![]() |
Mecz bez karty kibica ?
|
Tak, bez karty. Ale bilet trzeba odebrać osobiście.
|
Cytat:
Niestety nie łapię się w przedziałach wiekowych :lol: |
Koszulka, szalik i plakat - po jednym mniej
|
Cytat:
Można to przeczytać w potwierdzeniu zakupu biletu na bilety.wisla.krakow.pl To jak to jest w końcu, trzeba posiadać KK ? http://wislakrakow.com/forum/data:im...AAAElFTkSuQmCC |
Skoro kupiłeś bilet na bilety.wisla.krakow.pl to masz KK, więc w czym problem? Info z instrukcji wymiany vouchera (który de-facto kupuje się poprzez fans4club) na bilet.
Jeżeli posiadasz kartę kibica, voucher na mecz zrealizujesz na stronie bilety.wisla.krakow.pl lub w kasach. W przypadku gdy nie posiadasz karty kibica, voucher zrealizujesz tylko w kasach. (i dalej) Realizacja vouchera w kasach Voucher możesz wymienić na bilet w klubowych kasach, które znajdują się na stadionie Wisły Kraków w strefie kibica przy ulicy Reymonta 20. Aby wymienić voucher musisz posiadać przy sobie numer, kod vouchera oraz dokument tożsamości. |
Kupil ktos Udzial w rozgrzewce? Bo tam pisze:
-bilet (voucher) na mecz na sektor A11 do zrealizowania w siedzibie klubu Moje miejsce jest juz zaklepane tak? Bo zadnego kodu nie ma a dokupilem jeszcze bilet dziewczynie zeby razem siedziec i nie wiem jak miejsce zajmowac teraz. |
Bierzesz udzial w rozgrzewce, a mecz ogladasz na A11. Simple as that.
|
Myslalem tylko ze bede mogl miejsce wybrac no ale nic jakos sobie poradze.
|
Zabawne,że bilety na A11. Prawie narożnik.
|
Cytat:
|
No to jak Panie i Panowie.. Dobijamy dziś do 50 tys złotych? :)
Zróbmy sobie taką wewnętrzną mobilizację i pokażmy, że stać nas na to! Wierzę w Was! Godzina 12:00 Kwota: 38 114 PLN Sprawdzimy o północy jak nam poszło! Do dzieła! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli masz dostęp do bilety.wisla... - się da. Nr vouchera wyświetla się w panelu fans4club po zakupie.
Jeśli nie masz - kasy przy stadionie. |
Nie ma nr vouchera po zakupie rozgrzewki. Po zakupie zwyklego biletu jest
|
Uwaga!
Jeżeli ktoś chciałby zaproponować jakaś nową nagrodę, to na stronie https://www.fans4club.com/project-nasza-historia na samym dole można zgłosić swój pomysł :) |
Cytat:
Właśnie przed chwilą kupiłem rozgrzewkę. Jak to mówią, 'once in a lifetime opportunity' :-D Mam nadzieję, że przeszło bo nadal wyświetla mi, że jest 1 taka nagroda dostępna, a powinienem być ostatnim szczęśliwcem. Paypal się wyłożył przy płatności kartą, puściłem przelew przez to transferuj. Ale jakaś dziwna ta opcja. OK przeszło, yeah :D |
Cytat:
I jak ktoś wcześniej dobrze zauważył, brakuje nagrody w postaci uczestniczenia w meczu (na 5-10 minut). |
Pomysł genialny, naprawdę.
Marzy mi się fajny Wiślacki kalendarz na 2016, ogólnie więcej gadżetów, możliwości są ogromne więc można to wykorzystać. Mam nadzieje, że będą na bieżąco dorzucać coś fajnego bo dużo rzeczy zostało już sprzedanych. |
nie da rady zaplacic za koszulke kartą? mnie przenosi na strone co same banki sa do wyboru
|
Mnie nie przeszło kartą. Niby pokazała się strona do wpisania danych (przez paypal), ale po kliknięciu OK padło.
|
Cytat:
Aktualizacja Cytat:
|
Ja wieczorem kartą kred. bez problemu, może im coś padło w nocy. Tylko trzeba wpisać wszystkie dane, telefon też bo nie puści dalej.
|
Już wszystko naprawione.
|
[FONT=Calibri]Mieszkamy w Wa-wie więc syn sympatyzuje już z Legią (Wisła to jego nr. 2 - jak to wogóle można pogodzić!!! Tylko dziecko tak może), ale filmik strasznie mu się podoba i ogłądał już kilka razy. Wykupiłem mu podawanie piłek.[/FONT]
|
To się może chłopak nawróci!
|
Za mało trochę tych VIP nagród. Za mało koszulek meczowych (tylko 10) ?
|
Cytat:
Rzuci później więcej, pewnie za trochę większą cenę i wszyscy będą zadowoleni :) |
Najwazniejsze, zeby zeszly "pospolite" bilety w dobrej liczbie. Gadzety to tylko taki bonusik.
Ale fakt, ze zebralismy juz prawie 50k po 1.5 dnia jest pozytywny, oby tak dalej. |
Cytat:
|
Ja już dorzuciłem się bilecik+tablica pamiątkowa ale powiem szczerze, że liczę na to iż klub dorzuci pamiątki w stylu zdjęcie piłkarza z autografem (chętnie zakupię). Jak się nie doczekam to w najbliższym czasie zakupię jeszcze plakat.
Świetnie to wszystko idzie, bardzo dobre tempo. ;) |
Bilet na mecz i koszulka (swoją drogą na zdjęciu wygląda zajebiście) już kupione:)
|
Konkurs karnych z prezesem Gaszyńskim-to chyba nowa opcja ;) hehe niezłe
Dorzucili ostro-koszulki zawodników obecnej drużyny Wisły oraz Gwiazd Wisły bravo bravo bravo, szkoda że miesiąc temu kupiłem koszulkę meczową ;) |
Cytat:
swoją drogą, szkoda, że nie ma możliwości licytacji niektórych nagród a koszulki Franka, Szymka, Kosy i Stolarczyka to już w ogóle masjtersztyki będą |
Koszulka Arka z autografem za 500zł - jak dla mnie warta jakieś 2-3x tyle, na pewno więcej niż Crivellaro czy Cywki... No i sędziowanie techniczne obu połów - fajna rzecz, tylko droga :D
|
Skoro Gaszyński będzie bronił w konkursie rzutów karnych, to powinni jeszcze wrzucić do nagród koszulkę Prezesa:)
|
Przyznam szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem zaangażowania kibiców w akcję. Dopiero drugi dzień, a już 50 000 pękło.
|
Ktoś wie czy na ten mecz trzeba będzie mieć aktualną kartę kibica? Akurat w ten dzień znajomi przylatują do Krakowa i mogła by być to dla nich nielada atrakcja...
ps. koszulek meczowych będzie pewnie przybywało w miarę aktualizacji składu Gwiazd |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl