![]() |
Cytat:
|
w godzinę zeszło 400 biletów, nieźle! był ktoś pod kasami, jak tam wygląda?
|
cała nadzieja w Rzeźniczaku
|
Cytat:
Żadnych kolejek, pojedyncze osoby. Tyle dobrze, że do kas poszła informacja, żeby namawiać ludzi na E zamiast A. |
Przy wyrwach, jakie mamy w składzie, każdy zdobyty dziś punkt będzie dziś sukcesem :<
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak nie ogarnia spalonego to juz go w przodzie widze...
|
z tyłu jak nie ogarnie to będzie większy bęc niż z przodu :D
|
To może trzeba by mu jakoś z trybun pomagać, tak jak "Forrestowi Gump'owi"? "Donald Go", "Donald Stop"?
|
Cytat:
Lepszy DG który szybko biega i nie ogrania spalonego niż Jankowski który wolno biega i nie ogrania spalonego. Dziki jest szalony a tego nam trzeba dziś:D |
Gratulacje dla "nowego" trenera za postawienie na młodych, ambitnych (Jankowski, Cywka, Crivelaro).
|
Tęsknię za remisowaniem.
|
Ławka ławka ławka...wygrała. Wisła grała na tyle ile mogła nie było źle, walczyli, ale padli bo nie miał kto wejść z ławki..... Boguś tragedia "piłkarz meczu" :(
|
nie mogę tego badziewia usunąć...nie czytać....
|
Zaorać i startować od IV ligi. Innej opcji nie widzę.
Przejebac z żydami Amicą i Legią. Mistrzowski sezon. |
Fajnie się to oglądało, szkoda tej pierwszej straconej bramki bo mogliśmy utrzymać ten remis.
Walczyli i to jest ważne. Niech mi ktoś powie w czym Bartosz jest gorszy od Cywki czy Crivelaro? Powiem wam - w niczym, jest lepszy! Dlaczego tak nie walczyli w derbach do jasnej cholery? |
a mi się wydaje, że pierwsza bramka padła ze spalonego - jeśli na nim nie był nikolić to prilović raczej tak i aktywnie brał udział w akcji
|
Cytat:
|
Ile jeszcze tego jebania musimy wytrzymać, żeby w końcu coś zaczęło się dziać w sprawie wyjścia z tego chorego impasu.
Co do meczu - zagrali na tyle, na ile umieli. Nikomu nie można zarzucić braku zaangażowania, po raz kolejny zabrakło troszkę szczęścia. Poprawnie zagrali wszyscy zmiennicy, bardzo ładnie zagrał Bartosz - oby dostawał więcej minut. |
ławka, ławka, ławka..... wygrała. Wisła nie grała źle, ale nie miał kto wejść z ławki i pomóc. Legia rzuciła trzech napastników z ławki i pozamiatali....
|
Ten mecz pokazał co znaczy zawodnik z zimną krwią w polu karnym. Można grać chujowo całe spotkanie i strzelić dwa gole, można grać dobrze, stwarzać multum sytuacji i zjebać. Brożek, Boguski, Jankowski i ciki Donald można o nich napisać wszystko ale nie to że mają ową zimną krew stad tak partaczymy.
Brawa dla Cywki (poprawne spotkanie) Głowy, Gumisia, Urygi, Mąki i młodego Bartosza który zagrał z ikrą. Jankes dzięki za walkę ale to może kolega powinien chodzić na sekcję Judo Wisły a nie grać w piłkę. Boguski żegnam po sezonie już lepiej żeby Marszalik się ogrywał może będą z niego ludzie. Crivellaro ogrywać w rezerwach, może się rozrusza bo w ekstraklasie go ogrywać to skandal. Co tu dużo pisać, szlag człowieka chce trafić. Miało być że zatęsknimy za Moskalem to myślę że ten moment się zbliża. Nie ma to jak wyjebać trenera, grać naprawdę miernymi graczami którzy nie dostają pieniędzy na czas i zaliczyć 2 porażki z rzędu. Brawo panie Cupiał. Pierwsza 8 w tym sezonie to będzie sukces. |
Cytat:
|
Przy pierwszym golu dla szmaty spalonego nie było bo był bodajże rykoszet więc z tego ci mi wiadomo spalonych po rykoszecie sie nie gwizdze.
|
Cytat:
|
Napiszę jedno dawno nie widziałem tak walczacej Wisły.
Dzisiaj widziałem drużynę - coś czego dawno u nas nie było. jedyny, ktory odstawał to Boguski. Bartosz na duży DUŻY plus. |
Cytat:
|
Cytat:
Marszalik pokazał się dwa razy z dobrej strony w nagrodę ława. Nagrodą dla Bartosza będzie dobre słowo i zagra 2 minuty w tym sezonie. |
Przestańcie z tym spalonym....
|
Cytat:
|
Po pierwsze: ważny mecz to był tydzień temu. Dzisiaj dla mnie to był zwykły ligowy mecz.
Po drugie: trzeba przyznać, że naprawdę walczyli. Konstrukcja i wykończenie akcji ofensywnych wyglądała koślawo, ale naprawdę się starali. szkoda, bo Legia nie zagrała wielkiego meczu, a jednak 3 punkty jadą do Warszawy. Po trzecie: Bardzo dobry mecz Jakuba Bartosza. Kompletnie było widać różnicy między nim, a starszymi zawodnikami. mam nadzieję, że do końca rundy będzie grał w podstawowym składzie. Młodych zawodników trzeba wprowadzać do drużyny stopniowo. Jak wpuścimy na raz 6 juniorów to będzie tragicznie, a jak wejdzie 1-2 to nie widać różnicy. |
Dopóki w tej drużnie będzie grał Boguski I Jankowski to będziemy dostawać od każdego. To są mega ciency zawodnicy. W styczniu ich pożegnać!!! Jakub Bartosz jest lepszy od Burligi i Jovicia razem wziętych!!! Musi grać teraz w każdym meczu!!! Crivellaro poziom 1 ligi. Cwele jak zwykle na farcie jadą!!!
|
Smutne, że okazaliśmy się za słabi dla Legii, która zagrała jeden ze słabszych meczów w sezonie. Co więcej nie z naszego powodu, bo ogólnie Legia gra ostatnio pytę. Niestety, poziom meczu bardzo niski.
|
Ale tu nie ma co przestwac ze spalonym...
Prijovic jest na spalonym,czynnie biorac udział w akcji... |
Największą "wadą" Bartosza jest to, że gra na jedynej pozycji w Wiśle, którą można nazwać solidnie obsadzoną. Nie licząc oczywiście bramkarza.
|
Właśnie wróciłem z meczu. Od samego początku nastrój stypy i czekanie na nieuchronne...
|
Poczekajmy na informację o stanie zdrowia Jovica. Może się za chwilę okazać ( odpukać ), że nawet ta pozycja przestanie być solidnie obsadzona.
Przyznać trzeba, że 19-letni zawodnik, który robił za 2 (zgadnijcie, kto dzisiaj biegał na prawym skrzydle) i robił to przyzwoicie, to tylko powód do radości. Oby tylko nie zapadł na tą dziwną przypadłość, która trapi młodych zawodników w Wiśle... |
Niestety od dłuższego czasu bardzo źle wypadamy w końcówkach. Za Moskala ani razu nie zdarzyło się, byśmy rozstrzygnęli mecz na swoją korzyść po 75. minucie (mam na myśli strzelenie gola dającego remis lub zwycięstwo), dodatkowo sami często tracimy wtedy punkty.
|
Boguski i Jankowski to zwykłe c.ipy!
|
Brawa za walke. Nie dało się tak w derbach?
Nie chce mi się komentować całego meczu, ale trzeba podkreślić dobrą zmianę Bartosza. Pstryczek w nos dla wielu użytkowników którzy to mówią, że w Wiśle nie ma młodzieży.. jest, ale po prostu nie dostaje swojej szansy. Jak dla mnie wyglądał solidniej niż Stolarski gdy wchodził do drużyny. Szczególnie w ofensywie. Cywka i Crivellaro niezłe zawody. Spodziewałem się w ich wykonaniu klapy, a przynajmniej pokazali trochę niezłej piłki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl