![]() |
Panie Trenerze! Błagam...Bez kurtuazji i asekurowania się w wypowiedziach przedmeczowych....Nie ma usprawiedliwienia na DERBY...
|
Jeśli chodzi o frekwencje to każda ponizej kompletu to jest dla nas wstyd.
|
Cytat:
Czy może liczysz jako 28 z wylaczeniem C? Tak czy tak kompletu nie będzie... |
Jak bedziecie narzekać to nie bedzie. Jak zaczniecie działać namowicie kilku kolegow, postawicie wejscie młodym z osiedla to powinno byc dobrze.
|
Tekst nie mój, ale wklejam, żeby rozruszać coś temat bo sennie tu :D
Cytat:
Panowie- stać Nas na więcej ! Cytat:
|
Małe pytanko, nie orientuje się ktoś czy będzie można oddać krew w niedziele przed meczem . Pytam bo niestety pracuje w niedziele
|
Cytat:
Problem z kibicach Januszach, których Wisła ma zapewne ma ok 40-50 tysięcy. Strzelam, że tyle ludzi odwiedziło stadion od nowego otwarcia. Wyniki meczów u siebie, a raczej postawa piłkarzy ich nie zachęca. Cóż nam z pięknego zwycięstwa 6-0 nad PBB, gdy u siebie notujemy 3 raz wynik 0-0. Z problemów organizacyjcnych teraz odpadł problem kart kibica (o których kiedyś mocno się spierałem z jednym z forumowiczów) i zobaczymy jaki będzie miało to wpływ na frekwencje (wg mnie max 1-2% więcej ludzi). |
Cytat:
Mam pytanie, z czego wynika liczba 26 tysiecy ktora jest podobno zgłoszona? Panowie, ostatnie 2 dni - przekonywac nieprzekonanych, brac rodzine i znajomych. ZROBMY COS DLA WISLY |
Było o tym pisane ze te 26 tys to tylko na derby...
|
Oczy szeroko otwarte, sporo bedzie incognito
|
Nie moge sie doczekac juz niedzieli. Oby nasi pokazali zydkom miejsce w szeregu. Wiselko tylko zwyciestwo!
|
Cytat:
najlepiej sie trzymac blisko stewardow i wysmarowac sie czosnkiem , ale moze bedzie zimno i nie przyjda |
Cytat:
|
Derby tuż, tuż. Tutaj szeroko opisane wszystkie, w których występował Arkadiusz Głowacki
http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/ark...akowa-alfabet/ |
Sory ze troche nie w temacie, ale orientuje sie ktos moze czy mozna jutro odebrac koszulke zakupiona w akcji Gwiazdy dla Bialej Gwiazdy? Zaznaczylem odbior osobisty, ale umknelo mi info czy juz sa do odbioru czy nie.
|
|
O widzisz, zupelnie nie zauwazylem tego info, thx
|
Co tu taki spokój?! :) Jazdaaaaa!!!
|
Cytat:
|
Zaczęło się ;)
|
Mośki grają dziś w 12, na linii syn Listkiewicza (fan Polonii Warszawa), który asystował przy golu. Takiego spalonego nie da się nie zauważyć!
http://oi68.tinypic.com/2ev6kop.jpg |
Pseudo trener i pseudo piłkarze zaraz mnie zjecie,ale kij tam, przegrać z Legią ok przegrać z Amiką ok ale derby??!! ku...a!!! w pale mi się to nie mieści! Dziękujemy ci Kaziu za remisy i porażki w derbach czas złożyć dymisję.Cierzniak,Jović,Gumiś,Głowa,Mączyński niech zostaną reszta out dość tego
|
Gratulację dla Pasów, zasłużone, dość spokojne zwycięstwo. Wisła nie pokazała w drugiej połowie NIC. Dobrze, że to raczej ostatnie derby w tym sezonie.
|
Boguski jest dnem....
|
Na ławce zamiast Moskala równie dobrze mogłaby siedzieć ślepa, upośledzona małpa. Podejrzewam, że i tak lepiej poukładałaby Wisłę taktycznie.
|
Powiem krótko Moskal odejdź jak masz jaja, a zaraz po Tobie Boguski, Jankowski, Uryga! Jankowski i Boguski to najgorsi piłkarze w historii Wisły! Koniec
|
jezeli Moskal ma choc troche honoru jeszcze dzisiaj poda sie do dymisji
|
Co dali w Zabrzu, zabrali dzisiaj, suma szczęścia na 0.
Akcje, które zmarnował dziś Brożek, pokazały dlaczego nigdy nie zrobił kariery za granicą. TO MUSIAŁY BYĆ GOLE. Guerrier jak odbezpieczony granat, za ten debilny zamach przyjebałbym mu z 20 tysięcy kary. Po Burlidze widać było przebytą chorobę, Boguski nie istniał, dodajmy sobie do tego nasze dwie megagwiazdy środka pola i mamy odpowiedź, dlaczego przegraliśmy. Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy Moskal jest w stanie swoimi decyzjami coś jeszcze wyciągnąć z tej drużyny. |
Druga linia Wisły: na dole Mączyński, na górze Uryga, z lewej atakujący Brożek
https://www.youtube.com/watch?v=r05k1yFTDdU |
Moskal to trenerskie DNO! Konsekwentnie powtarzam to od kiedy Wisła zaczęła seryjnie remisować, dosyć kredytu zaufania, ten mecz przelał czarę goryczy. Jeśli ten człowiek ma chociaż resztki honoru to powinien podać się w najbliższym czasie do dymisji, jeśli tego nie zrobi to oznacza, że z legendy przeistoczył się w gorszego patałacha trenerskiego niż Tomasz Kulawik.
|
Bardzo dobrze! Może komuś otworzą się oczy i skończy się minimalizm! Ponad 3 lata gramy połową napastnika, bo Brożka za napastnika nigdy nie uważałem. Z obecnego składu do gry w ekstraklasie nadaje się może 5 zawodników... a to zdecydowanie za mało...
|
Czy możne mi ktoś wyjaśnić dlaczego Donald nie grał od początku ? I dlaczego zagrał URYGA ?
|
A po co Donald?
A Uryga w pierwszej połowie posłał do przodu świetną piłkę. Wystarczyłoby, żeby Brożek miał mniej ciężki tyłek. No i przegraliśmy przez brak napastnika. To Brożek powinien się kajać za dzisiejsza porażkę. |
Co Wy chcecie od Moskala? To wina trenera, że w tym sezonie nie wygraliśmy 12 z 17 meczów? Przecież gramy ładnie dla oka, widać duży postęp w stosunku do Smudy. Jakby nasi byli skuteczni to bilibyśmy się z Legia o mistrza. Naprawdę nie ma co się martwić słabymi wynikami, ważne, że gra wygląda bardzo ładnie. I to nie wina Moskala, że jest jedynym trenerem w ostatnich 20 latach, który dał się wyprzedzać parchom.
|
|
Jakoś nic z tej gry ładnej dla oka nie wynika. Same remisy a teraz największe upokorzenie od 20 lat powinno być wystarczającym argumentem do odejścia Moskala. Zobaczcie jak zespół parchów poukładał Zieliński... jakoś się dało z przeciętniaków zrobić mu zespół bo my takiego w tej chwili nie posiadamy. Jesteśmy w rozsypce. Dałbym mu dwie ostatnie szansę z amiką i Legią. Jeśli tak kocha Wisłę niech ma honor odejdzie.
|
Pora umierać
|
Cytat:
|
Tyle samo ile asyst.
|
Mecz na remis, niestety sędzia pomógł żydom.
Generalnie na dziś szczyt marzeń to wciśnięcie się do ósemki. Bez kasy i zrobienia generalnego porządku w klubie będzie tylko gorzej |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl