet junior może wejść mu na głowę

bódyń 22.12.2015 18:46

Czyli zapewne zero sponsorow i wzmocnien. Widzę ze zmieniamy trenera slabego na bardzo slabego.
Ktos pisal ze gorzej byc nie moze. Okazuje sie ze moze. Krucza mać

loory 22.12.2015 18:48

Nie wolno nam się negatywnie już na samym wstępie nastawiać co do trenera i robić takiej atmosfery wokół drużyny! Nie mamy już wystarczająco dużo problemów i słabej otoczki wokół klubu? Dać człowiekowi szansę! Jak ktoś wcześniej już to napisał: w Śląsku miał dobry okres póki byli w formie Paixao, Mila i Pich. A jak oni poszli to się drużyna rozsypała - można by porównać do nas ( np utrata Stilica jest widoczna bo nie mamy prawdziwej 10 w drużynie)

Szczerze na co liczę to, że trener będzie miał odwagę postawić na młodych ( szał robi Handzlik, więc dawać mu jakąś szansę bo zaraz go jakaś Legia czy Lech wyciągnie bo obieca rozwój i grę; i słyszałem że w II Wiśle nie grał jakoś specjalnie ale mi osobiście gra Jakuba Bartosza podobała - może też z niego coś być więc dawać szansę)

nie nakręcać złej otoczki bo zamiast zachęcać ludzi do przyjścia na R22 z nami to ich zniechęcają negatywne posty! Widzimy się wszyscy na R22 w nowym roku!

nesta 22.12.2015 18:49

Scenariusz powtórzył się po raz n-ty.. Plotki, glosne nazwiska, co to teraz nie bedzie i jak zawsze dużą część osób uwierzyła i jak zawsze skończyło się tym samym czylo balonik jebnal z hukiem.

Uczciwie trzeba powiedziec, ze to byla lapanka i nic wiecej. Na zasadzie obdzwoniono zapewne X kandydatow i zgodzil sie dopiero ten na male pieniadze, wlasciciela, ktory nie ma pojecia o pilce i zadluzony klub.

A scenariusz bedzie taki, ze wyleci po pol roku albo po sezonie i wroci Moskal albo Smuda :lol:

emjot 22.12.2015 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Machor303 (Post 1424261)
Ten trener wydaje mi się być trenerem co nawet junior może wejść mu na głowę

taaaaaaaaaaaaaa
nie ma co dyskutować o jego słabości/sile
dopóki nie okaże się jaka będzie kadra w styczniu

jedna kwestia zanim napiszesz pierdołę
sprawdź czy niejaki Sebastian Mila posadził się na ławie sam
czy też go posadził trenejro

zadanie nr 2 kto był wtedy trenerem Śląska
zadanie nr 3 co się zdarzyło potem

jak już odrobisz zadania domowe
masz czas wolny na durne komentarze

mr_kwolf 22.12.2015 18:51

Szału nie ma, ale nie bardzo widzę kogo z Polski można było ściągnąć, żeby nie było żalów na forum, że zmierzamy do drugiej ligi. Jakieś pomysły? Zub? Rumak? Wdowczyk? Lenczyk? Kulawik? Warzycha?

Wbrew pozorom ten wybór, dość niekonwencjonalny może pokazywać, że nowe władzę mają jakiś pomysł na ten klub, a nie dalszą wegetację (tak byłoby przy odgrzewanych kotletach typu Smuda).

Może również ściągnięcie Pawłowskiego sprawi, że uda nam się ściągnąć kogoś ze "starego" Śląska typu Pich czy Paixao, którym nie poszedł podbój zagranicy.

Ponadto chciałbym zauważyć, że Zieliński przed przyjściem do Cracovii skompromitował się w Ruchu, a teraz chyba każdy chciałby takiego trenera u nas.

Ogólnie pożyjemy, zobaczymy.

stalsanok1946 22.12.2015 18:52

jebł*em z krzesła jak to przeczytałem,
to jak strzał w pysk i zakomunikowanie że I liga wita,
jak tu mieć nadzieje jak zatrudniamy gościa który o trenerce nie ma żadnego pojęcia?
ostatnie 10 lat jego kariery (prócz Śląska) to trenowanie jakiejś wsi i akademii..
w tym sezonie jego Śląsk grał taką padakę, że w III lidze się chętny na niego by nie znalazł,
a tu proszę Wisła otwiera drzwi,

nie wierze w żadne sypnięcie kasy przez Cupiała, nie wierze w żadnego sponsora, nie wierze w żadnego nowego piłkarza,
nie wierze w żaden spadek,
a ten póki co jak pokazuje liczby jest nieunikniony

edit: nie chce też słuchać przemówień, wywodów, wykładów, argumentacji czy innych durnych komentarzy że to odpowiedni trener, że warto dać mu szanse, to kpina z kibiców Wisły, tyle w temacie

yoda79 22.12.2015 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1424267)
Szału nie ma, ale nie bardzo widzę kogo z Polski można było ściągnąć, żeby nie było żalów na forum, że zmierzamy do drugiej ligi. Jakieś pomysły? Zub? Rumak? Wdowczyk? Lenczyk? Kulawik? Warzycha?

Wbrew pozorom ten wybór, dość niekonwencjonalny może pokazuje, że nowe władzę mają jakiś pomysł na ten klub, a nie dalszą wegetację (tak byłoby przy odgrzewanych kotletach typu Smuda).

Może również ściągnięcie Pawłowskiego sprawi, że uda nam się ściągnąć kogoś ze "starego" Śląska typu Pich czy Paixao, którym nie poszedł podbój zagranicy.

Ponadto chciałbym zauważyć, że Zieliński przed przyjściem do Cracovii skompromitował się w Ruchu, a teraz chyba każdy chciałby takiego trenera u nas.

Ogólnie pożyjemy, zobaczymy.

Ahahahha, ależ stek bzdur, po co było kogolwiek ściągac jak był w klubie Moskal? Człowiek emocjonalnie związany z Wisłą, nie gorszy od wymienionych i raczej tańszy. Po .... ta zmiana pytam?

dynek.pl 22.12.2015 18:55

O ja .......e ...
Sympatyczny koleś i tyle. Nie wiem w czym on lepszy od Moskala - jeszcze bardziej nie kumam decyzji o jego zwolnieniu.
Zostawił Śląska w strefie spadkowej.
Ciekawe gdzie nas zostawi ? W 1 lidze chyba.

mr_kwolf 22.12.2015 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1424269)
Ahahahha, ależ stek bzdur, po co było kogolwiek ściągac jak był w klubie Moskal? Człowiek emocjonalnie związany z Wisłą, nie gorszy od wymienionych i raczej tańszy. Po .... ta zmiana pytam?

Nie mnie pytaj, ja bym Moskala nie zwolnił. Ale powiedz mi kogo z Polski można było zatrudnić żebyś był zadowolony? Konkret. Poza Skorża, która jasno powiedział, że nie jest zainteresowany.

Wisła Prokocim 22.12.2015 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stalsanok1946 (Post 1424268)
jebł*em z krzesła jak to przeczytałem,
to jak strzał w pysk i zakomunikowanie że I liga wita,
jak tu mieć nadzieje jak zatrudniamy gościa który o trenerce nie ma żadnego pojęcia?
ostatnie 10 lat jego kariery (prócz Śląska) to trenowanie jakiejś wsi i akademii..
w tym sezonie jego Śląsk grał taką padakę, że w III lidze się chętny na niego by nie znalazł,
a tu proszę Wisła otwiera drzwi,

nie wierze w żadne sypnięcie kasy przez Cupiała, nie wierze w żadnego sponsora, nie wierze w żadnego nowego piłkarza,
nie wierze w żaden spadek,
a ten póki co jak pokazuje liczby jest nieunikniony

edit: nie chce też słuchać przemówień, wywodów, wykładów, argumentacji czy innych durnych komentarzy że to odpowiedni trener, że warto dać mu szanse, to kpina z kibiców Wisły, tyle w temacie

Chłopie daj mu trochę potrenować, pożyjemy zobaczymy. Zresztą co Cie to obchodzi jak ty z Stali Sanok jestes

wolfu 22.12.2015 18:59

Z rozmów z Broosem przerzucić się na podpisanie Pawłowskiego :haha:Franzie Smuda - wracaj! A Crivellaro odetchnie z ulgą, bo przed nim kolejny łatwy trener do wmówienia, że potrafi grać w piłkę.

yoda79 22.12.2015 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1424271)
Nie mnie pytaj, ja bym Moskala nie zwolnił. Ale powiedz mi kogo z Polski można było zatrudnić żebyś był zadowolony? Konkret. Poza Skorża, która jasno powiedział, że nie jest zainteresowany.

Po prostu zostawiłbym Moskala. I tyle.

mitmichael 22.12.2015 19:00

Teraz to tym bardziej wychodzi, ze zwolnienie Moskala to był idiotyzm no ale coz zyczymy powodzenia, obysmy tylko nie płakali

ABGwislakABG 22.12.2015 19:02

Panu Tadeuszowi jako film instruktazowy polecam stopklatka po stopklatce przeanalizowanie filmu pt. "Cienka czerwona linia".

I byle z tego serial nie wyszedl.

Dzimi 22.12.2015 19:06

Zamienił stryjek siekierkę na kijek

Aalcman 22.12.2015 19:08

Aż tak bardzo "Niezatapialny" chce przepraszać za tego karnego?

Ciekawe czy podali sobie ręce?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl