![]() |
Pozwolę sobie przekleić:
http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.p...,41664/#p41664 Polecam :) m89 - z forum SKWK udziela się tutaj? Jakbyś czytał to forsuj swoją wersje przeróbki Lazio bo jest lepsza, zwłaszcza końcówka mi się spodobała... "my fani z królewskiego miasta" W końcu coś na pełnej pompie będzie można śpiewać przez dłuższą część meczu bez zamulania! https://www.youtube.com/watch?featur...&v=dbp4bjaiwjo Cytat:
Cytat:
Do nauki! ;) |
Cytat:
|
Marciniak sędzią naszego meczu, tylko zwycięstwo!
|
Cytat:
3-1 wybilo im z głowy puchary, nadzieje i inne |
Cytat:
|
niby tak, ale to raczej powinno siedzieć im w głowie, w koncu to mityczna liga mistrzów.
Po za tym, nie mogą sie zmeczyc z nami na 100% bo w glowie tez bedzie siedziało ze jak dostana mocny w....... to szydera będzie długa. Imho przyjadą tu po remis, bo gdzies tam w kąciku będzie sie tliła nadzieją o ktorej to mówił Formella :) Jakby nie było, punkty zostają w Krakowie! |
"ty widzisz ten usmiech rekina"
ja pie$#$% |
Witam, pierwszy raz chciałbym pójść na sektor C, aby "żyć" meczem. Mam takie pytanie, czy znajdę gdzieś śpiewnik, tak aby zapoznać się z przyśpiewkami, które będą podczas meczu?
|
Krysteq
Odpuść sobie C, lepiej idź na narożnik, tam jest dużo ogarniętych ludzi, a nie trzeba non stop dopingować. Na C idź wtedy jak będziesz się dobrze orientował w specyfice dopingu. Pozdrawiam |
Cytat:
Ale na dzień dobry również uważam że powinieneś odpuścic C, Idz lepiej na D, zobaczysz z czym to sie je |
Chodzi o to, że już kilka razy byłem na meczu Wisły, jednak nigdy na sektorze C, więc kiedy jak nie teraz?;)
|
Jak się nauczysz pieśni. Jak koledzy wyżej wspomnieli,idź na D. Tam też się śpiewa,tylko nie tyle co na młynie.
|
Wiem że część z Was jest na urlopach w różnych częściach świta ale bilet można kupić przez internet wszędzie, chyba że chcecie czytać że Wisła jest w stanie zapełnić tylko pól stadionu na mecz z kuchenkami.
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=SI38Inq45U4 (dla nie kumających końcówka od 25 sek.) Mogłoby wyjść naprawdę super! Niestety niektórzy wyją to jakby wyszli z jakiejś libacji.. |
Cytat:
|
tak nie pojedynczy, ale od lat już nie stosowany, nasza postawa na młynie jest zbyt statyczna
|
A może by tak z tym spróbować ?
https://www.youtube.com/watch?v=zObnQVv_3wc Zamiast techno - wiadomo Wisła. |
Rękami i nogami podpisuję się pod pomysłem, żeby doping znów w jakimś przynajmniej stopniu był reakcją na wydarzenia na boisku. Nic mnie tak nie irytuje jak kolejne lalowanie podczas akcji Wisły lub w np. 90. minucie przy stanie remisowym.
|
Cytat:
Czasami mam wrażanie, że mecz sobie, a kibice sobie. A już najbardziej irytuje/śmieszy/drażni mnie dopingowanie stadionu: - "cały stadion od-po-wia-da!" :haha: |
Marzy się żywy i żwawy doping jak za dobrych lat. Jutro ciężki mecz nie ma co.
|
Cytat:
Cytat:
|
Najlepiej gdyby ten doping dotyczył Wisły ,bo wysłuchiwanie kto jest starą k..wą ,czy jakie są obyczaje w Poznaniu mało mnie interesują.
Pewnie bez tego rodzaju "dopingu" się nie obejdzie ,ale ważne by nie był dominujący. |
Cytat:
|
Cytat:
A zabawa to w remizie :-p - na stadionie ma być dopingowanie drużyny, a nie jakieś JŻS, czy LTSK, które tylko nakręcają gniazdowego a nie piłkarzy. |
Stadion to nie teatr, to prawda, ale jeśli już jesteśmy przy dopingu, to uważam (wiem, że będzie kontrowersyjnie, ale mam zamiaru prowokować) że nasze przyśpiewki w większości są źle dobrane i zamiast się ładnie nieść po stadionie wychodzi z nich tylko buczenie, boleśnie kłujące w uszy, tak jak i każdy fałsz, który za sobą niosą. To moje prywatne zdanie. Szkoda, że zniknęło "HSV", ładnie się wszyscy włączali. W ogóle zanikło dużo pięknych pieśni, a zamiast nich przez 90% meczu jest "Tak się bawią ludzie - potrafi ładnie wyjść" i "Hej, Wisła gol" . Różnorodność nie jest niczym złym.
|
Cytat:
Ps.Twoja odpowiedź na posta kolegi z propozycja "techno" trafiona w 10. :) |
Cytat:
Wywiad z każdym robiłeś czy wtf ? Miliard adwokatów, wszyscy teraz jacyś tacy genderowi. Tu wpuścmy murzynów, dajmy kozojebcom renty, na stadionie nie obrazaj przeciwnika a potem jak cie wy.......ą z własnegeo domu - powiedz gdzie schowałeś hajs. |
Na ostatnim meczu z Górnikiem nie było Ltsk jzs itp ani razu wiec co wam przeszkadzało tym razem w dopingowaniu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
doping jest potrzebny, ale jest tak jednostajny i monotonny że można się zrzygać z nudów, stadion musi żyć aktualnymi wydarzeniami na murawie, musi reagować na wydarzenia boiskowe, a co mamy ? jednostajny śpiew z przebojem " tak się bawią ludzie". mam wrażenie że "dopingujący" dopingują samych siebie i są dla samych siebie, to co dzieje się na murawie jest dla nich nieistotne
|
FraMat uczy ludzi jak kibicowac. Koniec swiata jest blisko.
|
Aż forum łapie zwiechy.
|
Najlepsi są Ci, którzy się wypowiadają o marności dopingu na C, a nie chodzą na sektor :) W tej chwili zapełniamy 3/5 trybuny, coraz mniej jest przypadkowych osób, jakość dopingu bardzo poszła w górę w ciągu ostatnich miesięcy. Ale komu ja to tłumaczę ;) Ludziom, którym się dupy nie chce podnieść (a co dopiero zaśpiewać), chcą wypowiadać się w sprawach o których nie mają zielonego pojęcia, a jak jakiś zasłużony piłkarz gra słabiej to jadą po nim, jak po szmacie.
Polska - kraj 38 milionów ekspertów na temat sportu i polityki. |
No to wmawiajcie sobie dalej, że doping jest zajebisty.
Grunt to dobre samopoczucie. Prawda? |
Cytat:
Nie dziwię się, że reszta stadionu nie ma ochoty włączać się w doping nawet jednorazowo a są ludzie na innych sektorach, którym owszem skakać przez cały mecz się nie chce ale parę razy by się z pewnością odezwali. Tyle, że z sensem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niektórym się, cytując klasyka, myli "system metryczny z wagowym". Nie pytajcie się na wzajem jak dzieci "a na ilu meczach Ty byłeś?" bo to nie jest organizacja kombatantów, tylko forum sportowe - to nie ma sensu. Dla mnie (DLA MNIE - proszę nie brać tego za punkt odniesienia) najbardziej miarodajnym komentarzem był komentarz mojego Ojca, który przestał na Wisłę, z różnych względów chodzić ok. lat 80-tych. Twierdzi, że jak ogląda mecze na polskich stadionach, to wszędzie jest już doping jak dawniej we Włoszech, czy Anglii, a na tej Wiśle to ciągle jak na festynie. Ja wiem, że osoby chodzące na C (ja też dawniej chodziłem, teraz płacę więcej) bardzo się starają, ale dajcie sobie powiedzieć, że jeszcze kilka lat temu dopingiem powodowaliście gęsią skórkę, a dziś po prostu nie ma mocy. To nie jest "pojazd". To mówienie głośno: szkoda. Zastanawiamy się czemu tak jest. Ot co.
|
Pytanie "na ilu meczach byłeś" jest o tyle zasadne, że aby ocenić jakość dopingu, wypadałoby na stadionie się pojawiać, bo w tv guzik usłyszysz (pytanie skierowane do FraMata specjalnie)...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl